Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 10, 2010

SaLuSa, December 10, 2010

De waarheid komt op de meest onverwachte manieren naar buiten en het is een kenmerk van de periode van verandering waar jullie nu in zitten. Het maakt niet uit hoe vaak degenen die iets te verbergen hebben, proberen de gaten dicht te stoppen, de waarheid komt naar buiten. De definitieve antwoorden komen als de tijd aanbreekt dat we direct met jullie kunnen praten. Opinies en oordelen zijn niet van betekenis in het licht van de waarheid, en wanneer wij dergelijke onderwerpen behandelen zijn we in staat het met onweerlegbaar bewijs te ondersteunen. Wij kunnen teruggaan in de tijd en exact openbaar maken wat er heeft plaatsgevonden, en niet alleen dat kan bewijzen wie erbij waren betrokken. De duisteren weten dat dit waar is, maar vechten de duidelijke conclusie aan dat zij verantwoording gaan afleggen voor wat ze hebben gedaan en niemand, op geen enkele wijze zal gerechtigheid kunnen ontlopen. In feite hoeven jullie niet zoveel energie te stoppen in het zoeken van de waarheid, omdat die op zijn eigen tijdstip voor iedereen zichtbaar zal zijn. In plaats daarvan zien we jullie liever focussen op de veranderingen en visualiseren dat ze met een minimum aan gevaar voor het leven plaatsvinden.

We hebben jullie er voortdurend aan herinnerd hoe krachtig jullie zijn, en als jullie voor een gemeenschappelijk doel bijeen komen, kunnen jullie je realiteit veranderen. Velen van jullie spenderen al tijd aan het brengen van vrede naar jullie planeet en helpen Moeder Aarde. Wanneer meer van jullie wakker worden, verkrijgt het meer tempo en zo zal het tot aan Ascentie door blijven gaan. Er zijn geen manieren om de vrije stroom van informatie te stoppen, of permanent de waarheid te verbergen. De toekomst wordt gebouwd op Waarheid, Liefde en Licht en er zal absoluut geen plaats voor iets anders zijn. Het is de basis voor een vreedzaam en vreugdevol bestaan en dit zal er voor iedere ascenderende ziel zijn.

Wanneer jullie de feestelijke vieringen naderen, zal het vreugdegevoel de overhand krijgen over de beslommeringen en zorgen die voortkomen uit jullie dagelijkse verantwoordelijkheden. Dat is wenselijk om jullie verlichting te geven van de anders stressvolle omstandigheden waar velen van jullie in leven. Het richten op de positieve kant van het leven zal jullie door de resterende uitdagingen heen helpen, tot jullie een regeringswisseling ondergaan en beseffen dat er een nieuwe energie wordt ingevoerd. Eén die mensen naar een hogere trilling brengt en belooft de moeilijke situaties te overwinnen, waardoor jullie minder hebben kregen dan je nodig hebt om een gelukkig leven te leiden. Niets dat jullie momenteel naar beneden haalt, zal nog lang aanhouden, en wij van de Galactische Federatie zijn gereed om de noodzakelijke actie te ondernemen om jullie omstandigheden te veranderen. We zullen aan de top beginnen en degenen verwijderen die jullie levens controleerden en jullie hebben onderworpen aan “gevangenschap” terwijl jullie er recht op hebben een vrije ziel te zijn om naar eigen keuze ervaringen op te doen.

Jullie prachtige Aarde is het centrum van veel aandacht vanuit jullie hele Melkwegstelsel, en de manifestatie Ascentie wordt nauwgezet gevolgd vanwege haar unieke karakter. Het is een zeldzaam gebeuren wanneer een beschaving in staat is te ascenderen, zoals in jullie geval met Moeder Aarde. Jullie ondersteunen elkaar, al komt de grootste inbreng van buiten. Krachtige energieën worden in toenemende mate naar de Aarde gezonden, en veranderingsprocessen in jullie versnellen zich. Wanneer jullie grotere Wezens van Licht worden, trekken jullie zelfs nog meer Licht aan, en uiteindelijk zuiveren jullie jezelf van de lagere vibraties. Jullie hebben de meest prachtige gelegenheid om enig overblijvend karma op te ruimen, en veel daarvan draait om waar jullie je aandacht op richten. Gedachten zijn energie en bij het geven van voldoende kracht manifesteren zij zich, dus het is een uitdaging voor jullie ze op alles van het Licht gericht te houden.

De duisteren spelen wat met de Sterrenpoorten maar als ze niet oppassen, activeren zij ze en laten ze entiteiten door met een lagere trilling. Het is een doorgang naar of uit jullie Aarde en tot nu toe hebben we jullie tegen directe bemoeienis beschermd. We hebben een barrière van bescherming om jullie Aarde heen, zodat bezoekers jullie atmosfeer slechts via ons kunnen betreden, en alleen als wij het toestaan. Dat is noodzakelijk omdat andere geavanceerde beschavingen het Universum onderzoeken en nieuwsgierig zijn over jullie en jullie planeet. Er zijn anderen die rebels zijn en voordeel zouden willen halen uit jullie sluimer en gebrek aan kennis. Dergelijke bemoeienis wordt niet toegelaten wanneer een beschaving net in bewustzijn aan het groeien is en op het punt staat naar het Licht te gaan. Vrije wil heeft onder bepaalde omstandigheden zijn beperkingen, en jullie hebben je bereidheid aangegeven om te ascenderen en dat is een heilige beslissing. Jullie zien dus dat wij op meerdere terreinen functioneel zijn voor jullie en onze missie is jullie veilig deze cyclus te zien voltooien.

Onthoud Dierbaren, dat wij spirituele Wezens zijn en Eén met jullie. Het feit dat jullie ons Ruimte Wezens noemen geeft simpelweg aan dat wij veel geavanceerder zijn dan jullie op dit moment. Er bestaan Wetten van het Universum die wij gehoorzamen, en wij handelen onder alle omstandigheden als jullie mentoren en ter bescherming van jullie. We willen zien dat jullie soevereiniteit, waar jullie recht op hebben, wordt teruggegeven en dat gaat gebeuren. Stapsgewijs zijn jullie in de loop der eeuwen steeds verder begrensd, zozeer dat jullie niet in de gaten hadden hoe jullie vrijheid werd weggehaald. Gelukkig worden jullie nu wakker en zien jullie misschien voor de eerste keer hoe zwaar jullie werden gecontroleerd en beperkt in jullie bewegingsvrijheid. Terrorisme is voor allerlei draconische wetten gecreëerd, en zou in een beschaving die op vrede is gebaseerd, niet bestaan. Oorlogen hebben jullie in een staat van behoeftigheid en stress gehouden, en creëerden onnodig vijanden. Dat gaat echter allemaal eindigen en jullie gaan voor het einde van de cyclus volstrekte vrede en geluk ervaren.

Jullie hebben alle reden om vooruit te kijken en onze beloften aan jullie worden vervuld. Elke dag komen jullie dichter bij de eerste handelingen die onthullen hoe ver we zijn gegaan om ervoor te zorgen dat jullie ontvoerders niet langer in staat zijn de macht uit te oefenen die ze over jullie hadden. Hun boze tentakels hebben zich ver uitgestrekt en hebben bijna elk aspect van jullie leven beïnvloed. Maar hun heerschappij is bijna voorbij en ze rennen nu al angstig weg vanwege de kans dat ze een vergelding niet kunnen ontlopen. Zij zijn net als elke ziel die van het Licht is afgedwaald, verantwoordelijk voor hun daden. God is niet misleid, en hoewel de duisteren tegen Gods wetten in gaan, worden ze nog steeds met Liefde en Licht omhuld. Op een dag krijgen ze een nieuwe kans om hun karma te overwinnen en een reis terug naar het Licht te beginnen. Geen ziel is tot het vagevuur verbannen of veroordeeld, tenzij zij het Licht van binnen weigeren te erkennen en het zelf creëren.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel me bevoorrecht jullie, dierbare zielen, van dienst te zijn wanneer jullie een helpende hand nodig hebben. De voor ons liggende taken zullen snel worden afgemaakt, omdat we gaan samenwerken om met één doel voor ogen jullie Ascentie te bereiken.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.