Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 8, 2012

SaLuSa, October 8, 2012

Het is nooit te laat om je zinnen op Ascentie te zetten. Als jullie denken er klaar voor te zijn, ligt het zeker binnen handbereik. Je moet de intentie hebben om vooruit te gaan, maar ook begrijpen dat Ascentie afhangt van je eigen bewustzijnsniveau. Het betekent dat jullie zonder uitzondering leven op een manier waarbij je één bent met al het andere leven. Door te leven vanuit liefde zullen jullie slagen, maar om dat te bereiken is het belangrijk om uit te stijgen boven de menselijke emoties die jullie tegenhouden. Jullie zijn geneigd eerst te doen en daarna pas vragen te stellen. Het is daarom belangrijk om op een andere manier te reageren op situaties. Het is ook essentieel om te vergeven als je het slachtoffer bent geworden van iemand anders, zelfs al kun je jezelf niets verwijten.

Dat helpt wanneer jullie karma uitwerken in relaties. Het zijn waarschijnlijk de zwaarste uitdagingen waar jullie mee worden geconfronteerd en het beste is om de betrokkenen te vergeven. Jullie kunnen niet verder gaan als je uit bent op wraak of negatieve gedachten hebt. Laat het verleden los en begeef jezelf op het pad dat naar licht en liefde leidt. Dan voelen jullie je vredig en weten jullie dat je de banden met het oude paradigma hebt doorgesneden.

Onthoud dat je lichaam je tempel is. Het is belangrijk het goed te verzorgen en niet te beschadigen. Een drugsverslaving kan bijvoorbeeld niet bestaan in de hogere dimensies en hoe eerder je de verslaving doorbreekt, hoe sneller je zult slagen. Hetzelfde geldt voor een alcoholverslaving, die zeker je lichaam zal beschadigen. Denk goed na over wat je nodig hebt om je verheffing zeker te stellen en je zult hulp krijgen van je gidsen. De Bron wenst dat iedere ziel ascendeert, maar accepteert dat je door de vrije wil zelf de beslissing mag nemen. Stel jezelf de vraag of je in de huidige 3D-cyclus wilt blijven en maak zelf de keuze.

Het einde van de cyclus nadert zeer snel en we zijn verheugd te zien dat de ontwaakte mensen het licht op aarde hebben verstevigd. Licht trekt nog meer licht aan en jullie pad naar Ascentie ontvouwt zich. De tijdlijnen komen samen en de meest krachtige verheft jullie samen met de aarde. Er komt een scheiding tussen mensen die er klaar voor zijn en mensen die er niet klaar voor zijn. Het is een natuurlijk resultaat van de veranderingen waar jullie doorheen gaan. Wanneer jullie eenmaal zijn geascendeerd, heeft de oude garde geen grip meer op jullie leven. Jullie vinden de vrede waar jullie naar hebben gezocht en door het Ascentieproces ervaren jullie de veranderingen in jezelf. Jullie voelen de veranderingen niet op één bepaald moment omdat het een doorlopend proces is, maar de feitelijke Ascentie zal een mijlpaal zijn op jullie pad.

Er staan veel veranderingen te gebeuren op aarde. Het houdt in dat jullie problemen erger zullen worden tot er een grote schoonmaak kan plaatsvinden. In veel landen in de wereld is het onrustig en het is spijtig dat het tot dergelijke extremen moet komen voordat grootschalige veranderingen worden geaccepteerd. Wanneer dat eenmaal het geval is wordt er geen tijd verspild bij het opzetten van de nieuwe systemen. Als de politieke kwesties eenmaal opgelost zijn, volgen de overige veranderingen relatief snel. In de tussentijd ben jij als individu het meest belangrijk. Wees je bewust van de wonderlijke kans die wordt gegeven middels Ascentie.

Jullie hoeven je bezittingen niet op te geven wanneer je ascendeert, maar alles met een lage trilling kan niet met je meegaan. Sommigen houden zich bezig met het verzamelen van spullen die gerelateerd zijn aan ongewenste mensen of gebeurtenissen. De nieuwe trillingen maken de manifestatie van veel verschillende zaken in een nieuw licht mogelijk. Alles wordt uitgedrukt in een energie die schoonheid en perfectie uitstraalt. Objecten gaan er meer ‘levend’ uitzien en jullie krijgen een nauwere band met alle bewuste wezens omdat bewustzijnsniveaus veel hoger zullen zijn dan voorheen. Jullie zullen op verschillende manieren baat hebben bij Ascentie en vergeten de dualiteit al snel. Het zal uiteindelijk niet meer lijken dan een nare droom, hoewel jullie altijd beter zullen worden van de ervaring.

In de toekomst zullen jullie over alles beschikken wat je maar nodigt hebt. Na verloop van tijd ontwikkelen jullie je creatieve kant. Dan zullen jullie ook profijt hebben van de voordelen van nieuwe technologieën, die in jullie behoeften voorzien. Ze worden op het juiste moment geïntroduceerd en verspreid. Verwacht niet gelijk resultaat, omdat de verandering niet in een dag tijd plaatsvindt. Het is onze prioriteit om mensen te helpen die niet in hun eigen basisbehoeften kunnen voorzien. Stapsgewijs worden jullie opgetild om uiteindelijk jullie plaats in het Gouden Tijdperk in te nemen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en jullie huidige zorgen zouden als sneeuw voor de zon verdwijnen als jullie een glimp zouden kunnen opvangen van wat jullie staat te wachten. Het is kort dag voor Ascentie dus denk aan wat er gaat komen. Het zal jullie leven transformeren en wij van de Galactische Federatie van Licht blijven ook na Ascentie helpen tot jullie volledig galactisch bewustzijn hebben bereikt. Tot dat moment weten jullie niet wat het is een dergelijk bewustzijnsniveau te hebben en beseffen jullie je niet waartoe jullie werkelijk in staat zijn. Kijk naar ons en jullie zien je ware zelf zoals je in de toekomst zult zijn.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!