Home > > Mike Quinsey – 14 december 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 14 december 2018

Mike Quinsey

David Wilcock is zonder twijfel de meest betrouwbare bron van informatie, net als zijn video die 3uur, 1min en 30sec duurt en een flink aantal van de komende veranderingen behandelt, en ik denk dat dit voor velen van jullie van groot belang zou kunnen zijn. Het uittreksel is kort en bondig weergegeven, maar mocht je de volledige versie willen horen / lezen, dit is voornamelijk afkomstig uit de sectie die begint op 1 uur en 51,5 seconden tot 2 uur en 30 minuten.

David Wilcock 2016.12.12. New Living Expo.

Veertig ET-groepen hebben bases op de Maan en binnenin de Aarde en zij noemen de Aarde - het experiment. De Bol-Wezens verschenen voor het eerst in de jaren 80, toen in ons zonnestelsel een gigantische Bol ter grootte van Neptunus werd ontdekt die op weg was naar onze planeet en de planeten om de beurt omcirkelde. Rond 1999-2001 kwam een aantal bollen ons zonnestelsel binnen die sindsdien zijn gebleven. In november 2015 bevond zich in Australië, aan boord van het nieuwe vliegdekschip "Aegis", een enorm ‘Draco Super Beam’ Wapen en deze werd richting een bol afgevuurd waardoor die felrood opgloeide, om de deeltjesstraal vervolgens naar het vliegdekschip terug te sturen waardoor de gehele basis in Pine Gap werd opgeblazen. Daarna werd een "no fly" -zone rond de Aarde ingesteld.
De Illuminati hadden de aanvallen op de Twin Tower op 11 september 2001 gepland omdat het precies 2000 jaar na de geboorte van Christus was. De Twin Towers kwamen binnen tien minuten naar beneden. De Illuminati dachten dat de bollen de terugkeer betekenden van de Anunnaki-goden die hen zouden redden. Dus probeerden ze de kracht van de boodschap in de Bijbel te ontkrachten, omdat er stond dat Jezus na 2000 jaar zou terugkeren. De Russen kunnen bewijzen dat de vernietiging van de Twin Towers op 11 september tot stand is gekomen door het gebruik van een kleine atoombom die door de Cabal werd geplaatst. Poetin is, indien nodig, bereid om details van de valse vlagoperaties te onthullen. De Russen hebben een geavanceerd raketsysteem dat de "Annex" wordt genoemd en dat niet door radar kan worden gevolgd, waardoor militaire technologie onbruikbaar wordt. David Wilcock merkte op dat er daarom nooit een nieuwe oorlog zal komen.

De einddatum 2012 van de Maya-kalender was het moment waarop 100 zeer grote Bollen met geavanceerde technologie ons zonnestelsel binnenkwamen - ze waren er in drie verschillende formaten, zo groot als de maan, Neptunus en Jupiter. De Bolwezens zijn de ‘Blue Avians’ van de ‘Alliantie’ en ze reageerden niet op signalen om contact te maken. Ze zijn bijna 2 meter 50 lang en hebben een menselijk lichaam bedekt met blauwe veren, waarvan sommige violet en paars zijn. Hun gezicht lijkt op dat van een vogel, maar de ogen staan dichter naar voren, ze hebben een snavel die flexibel beweegt en ze communiceren telepathisch. Ze lijken dezelfde groep te zijn als die is geïdentificeerd in "De Wet van de Ene": als Ra, en hierin beschrijven ze zichzelf als Broeders en Zusters van de Bron die hier zijn gekomen om ons te helpen. De ‘Blue Avians’ maakten een deal of een afspraak met de ‘Solar Warden’-mensen om de rommel op te ruimen die ze hadden gecreëerd. Ze hebben de technologie om metaal uit te laten zetten om op die manier te voorkomen dat wapens kunnen worden gebruikt, en wanneer deze technologie wordt uitgeschakeld, nemen de wapens hun oorspronkelijke grootte en vorm weer aan. Ze hebben deze geavanceerde technologie en kracht aan de ‘Solar Warden’-mensen gegeven, inclusief een onverwoestbaar ENT-apparaat dat zo klein is dat het in een Drone kan worden geplaatst en bijvoorbeeld kan worden gebruikt om over en rond een schip te vliegen en de aandrijving en alle back-up systemen van dit schip uit te schakelen. De ‘Blue Avians’ hebben een barrière rondom het zonnestelsel gebouwd, inclusief Sterrenpoorten en de duistere vloot werd buitengesloten toen deze werd in werking werd gesteld. Niets of niemand kan er nu dus in of uit, zelfs geen communicatie.

We bezitten al de technologie om zout uit Oceaanwater te halen en het schone water terug in de reservoirs te pompen en gratis energie en elk element in het periodieke systeem te creëren, alles tegelijkertijd. We bezitten ook de technologie om alles wat we nodig hebben in 3D te printen, bijvoorbeeld elke maaltijd die we wensen.

Onze bestemming is de energetische "Event" die Ascentie is; dit moet nog komen en zal wat het betekent om mens te zijn volledig transformeren, hetgeen een spirituele ervaring zal zijn. Onze realiteit gaat naar de 4e Dichtheid en een nieuwe Aarde, en alles wat we nu hebben zal er dan nog steeds zijn. Echter, de zielen op een aparte negatieve tijdlijn zullen Armageddon ervaren en daardoor aan spirituele groei winnen.

De Mondiale Galactische Liga van Naties (GGLN) is een Liga waarin alle belangrijke rassen op Aarde zijn vertegenwoordigd en ze ontmoeten elkaar op een planeet buiten ons Zonnestelsel. Het is verbazingwekkend dat Buitenaardsen al duizenden jaren op de Maan aanwezig zijn.

EINDE UITTREKSEL


Omdat dit mijn laatste boodschap voor dit jaar is, zou ik willen zeggen dat het hoogtepunt van het afgelopen jaar de impact is die de ‘Blue Avians’ op de Cabal hebben gehad, die met succes zijn weerhouden van het starten van de Derde Wereldoorlog, iets wat altijd hun doel is geweest. De Illuminati hebben vele malen geprobeerd om die in gang te zetten, maar elke keer hebben ze gefaald, omdat Solar Warden superieure technologie heeft gekregen van de Blue Avians. Er dient op te worden gewezen dat het niet door hen zelf als een eerste aanval zou worden ingezet, omdat zij die voor het Licht werken hun wapens alleen gebruiken voor hun eigen verdediging en in geen geval voor een nieuw te starten aanval. Niet alleen dat, ze hebben ons een grotere onafhankelijkheid en meer bescherming gegeven door hun ruimtevaartuigen in bepaalde posities te houden die hen in staat stellen om ons zonnestelsel te bewaken, en ervoor te zorgen dat geen inmenging wordt toegestaan die onze keuzes op basis van vrije wil zouden beïnvloeden.

Het Nieuwe Jaar lijkt veel veranderingen met zich mee te zullen brengen en de herwaardering van de valuta’s die zich al lang had moeten aandienen zou eindelijk moeten plaatsvinden. Te midden van deze gebeurtenissen lijken politieke veranderingen in veel landen te worden opgeschort. Er lijkt een oprechte poging te worden gedaan om het niveau van hen die zijn aangesteld te verhogen en degenen die de belangen van het volk niet voorop hebben staan, te vervangen. Er lijkt zeker beweging te zijn wat betreft veranderingen van deze aard en zelfs grote bedrijven worden gedwongen om hun beleid te herzien. Niet langer kunnen de noden van de mensen worden genegeerd, en door hun enorme aantallen zullen die dit afdwingen en succesvol zijn wat betreft hun eisen.

Ik wens jullie allemaal fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar, en om te blijven vertrouwen op degenen die stilzwijgend de veranderingen in gang zetten die gunstig zijn voor alle mensen. Iedereen kan een bijdrage leveren door de trilling te verhogen en positief te denken, en niet toe te staan dat negatieve gedachten of acties hun gedachten binnenkomen. Bedenk dat slechts een paar mensen die samenwerken op deze manier een grote hoeveelheid positieve energie creëren. De strijd is bijna gewonnen, omdat het duister niet langer kan bepalen wat er gebeurt.

Ik verlaat jullie met liefde en zegeningen, en moge het licht jullie dagen en pad naar voltooiing verlichten. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!