Home > > Persoonlijk bericht van Mike Quinsey

Persoonlijk bericht van Mike Quinsey

04-04-'13:

Hoi Vrienden,
Met het oog op mijn situatie heb ik besloten om te stoppen met het versturen van SaLuSa's berichten, tot ik zeker weet dat ik hersteld ben van mijn ziekte. Ik heb een beroerte gehad die mijn geheugen aangetast heeft, en daarom gaat mijn typen langzaam en moeilijk. Als ik volledig hersteld ben, hoop ik weer met mijn berichten te kunnen beginnen. Tot die tijd zal ik doorgaan met mijn radioprogramma's, tenzij ik merk dat het moeilijk gaat.
Ik hoop dat naarmate de tijd vordert, ik weer de oude zal worden. Alleen de tijd zal leren hoeveel vooruitgang er geboekt kan worden.
Dank jullie voor je steun en hulp, het wordt zeer gewaardeerd.
Ik hoop dat ik nog kan bijdragen aan de definitieve terugkeer van het Licht en zijn ultieme overwinning.
In Liefde en Licht Mike Quinsey


Update 05-04-'13:

Hoi Vrienden,
Ik ben overdonderd door jullie vriendelijke reacties en beste wensen sinds mijn beroerte. Gelukkig heb ik alleen maar een hele lichte hartaanval gehad, ik was me er zelfs niet eens bewust van, maar het heeft me wel praktisch het zicht in één van mijn ogen gekost. Verder ben ik ongedeerd gebleven en ik heb begrepen dat mijn gezichtsvermogen ook weer terug kan komen. Ik ben wel een gedeelte van mijn geheugen kwijt waar het gaat om het gebruik van mijn computer, maar dat zal terugkomen door hem te gebruiken en te oefenen. Normaal gesproken is mijn geheugen nog heel goed, en ik verwacht dat ik dat met de tijd vanzelf weer terug zal krijgen. Ik ga door met mijn radioprogramma's en zal zien hoe dat gaat, maar ik verwacht niet veel problemen.
Natuurlijk zal ik me wel moeten aanpassen aan een eenvoudiger manier van leven, en aangezien ik geen auto meer mag rijden zal ik mijn levenswijze moeten veranderen. Maar ik ben nog steeds in staat om bij te dragen aan het Licht, en hoop dat ik weer door kan gaan zoals gewoonlijk. Ik zal moeten zien hoe het allemaal uitpakt.
Dank jullie voor al jullie wensen om weer gezond terug te keren naar een normaal leven.
In Liefde en Licht, Mike Quinsey.
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl