Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 3, 2012

SaLuSa, August 3, 2012

Zoals gewoonlijk doen er verschillende berichten de ronde, maar ze zijn van een veel positievere aard en daarop zou je je vertrouwen en je energie moeten richten. Het probleem dat nog steeds bestaat is dat mensen nog steeds de oude profetieën oprakelen, zich niet realiserend dat de tijden veranderd zijn. Hadden jullie je trillingen niet verhoogd, dan zouden ze wellicht nog geldig zijn geweest. Het is niet te zeggen dat alle oude niet waar zijn, maar kijk naar de informatie in huidige profetieën. Zelfs dan moet je je bewust zijn van desinformatie, en als een boodschap geen Liefde en Licht uitstraalt, leg hem dan naast je neer. Hetzelfde kan worden gezegd van die boodschappen die zich concentreren op mogelijke rampen, zonder dat deze gerelateerd worden aan een positieve uitkomst.


Wees dus op je hoede en onthoud dat ongeacht welke wetswijzigingen ook worden voorgesteld, heel weinig ervan het daglicht zullen zien. Bijvoorbeeld met de huidige argumenten over de wapenwet (gun law), zelfs als de anti-geweerlobby zijn zin krijgt zullen ze hun doel nooit bereiken.Het zal niet lang duren voordat de regeringsveranderingen plaats zullen vinden, en nieuwe wetten en grondwetswijzigingen worden ontbonden. Dat zal uiteindelijk zelfs wereldwijd van toepassing zijn omdat stapsgewijs jullie vrijheid zal worden teruggegeven. Het zal niet volledig gebeuren tot na Ascentie, maar draconische of onrechtvaardige wetten zullen verwijderd zijn. Verantwoordelijke mensen hebben zeker geen opgelegde beperkingen nodig, en we zullen er voor zorgen dat jullie er zo spoedig mogelijk van verlost zijn.


Er is enige troost in de vertragingen die jullie ervaren, want hoe meer mensen geconfronteerd worden met de acties van de Duistere Garde, hoe meer ze begrijpen wat deze aan het doen is. Het prikkelt ze tot actie en helpt een evenwicht te bewaren zodat zaken niet uit de hand lopen. Het heeft tot resultaat dat het massabewustzijn met sprongen is gestegen en dat de Duistere Garde gedoemd is ten onder te gaan. Inderdaad zijn ze aan het einde van hun Latijn en hebben ze niet langer de macht hun plan voor wereld-controle ten uitvoer te brengen. We zouden willen dat alles rustig verloopt, maar er zijn nog steeds verzetshaarden die alles willen doen behalve hun nederlaag toegeven. Hoe dan ook zullen ze dat uiteindelijk moeten, want hun tijd is op.


Ondertussen wachten we met spanning op de mogelijkheid dat een Leider ergens de weg vrij ziet om Disclosure aan te kondigen. Het is waarschijnlijk dat wanneer het zover is een land als China dat als eerste zal doen. Helaas staan Westerse landen nog grotendeels onder de machtige invloed van de Illuminati. Ze zijn bang voor de repercussies als ze dat doen, en angst is een sterke factor waar het zulke beslissingen betreft. Het is nu eenmaal noodzakelijk dat we op topniveau worden erkend zodat de wereld zich daarvan bewust is. Natuurlijk weten miljoenen mensen al van ons en hebben ze onze voertuigen gezien, en bedenk dat het al ruim zestig jaar geleden is dat we voor het eerst probeerden ons zelf aan jullie bekend te maken.


We weten dat jullie moe worden van het voortdurende wachten, en we juichen jullie begrip en geduld toe. Jullie kunnen je troosten door te weten dat we slechts een haarbreedte verwijderd zijn van het volledig in de openbaarheid komen, en natuurlijk van de gelegenheid om jullie te ontmoeten. We hebben een eerste viering gepland en zijn nog steeds van plan over jullie belangrijkste steden te vliegen zodat meer mensen onze voertuigen kunnen zien. We zullen mogelijk ook jullie eigen ruimtevloot uitnodigen zich bij ons aan te sluiten en op die manier zal jullie een van de laatste grote geheimen worden onthuld. Het zal natuurlijk een demonstatie van vrede zijn en op geen enkele wijze verbonden met enig militair verband. Oorlog en alles dat daarmee verbonden is zal verwijderd of onmogelijk gemaakt zijn, want daarvoor is geen plaats in de toekomst.


Nu moeten we ons meer dan ooit concentreren op Ascentie, met jullie hoogste perceptie van wat jullie geloven dat het zal zijn. Terwijl de laatste maanden voorbij gaan willen we niet dat jullie je focus kwijt raken, want terwijl meer van jullie bijeenkomen in eenheid versterken jullie de kracht van het Licht. Er is werkelijk geen reden om je focus te verliezen, want we willen dat jullie zien dat het Licht deze cyclus beëindigt als de formidabele kracht die het is. Het zal de laatste resten van de oude energieën die het oude paradigma op zijn plaats hielden wegvagen. Het is niet langer gepast voor de Nieuwe Tijd die vorm krijgt, en die nieuwe tijd neemt snel die plaats in.


Jullie hebben je visualisaties al bekrachtigd m.b.t. vrije energie, en de introductie ervan zal geen problemen opleveren. Jullie zijn klaar voor nieuwe technologieën en ze zullen meteen veel problemen oplossen die jullie momenteel ervaren. Het mooie aan vrije energie is dat die nooit uitgeput raakt, en je kunt er zoveel van gebruiken als je wilt. Er naderen duidelijk opwindende tijden en dat is waarop we willen dat jullie je focussen, laat het opruimen over aan hen die daartoe zijn aangewezen. Geloof ons, de veranderingen komen snel achter elkaar zodra we kunnen beginnen. Alles is nu voorbereid en ondanks dat jullie dat zouden kunnen zien als enorme distributie problemen, zijn ze dat absoluut niet voor ons.


Vergeet niet dat jullie je persoonlijk moeten reinigen, want terwijl de hogere energieën jullie verheffen zullen ze lang verborgen emoties en onopgehelderde problemen onthullen. Vaak zijn die gerelateerd aan onopgeloste geschillen waarbij de betrokken personen niet willen toegeven, waar vergiffenis zulke zaken zou oplossen.. Dat, Geliefden, is de sleutel tot vooruit gaan, en het is slechts ego dat je kan tegenhouden. Jullie zijn er ook aan gewend om je boven anderen te stellen en je hebt allerlei redenen om dat te doen. Soms geef je af op degenen die zwak zijn, geestelijk achtergebleven of gehandicapt. Je moet ze zien voor wat ze werkelijk zijn. Het zijn zielen, net als jullie, die er een moeilijke incarnatie hebben gekozen voor hun ontwikkeling. Ze zouden met gelijkwaardig respect moeten worden bejegend.


Soms nemen zielen een problematisch leven op zich om anderen te inspireren zich te verheffen. Ze geven je de gelegenheid om te laten zien hoever je bent ontwikkeld, en jullie kunnen vervolgens beiden groeien. Grijp elke gelegenheid die zich voordoet aan en bewijs wat het betekent om iemand te zijn die zijn leven wenst te leven in onvoorwaardelijke liefde.


Ik ben SaLuSa van Sirius, en vraag dat jullie de Olympische geest gaande willen houden, en het zal een nieuw niveau van eenheid rond de wereld scheppen dat voort zal duren.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!