Home > > Het is begonnen!

Het is begonnen!

Twee enorme gebeurtenissen vinden plaats op dit moment. Terwijl de #Occupy [Bezetting] beweging over de hele wereld opkomt, sluit de Galactische Federatie ondergrondse bases van de Duistere Kliek. Met andere woorden: de mensen van de Aarde staan op, en onze galactische vrienden komen naar beneden. Het is slechts een kwestie van tijd voordat zij samenkomen!

Occupy Wall Street, USA

Occupy Wall Street, VS

David Wilcock: "VELE ondergrondse bases zijn nu compleet ontruimd… materiaal, uitrusting en personeel… door tot op heden onbekende troepen.
Een internationale coalitie, met de bedoeling om de Oude Wereld Orde omver te werpen en de mensheid van slavernij te bevrijden, claimt verantwoordelijkheid. Zij lijken ook buitenaardse hulp te krijgen bij deze missie. "

David Wilcock: "Ik weet niet hoe lang het zal duren voordat de resultaten van dit alles bekend zijn bij iedereen, maar het lijkt er zeer beslist op dat de Oude Wereld Orde gedwongen wordt tot overgave door dezelfde ET’s die ons systematisch tegen de nucleaire holocaust hebben beschermd."

Matthew Ward, via Suzy Ward: "Jullie hebben misschien gehoord dat twee grote ondergrondse bases, die door de Illuminati beheerste laboratoria, voertuigen, wapens, opslagruimtes en leefruimten bevatte, vernietigd zijn, maar dat is gedaan met behulp van veilige technologieën, niet met behulp van nucleaire apparaten; en sommigen binnen het Illuminati kamp zijn uit de macht gezet, maar niet door hen te vermoorden. Bij zowel defensieve als offensieve maatregelen, gebruiken de lichttroepen alleen de macht van licht, en technologieën die geen schadelijke effecten achteraf hebben."

Montague Keen, via Veronica Keen: "Weinigen van jullie begrijpen volledig de omvang van de corruptie in het bankenstelsel. Zij hebben hele landen vernietigd. Zij hebben armoede gecreëerd en lijden, waar en wanneer zij daar ook maar voor kozen. Maar hun schuilplaatsen zijn ontmanteld. Zij zullen de consequenties van hun acties onder ogen moeten zien."

The Galactic Federation, via Sheldan Nidle: "Daarom zijn we in laatste paar maanden begonnen met het vergroten van onze hulp aan onze aardse bondgenoten en aan degenen die bereid waren om actief geweld te gebruiken om de duistere kliek uit zijn ondergrondse bases te verdrijven, en dit verliep succesvol. Verder hebben onze strijdkrachten de ‘geavanceerde’ technologieën geneutraliseerd die in deze bases lagen opgeslagen met de bedoeling om het duister elke mogelijkheid te ontnemen om op het laatste moment onheil aan te richten, wat ze nog steeds van plan waren.
(...)
De Hemel geeft ons nu het advies dat wij moeten ingrijpen op manieren die we vroeger afkeurden, en dus hebben we aardse bondgenoten geassisteerd bij het ‘schoonvegen’ van een aantal duistere ondergrondse bases. Wij hebben ook verschillende apparaten onklaar gemaakt of vernietigd die door het duister gebruikt werden als onderdeel van zijn complexe operaties om jullie overgang naar het volledige bewustzijn te voorkomen. De tijd voor onze aankomst op jullie kusten staat voor de deur! "

The Galactic Federation, via Wanderer of the Skies: "De ondergrondse bases waarover wij een tijd geleden spraken, die de groepen herbergen van de Illuminati die de meeste weerstand schiepen tegen deze veranderingen, zijn inderdaad verwoest zonder verlies aan leven, hebben we kunnen ontdekken. Een duidelijke boodschap is naar enkele van de bergplaatsen gezonden voor overeenkomsten die reeds op hun plek zitten voor de overgave van de Iluminati en hun capitulatie in jullie aangelegenheden. Andere bronnen zijn begonnen om over deze gebeurtenissen verslag uit te brengen en de Illuminati hoeven geen bevestiging van wat er gebeurd is. Die boodschap, zoals wij gemonitord hebben via de emoties en gedachten van hen die erdoor beïnvloed werden, werd nogal krachtig ontvangen. Ze zijn er zich nu bewust van dat er geen alternatief is en dit is hun einde."

Occupy Madrid, Spain

Occupy Madrid, Spanje

Occupy Berlin, Germany

Occupy Berlijn, Duitsland

Occupy Amsterdam, The Netherlands

Occupy Amsterdam, Nederland

Occupy Bucharest, Romania

Occupy Boekarest, Roemenië

Occupy Lisbon, Portugal

Occupy Lissabon, Portugal

Occupy London, UK

Occupy London, Groot Brittannië (in het midden: Julian Assange van Wikileaks)

Occupy Manilla, The Philippines

Occupy Manilla, De Filipijnen

David Wilcock: "Het beste dat de voormalige machthebbers nu kunnen doen is laten lijken dat zij de Occupy Wall Street beweging steunen, want zij weten dat hun gehele “zwarte economie” binnenkort sowieso eindigt. Het is te laat en zij weten het. Het gevecht is verloren. Zij dachten niet dat het mogelijk was dat zij ooit verslagen zouden worden, maar nu zijn zij zich zeer bewust van hun eigen dreigende ondergang… dankzij deze enorme internationale coalitie.
(...)
Zoals ik zei in Deel 1: insiders op topniveau vertellen ons nu dat die aanvallen gepland zijn voor belangrijke bruggen en landingsbanen door de hele VS.
Het Eisenhower Snelweg Systeem, bouwde vanaf het begin op alle belangrijke locaties kleine ruimtes in bruggen waar brandbommen geplaatst konden worden om de bruggen te laten instorten."

Matthew Ward, via Suzy Ward: "Zij [de GF] kennen de Illuminati plannen, en als die inhouden dat grote bruggen met explosieven worden bekleed die op afstand tot ontploffing kunnen worden gebracht, hebben zij toestemming om dat te voorkomen. Terwijl mag lijken dat dat geweld doet aan de Scheppers Wet van de vrije wil, is dit niet zo – het is het eren van de vrije wil van de Aarde. Na 11 september koos zij ervoor dat elke verdere poging tot terrorisme op die schaal voorkomen zou worden, en na de toestemming van God, heeft onze universele familie vele pogingen verhinderd."

Occupy San Juan, Puerto Rico

Occupy San Juan, Puerto Rico

Occupy Santiago, Chile

Occupy Santiago, Chili

Occupy Sarajevo, Bosnia

Occupy Sarajevo, Bosnië

Occupy Seoul, South Korea

Occupy Seoul, Zuid Korea

Occupy Stockholm, Sweden

Occupy Stockholm, Zweden

Occupy Taipei, Taiwan

Occupy Taipei, Taiwan

Occupy Tokyo, Japan

Occupy Tokyo, Japan

Occupy Toronto, Canada

Occupy Toronto, Canada

David Wilcock: "Een van de meest opwindende dingen die ik de laatste tijd hoorde, is dat een ronde UFO van 10 mijl doorsnee nu geparkeerd is in de hogere Aardbanen.
Meer dan 200 kleinere schepen werden gezien terwijl zij kwamen en gingen van en naar het moederscheep, door ronde deuropeningen die open en dicht gingen.
Dit werd o.a. gezien door personeel van het Internationaal Ruimtestation (er is veel optische apparatuur aan boord die schepen kan zien die anders “verborgen” blijven voor het conventionele zichtbare lichtspectrum)."

SaLuSa, through Mike Quinsey: "Ik ben SaLuSa van Sirius, en zou willen vermelden dat sommige van onze kleinere Moederschepen wat dichter bij de Aarde geplaatst worden, waardoor wij jullie met onze verkenningsvoertuigen sneller kunnen bereiken. De noodzaak om jullie duisteren en hun activiteiten in de gaten te houden is van vitaal belang in deze eindfase die zal leiden tot hun verwijdering. Op deze manier kunnen wij verhinderen dat zij een poging ondernemen om een ernstig incident te veroorzaken om hun eindtijd te vertragen."

Occupy Everything!

Bezet Alles!
Commentaar van één van onze lezers:

"Fantastisch om alles wederom bevestigd te zien.
Love peace and harmony.
Loes." (21 oktober 2011)
Commentaar van één van onze lezers:

"Hallo…..Het is ontroerend al deze schitterende foto's te zien. Hier hebben we toch zo lang op gewacht!
Tonnie (H.)" (October 23, 2011)


Share |