Home > Nederlands > Over onze channelers

 
MENU
OVER ONZE CHANNELERS
 • Home
 • Channeling?
 • Onze channelers
 • Over ons
 • Contact
 • Op deze website focussen wij ons met name op het werk van vijf channelers: Suzy Ward, Mike Quinsey, Blossom Goodchild, Sheldan Nidle en Kris-Won. Hier is geen specifieke reden voor, zij zijn gewoon de channelers waartoe wij op een natuurlijke manier werden aangetrokken voordat we hen begonnen te vertalen. Maar er zijn andere goede channelers, dus deze selectie is op geen enkele manier een teken van minder waardering voor anderen. Als we een boodschap tegenkomen van een andere channeler waarvan wij denken dat die echt iets toevoegt aan deze vijf, zullen wij die altijd vertalen. Je kunt die channelings vinden onder “Specials”.

  Om je een idee te geven van de mensen achter de namen, zullen wij je nu één voor één introduceren aan onze vijf meest vertaalde channelers.

  Suzy


  Matthew
  SUZANNE WARD werd geboren in Youngstown (Ohio, USA) in 1933. Zij verhuisde naar Miami, waar ze trouwde en waar haar vier kinderen werden geboren. Zij woonden in Panama van 1965 tot 1972. Toen scheidde ze en verhuisde met haar kinderen naar Washington DC. Ze werkte als editor voor verschillende wetenschappelijke tijdschriften en als communicatiemanager voor een multinational. Met haar familie van geadopteerde honden wonen Suzy en haar man Bob nu in een landelijk gebied in de buurt van Vancouver, Washington. Haar andere drie kinderen wonen in Latijns Amerika.
  In 1980 overleed haar zoon Matthew tijdens een auto ongeluk. Kort daarna werd zij geleid naar drie mediums, die allemaal zeiden dat Matthew weer contact met haar zou opnemen. Dit gebeurde in 1994, en het was het begin van een enorme hoeveelheid informatie over Nirvana, buitenaardse beschavingen, zielen, 2012 en vele andere onderwerpen, niet alleen afkomstig van Matthew maar van vele galactische wezens en zelfs van God zelf. Zij ontdekte dat het haar missie zou zijn om deze informatie in boeken op te nemen om de wereld te verlichten, wat zij inderdaad deed.

  Je kunt het verhaal van Suzy en Matthew hier vinden en haar website hier.

  Suzy's boodschap aan onze lezers:

  "Liefdevolle groeten van Matthew en mij! Het is ons een eer deel te mogen zijn van deze prachtige site, met haar verlichte en verheffende informatie. Met deze kennis en begeleiding, kun je vrij van angst leven, wetende dat je een belangrijke deelnemer bent in het creëren van de wonderbaarlijke wereld van het Gouden Tijdperk van de Aarde."

  Hoe werkt het proces van channeling bij haar?

  "Bijna 14 jaar na het fatale auto ongeluk van Matthew in 1980, suggereerde iemand dat ik elke dag een korte brief aan hem zou schrijven; uiteindelijk zou ik me bewust worden van gedachten waarvan ik wist dat het niet de mijne waren – dat zou Matthew zijn die met mij communiceerde. Op de derde of de vierde ochtend schokte het mij te horen, “Moeder, dit is Matthew. Ja, hier is Matthew! Schrijf op wat ik je vertel.” Ik maakte aantekeningen in steno, maar vanwege mijn opwinding waren het onleesbare krabbels, dus de volgende ochtend schreef ik op de computer: “Dear Matthew”. Hij begon onmiddellijk te praten en ik hoorde hem net zo duidelijk alsof wij naast elkaar zaten gedurende een uur.

  Vanaf dat moment registreerde ik elke dag zijn beschrijvingen van het actieve, diverse leven in Nirvana, de juiste naam voor de spirituele wereld die wij De Hemel noemen. “Matthew, Tell Me about Heaven” [“Matthew, Vertel Me over De Hemel”] is een selectie van onze woordelijke gesprekken gedurende de eerste weken nadat onze telepathische verbinding zich opende.

  Daarna begon Matthew vele andere zielen te introduceren, sommige uit Nirvana en anderen van spirituele, intellectuele en technologisch geavanceerde beschavingen. Ik begon mijn gesprekken met God te registreren in 1997 en afgezanten van andere geëvolueerde beschavingen gaven ook boodschappen voor de boeken – de rijkdom aan verbazingwekkende informatie die zij zonden staat in deel 2 tot en met 4 van de Matthew boekenserie.

  De “stemmen in mijn hoofd” hebben verschillende spreekstijlen en stembuigingen en zij spreken in een normaal spreektempo, net zoals wij. Ook weten zij mijn gedachten en vaak refereren ze hieraan zonder dat ik mij vragen of commentaren typ; maar alleen als ik aan een van hen denk, op andere tijden dringen zij zich niet op. Dit is de universele wet van privacy, en wanneer de telepathische verbindingen eenmaal open zijn, blijven ze dit tenzij de ontvanger hen wil sluiten.

  Ik heb geen computer nodig om met mijn bronnen te spreken – door simpel aan hen te denken zijn we meteen verbonden. Gedurende het nakijken van het ‘laatste concept’ van alle boeken, kwamen alle “boodschappers” even kort langs. Matthew, God en ik chatten dagelijks, en minder vaak zijn er korte gesprekken met Hatonn, Lazarus, Ashtar en Serapis Bey."


  Mike
  MIKE QUINSEY werd geboren in Croydon (Engeland) in 1934. Hij is vader van twee zoons en tijdens zijn professionele leven werkte hij voor verschillende elektrische of mechanische bedrijven. In zijn vrije tijd schreef hij vele artikelen voor spirituele tijdschriften en het internet, en hij geeft lezingen over onderwerpen als buitenaardsen, UFO’s en genezing. Hij heeft zijn eigen spirituele radioshow op BBS Radio. In 2004, vroeg de geascendeerde Meester St. Germain hem om elke ochtend achter zijn computer te gaan zitten om boodschappen aan te nemen. Sinds die tijd heeft hij ze elke dag ontvangen (behalve op zondagen). Op maandag, woensdag en vrijdag channelt hij leden van de Galactische Federatie, zoals SaLuSa en Ker-On van Venus (Venus is in de vijfde dimensie).

  Je kunt de biografie van Mike hier vinden en zijn website hier.

  Mike's boodschap aan onze lezers:

  "Mijn boodschap aan iedereen is om goed vast te houden aan je liefde en licht, en het zonder uitzonderingen te delen met alle andere zielen, waar je ook bent. Op die manier dien je God en verhef je elke ziel die jouw energie raakt."

  Hoe werkt het proces van channeling bij hem?

  "Om me voor te bereiden voor channeling zet ik mezelf voor mijn computer zoals geïnstrueerd door St. Germain, dan breng ik mezelf mentaal in een stille en vredige stemming. Ik breng bescherming rondom mijzelf aan en roep dan verbaal mijn contacten aan om hen te vertellen dat ik er klaar voor ben – dan voel ik onmiddellijk hun sterke energie door mij heenkomen, en ik begin met het telepathisch aannemen van de boodschap. Mijn boodschappen komen van woorden/zinnen die in mijn hoofd gevormd worden. Wanneer St. Germain vroeger doorkwam was zijn energie duidelijk anders dan die van de anderen. De ruimtewezens, zoals SaLuSa en Ker-On lijken erg op elkaar."

  Blossom
  BLOSSOM GOODCHILD werd geboren in Derby (Engeland) in 1957. In 2001 emigreerde ze naar Australië. Zij heeft één zoon en drie stiefkinderen, en werkt als professioneel medium en actrice. Zij channelt de Oorspronkelijk Amerikaans Indiaanse Spirituele Energie die “White Cloud” [“Witte Wolk”] heet, De Federatie van Licht en vele andere Lichtwezens. In 2008 trok ze internationale aandacht toen ze een boodschap van de Federatie van Licht channelde waarin gezegd werd dat buitenaardse ruimtevoertuigen zouden verschijnen op 14 oktober van dat jaar. Het schip verscheen niet vanwege bedreigingen met geweld door de duistere krachten (wat werd bevestigd door andere channelers), maar De Federatie van Licht noemde het een succes omdat deze gebeurtenis vele mensen heeft doen ontwaken naar het Licht.

  Je kunt Blossom’s biografie hier lezen, haar website hier vinden en haar blog hier.

  Blossom's boodschap aan onze lezers:

  "Zonder de hulp van deze wonderbaarlijke mensen die achter de schermen werken aan het vertalen van deze boodschappen, zou het voor hen niet mogelijk zijn ontvangen te worden door zo’n wereldwijd publiek. Deze site is een fantastische hulp niet alleen voor de channelers, maar voor al diegenen die de Engelse taal niet begrijpen. Dank jullie ALLEMAAL heel erg. Niet alleen van mij, maar ik ben er zeker van ook van De Federatie!"

  Hoe werkt het proces van channeling bij haar?

  "Het channelen van White Cloud en werken als een Direct Stemmen kanaal is compleet verschillend van het channelen van de Federatie van Licht. Het channelen van de Federatie van Licht komt vrij goed overeen met het channeling proces van Mike Quinsey. Ik zit aan de computer en centreer mezelf. Ik zeg mijn gebed voor Waarheid en bescherming en haal zo vaak diep adem als nodig totdat ik voel dat ik er klaar voor ben.

  Dan begin ik mijn openingswoorden aan hen te typen en wacht op het telepathische antwoord. Vaak is de eerste paragraaf omslachtig en als ik schrijf heb ik geen idee of het zinnig is omdat het lijkt dat ik woord voor woord te horen krijg en zij gebruiken woorden die ik nooit zou gebruiken, dus ik heb maar een vaag begrip van de betekenis. Daarna verandert het en komen de zinnen door op mijn typsnelheid (die soms heel snel is!) Ik kan VOELEN wanneer zij ‘vette of hoofdletters’ willen, mijn vingers drukken harder op de toetsen of worden preciezer. Zij gebruiken soms woorden waarvan ik echt de betekenis niet weet (dom als dat mag klinken) dus als ik de woorden op zoek is het altijd plezierig om de juistheid van hun intentie te ontdekken.

  De Liefde die zij door mij heen laten golven is soms overweldigend en ontlaad zich in tranen. Dat is gewoon hoe het is. Ik beschouw het als een eer om met deze gift Toevertrouwd te zijn en het is zeker als door de Hemel gezonden te weten dat zo velen hun Waarheid vinden via de gegeven boodschappen. Ik voel me zeer bevoorrecht om deze pagina te delen met zo’n ‘bekend’ gezelschap… toch is onze intentie hetzelfde. LIEFDE! Veel dank. Liefde, Licht, Lach en Gouden Stralen. Blossom."


  Sheldan
  SHELDAN NIDLE werd geboren in New York in 1946. Hij zegt in contact geweest te zijn met buitenaardsen sinds de dag dat hij geboren is. Op de middelbare school werd hij geplaatst in geavanceerde wetenschapsprogramma’s in gebieden met onderwerpen als natuurkunde, scheikunde en meetkunde. Hij werkte voornamelijk als wetenschappelijk onderzoeker aan het energieveld. In 1997 richtte hij de Planetaire Activatie Organisatie [Planetary Activation Organization (PAO)]. Hij channelt leden van de Galactische Federatie van Licht, meestal de Siriërs.

  Je kunt Sheldan's biografie hier vinden en zijn website hier.

  Hoe werkt het proces van channeling bij hem?

  "k was uitgerust met een speciaal implantaat, zoals een radio ontvanger, die het mogelijk maakt om mij gemakkelijk te bereiken. Wanneer de Siriërs klaar zijn om uit te zenden, hoor ik hen telepathisch alsof er een radio in mij zit. Het is echt mooi. Zij brachten het in op drie etherische niveaus en één fysiek, dus als iemand het probeert te verwijderen is het nog steeds mogelijk om contact met mij te maken." (Deze informatie komt uit een eerder interview)

  Wij hebben Sheldan Nidle een aantal keer gevraagd om ons een korte boodschap voor de lezers te sturen, maar hij heeft tot nu toe niet gereageerd.

  Kris-Won
  KRIS-WON is geboren op het eiland Mallorca (Spanje) in de Middellandse Zee in 1961, waar hij nu ook woont. Hij kreeg de gave te channelen toen hij 21 jaar oud was en toen hij lid was van een spirituele groep in Palma de Mallorca. Hij reisde naar vele culturele landen die een onbetwiste spirituele invloed hebben, zoals India, Mexico en Egypte. In 1985 heeft hij een persoonlijke ontmoeting gehad met de Indiase Meester Sathya Sai Baba en diens leringen en begeleiding hebben zijn leven behoorlijk beïnvloed, zodat hij zijn leven ging wijden aan het vertalen van een groot deel van zijn leringen in het Spaans gedurende de laatste 10 jaar. Laat 2009 voegde hij zich bij onze groep vertalers en begon gechannelde boodschappen te vertalen uit de Engelse taal, totdat het Alfa Sterrenschip hem hun eigen eerste boodschappen begon te dicteren begin 2010.

  Kris-Won's boodschap aan onze lezers:

  "Het maakt niet uit welke geloofsovertuiging je hebt of welk pad je gekozen hebt om je naar je eigen goddelijkheid te brengen. Wat echt belangrijk is, is wat je doet voor de mensen die je kunt helpen, waarom je dat doet en het resultaat aan God te laten, zonder iets terug te verwachten voor je actie, niet eens erkenning of waardering van anderen!

  Het goede werk dat je achter je laat is beloning genoeg, en inderdaad, er is geen grotere beloning dan dat. Doe je werk op de meest perfect mogelijke manier, en ben nederig, zie jezelf als een instrument in de handen van de Heer. En tenslotte, ben stil, daardoor zul je minder fouten maken, en zoek dagelijks naar momenten om alleen te zijn en in contact te blijven met je innerlijke Zelf. Moge God je zegenen en je in het licht dragen, dat jouw eeuwige staat zou kunnen zijn."


  Hoe werkt het proces van channeling bij hem?

  "Het channeling proces waardoor onze Oudere Broers van het Alfa Sterrenschip met mij communiceren is verfijnd en versterkt toen de channelings plaatsvonden. Ten eerste ontvang ik een telepathische boodschap van Hen, waar ik ook ben (soms op mijn werk), waarin Zij mij vertellen om op een bepaalde tijd gereed te zijn om de channeling te ontvangen. Dat staat mij toe op voorhand klaar te zijn, niets te eten voor de informatie overdracht om meer ontvankelijk te zijn, en om een hoop water te drinken om het telepathisch proces te vergemakkelijken.

  Wanneer ik voor mijn computer zit op het gespecificeerde moment, herhaal ik een mantra die ik heb gekozen voor dit doel en roep mentaal om contact met onze Broeders van het Alfa Sterrenschip. Bijna onmiddellijk voel ik mentaal hun antwoord: “Wij zijn er klaar voor!” – en dan start ik het proces met het schrijven wat Zij mij suggereren in de vorm van ideeën die ik moet transformeren in woorden, zorgvuldig proberend om die dingen te selecteren die het best het denken weergeven van wat er tot mij komt, zin na zin en paragraaf na paragraaf. Soms weet ik wat zij gaan zeggen al voordat het is gezonden – het is moeilijk uit te leggen – en andere keren weet ik niet wat ze gaan zeggen tot het “gedachten” – idee in mijn geest arriveert.

  Ik kan ook de gevoelens waarnemen van de persoon die ik channel, bijvoorbeeld, of hij blij is, glimlacht, ontspannen is, bezorgd, boos, etc. En ik voel dat, als de tijd voorbij gaat, mijn afstemming met het Moederschip steeds sneller zal gaan, meer accuraat en gedetailleerd zal worden, wat iedereen winst zal opleveren."