Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 4, 2013

SaLuSa, January 4, 2013

Gedurende je vele levens in de cyclus van dualiteit werd je geconfronteerd met immense uitdagingen waardoor je op spiritueel niveau meer bent gegroeid. De dualiteit zoals je die kent verliest zijn grip op je en verdwijnt meer richting de achtergrond. Je blijft worstelen met de invloed ervan terwijl je jezelf verlost van de lagere energieën. We weten dat het moeilijk is om houdingen, ideeën en overtuigingen los te laten. Alle kennis zit echter in je en daar zul je de waarheid vinden. In het verleden was het gemakkelijk om te oordelen, maar nu wil je naar een nieuw niveau waarop je alle zielen als één ziet.

Afscheiding was een spel dat de oude garde speelde zodat jullie naar elkaars keel bleven grijpen, maar nu kun je weigeren er nog langer aan deel te nemen. Vergeet fysieke verschillen, gewoontes en religieuze overtuigingen omdat achter iedereen een prachtige ziel van licht schuilt zoals jijzelf. Door eenheid in alles te erkennen hoor je bij de groep die klaar is om het pad van Ascentie verder te volgen. Je weet nu dat je zoektocht naar perfectie nooit eindigt tot je uiteindelijk uitkomt bij de Bron. Op je eigen manier heb je alle pogingen om je bij de waarheid weg te houden weerstaan. Je hebt erkend dat je altijd onderdeel zult uitmaken van die ene waarheid.

Je laat mogelijk nog onafgehandelde zaken achter, maar dat maakt niet uit omdat de cyclus van dualiteit in 2012 is afgerond. Karmisch gezien heb je alle belangrijke kwesties al voorbij zien komen. Vanwege de wet van genade is de rest vergeven. Je hebt je lessen geleerd en verdere ervaringen in de dualiteit zijn niet nodig. Het jaar 2013 wordt een jaar van vervulling terwijl je meer in contact komt met je hogere zelf. In tegenstelling tot het verleden kun je alles uit de fontein van kennis van je hogere zelf halen. Je bent voor je kennis niet langer afhankelijk van anderen.

Alle kennis zit in je. Geloof in jezelf en je weet intuïtief dat je de juiste beslissingen neemt. Alles gaat alleen maar sneller en tijd wordt langzamerhand minder relevant. De volgende stap is Ascentie met moeder aarde om een nieuwe aarde te creëren die geschikt is voor zielen met een verruimd bewustzijn. Dan kun je jezelf een galactisch wezen noemen. Je bepaalt zelf hoe snel je ontwikkelt. Als je de keuze eenmaal hebt gemaakt krijg je meer dan genoeg hulp van ons.

Jij bent de belangrijkste persoon op aarde omdat jij beslist waar je reis je naartoe brengt. Door goed voor jezelf te zorgen negeer je anderen niet omdat ontwaakte mensen ook vaak geneigd zijn om voor anderen te zorgen. Elke ziel heeft de verantwoordelijkheid om meer licht te ontvangen zodat zijn of haar bewustzijn kan blijven verruimen. Het houdt je stevig op het pad en helpt je om naar een hogere dimensie te gaan. Je bent onsterfelijk en hebt tot in de eeuwigheid om te evolueren.

Je hebt hard gewerkt om de meeste lagere energieën die je vastketenden aan de dualiteit los te laten. Nu kun je veel ambitieuzer zijn dan voorheen. Sinds het millennium en met name de laatste paar jaren heb je veel succes geboekt. Je hebt niet gefaald omdat Ascentie niet voldeed aan je verwachtingen. Je verhoogde de trillingen zodat inkomende energieën via jou konden worden gegrond. Het raster dat daardoor ontstond kan je nog verder omhoog tillen en de liefde neemt het over. De vertragingen en tegenwerking van de oude garde om vooruitgang tegen te houden kunnen niet doorgaan.

Leef je leven als voorheen en denk positief. Alles bestaat in het nu en wacht om te manifesteren zoals jij het wenst. In andere tijden kreeg je genoeg details over wat je kon verwachten en terwijl het nieuwe paradigma haar intrede doet zul je iedere mogelijkheid hebben om te profiteren van het nieuwe tijdperk. De huidige periode van onzekerheid duurt niet lang en spoedig zul je de veranderingen voelen. De verruiming van het bewustzijn zal leiden tot een nieuwe houding en bereidheid om je beschaving richting het nieuwe tijdperk te loodsen. Accepteer eventuele ongemakken omdat op ongekende schaal veranderingen plaatsvinden. Wanneer wij van de Galactische Federatie beginnen met onze plannen zal snel vooruitgang worden geboekt.

Ik ben SaLuSa van Sirius en tevreden dat jullie over het algemeen goedkeurend op Ascentie hebben gereageerd. Alles gaat zoals gepland en jullie mooie toekomst staat vast. Onze liefde is bij jullie, waar je maar gaat en waar je ook zult zijn.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl