Home > Nederlands > Wat is Channeling?

 
MENU
WAT IS CHANNELING?
 • Home
 • Channeling?
 • Onze channelers
 • Over ons
 • Contact
 • Channeling is een vorm van communicatie tussen mensen en andere wezens, uit meestal hogere dimensies. Deze wezens kunnen engelachtige wezens zijn, natuurgeesten, geesten van overleden dierbaren, buitenaardse wezens of zelfs dieren en huisdieren.

  Een channeler kan kiezen wie of wat hij/zij wenst te channelen. Als de andere partij wil communiceren, wordt er een verbinding gelegd en kan de channeling beginnen.

  Er bestaan verschillende manieren van channelen. Op deze site richten we ons op channelings met buitenaardse wezens, of in het geval van Suzy en Matthew Ward, op de channeling van een moeder met de geest van haar overleden zoon in Nirvana (de Hemel).

  Om te kunnen channelen hoeft het medium meestal niet in een diepe trance te gaan of zijn lichaam en/of geest aan de entiteit over te geven. Zij concentreren zich alleen met hun zintuigen en aandacht op de entiteit die ze aan het channelen zijn. Maar er bestaan ook channelings waarbij de ziel of geest van het medium ofwel terzijde stapt ofwel het lichaam verlaat. Hierdoor krijgt de andere energie de ruimte om binnen te komen en gebruikt het lichaam voor een bepaalde tijdsperiode. Deze verschuiving van energie kan seconden of minuten duren en zij die aura’s zien, kunnen werkelijk de verschuiving waarnemen.

  Sommige mensen vrezen channeling omdat ze het proces niet begrijpen of omdat ze denken dat een negatieve of duistere entiteit kan binnenglippen. Maar de channeler heeft altijd de keuze met wie of wat hij of zij wenst te channelen. De channeler kan erop staan de naam en oorsprong van een entiteit of engelachtig wezen te kennen die met hem wil communiceren.

  Ervaren channelers weten dat niet enkel omdat een entiteit wil communiceren, het betekent dat de entiteit verlicht hoeft te zijn. De channeler zou voor zichzelf het niveau van verlichting van de entiteit moeten vaststellen en de waarde van zijn informatie. Sommige entiteiten houden gewoon van kletsen, anderen kunnen een agenda hebben en er zijn ook veel entiteiten die verlichte leiding en raad willen geven.

  In zeldzame gevallen kan een channeling met hogere wezens door Hatonn worden onderbroken. Hij is een Commandant van de Galactische Federatie van Licht en hij is verantwoordelijk voor het overzicht van alle overgedragen informatie tijdens het Ascentieproces, waar we nu in zitten.