Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 1, 2012

SaLuSa, October 1, 2012

Een nieuwe maand is aangebroken en kijk eens hoe snel de tijd verstrijkt. Als ontwaakte mensen hebben jullie veel gedaan om het bewustzijn te verruimen en als gevolg daarvan vindt een grootse ontwaking plaats. Het is een grote prestatie tegen de achtergrond van de inspanningen van de Illuminati om jullie af te leiden en angst te creëren. Er vinden geen massa-arrestaties plaats zoals verwacht, maar desalniettemin gaan de veranderingen waar eerder over werd gesproken gewoon door. De vertragingen hebben laten zien hoeveel jullie hebben geleerd door jullie aandacht vooral te richten op belangrijke zaken die betrekking hebben op jullie eigen evolutie. Het is niet egoïstisch om aan jezelf te denken omdat niemand anders je kan voorbereiden op Ascentie, hoewel er genoeg advies kan worden ingewonnen. Wat er om jullie heen gebeurt is niet belangrijk voor je voortgang, maar het biedt jullie wel een mogelijkheid om te begrijpen wat de toekomst in petto heeft. Jullie hebben er recht op omdat jullie je trilling hebben verhoogd.

Jullie kunnen niet op succesvolle wijze ascenderen zonder zelf de benodigde stappen te nemen. Het is zinloos om grote hoeveelheden informatie tot je te nemen, hoewel er veel voorhanden is om je te helpen begrijpen wat er gebeurt. Het gaat erom hoe je van binnen bent en of je kunt accepteren dat jullie allemaal één zijn. Dat helpt je al een heel stuk vooruit om een hoger bewustzijnsniveau te creëren. Wanneer je je als ontwaakt mens op het pad bevindt, ben je een aardig eind op weg naar vervulling. Het betekent niet dat je een leraar moet worden, maar dat je een voorbeeld bent voor anderen. Waar je ook bent, je kunt anderen verheffen door een glimlach of door iets aardigs te zeggen en het heeft meer invloed dan je je kunt voorstellen.

Het is ook belangrijk om vrienden te sluiten met je ego, die steeds probeert vast te houden aan de ‘oude jij’. Dat is waar de grote veranderingen plaatsvinden terwijl je jezelf uit de lagere trillingen trekt. Mogelijk ben je voorzichtig geworden met het maken van nieuwe vrienden en zoek je mensen uit die de veranderingen in jou beter begrijpen. De zielen van de lagere trillingen zijn vaak hardhandig, houden zich bezig met negatieve activiteiten en bij ze in de buurt zijn kan als erg ongemakkelijk worden ervaren. Terwijl je jezelf verheft leer je echter om jezelf tegen ze te beschermen.

Door de wet van aantrekking worden jullie van nature aangetrokken tot gelijkgestemde zielen. Het zijn vriendschappen waarbij jullie elkaar helpen om vooruit te komen en dat blijft hoogstwaarschijnlijk zo tijdens en ook na Ascentie. Soms is de aantrekkingskracht zo sterk dat je mogelijk al vaker samen bent geweest en van dezelfde sterrenfamilie komt. Iedere ziel komt vanuit een andere beschaving naar de aarde en jullie zijn net zo buitenaards als andere wezens. Om die reden voelt het vertrouwd om ons te ontmoeten. Op den duur worden jullie geïntroduceerd aan jullie echte familie. Zij hebben jullie voortgang gevolgd en zijn verheugd jullie weer te ontmoeten.

De aarde is jullie testgebied geweest en door de lage trilling had je weinig kans om je ware zelf te leren kennen. Net als elke andere ziel werden jullie op bepaalde momenten helemaal ondergedompeld in jullie leven. Zonder dat jullie het wisten werden jullie afgesneden van jullie echte realiteit. Dat was bedoeld om jullie de lagere dimensie en al haar uitdagingen volledig te laten ervaren. Als jullie wisten van het leven dat jullie achterlieten toen jullie voor het eerst op aarde incarneerden zouden jullie alleen maar afgeleid raken en depressief worden. Dat is nu anders omdat jullie zijn teruggekeerd naar het licht en jullie ware aard als sterke ziel met enorme creatieve vermogens weer leren begrijpen. Wanneer jullie zijn geascendeerd en een betrouwbare en wijze ziel zijn geworden, kunnen jullie die krachten weer gebruiken.

Ga door met jullie verheffing en laat jullie niet afleiden door wat er om je heen gebeurt. Alles is erop gericht om jullie in de richting van de voltooiing van deze cyclus en Ascentie te brengen. Verspil geen energie door je zorgen te maken over andere zaken omdat alles tot een perfect einde zal komen. De reiniging van de aarde vindt plaats ofschoon jullie er weinig van zien of horen. We houden de aarde niet alleen in balans, maar voorkomen ook dat de schade escaleert. Nieuwe apparaten vinden hun weg snel richting het publieke domein.

We proberen nog steeds resultaten te boeken door het werk van onze bondgenoten om de oude garde te verwijderen. Ze kan niet langer ontkennen dat ze het gevecht heeft verloren, maar gaat toch brutaal door met militaire acties die dood en verderf zaaien. We vragen ons af hoelang jullie leiders nodig hebben om te begrijpen dat oorlogen nog nooit een probleem hebben opgelost. Ze verergeren ze juist en zoals vaak is gebeurd gaan ze gepaard met het verlies van grote hoeveelheden levens. Stuur liefde en licht naar plaatsen waar dreiging is en met name naar leiders die er direct bij betrokken zijn, het helpt zonder meer.

Liefde is de meest krachtige energie die er is en jullie hebben de werking ervan gezien als het gaat om genezing. Ondanks de aanwezigheid van de lagere energieën werkt het. Er is vertrouwen en begrip voor nodig anders draagt het niet de maximale hoeveelheid kracht die je kunt geven. Het is bekend dat moederliefde helend werkt en dat laat opnieuw zien wat het kan doen. Eenieder van jullie beschikt over het vermogen om te genezen, maar velen twijfelen eraan zodat het geen kracht heeft. Wees positief en help de aarde en alles wat erop leeft te verheffen. Onthoud dat je samen met de aarde zult ascenderen en dat vele andere levensvormen al klaar zijn om verder te gaan. Denk daarbij aan de dieren, zoals jullie huisdieren die jullie in je behoeften voorzien.

Ik ben SaLuSa en breng mijn liefde en zegeningen over namens al jullie vrienden en familie aan boord van onze schepen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!