Home > > Een Vraag om Hulp aan...Mij - UPDATE

Een Vraag om Hulp aan...Mij - UPDATE

UPDATE, 2 maart: Vrienden,

We zijn behoorlijk ondersteboven geweest van alle steun die we ontvangen hebben sinds ik mijn 'vraag om hulp' op de website zette, op 7 februari. We hebben zo veel donaties, lieve e-mailtjes en brieven ontvangen. Sommige mensen gaven ons advies over hoe om te gaan met de bank, of boden me een baan aan, of zelfs een verblijfsplaats als het echt helemaal mis mocht gaan hier. Het was een tsunami van liefde en steun. Hoewel ik natuurlijk wel gehoopt had op wat respons, was ik niet voorbereid op zo'n uitstorting van liefde over ons hoofd. Zoals ik al schreef aan onze vriend Steve Beckow, die een grote bijdrage leverde aan het succes van deze actie door mijn oproep spontaan op zijn website Golden Age of Gaia te zetten, ben ik er een paar dagen behoorlijk door van slag geweest. Soms kon ik nauwelijks geloven wat ik zag op mijn computerscherm, waar de Paypal mededelingen in mijn mailbox bijna ononderbroken binnen bleven komen.

Ik denk niet dat ik onze dankbaarheid helemaal goed onder woorden kan brengen. Ze zeggen wel dat als we aan het eind van ons leven weer overgaan naar de hogere sferen, we alle gevoelens ervaren die we tijdens ons leven bij anderen teweeggebracht hebben. Nou, laat ik maar zeggen dat als je aankomt bij het punt dat je bijdroeg aan deze actie en je onze gevoelens zult ervaren, je een paar leuke momenten hebt om naar uit te kijken :)

Het gevolg hiervan is, dat onze directe zorgen opgelost zijn. Ik heb zelfs al een paar anderen geholpen met het geld. Als je nog steeds een enkelvoudige donatie wilt doen, wil ik aanraden om dat bij Steve Beckow's Hope Chest te doen. Daar helpen ze voortdurend anderen met het geld dat daar binnenkomt, vooral lichtwerkers en ontwaakte mensen.
Als je nog graag een kleine maandelijkse donatie aan ons wilt doen, is dat welkom, omdat dat ons nog wat zekerheid voor de toekomst geeft. We weten nog steeds niet hoe het zal aflopen met de bank en ons huis, het is een lang proces. Maar we komen er hoe dan ook wel doorheen. Vooral nu we zo'n tsunami van liefde en steun ervaren hebben, waardoor we weer met frisse moed vooruit kijken! Hiervoor zijn we eeuwig dankbaar.

Toen de eerste donaties binnen begonnen te komen, begon ik met iedereen persoonlijk terug te schrijven. Maar na een tijdje realiseerde ik me dat dat niet te doen was. Ik wilde niet steeds hetzelfde bericht aan iedereen copy&pasten, omdat ik geen enkele donatie als vanzelfsprekend wilde aannemen. Maar ik denk dat een bericht aan iedereen tegelijk hier nu handiger is, zodat ik de rest van mijn tijd weer aan lichtwerk kan besteden, wat ik nog steeds fulltime doe. Ik hoop dat je het daarmee eens bent. We sturen je onze liefde, en onze eeuwige dank. Een dikke knuffel voor iedereen Dankjewel!!

Kees.

Us againOorspronkelijke bericht van 7 februari:

Vrienden,

Ik maak er geen gewoonte van om over mezelf te praten op deze site, dus ik hoop dat dit ook meteen de laatste keer is. Maar ik voel dat het nu wel even moet.

Wij
<== Dit zijn wij.

Mijn naam is Kees, mijn vriendin heet Hsiu en ons zoontje Kim. Ik ben de webmaster van deze website en nog een paar andere spirituele sites zoals Het Grotere Plaatje en Visualize Daily. Ik plaats elke dag vertalingen van channelings online die binnenkomen van leden van ons team, doe research voor Het Grotere Plaatje, beantwoord e-mails van mensen met vragen en maak af en toe een video of organiseer een massa mediatie/visualisatie.
Ik werk aan een nieuwe site waar alle natuurlijke geneeswijzes voor kanker op komen te staan en heb plannen om een website te maken voor mensen die zich aan willen sluiten bij het "vreedzame verzet" tegen het systeem zodat ze samen actiegroepen kunnen vormen.

Onze vriend Steve Beckow heeft hier een keer een stukje over mij geschreven, als je nog wat meer wilt weten. Hoewel ik nog verdiensten heb uit niet-spirituele websites (wat eigenlijk mijn werk is), ben ik feitelijk al jarenlang full time lichtwerker. Ik werk graag op de achtergrond, ik sta liever niet in de schijnwerpers. Volgens Dolores Cannon is dit een trekje dat wel vaker voorkomt onder lichtwerkers :)

Ik hou onze websites vrij van advertenties, om ze zo puur mogelijk te houden. Ik betaal alle kosten zelf.

Hoewel ik mijn lichtwerk graag doe, zijn de zaken er de laatste tijd niet echt eenvoudiger op geworden, vooral financiƫel gezien. Ik klaag niet, want ik weet dat veel anderen het nog veel erger hebben dan wij. En zolang we van elkaar houden en gezond zijn, is er nog niet echt iets om 's nachts wakker van te liggen, vind ik. Maar dit gedoe met geld begint nu wel een probleem te vormen voor ons. Zoals het er nu naar uitziet, verliezen we binnenkort ons huis, omdat de bank het wil verkopen. Als dat gebeurt, weten we nog niet waar we naartoe kunnen.


Ik kan niet ontkennen dat het voor ons een enorme opluchting zou zijn als we wat steun zouden krijgen. Ik weet dat spirituele mensen doorgaans niet zo snel om hulp vragen, omdat we in het algemeen liever geven dan vragen, volgens mij. En we weten dat alles uiteindelijk toch wel goed komt. Ik ben zelf niet anders - ik heb nooit ergens om gevraagd, terwijl ik anderen juist altijd zoveel mogelijk heb proberen te helpen. Dus doe ik dit ook niet makkelijk. Aan de andere kant, als het echt nodig is, vind ik ook niet dat je je ervoor hoeft te schamen om hulp te vragen.

Dus...ik had een idee. Ik weet niet of het gaat werken, maar wetende met hoeveel plezier ik anderen zelf altijd geholpen heb, of het nou met geld was (toen we dat nog hadden) of op een andere manier, dacht ik: laat ik het gewoon proberen. Onze websites trekken dagelijks duizenden bezoekers, dus laten we eens kijken waar het toe leidt.

Dus hier gaan we. Het is een hele simpele actie.

Ik vraag je om iedere maand 1 euro (of dollar) te doneren.

Meer niet! Nou ja, je kunt natuurlijk meer doneren als je wilt, maar het idee is nou juist om:

a) Het een bedrag te maken dat je echt niet zult missen

b) Het maandelijks te doen.

Het is gewoon een kwestie van het gebruiken van de wet van de grote getallen. Dus als je het kunt missen, doneer dan 1 euro aan ons, iedere maand. Ik beloof dat we het niet voor luxe zaken zullen gebruiken, maar alleen voor onze basisbehoeften. Als we een bedrag mochten halen dat daar bovenuit komt, zullen we anderen ermee helpen.

Dat is alles! Ik stuur dit bericht gewoon de wereld in, in de hoop dat het bij mensen met een liefhebbend hart terecht komt, die ons wel willen helpen.

Je kunt doneren via Paypal:

Typ hier je maandelijkse bedrag:

PayPal

Het email-adres dat bij onze Paypal account hoort, is keesdegraaff@gmail.com

Of als je het liever per bankoverschrijving wilt doen, kun je je donatie overmaken aan:

IBAN nummer NL28INGB0001548315, BIC/SWIFT: INGBNL2A, ING Bank, ten name van MBC de Graaff, Den Haag.


Heel erg bedankt, uit de grond van ons hart. Aan de mensen die wel zouden willen helpen, maar zelf nog niet 1 euro per maand kunnen missen (we weten dat die er zijn), jullie net zo goed bedankt. Ik hoop dat het maar tijdelijk is, en als de tekenen overal om ons heen (inclusief in de channelings) niet bedriegen, zal het dat ook zijn. Als we weer op onze eigen benen kunnen staan, laten we dat direct weten. We hebben nu gewoon even een noodverbandje nodig. Dankjewel, en een dikke knuffel voor jullie allemaal Thank You!!

In Liefde en Licht,

Kees.


Share |