Home > > Mike Quinsey – 12 januari 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 12 januari 2017

Mike Quinsey

Ik kan niet genoeg benadrukken wat een fantastische prestatie het van jullie is geweest om het markeringspunt van 2012 te passeren. Van nu af aan zullen jullie de tekenen van positieve verandering om jullie heen kunnen gaan zien en hoe sneller de trillingen toenemen, hoe sneller ze zich zullen manifesteren. In algemene bewoordingen zullen sommige van de meest belangrijke veranderingen die invloed hebben op iedereen zich samen met de algemene verhoging van de trillingen aandienen. De hogere energie zal de lagere energieën transmuteren, zodat negatieve daden hun kracht zullen beginnen te verliezen en uiteindelijk zullen alleen de hogere trillingen kunnen bestaan. Dan zullen jullie, wat al zo heel lang geleden werd voorspeld, fysieke Engelen zijn geworden met volledig bewustzijn. In de verre toekomst zullen jullie je uiteindelijk in Binnenaarde en haar Kristallen Steden begeven. Dit betreft gebeurtenissen die nog in de verre toekomst liggen, maar hoe geweldig en verheffend moet het zijn om te weten dat jullie grootse veranderingen te wachten staan. Tegelijkertijd zullen alle levensvormen van een lagere energie hun eigen pad binnen een andere cyclus hebben gevolgd teneinde zich verder te ontwikkelen.

Wanneer jullie vreemd tegen het idee van leven in Binnenaarde aankijken, vergeet dan niet dat het een normale ontwikkeling van alle gevorderde typen menselijke levensvormen betreft. Sterker nog; het is veel veiliger dan het leven aan de oppervlakte en met alle geavanceerde technologieën kan een “nieuwe Aarde” worden gecreëerd die weinig zal blijken te verschillen van het leven aan de oppervlakte. Het directe voordeel is dat jullie alle aspecten van je omgeving kunnen beheersen, zodat jullie nooit zijn overgeleverd aan de weersextremen die soms aan het oppervlak worden ervaren. Realiseer je eveneens dat wanneer jullie dusdanige vorderingen hebben gemaakt, jullie d.m.v. gedachtenkracht bijna alles wat jullie nodig hebben zullen kunnen creëren. Jullie dienen goed te begrijpen dat jullie pad naar Ascentie al is uitgestippeld en wat jullie aangaat is de manier waarop jullie Ascentie bereiken, aangezien het van jullie afhangt, maar bereiken zullen jullie het, omdat dit reeds is gedecreteerd. Met jullie beide voeten op de Aarde lijkt de beschreven toekomst nog ver weg, maar in werkelijkheid beginnen jullie gedachten-energie aan deze creatie te geven en begint het vorm te krijgen omdat het in potentie al bestaat.

Sommigen van jullie zijn zich er reeds van bewust dat het jullie bestemming is om Galactische Mensen te worden en tevens een Sterrennatie te vormen. Als je je ooit hebt afgevraagd waarom jullie Aarde in de afgelopen jaren zoveel aandacht heeft opgeëist, is dat omdat jullie uitdaging om te ascenderen met jullie huidige fysieke lichamen uniek is. Nu jullie je in de laatste fase naar voltooiing bevinden, is het duidelijk dat jullie dit ascenderen in je fysieke lichamen zullen vervolmaken, en het zal een uiterst opmerkelijke eerste-keer-ooit-prestatie zijn. Jullie worden vanwege je vastberadenheid allemaal bijzonder hooggeacht en geliefd en wanneer jullie de eindstreep passeren zal er sprake zijn van enorm gejuich in de Hemel. Er zullen overal uitgebreide vieringen plaatsvinden en nieuws over jullie succes zal door het Universum reizen. Jullie zullen je terecht in de glorie van je succes kunnen onderdompelen, waarbij Gods Zegeningen jullie zullen vergezellen.

Er gebeurt veel op Aarde en door de hele geschiedenis heen is het bij tijden zeer explosief geweest, haar continenten lijken altijd in beweging te zijn, maar aardbevingen lijken zelden een uitzondering. Met jullie moderne uitrusting en instrumenten zijn jullie nu in staat om accuraat te voorspellen wanneer grote Aardveranderingen zullen optreden en je daarop voor te bereiden. Van de San Andreas breuklijn is bekend dat hij op springen staat, toch lijken de mensen bereid te zijn een risico te nemen door in de regio te blijven, in de hoop op tijd te worden gewaarschuwd wanneer een grote aardbeving verwacht wordt. In de loop van de tijd zullen veranderingen in dergelijke gebieden echter resulteren in het feit dat men permanent dient te worden geëvacueerd. Dat lijkt echter nog ver weg en zou in onze levens geen gevaar moeten opleveren. Gedurende een lange tijdsperiode zal het zeeniveau weer aanzienlijk rijzen, zodat de laaggelegen kustgebieden onbewoonbaar zullen worden. Met de vooruitgang in apparatuur dat vroegtijdig een waarschuwing geeft, bestaat er geen reden dat mensen er onverwacht mee worden geconfronteerd.

Nu jullie je gedachten tot zulke hoogten hebben gebracht, is het enigszins droevig om terug te moeten keren naar wereldser zaken. Als Lichtwerkers hebben jullie echter nog steeds je individuele uitdagingen om mee om te gaan en na een nieuw pad te zijn betreden, dienen jullie elke mogelijkheid te benutten om het Licht te verspreiden. Tot nu toe werden jullie aangemoedigd met mensen te praten op hun niveau van begrip, maar nu is Ascentie in zicht en is er, relatief gesproken, nog maar weinig tijd. Borduur voort op hetgeen je normaal zou doen, en wees ervan verzekerd dat een zaadje kennis dat nu geplant wordt in de tijd die komen gaat vrucht zal dragen. Zeker wanneer zielen de potentie hebben om volledig het pad naar Ascentie op te gaan, zullen hun Gidsen hun best doen om hen op het juiste pad te zetten. Wat er gaat komen is een kans die niet mag worden gemist, aangezien het anders zou betekenen dat er weer een cyclus moet worden begonnen, zonder garantie op Ascentie. Zoals jullie echter eerder werd verteld, wordt geen enkele kennis verspild of raakt die verloren, en wat je leert in de ene incarnatie wordt meegenomen naar de volgende.

Voor sommige zielen lijkt de gedachte dat ze niet hun lichaam zijn nogal beangstigend, en de vraag dient zich aan wat je werkelijk bent wanneer je niet in je lichaam bent. Of je nu je lichaam tijdelijk hebt verlaten, wat de meesten doen wanneer ze slapen, of dat je “gestorven” bent, je zult jezelf erbuiten aantreffen alsof je nog steeds in je fysieke lichaam bent. Je kunt zelfs neerkijken op je fysieke lichaam dat diep in slaap is. Mocht je “gestorven” zijn, dan zul je die scène snel verlaten en worden begroet door degenen die op je aankomst op een hoger niveau hebben gewacht, en dat is de sleutel tot je ervaring. Nadat je eenmaal je fysieke lichaam verlaat, zul je jezelf terugvinden in een ander, identiek lichaam van het zelf. Wat deze keer echter zo anders is, is dat het “nieuwe” lichaam, het etherisch lichaam genoemd, waarbij dit identiek is aan je fysieke lichaam, een ijlere versie is dat hoger vibreert en niet is aangetast door enige ziekte of gebrek dat je mogelijk met je meedroeg. Het lijkt alsof je volledig bent verjongd, en je kunt veranderingen aan je lichaam “denken”, zoals weer jonger worden in uiterlijk, en dat zonder de beperkingen die je mogelijk eerder had.

De zielen die “leven na de dood” volledig begrijpen, realiseren zich dat de dood niet gevreesd hoeft te worden, en jullie vrienden en familie zullen weten wanneer je “aan de andere kant” wordt verwacht en zullen klaar staan om je te begroeten. Er is zoveel mysterie en angst opgebouwd rond de dood en zeer waarschijnlijk is dat gebeurd door degenen die een moeilijke overgang hebben gehad. Toch is de dood zelf zoiets als de ene set kleren ruilen voor een andere. Overgaan is op geen enkele manier traumatisch of pijnlijk en het is zo gemakkelijk dat sommige zielen zich niet eens realiseren dat ze “dood” zijn gegaan. Alle misrepresentatie van de feiten uitbannen is moeilijk, omdat veel zielen zijn opgevoed om anders te denken, en aangezien de kracht van gedachten zo sterk is, zul je de dood aanvankelijk ervaren zoals je gelooft dat die zal zijn. Als je atheïst bent, is het enige dat zal gebeuren dat je zult weten dat je nog leeft, maar dat je verder “niets” ervaart, totdat je gedachten zich openstellen voor andere mogelijkheden. Er is nog veel dat bekend gemaakt dient te worden, en als je het moeilijk vindt om dit te aanvaarden, schuif het dan terzijde totdat het zover is om terug te komen wanneer je klaar bent om het te heroverwegen. Eén ding is zeker, wat er ook op je af komt, de waarheid blijft wanneer al het andere voorbij is.

Ik laat jullie achter met liefde en zegen, en moge het Licht jullie dagen en het pad naar voltooiing verlichten. Dit bericht komt via mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!