Home > > Mike Quinsey – 1 maart 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 1 maart 2019

Mike Quinsey

Als je ooit twijfelde of er grote veranderingen in het vooruitzicht waren, hoef je alleen maar naar de ongewone weerspatronen te kijken. Voeg daarbij een duidelijke verandering in de wensen van de mensen die nu een grotere zeggenschap willen hebben in de zaken van de Aarde. Te lang zijn ze onderworpen geweest aan de wensen van de weinigen die de mensheid hebben geleid op een pad naar bijna vernietiging van de hele Aarde. Gelukkig, hoewel klein in aantallen, hebben voldoende van hen hun vibraties verhoogd om de mensheid voorbij de marker van 2012 te dragen. Het gevolg is dat in plaats van somberheid en onheil je een periode van grote hoop en potentieel bent binnengegaan die nu bij jou is. Omdat het de veranderingen ten goede ondersteunt, is op zijn zachtst gezegd wat ongemak en verwarring onvermijdelijk, maar op de lange termijn zal dit worden verwelkomd. Terwijl dit alles gaande is, zijn de vibraties blijven stijgen en volgen ze de mensheid snel naar de hogere niveaus die jullie dichter bij Ascentie zullen brengen. Jullie hebben veel vooruitgang te boeken nadat jullie zo lang zijn tegengehouden, maar we weten dat jullie zullen volhouden om te genieten van de vruchten van jullie inspanningen. Wees ervan verzekerd dat het een gelegenheid is die je niet wilt missen, koste wat het kost. Jullie die aanwezig zijn, zullen genieten van je plaats onder de sterren die jouw ware thuis en bestemming is.


UITTREKSEL UIT KRYON 2017. EVOLUTIE VAN DE NIEUWE MENS.

Wanneer een beschaving het markeerpunt passeert, kunnen jullie niet terugkeren. Jullie zullen hier heel lang blijven en jullie hoeven niet opnieuw geboren te worden om te voelen wat de kinderen voelen. Als je bereid bent, als je het begrijpt, als je jouw hand metaforisch uitsteekt, kunnen we jouw sjabloon en de waardigheid die je ontbeerde, veranderen vanwege het Akasha-verhaal van duizenden levens. Het is een oude energie die zal beginnen te veranderen. Toen de eigenwaarde in een mens veranderde, wisten jullie dat het gerelateerd was aan het beter denken over jullie zelf en jouw plek op de planeet en in de melkweg, hoe groter je staat en hoe langer je gaat leven, omdat de cellen in je lichaam het weten en met het bewustzijn praten dat jou zegt: "Ik verdien het om hier te zijn, ik heb wat ik nooit had". Zelfverzekerde spiritualiteit in mijn plaats hier, vooruit kijkend naar het Licht dat hier nu is, strijdend tegen de oude energie, dat is een liefdesrelatie die Ik met jullie heb, Spirit met jullie heeft, het geschenk van de eeuw. Het duurde een lange tijd voordat het leven op Aarde begon.

De liefde die we hebben was letterlijk manifest te zien in de fysica van de schepping. De evolutie werd zo volledig beheerst en dus op het laatste moment uitgesteld om mensen toe te staan te groeien en de enige planeet van vrije keuze te zijn op dit moment in de Melkweg. Onbeperkte Liefde met zielen verzameld van overal om te beginnen met een test die mooi was, dat Liefde is. Jullie relatie als mens met Spirit verandert, het begint te evolueren en verandert in iets dat complex is en we hebben het steeds weer gezien, en dit veranderen en deze complexiteit zal jullie naar een zoetere plaats brengen, waar je weet wie je bent omdat God genoeg van je houdt om deze dingen in de familie te stoppen op een manier die je nog nooit hebt gezien. Jullie gaan dit voelen en jullie zullen weten dat wij hier zijn. Dit is de menselijke evolutie en de oude ziel staat hierin voorop. Wij veranderen feitelijk het systeem van hoe je op een esoterische manier werkt. De diepgang van de Akasha begint te veranderen. Jullie worden verbonden met dingen waar je nooit mee verbonden zou zijn in een overlevingsenergie. Geliefden, wanneer je voor de Bengaalse Tijger wegrent, zullen we je niet de fijne kneepjes van de Akasha vertellen, is dit logisch voor jou.

Jullie beginnen te vragen "Wie ben ik", wat heb ik nodig om te weten, wat is het volgende, wat moet ik doen en de antwoorden zullen komen omdat je niet alleen bent. Het karmische systeem van de planeet was alleen voor laag bewustzijn. Dit is een liefdesverhaal van de Creatieve Bron van het Menselijk Wezen. Jullie gaan ontwaken en ontdekken dat jullie spirituele ouders altijd bij je zijn geweest in de vorm van de Creatieve Bron. Medelevende actie verandert de planeet, en jullie relatie met de dingen om jullie heen zal niet langer gevreesd worden. Er is niets dat jullie niet gezien hebben in de duizenden levens als een mens, jullie hebben alles laten gebeuren. Dat is de evolutie van de Nieuwe Mens.

EINDE VAN HET UITTREKSEL.


Ik ben er zeker van dat veel zielen verbaasd zijn om te horen dat ze gedurende een extreem lange periode meerdere incarnaties hebben gehad. Logisch gezien zullen jullie je realiseren dat je door heel veel verschillende evolutiefasen zijn gegaan, in veel verschillende vormen die allemaal hebben bijgedragen aan je ervaringen en je tot een hoog ontwikkelde ziel hebben gemaakt. Begrijp dat jullie trillingen zijn weggevallen zodat jullie volledig kunnen worden getest in jullie huidige cyclus, en toch werd van jullie verwacht dat je de uitdaging overwon om je weg terug naar het Licht te vinden. Veel zielen hebben zo'n prestatie geleverd en door hun voorbeeld helpen zij anderen die hun voorbeeld volgen. De bedoeling is zoals altijd om jouw evolutie te bevorderen totdat je van een voldoende hoge vibratie bent om te ascenderen. Het is het pad dat voor alle zielen ligt, ongeacht hoe lang het duurt. In alle stadia word je geholpen, het maakt niet uit hoe vaak je de graad niet haalt. Dus maak je geen zorgen als je weet dat je nog niet klaar bent, want een andere cyclus biedt je de mogelijkheid om echte vooruitgang te boeken. Elke keer dat je jouw voorgenomen levensplan bespreekt, zijn er in feite altijd sterk ontwikkelde wezens die je naar het beste pad leiden dat jou resultaten zal brengen.

Geliefden, jullie staan aan de poort naar een prachtige toekomst die heel moeilijk te beschrijven is, omdat jullie geen ervaringen hebben gehad om op terug te vallen die het onderwerp op zo'n manier hebben aangepakt dat jullie volledig begrijpen wat het inhoudt. Het schuim en de voortdurende negativiteit die jullie hebben moeten ontmoeten, hebben jullie zintuigen afgestompt. Hoewel het Licht altijd aanwezig was, was het een grote uitdaging om jullie manier van denken te veranderen en het idee te omarmen van hoe verschillend het leven kan zijn in de hogere vibraties. Het geestdodende werk en de pijn zullen niet langer deel uitmaken van je ervaringen en in plaats daarvan zul je in een goede gezondheid verkeren, je volledige vermogens werken en in staat zijn om alles te creëren wat je nodig hebt door je kracht van denken. Jullie zouden in staat zijn om je fysieke lichaam met gemak te verlaten voor avonturen in de kosmos en er op je gemak weer naar terug te keren. Als alternatief kun je natuurlijk ook de optie gebruiken om met je fysieke lichaam te reizen, in een van de vele geavanceerde vaartuigen die het zonnestelsel kunnen verlaten voor de diepere ruimte.

Naarmate de tijd voortschrijdt, krijgen jullie veel informatie over de toekomst, zodat jullie mentaal voorbereid zijn op een nieuw leven tussen de sterren. Jullie zullen echte Kosmisch Wezen zijn geworden met alle attributen die nodig zijn om door het Universum te reizen.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad verhelderen naar voltooiing. Deze boodschap komt door mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!