Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 11, 2013

SaLuSa, January 11, 2013

Sommige mensen vragen zich nog af waarom 21 december voorbij ging zonder dat er veel gebeurde. We willen benadrukken dat jullie als beschaving een grote stap voorwaarts hebben gezet. Het is belangrijk om je aandacht te richten op datgene wat je gemanifesteerd wilt zien. Dat gebeurt vervolgens ook langzaam maar zeker. Doordat je de lagere energieën achter je hebt gelaten is het gemakkelijker om resultaat te boeken omdat je niet langer wordt tegengehouden. Voortgang zien we als de mate waarin je in staat bent je bewustzijn te verruimen. Het bereikte voor de datum van Ascentie niet het verwachte of gewenste niveau. Als je intentie krachtiger was geweest zou wellicht een beter resultaat zijn bereikt. De datum 21-12 was voor veel individuen een succes en wees er zeker van dat iedere ziel de hogere energieën heeft ontvangen. Dat kan alleen maar goed nieuws zijn omdat het betekent dat de trillingen op aarde zijn gestegen.

De vele veranderingen die nodig zijn om een einde te maken aan de dualiteit naderen hun manifestatie steeds dichter. We moeten zorgen dat onze bondgenoten volgens de wet handelen. Jullie hebben echter ook wetten die niet zijn gemaakt met het oog op het welzijn van de mensen. Dergelijke wetten mogen voortgang niet belemmeren en zullen uiteindelijk worden afgeschaft. In de toekomst worden alle wetten herzien en blijven alleen regels behouden die eerlijk en in het belang van jullie vrijheid en soevereiniteit zijn. Iedereen die onterecht in de gevangenis zit zal worden vrijgelaten.

Op den duur komen criminele acties niet eens meer in je op. Uiteindelijk zal criminaliteit tot het verleden behoren en zijn gevangenissen overbodig. Kleine incidenten zullen worden beoordeeld door hogere wezens, die beslissen of er actie moet worden ondernomen. Nu heb je de tien geboden, maar die worden genegeerd door mensen die alleen aan zichzelf denken. Dergelijke zielen kunnen niet verder gaan met mensen die de eenheid in alles accepteren. Ze hebben er zelf voor gekozen om in de lagere trillingen te blijven.

Als gevolg van de verruiming van jullie bewustzijn worden alle soorten corrupte praktijken onderzocht en aan het licht gebracht. Alles wat verbonden is met de lagere energieën wordt opgeschoond terwijl je voorbereidingen treft op de veranderingen die je het nieuwe tijdperk in loodsen. De media zijn nog grotendeels in handen van mensen die de waarheid verhullen, maar ze kunnen niet voorkomen dat de feiten op het internet worden onthuld.

Het implementeren van de veranderingen is niet gemakkelijk omdat er zo veel mensen bij gebaat zijn om ze tegen te houden. Voortgang kan echter niet worden gestopt. Wanneer duidelijk wordt wat er gebeurt volgen gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op. Er zullen op diverse momenten in de toekomst veranderingen zijn, voordat jullie volwaardige galactische wezens worden. Het zal een aangename ervaring zijn omdat je niet langer kan worden beïnvloed door de lagere dimensies.

Disclosure is een zeer belangrijke factor in jullie evolutie. Er zijn nog steeds te veel mensen die bang worden bij de gedachte aan ons en open bezoek aan de aarde. We proberen daarom te zorgen dat de media beter verslag doen van onze aanwezigheid. Het moet goed gebeuren en niet op sensatie berust zijn. We kunnen niet oneindig blijven wachten. Je kunt er zeker van zijn dat we alles doen om te zorgen voor de juiste omstandigheden zodat disclosure kan plaatsvinden. Het zal een grootse gebeurtenis zijn.

Tijd gaat steeds sneller en domineert je leven niet langer zoals voorheen. Dit gaat gepaard met vergeetachtigheid en de neiging om in het nu te leven. Je zult ondervinden dat het leven gemakkelijker wordt door mee te gaan met de stroom. Je leert je aanpassen aan de veranderingen en zult ondervinden dat het leven een stuk aangenamer wordt door alles te nemen zoals het komt. Je zult in het nieuwe tijdperk meer tijd voor jezelf en minder zorgen hebben. Je hebt nog niet echt ervaren hoe het is om vrij te zijn omdat je gevangen bent gehouden op je eigen planeet. Het wordt geaccepteerd en daarom investeren wij van de Galactische Federatie van Licht zo veel tijd in het helpen van mensen om te ontwaken naar de waarheid.

Je gaat sinds het millennium sneller langs je pad. Terwijl de tijd verstrijkt reageren steeds meer zielen op de stijgende lichtniveaus die de aarde bereiken. Bijna iedere ziel is door de Ascentie gegaan en heeft hogere energieën in zich opgenomen. Ze zullen verder omhoog worden getild en gebeurtenissen die grote veranderingen inluiden zullen daar aanzienlijk bij helpen. We sturen jullie onze eindeloze liefde en zegeningen voor jullie toekomst.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl