Home > > Mike Quinsey – 2 Augustus 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 2 Augustus 2019

Mike Quinsey

Het lijkt erop dat er bijna geen enkel Land bestaat dat de laatste tijd geen problemen heeft ondervonden binnen de politieke organisatie, en wat jullie momenteel in Hong Kong zien, laat de vastberadenheid zien van voornamelijk jonge mensen die erop staan dat politici en autoriteiten hen waarlijk en oprecht vertegenwoordigen. De dagen van het opsluiten van mensen en het onderdrukken van hun protesten waarin om vrijheid van meningsuiting wordt geroepen, zullen spoedig voorbij zijn. De frisse wind van hervormingen waait hard en kan niet veel langer worden genegeerd; machthebbers zullen gedwongen worden kennis te nemen van wat men wil. We zijn het zeker niet eens met het gebruik van geweld aan beide kanten, maar soms lijkt het onvermijdelijk, tenzij jullie bereid zijn je recht op vrijheid van meningsuiting op te geven.

Jullie zijn nu ver op weg in het Nieuwe Tijdperk, maar de vooruitgang die jullie verwachtten wordt tegengehouden en zal worden genegeerd totdat jullie in de politiek een krachtiger stem krijgen. Dat zal gebeuren omdat het moet, omdat de oude manieren niet langer geschikt zijn in tijden waarin de trillingen snel toenemen. Het oude dient plaats te maken voor het nieuwe en de noodzakelijke veranderingen kunnen absoluut niet voor altijd worden tegengehouden. Vermijd geweld indien mogelijk, maar weet dat je het recht hebt om jezelf te beschermen.

Hoewel jullie zielenreis heel, heel lang geleden is begonnen, weten we dat maar sommigen van jullie inzicht hebben gekregen in de ervaringen die je hebt meegemaakt en er heerst opluchting dat dit binnenkort afgelopen zal zijn. Zeker, er is sprake van veel vreugde dat velen van jullie stevig op weg zijn naar Ascentie en er zullen zich vreugdevolle vieringen aandienen wanneer die reis eenmaal is voltooid. Jullie kunnen je nog niet voorstellen hoe verrukt jullie zullen zijn, omdat een resultaat is bereikt dat niet noodzakelijkerwijs werd verwacht of als vanzelfsprekend werd beschouwd. Jullie zullen de eerste zielen zijn die in hun fysieke lichaam zijn geascendeerd en daarmee zal geschiedenis worden geschreven.

Jullie gaan betere tijden binnen waarin de trillingen zullen zijn verhoogd en er geleidelijk aan steeds minder negativiteit zal zijn totdat het vrijwel uit het zicht is verdwenen. Jullie herinneren je misschien dat de profetieën hebben gesproken over de 1000 jaar van vrede, en deze zullen in de nabije toekomst aanbreken. Deze tijd wordt ook wel genoemd als de tijd waarin "negativiteit zal worden afgesloten" om ervoor te zorgen dat jullie van deze periode kunnen genieten. Tegen die tijd zullen velen van jullie veel langer leven dan jullie nu doen en uiteindelijk zal dit enkele honderden jaren zijn. Dit zal je misschien niet verbazen, omdat jullie geschiedenis spreekt van tijden waarin mensen veel langer leefden; er zijn inderdaad zeer oude verslagen van hoe jullie leiders honderden jaren leefden. Begrijp dat het verouderingsproces in de loop van de tijd vrijwel zal stoppen, in tegenstelling tot wat jullie tegenwoordig ervaren.

De toekomst zal zo anders zijn dan jullie nu ervaren, meer aanvaardbaar en veel aangenamer. Dus blijf niet vastgeroest in de tijd die je nu gewend bent te ervaren, omdat het oude in snel tempo wordt vervangen door het nieuwe en dit alles zal leiden tot een nog mooiere ervaring na Ascentie. Besef dat jullie het zijn die het tempo bepalen, dus wees positief en denk aan de tijden die klaar staan om te worden gemanifesteerd en die je creëert door je gedachtevormen te projecteren. Uiteraard worden jullie geholpen door degenen die speciaal zijn aangesteld om te reageren op de ideeën die jullie worden ingegeven, ideeën die bedoeld zijn om innovaties bij jullie te introduceren en jullie op die manier te helpen vooruitgang te boeken.

Jullie worden daadwerkelijk op vele manieren geholpen, iets waarvan jullie je niet bewust zijn, en dit omvat tevens de diensten van de Buitenaardsen die al millennia lang bij jullie zijn. Bewijs van hun betrokkenheid bij de mensheid is overal om jullie heen aanwezig en nu pas wordt dit erkend voor wat het is geweest. Het is een feit dat jullie zonder hulp onmogelijk zo snel vooruit hadden kunnen komen. Denk nooit dat je zonder hulp zit, maar weet dat er bepaalde situaties zijn die je helemaal zelf hebt gecreëerd en die je zelf dient op te lossen. Wij houden daarbij je hand vast, we fluisteren in je oor maar we kunnen niet alles voor je doen; anders zou je niet evolueren. Bovendien kan inmenging verhinderen dat je je ontwikkelt tot een unieke ziel op basis van eigen gemaakte keuzes. Wij kunnen uiteraard begeleiding bieden, maar alleen wanneer je hierom vraagt, omdat we, zonder dit te willen, ervoor kunnen zorgen dat je een ander pad verkiest boven een pad dat je zelf zou hebben gekozen.

Het leven kan behoorlijk ingewikkeld zijn en soms is het zeker moeilijk omdat je met uitdagingen te maken krijgt die je tot het uiterste op de proef stellen. Je kunt er zeker van zijn dat er zeer goede redenen zijn om dit te doen, waarbij je dient te begrijpen dat de Wezens die je helpen ontwikkelen, zich volledig bewust zijn van je levensplan en precies weten wat voor jou haalbaar is. Zij zorgen ervoor dat je op een bepaald moment niet teveel op je nek hebt en zijn in staat je precies die hulp te bieden die je nodig hebt, omdat zij jou beter kennen dan jij zelf.

De mens kan soms behoorlijk irrationeel zijn en van zijn of haar levensplan afdwalen. In dergelijke omstandigheden zullen je gidsen hun best doen om je weer in het goede spoor te krijgen, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgen dat ze je vrije wil niet hinderen. De meesten van jullie zullen gebeurtenissen in je leven kunnen aanwijzen waarin je ogenschijnlijk, door iets wat je toeval zou kunnen noemen, werd gered van het opbouwen van karma voor jezelf, waar iets ongebruikelijks gebeurde dat je redde van wat anders een moeilijk probleem zou zijn gebleken. Dat zou je bijna zeker te danken kunnen hebben aan de tussenkomst van je Gidsen, die altijd bij je zijn om je aan je levensplan te houden.

Wanneer je verder gaat en besluit een nieuwe uitdaging aan te gaan, kun je er zeker van zijn dat je door een Gids zal worden vergezeld die de ervaring heeft om je te helpen slagen. In je spirituele werk kun je bijvoorbeeld beslissen dat je je met healing wilt bezighouden, en dan heb je hulp nodig om in de juiste richting en naar de juiste mensen te worden gewezen. Om een healer te worden, zou je een periode van training nodig hebben die de waarde van het gebruik van kleur of een andere geneeswijze omvat. Als dat is waartoe je je voelt aangetrokken om te doen en dat is een vrij sterk gevoel, dan zul je ongetwijfeld merken dat het deel uitmaakt van je levensplan. Een soortgelijk pad zou zijn waar je graag een helderziende zou willen zijn, en opnieuw zouden je gidsen hun best doen om je naar een spirituele groep te leiden die dat soort werk doet. Je merkt dus dat waar je sterk over nadenkt, de aandacht van je Gidsen trekt, die maar al te graag helpen en je naar iemand of een groep verwijzen die je ambities zouden kunnen vervullen.

Onderhand zullen jullie weten dat niets in je leven toevallig gebeurt, dus is het verstandig altijd open te staan voor informatie of hulp. Zonder dergelijke hulp zou je de kans kunnen missen om vooruit te gaan en het kan lang duren voordat deze kans zich opnieuw aandient. Normaal gesproken komt elke ziel het leven binnen met karma om uit te werken, maar in deze nieuwe cyclus zijn jullie het leven binnen gekomen met wat je een 'schone lei' zou kunnen noemen, waardoor jullie alle gelegenheid krijgen om te voorkomen dat je nieuw karma opbouwt. Als je echter toevallig nieuw karma zou oplopen, zou je onmiddellijk de gelegenheid krijgen om het in te lossen. Met het voortdurend verhogen van de trillingen zal het echter veel gemakkelijker worden om positief te blijven en elk karma te vermijden.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn Godzelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie