Home > > Matthew Ward - 14 januari 2019

Matthew Ward - 14 januari 2019

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De combinatie van positieve en negatieve reacties op steeds hoger wordende trillingen heeft het energetisch potentieel van de Aarde te onrustig gehouden voor elke activiteit om een niet te stoppen momentum te bereiken. Energiestromen rond de poging om alle Illuminati-kopstukken aan te klagen, hebben doorlopend aan kracht gewonnen en, van de verschillende activiteiten achter de schermen om een einde te maken aan de duistere controle over jullie wereld, lijkt het erop dat de aanklachten de eerste zijn die tot wasdom komen. Als het huidige tempo van het winnen aan kracht aanhoudt, kunnen acties die al aan de gang zijn binnen enkele maanden wereldwijd bekend worden.

Het zal voor de meeste mensen een schok zijn wanneer bekende personen beschuldigd worden van misdaden tegen de mensheid, en reacties, variërend van "nepnieuws" tot grote woede en angst verwachten. Lagere Illuminati zullen proberen heftig te ontkennen en het zinkende schip te verlaten in plaats van ermee ten onder te gaan, ten onrechte beschuldigde individuen zullen hun onschuld willen bewijzen, en als er in sommige kringen een sterke weerstand bestaat, zullen militaire troepen zeer waarschijnlijk worden opgeroepen om de veiligheid van het publiek te waarborgen. Er zal wijdverspreide verwarring zijn totdat de samenleving de verreikende, ten goede kerende impact begrijpt van wat er gaande is.

Lieve mensen, over niet al te lange tijd zal jullie missie als lichtwerkers nog een tandje worden opgevoerd. Jouw onbevreesdheid en opgetogenheid kan de mensen om je heen kalmeren, en dat zal enorm van pas komen, maar jullie zullen eveneens mentoren moeten zijn. De mensen zal moeten worden verteld dat het verwijderen van die individuen uit hun invloedrijke posities leidt tot een vreedzame wereld met wijze eervolle leiders en tot het einde van oorlog voeren, corruptie, bedrog en armoede. Je kunt je verklaringen onderbouwen door twijfelaars te verwijzen naar relevante informatie die door onderzoekers is verzameld en op internet of elders is gepubliceerd, en als mensen geloven dat telepathische communicatie echt bestaat, vertel hen dan over gechannelde informatie van bronnen die je vertrouwt.

Een aantal van jullie vraagt of de binnenkomende energiegolven de omstandigheden die je ervaart kunnen veroorzaken en, zo ja, wat je kunt doen om het ongemak te verlichten. In vorige berichten hebben we deze belangrijke kwestie uitvoerig besproken, maar het vraagt om herhaling en we bieden een verkorte versie van deze informatie.

Primaire symptomen van aanpassing van lichamen aan intensivering van energie zijn vermoeidheid, zwakte en algemeen gevoel van onbehagen; periodes van geheugenverlies, hoofdpijn, stemmingswisselingen, pijnlijke spieren en gewrichten, oorsuizen, wazig zien, krampen, misselijkheid en jeuk zijn niet ongewoon. Om hun effecten te verminderen, zorg voor voldoende slaap, doe oefeningen die passen bij je leeftijd en drink veel water. Vermijd suiker en alcohol, behalve een redelijke hoeveelheid rode wijn en vermijd voedingsmiddelen met chemische toevoegingen. Van alle voedingsmiddelen bevatten fruit en groenten het meeste Licht, en als je er financieel toe in staat bent, kies dan biologische producten. Als je dieet niet vegetarisch of veganistisch is, kies dan voor gecertificeerd voedsel, vrij van onzuiverheden en eieren, zuivelproducten en vlees van dieren die geen antibiotica of groeihormonen hebben gekregen.

Het verminderen van mentale en emotionele stress is van het allergrootste belang - stress is de oorzaak van alle ongemakken - maar neem geen medicijnen als slaapmiddelen, en middelen om je op te peppen of te kalmeren. Wat het meest nuttig zal zijn bij het verminderen van stress is net zo uniek als ieder van jullie is, maar de volgende suggesties kunnen je trilling verhogen, en zijn dus gunstig voor iedereen. Verander negatieve gedachten en gevoelens in positieve. Vermijd situaties die je energie kosten. Wees dankbaar voor de goedheid in je leven. Laat de bitterheid los en vergeef degenen waarvan je denkt dat ze je onrecht hebben aangedaan. Wees zo vaak in de natuur als je kunt. Breng tijd met dieren door. Reserveer tijd voor afzondering en introspectie. Mediteer. Luister naar je favoriete muziek. Lees opzwepende poëzie of proza. Bekijk leuke tv-programma's. Noteer de bron van frustratie en laat het gevoel los. Communiceer met gelijkgestemde mensen. Lach vaak en houd net zoveel van jezelf als wij van jou houden.

We waarschuwen ervoor dat de bovengenoemde symptomen ook zouden kunnen wijzen op het begin van een ziekte; als een aandoening aanhoudt, raadpleeg dan een specialist in de gezondheidszorg, bij voorkeur iemand met een holistische benadering qua diagnose en behandeling. Hoe zorgvuldiger je voor jezelf zorgt in geest, lichaam en geest, hoe meer licht je absorbeert; licht verhoogt je trillingen, en dat zal je in staat stellen om je gemakkelijker aan de komende energiegolven aan te passen.

"Al eeuwenlang heeft het Vaticaan geweten van pedofiele priesters. Waarom heeft een paus lang geleden geen actie ondernomen om deze gruwel te beëindigen?" Pausen zijn eeuwenlang lid geweest van de rijkste families, de voorlopers van de Illuminati. Ze beheersten de massa via 'pauselijke onfeilbaarheid' en 'Gods wetten', terwijl de families van de pausen nog meer rijkdom vergaarden door tienden, belastingen en 'dienstbaarheid aan God'.

Vrome gelovigen zorgden voor de nagenoeg onbetaalde arbeid die de meest weelderige gebouwen op Vaticaans grondgebied liet ontstaan en meester-schilders, beeldhouwers en makers van glas-in-lood en ingewikkelde tegeltableaus hebben de kunst voortgebracht die de gebouwen zo rijkelijk siert. Zelfs als de pausen in die jaren en door de eeuwen heen misschien zelf geen pedofiel waren, wilden ze hoogstwaarschijnlijk niet dat iemand wist dat pedofilie hoogtij vierde in de hiërarchie van het katholicisme.

Toen de eerste beschuldigingen werden geuit, pleitten de overtreders onschuldig te zijn en dat was het einde ervan; maar naarmate het licht toenam, nam ook de vastberadenheid toe van steeds meer misbruikte personen om zich uit te spreken. Toen dezelfde claims tegen volwassenen in vertrouwde posities in de seculiere samenleving leidden tot bekentenissen en veroordelingen, konden beschuldigingen tegen priesters niet langer onder het tapijt worden geveegd. Hoewel pauselijke erkenning is gegeven aan deze oude misdrijven, moet de omvang van de gewetenloze daden die in het Vaticaan hebben plaatsgevonden, nog worden onthuld. Hoe schokkend de aankondiging van aanklachten voor het publiek ook mag zijn, het onthullen van de waarheid dat het Vaticaan het internationale hoofdkwartier van het satanisme is, zal nog vele malen heftiger zijn.

"Ik denk niet dat Matthew goed begrijpt wat er kan gebeuren wanneer ET’s deze wereld betreden en proberen veranderingen door te voeren. Zodra ze met hun technologieën wijzigingen tot stand brengen, zijn we er afhankelijk van. Zodra deze afhankelijkheid is vastgesteld, vindt er controle plaats. We leven op een planeet met veel natuurlijke reserves en waarschijnlijk zijn die bronnen ook voor buitenaardse beschavingen waardevol. De cabal is de slechterik en we kunnen onze wereld mettertijd van hen bevrijden naarmate meer en meer mensen verlicht raken. Daar hebben we geen externe bronnen voor nodig, vooral als deze wezens van buitenaardse komaf geïnteresseerd zijn in onze planeet voor handel en winst. Mijn intuïtie zegt me dat elke externe afkomst die onze wereld bezoekt op den duur niet goed voor ons zal zijn."

In tal van boodschappen hebben we het gehad over het belang van vertrouwen op je intuïtie, en je vanuit zielsniveau te laten leiden door de bewuste geest, waar de waarheid bekend is. Dit is een geval waarbij overtuiging intuïtief bewustzijn blokkeert - wat iemand gelooft, of het nu voortkomt uit feit, onwaarheid of veronderstelling, is de realiteit van het individu. Het wegnemen van de zorg van deze dierbare ziel die dit schreef is noodzakelijk, omdat ze niet alleen staat in het op hun hoede zijn voor andere beschavingen, en bemanningen in schepen rond de aarde kunnen niet landen en ET's die te midden van jullie leven kunnen zichzelf niet kenbaar maken totdat de samenleving klaar is om hen zonder angst te begroeten.

Laten we dus de twee kwesties behandelen die hier relevant zijn. De ene is Gaia's wens dat het leven op haar planetaire lichaam in overeenstemming is met haar visie, waarbij eenieder vreedzaam in harmonie met de natuur leeft en de overvloed van de wereld deelt. De andere is een universele wet: geen enkele beschaving mag zijn ideeën opleggen, hoe heilzaam die ook zijn, voor welke andere beschaving dan ook. Dienovereenkomstig werden pre-geboorte overeenkomsten gesloten door de zielen die ervoor kozen om op aarde te leven, zodat ze de derde dichtheids-karmische lessen konden voltooien, en door de talloze zielen die hen zouden helpen verlicht te worden, zodat ze het soort wereld konden co-creëren die zij, de mensen, willen - het is dezelfde wereld die Gaia voor hen wil. En God heeft beschavingen, gevorderd in spiritueel en wetend bewustzijn geautoriseerd om hun aardse familie te helpen de planeet te bevrijden van de duisternis die hen heeft verhinderd een dergelijke wereld te manifesteren.

Het is te laat om te denken dat jullie zelf de wereld van de cabal kunnen verlossen. De enorme hoeveelheid licht die door de beschavingen werd uitgestraald, 80 jaar geleden, heeft de doordringende duisternis van de cabal die het leven op jullie wereld beheerste, doorbroken. Leden van deze beschavingen die zich vrijwillig hebben aangemeld om naar de aarde te gaan, verankerden dat licht en genereerden hun eigen licht, waardoor ze de lang verborgen walgelijke activiteiten van de cabal aan het licht brachten. Bemanningen in jullie hemelen hebben de ontploffing van kernkoppen door de cabal voorkomen en verminderen de giftige elementen in hun chemtrails. Sommige van de vele buitenaardse wezens die onder jullie wonen hebben de pogingen van de cabal om pandemieën te beginnen gedwarsboomd, sommigen hebben andere illegale en immorele activiteiten blootgelegd, sommigen proberen de cabal van hun greep op de wereldeconomie te ontdoen, sommigen maken deel uit van de internationale groep wier inspanningen uiteindelijk de cabal wettelijk aansprakelijk zal houden.

ET's hebben eveneens het raster van licht rond de planeet geplaatst dat het binnendringen van elke bron met lage trilling tegengaat. Daarom kunnen alleen wezens met hoge trillingen naar de aarde komen, en degenen die hebben gewacht om zich bij jullie aan te sluiten hebben geen intentie of interesse om te profiteren van de hulpbronnen van jullie wereld, noch om de bevolking te beheersen.

Ja, hun technologieën zullen inderdaad de planeet veranderen. Met een snelheid die jullie zal verbazen, zullen ze kernafval dematerialiseren; de gifstoffen in jullie bodem, water en atmosfeer opruimen; woestijngebieden in bouwland veranderen; en de regenwouden uitbreiden; en jullie wetenschappers zullen bij al deze inspanningen zij aan zij met de buitenaardsen samenwerken. De bevolking zal niet afhankelijk willen of hoeven zijn van andere beschavingen, en nadat de bezoekende helpers de kennis omtrent het gebruik van hun technologieën aan jullie hebben overgebracht en deze technologieën aan jullie hebben geschonken, is het hun wens om naar hun thuislanden en hun families terug te keren.

Wees dankbaar voor deze "hulp van buitenaf"! Terwijl jullie regeringen hun bestaan ontkennen, schept jullie entertainmentindustrie het beeld van monsterlijke wezens die jullie zullen verorberen, vernietigen of tot slaaf maken. Dat is voor de maatschappij al meer dan voldoende om te overwinnen zonder er nog meer zorgen aan toe te voegen dat wezens uit andere werelden van jullie natuurlijke hulpbronnen willen profiteren - dat is iets wat de cabal al eeuwen doet. Andere beschavingen helpen de bevolking van de Aarde al duizenden jaren lang op ontelbare manieren omdat de zielen die daar incarneren geliefde leden van de universele familie zijn.

Voor nu nemen we afscheid, geliefde broeders en zusters, maar op elk moment ondersteunen wij en alle andere lichtwezens in dit universum jullie met de kracht van onvoorwaardelijke liefde.

______________________________________


LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

Vertaling: Rob & Marja


[Als je deze boodschap doorgestuurd kreeg of deze leest op www.matthewbooks.com en je wilt graag de volgende boodschappen direct krijgen, zend dan een email naar messagesfrommatthew-subscribe@yahoogroups.com. Die zullen je e-mail opnemen met je adres op de groep moderator distributielijst. ]Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel" en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Het eerste boek is o.a. te bestellen op Bol.com. Het tweede boek is daar niet meer te verkrijgen, maar wellicht is hij nog bij andere boekhandels of in de bibliotheek te vinden. Alle Engelse boeken zijn via Suzy Ward's website te bestellen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!