Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 14 februari 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 14 februari 2014

We begrijpen jullie onrust i.v.m. de schijnbaar trage vooruitgang die wordt geboekt met het indammen van de activiteiten van de duistere Garde. Feitelijk hebben we voorkomen dat ze rampzalige incidenten, inclusief nog een oorlog, konden veroorzaken en we zullen doorgaan hun mogelijkheden om serieuze moeilijkheden te veroorzaken te beperken. Wees ervan verzekerd dat we de zaken onder controle hebben, maar desalniettemin waar nodig een niet-ingrijpen-positie innemen. Hierbij refereren we natuurlijk aan karmische situaties waar nog lessen moeten worden geleerd. De periode waarin jullie nu terecht zijn gekomen is er echter een die grote veranderingen zal brengen die tot een uiteindelijke vrede zullen leiden. We vragen jullie derhalve positief te denken en je de liefde en vrede die neerdalen op Aarde voor te stellen.

Houd in gedachten dat we ver gevorderd zijn met onze inspanningen om de duisteren in te sluiten en geleidelijk moeten ze accepteren dat ze niet langer kunnen doen wat ze willen. Jazeker, ze vinden het moeilijk om de verandering in hun voorzienigheid tegen te gaan en ze zijn niet in staat om te handelen met de vrijheid die ze ooit hadden. Dit is deels te wijten aan het aantal mensen dat naar het Licht ontwaakt en enige binding met de activiteiten van de duistere Garde achter zich laat. Hoewel jullie je er mogelijk niet van bewust zijn is het Licht nu de dominante kracht op Aarde. Dat blijft zo en het blijft doorgaan en groeien totdat het Licht volledige zeggenschap heeft. Tegen die tijd zal er waarachtig een Nieuw Tijdperk zijn aangebroken en zullen jullie er op voorbereid zijn daaraan volledig deel te nemen.

We begeleiden en bemoedigen Lichtwerkers door te gaan met hun toewijding, in de wetenschap dat niets hun vooruitgang kan stoppen. Natuurlijk waren jullie voordat jullie op Aarde incarneerden op de hoogte van de potentie voor succes. Iedere Lichtwerker die in deze tijd gekozen was voor het werk voor het Licht zal hebben geweten dat het voor een speciale gebeurtenis was en mag zich bevoorrecht voelen. Wees ervan verzekerd dat je geselecteerd was vanwege je ervaring en mogelijkheid om van jezelf te geven wat nodig is. Tezelfdertijd wordt je evolutie bevorderd door je nieuwe ervaringen en mogelijkheden om Karma op te ruimen. Soms worden de moeilijkste uitdagingen in deze tijd door je geaccepteerd, want met vertrouwen in je eigen mogelijkheden en de hulp die je wordt gegeven weet je dat er geen reden is waarom je iets anders zou moeten ervaren dan succes.

De Aarde is een beetje een theatervoorstelling nu en vele andere beschavingen komen nader om de periode waarin jullie zitten te bekijken. De reden daarvan is dat jullie iets gaan ervaren wat hier niet tijdens een eerdere cyclus is gebeurd. Jullie gaan ascenderen met je fysieke lichaam, dat zich zal aanpassen aan de hogere energieën. Jullie ervaring zal uniek zijn en terwijl jullie ascenderen zullen jullie ontdekken dat je bewustzijnsniveau snel zal toenemen. Wanneer jullie de hogere energieën binnengaan zullen jullie vergezeld worden door Wezens die al geascendeerd zijn en deze zullen jullie helpen. Jullie gaan je bij de Geascendeerde Broederschap voegen en er zullen jullie mogelijkheden worden gegeven je eigen voorkeurpad te kiezen.

Momenteel zijn er veel vertegenwoordigers van andere planeten uit jullie Zonnestelsel, en verder weg, op Aarde. Het is zoals jullie zouden kunnen zeggen “alle hens aan dek” nu de omstandigheden vragen om de meest ervaren Wezens teneinde volledig succes te verzekeren. Jullie zullen ontdekken dat zodra je andere bestaansniveaus en andere beschavingen gaat ervaren, dat het normaal is voor hogere Wezens om degenen in de lagere niveaus te assisteren. Jullie zijn Een en er wordt altijd hulp gegeven aan degenen die jullie pad met jullie bewandelen. Feitelijk leiden alle wegen terug naar de Godheid en jullie zijn vrij te ervaren wat je kiest, hoewel op een bepaald niveau zul je graag en met plezier de Wil van God doen.

Jullie wereld ervaart nog steeds geboortepijnen omdat het oude weggevaagd moet worden om ruimte te maken voor het nieuwe, en zoals jullie ondervinden kan dat resulteren in zeer vermoeiende tijden. Deze zullen echter maar een korte tijd duren en jullie zullen ondervinden dat daarna alles rustiger wordt. Wij en Wezens van andere planeten zullen openlijk naar de Aarde komen en ons onder jullie mengen. We hebben veel te delen en te geven dat jullie Ascentie naar de hogere niveaus zal versnellen. Wees ervan verzekerd dat jullie nooit zonder hulp zitten en dat we de hele tijd actief zijn, ook al zijn jullie je niet altijd bewust van onze aanwezigheid.

We bereiden ons voor om met jullie te spreken over vele zaken die in de nabije toekomst voor jullie van belang zullen zijn. Er is veel waarvoor jullie een open mind moeten hebben, aangezien jullie gedurende een lange periode moedwillig werden misleid en verkeerd werden geïnformeerd om jullie onwetend te houden. In feite doen we nu ons best om jullie voorzichtig te laten ontwaken voor de waarheid maar voor velen zal het niet te vatten zijn en te veel om te verwerken. Alles wat we nu kunnen zeggen is dat het wijs is voor iedere ziel om open te staan voor nieuwe ideeën en niet te star te zijn in je denken.

In ben SaLuSa van Sirius en verzeker jullie van onze hulp, te allen tijde. Het zal voor velen lijken alsof jullie wereld overhoop wordt gehaald, maar dat is niet het geval en alleen het resultaat van de nodige veranderingen die geleidelijk de Aarde naar een periode van kalmte en vrede voert. Het zijn niet alleen de fysieke aspecten die erbij betrokken zijn maar ook de energieën die er voortdurend omheen bewegen.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: RobEen Vraag om Hulp aan...MijWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl