Home > Nederlands > Overwinning van de Geest

 
MENU
OVERWINNING VAN DE GEEST
 • Home
 • Channeling?
 • Our channelers
 • About us
 • Contact

 • Deze hond is geboren op Kerstavond in het jaar 2002. Zij is geboren met maar twee poten.

  Faith

  Natuurlijk kon ze na haar geboorte niet lopen. Zelfs haar moeder wilde haar niet.

  Haar eerste eigenaar dacht niet dat ze kon overleven en dacht erover om haar te laten inslapen. Maar toen haar huidige eigenaar, Jude Stringfellow, haar ontmoette wilde ze meteen voor haar zorgen. Ze was vastbesloten om deze kleine hond zelf te leren lopen. Ze noemde haar “Faith”.

  Faith

  In het begin zette ze Faith op een surfboard om haar beweging te laten voelen. Daarna deed ze pindakaas op een lepel waarmee ze haar beloonde als ze haar zover kreeg dat ze opstond en rondsprong. Zelfs de andere hond in huis moedigde haar aan om te lopen. En verbazingwekkend, na slechts 6 maanden, als een wonder, leerde Faith op haar achterpoten te balanceren en vooruit te springen. Na verdere training in de sneeuw, kon zij nu lopen als een mens.

  Faith

  Faith vindt het nu heerlijk om rond te lopen. Het maakt niet uit waar zij heengaat, ze trekt altijd mensen aan. Ze werd snel internationaal bekend, ze verscheen in diverse kranten en is te gast geweest in verschillende TV shows. Er is nu een book over haar verschenen met de titel “Met een beetje vertrouwen” ('With a Little Faith'). Er werd zelfs aan gedacht om haar te laten meedoen aan een van de Harry Potter films.

  Faith

  Jude Stringfellow heeft haar leraarschap opgegeven en wil met haar hond de wereld rondgaan om te vertellen dat ‘je zelfs zonder een perfect lichaam een perfecte ziel kunt hebben’.

  Faith

  Faith

  Faith

  Faith

  Er zijn altijd ongewenste zaken in het leven, dus om je beter te voelen moet je het leven ook van een andere kant bekijken.

  Faith

  Faith

  Faith

  Ik hoop dat deze boodschap iedereen nieuwe manieren van denken brengt en dat iedereen waardering en dankbaarheid heeft voor elke mooie dag.

  Faith is het doorlopende voorbeeld van de kracht en het wonder van het leven.

  Een klein verzoek: alles wat wij van je vragen is om dit verhaal te laten circuleren.