Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 14, 2011

Mike Quinsey - SaLuSa, October 14, 2011

Je kunt je soms afvragen waarom verschillende channelingbronnen soms eigen data voor verwachte gebeurtenissen geven, en toch niet die betwisten die door anderen gegeven worden. Hoewel er over het algemeen terughoudendheid is in het geven van data, dicteren de omstandigheden af en toe dat een vaste datum kan worden erkend, zoals een datum die goddelijk is gegeven. De reden hiervoor is dat er verschillende tijdslijnen bestaan voor de meeste gebeurtenissen, wat betekent dat er meer dan één uitkomst mogelijk is, dus de uiteindelijk “correcte” datum voor jullie hangt van jullie keuze. Daarom willen wij niemand de keuze weigeren, want dan zouden wij de uitkomst kunnen beïnvloeden en dat zou gezien kunnen worden als inmenging. Dus terwijl vele data gegeven worden voor bijna alle belangrijke gebeurtenissen, zouden wij willen suggereren dat jullie je focus richten op diegene die het meeste aan jullie begrip voldoet.

Financiële gebeurtenissen beheersen nog steeds de krantenkoppen en elke keer lijkt het erop dat de zaken slechter gaan in plaats van beter. Wij kunnen niet zeggen dat wij verrast zijn, omdat pogingen gedaan worden om de oude systemen draaiende te houden, in plaats van de problemen vanuit een compleet nieuwe hoek te benaderen. De onderliggende reden voor de ineenstorting wordt door sommige mensen begrepen, maar zij bevinden zich niet noodzakelijkerwijs in een positie om te kunnen beïnvloeden wat er gebeurt. De ingrijpende veranderingen die nodig zijn zullen alleen plaatsvinden als erkend wordt dat de oude manieren niet langer werken. Dat is iets wat wij onze bondgenoten zo snel mogelijk helpen bewerkstelligen. De omvang van de samenwerking die wij in de verschillende landen krijgen is bemoedigend, en het zal een punt bereiken waarop er een grote meerderheid zal zijn die de noodzakelijke veranderingen zal ondersteunen, en dan kunnen die doorgaan.

De Duisteren twijfelen niet langer dat het ons menens is, en hun nederlaag is slechts een kwestie van tijd. De Verlichten zijn geduldig en realiseren zich dat, op voorwaarde dat de juiste tijd gekozen wordt om de genadeslag uit te delen, er een relatief soepele overgang van het oude naar het nieuwe zal plaatsvinden. Met de groeiende energie- en bewustzijnsniveaus op Aarde, kan er geen twijfel over bestaan dat de veranderingen aanstaande zijn. Wij zouden eerder spreken van weken dan van maanden, en dat geeft ons vertrouwen in de toekomst aan. Echter, wij zouden liever hebben dat jullie je eigen intuïtie gebruiken, want je zou verrast zijn hoe vaak die de waarheid oppikt. In sommige opzichten zijn de exacte data niet zo belangrijk, want wanneer een gebeurtenis dichtbij manifestatie is, zullen jullie je daar hoe dan ook van bewust van zijn.

Op het moment houden wij ons vooral bezig met het in de gaten houden van de Aardse gebeurtenissen, of deze nu door de mens gemaakt zijn of natuurlijk zijn, om ervoor te zorgen dat niets uit de hand loopt. Wij zijn om verschillende redenen in jullie luchten, en houden ons regelmatig bezig met reinigen van de Chemtrails, en balanceren jullie weerpatronen om de seizoenen te handhaven. Op de lange termijn zullen deze temperen en gematigder worden, en eenmaal geascendeerd zullen zij geen noodzakelijke factor voor voedselproductie zijn. De dimensionale veranderingen zullen uiteindelijk zo verreikend zijn dat condities constant zullen blijven. Inderdaad, in jullie fijnere lichaam zullen jullie niet blootstaan aan de verwoestingen der tijd, ziekte of enige beperkende factor. Ascentie zoals jullie het begrijpen, gaat door en begint pas met de sluiting van de dualiteitcyclus.

Hoe goed wij ook proberen over te brengen wat de toekomst voor jullie brengt: soms zijn woorden niet toereikend. Om de schoonheid, harmonie en balans van de hogere dimensies te begrijpen moet je daar zijn, want hoe kan iemand echt de manier beschrijven waarop de energie je streelt en ervoor zorgt dat je je zo geweldig voelt. Vermoeidheid is iets dat jullie op Aarde ervaren als jullie fysieke lichaam haar energie kwijtraakt, terwijl dat in de hogere dimensie nooit plaatsvindt omdat jullie continue de energieën om je heen aantrekken. Alle Aardse problemen die samenhangen met het hebben van een fysiek lichaam bestaan niet. Hoewel we op de zaken vooruit lopen, zullen al deze veranderingen jullie te zijner tijd te wachten staan.

Voor de oudere mensen onder jullie die ascenderen, zal het veel meer betekenen, want zoals dat ook gebeurd als je van de dood doorgaat naar de Astrale Niveaus, zul je jezelf snel kunnen “denken” in een jonger lichaam dat vrij is van ouderdomseffecten. Je kunt geleidelijk aan een plaatje samenstellen hoe het zal zijn om te ascenderen, en misschien is de meest nuttige aanwinst wel de mogelijkheid met iedereen te “spreken” via telepathie, ongeacht de afstand. Soms wordt dit door jullie ervaren zonder dat jullie het weten, als het lijkt dat jullie eigen stem tegen jullie praat. Een ander gadget dat het leven zo veel gemakkelijker zal maken zal een stemmenvertaler zijn, die jullie naar elke taal laat luisteren alsof het je eigen taal is. Sommige van onze technologie is zo geavanceerd dat het door jullie slechts als een mogelijkheid wordt gezien, omdat jullie de kennis nog niet hebben om het zelf te doen. Dat is waar wij jullie helpen de kwantumsprong voorwaarts te maken, en jullie zullen introduceren tot ons niveau van bestaan.

Wij blijven praten over de komende opwindende tijden, en, gezien het feit dat ze jullie zullen bevrijden van jullie gebondenheid, moet dat zo zijn. Echter, het is niet alleen dat, want jullie verruilen de ene levenservaring met een andere die veel beter is. Het is een ervaring die jullie eonen geleden achter je lieten, om tijd en ruimte in Dualiteit te ervaren. Jullie hebben werkelijk het recht verworven om daaruit te vertrekken, en zijn als beschaving uiteindelijk geslaagd in het overwinnen van de aantrekkingskracht van de lagere energieën. Het heeft jullie lange tijd gekost, maar dat alles zal vrij snel vergeten worden als jullie het achter je laten en genieten van jullie nieuwe leven.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en zou willen vermelden dat sommige van onze kleinere Moederschepen wat dichter bij de Aarde geplaatst worden, waardoor wij jullie met onze verkenningsvoertuigen sneller kunnen bereiken. De noodzaak om jullie duisteren en hun activiteiten in de gaten te houden is van vitaal belang in deze eindfase die zal leiden tot hun verwijdering. Op deze manier kunnen wij verhinderen dat zij een poging ondernemen om een ernstig incident te veroorzaken om hun eindtijd te vertragen. Wij geloven dat zij voldoende macht verloren hebben zodat dit voorkomen kan worden, maar blijven waakzaam en gefocust op onze verantwoordelijkheid voor jullie. Wij hebben jullie begeleid en jullie vele, vele jaren beschermd, en het is heel bevredigend voor ons te weten dat wij jullie geholpen hebben jullie doel te bereiken. Wij hebben naar jullie gekeken als naar onze familie en zijn nooit ver weg geweest. Binnenkort zullen wij nog dichterbij zijn, tot het Eerste Contact wanneer wij werkelijk bij jullie zullen zijn. Ik verlaat jullie met de gedachte dat als je gekozen hebt voor Ascentie, het niet uitmaakt of je op Aarde bent om het te ervaren, je zult het nog steeds doen. Elke ziel moet een keuze maken, en binnen niet al te lange tijd zal iedereen de betekenis hiervan volledig begrijpen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: PukShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.