Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 5, 2012

SaLuSa, October 5, 2012

Disclosure wordt mogelijk het eerst aangekondigd door bronnen waar je het niet van zou verwachten en als het gebeurt worden andere landen gedwongen hun eigen contacten te onthullen. Ongetwijfeld zullen ze niet graag een totaalbeeld willen geven, maar het is nu tijd dat de waarheid naar buiten komt. Het meeste zal slechts een erkenning zijn van wat al bekend is. De nationale veiligheid wordt waarschijnlijk gebruikt als excuus om informatie achter te houden over afspraken met buitenaardsen die met de Amerikaanse regering samenwerken in ondergrondse bases. Dan speelt ook nog de kwestie van de wezens die gevangen zijn genomen nadat ze waren gered uit neergestorte toestellen. Er staat veel op het spel voor de oude garde en de waarheid zal worden onthuld wanneer de feiten naar buiten komen.

De waarheid is vreemder dan fictie. Jullie hebben in een tijdslot geleefd en jullie vooruitgang is bewust tegengehouden. Als de voordelen van de nieuwe ontdekkingen met het volk waren gedeeld zouden jullie allang door een groeiperiode zijn gegaan zoals na de laatste wereldoorlog. In plaats daarvan werden jullie gegijzeld door de farmaceutische en de olie-industrie die ervoor hebben gezorgd dat jullie niet aan hun macht konden ontsnappen. Ze blokkeerden de ontwikkeling van vrije energie en maakten jullie afhankelijk van medicijnen. De mensen die veranderingen wilden doorvoeren werden bedreigd of durfden niet door te gaan. Uiteindelijk komen jullie achter de daders en wie ze hebben gesteund.

Met name de ruimtevaart wordt omgeven door geheimhouding. Het hele onderwerp wordt gehuld in desinformatie om jullie te verwarren en de betrokkenen zijn tot het uiterste gegaan om de waarheid te verbergen. De ‘zoektocht’ naar buitenaardse wezens is een lachertje aangezien overheden en het leger al jaren met ze samenwerken. Verslagen over dergelijke gebeurtenissen zijn op het internet te vinden en vele onderzoekers hebben goede boeken uitgebracht over dit onderwerp.

Leden van de Galactische Federatie van het Licht zijn vaak lastiggevallen en bedreigd terwijl ze door jullie lucht reisden. We vinden de houding van het leger jegens ons onacceptabel en op geen enkel moment vormden we een bedreiging. Soms werden we gedwongen om enkele toestellen te ‘verwijderen’, maar niet voordat we de piloot in ons eigen schip hadden gestraald. In de toekomst keren ze mogelijk terug naar aarde om de waarheid over dergelijke voorvallen te bevestigen. Jullie autoriteiten negeerden daarnaast onze opdracht om kernwapens niet mee de ruimte in te nemen. Wanneer jullie een bedreiging vormen voor andere beschavingen mogen we ingrijpen om dat te voorkomen.

Bepaalde landen zijn bereid om een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten te beginnen. We kunnen geen einde maken aan schermutselingen, maar we zullen zeker voorkomen dat kernwapens worden ingezet. Denk aan vrede en jullie helpen zo om meer licht te creëren en het raster om de aarde te versterken. Het helpt de negatieve energieën te transmuteren zodat er minder kans is dat er gevechten uitbreken tussen landen. Het is tijd om volwassen te worden en goed voor de mooie aarde en alle andere levensvormen te zorgen. Zij die dat niet kunnen hebben nog veel te leren en hebben geen recht op Ascentie.

Jullie bevinden je allemaal ergens anders op de evolutionaire ladder en we oordelen niet over mensen die achterop raken. Iedereen heeft zijn of haar eigen tempo en het mooie van reïncarnatie is dat je steeds opnieuw kansen krijgt om je lessen te leren. Jullie hoeven niet bezorgd te zijn over jezelf of mensen om je heen die niet begrijpen wat Ascentie inhoudt. Er komt na iedere cyclus altijd weer een nieuwe kans. Dergelijke zielen nemen hun ervaringen in de dualiteit met zich mee en kunnen daar op een later moment in hun spirituele evolutie profijt van hebben.

De Bron heeft een groot plan voor het universum en vanwege de liefde van de Bron voor al het leven wordt het gezien als een ervaring die je totale vrijheid geeft om te doen wat je maar wilt. Jullie moeten echter leren van jullie keuzes als jullie een andere ziel iets aandoen. Hogere wezens delen hun wijsheid met jullie en adviseren hoe jullie het beste vooruit kunt gaan. Het lijkt vaak gebaseerd te zijn op toeval, maar alles is gepland. Daar lijkt het niet altijd op, maar het zijn juist de moeilijke uitdagingen die jullie de mogelijkheid bieden om grote sprongen vooruit te maken.

In deze eindtijden hebben de meesten van jullie ervoor gekozen om karma uit te werken. Het houdt in dat jullie een druk bestaan kennen en soms moeilijke relaties hebben. Loop er niet voor weg omdat jullie niet alleen een kans wordt geboden om jezelf te verheffen, maar jullie acties ook andere mensen kunnen helpen. Het collectieve bewustzijn van het menselijk ras bepaalt hoe hoog of hoe laag jullie gaan. Vanwege het belang van Ascentie krijgen jullie daar veel hulp bij. We willen zo veel mogelijk mensen zien ascenderen en wanneer je ‘oplicht’ weten we dat je iets van je ware zelf hebt gevonden en ontwaakt.

Ik ben SaLuSa van Sirius en weet dat jullie zeer weinig tijd hebben om jezelf klaar te maken voor Ascentie. Blijf gericht op je doelen en laat je niet afleiden door mensen die je proberen tegen te houden. De oude garde doet haar laatste zinloze pogingen om te voorkomen dat jullie ascenderen en ze slaagt alleen als je het zelf toelaat. Straal het licht en de liefde uit waarmee de aarde wordt omringd.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!