Home > Nederlands > Disclosure Eindspel, deel 3

Disclosure Eindspel, deel 3

David Wilcock

David Wilcock

Dit is een vertaling van dit originele document van David Wilcock op zijn eigen site, waarin hij uitvoerig ingaat op de ovallende lichtspiraal die eind vorig jaar boven Noorwegen te zien was, de interne conflicten binnen de illuminati, de aankomende disclosure en de hoopgevende ontwikkelingen die wereldwijd te zien zijn.

Vertaling: Puk

Klik hier voor deel 1, deel 2 en deel 4

Vanuit Rusland komt de hoop van de wereld --

Niet zoals soms gezegd in termen van de communisten of de Bolshevikken, nee; maar vrijheid, vrijheid!

Dat elke mens mag zal leven voor zijn medemens!

Het principe is geboren.

Het zal jaren duren voordat het is uitgekristalliseerd, maar vanuit Rusland komt wederom de hoop van de wereld.

Geleid door wat?

De vriendschap met het land dat zelfs “In God We Trust” [“Wij Vertrouwen op God”] op zijn monetaire eenheid heeft gezet.

(Reading van Edgar Cayce 3976-29, 22 juni 1944)

DEEL DRIE: DE NIEUWE INTERNATIONALE COALITIE

EEEN STEEDS GROTER WORDEND AANTAL MASSAMEDIA ‘LEKT’

Het is heel belangrijk dat je de eerste twee delen eerst leest om dit deel te begrijpen – voor het geval iemand je direct naar dit deel heeft gelinkt.

De aureolen, drijvende kruis-vormen, Noorse Spiraal en Kremlin Piramide formaties die we zojuist besproken hebben – en waar we video’s van hebben laten zien – in de eerste twee delen, werden zeer waarschijnlijk gemaakt door HAARP en andere soortgelijke technologieën.

De Russen zouden deze kennis vergaard kunnen hebben na de inbeslagname van de documenten nadat de Nieuwe Wereld Orde troepen uit Zuid Ossetië gevlucht waren. Deze oorlog begon op 8/8/8 en het vredesverdrag werd getekend op 16 augustus 2008, een datum die overvloedig werd gemarkeerd door de Graancirkelmakers.

Als aanvulling op deze overduidelijk zichtbare manifestaties, hebben we nu vele andere tekenen dat bepaalde groepen hier op Aarde steeds agressiever worden in hun pogingen om het tijdsschema voor Disclosure te versnellen.

Wat je in dit langste deel van dit Ebook leest, is een grote, gedetailleerde geschiedenisles van de dingen die je niet hoort op school, of in de media – in ieder geval niet op dit moment. In de toekomst zal dit ongetwijfeld veel breder bekend zijn.

Voordat we die discussie beginnen, echter, is het belangrijk om enige aanvullende informatie te geven die ons toont waar dit allemaal heen gaat – en hoe dicht we zouden kunnen staan voor een formele Disclosure van de buitenaardse aanwezigheid.

Dit is waar alle grote gevechten tussen deze oorlogvoerende groeperingen ons heen hebben geleid – de financiële ineenstorting van de Nieuwe Wereld Orde/Rockefeller partij, waarmee zij zichzelf de mogelijkheid hebben afgenomen om de UFO cover-up nog langer vol te houden.

Als direct resultaat daarvan, zien we nu een steeds groter wordend aantal UFO verhalen en ‘bewijzen’ via de massamedia stromen – waarvan sommige zeer bizar zijn. Je ziet niet langer de ‘balans’ van de ongedetailleerde rationalisaties van de sceptici waarin ze de informatie zelf in diskrediet brengen.

Er zijn zoveel van dit soort verhalen, en die verschijnen zo snel, dat wij het bijna niet kunnen bijhouden. Vele zijn zo ongelofelijk dat hele artikelen over ze geschreven kunnen worden – maar we zullen ons hier focussen op een aantal van de beste en meest interessante.

MENSELIJKE BUITENAARDSEN MAKEN DE GRAANCIRKELS

In dit volgende voorbeeld, van 20 oktober 2009 – net meer dan een maand voor de geplande Disclosure datum van Obama – zag een politieagent drie grote buitenaardsen die precies op ons leken, die met instrumenten metingen verrichtten bij een graancirkel. Toen hij ze zag, renden ze weg met een snelheid die geen mens die wij kennen zou kunnen halen (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Politieagent zie Menselijke Buitenaardsen in een Graancirkel
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/6394256/UFO-alert-police-officer-sees-aliens-at-crop-circle.html

''De figuren waren allemaal groter dan 1.82 meter en hadden blond haar. Het leek alsof ze het graan inspecteerden.”

Toen hij bij de rand van het veld kwam hoorde hij een geluid dat volgens zijn beleving net zoals statische elektriciteit klonk.

''Dit knetterende geluid leek door het veld te stromen en het graan bewoog langzaam, dicht bij waar het geluid was.”

'Hij riep naar de figuren, die hem in eerste instantie negeerden, niet naar hem keken. Toen hij het veld in probeerde te gaan keken zij op en begonnen te rennen.

Hij zei; “Ze renden sneller dan ik elke man ooit heb zien doen. Ik ben geef niet snel op maar zij bewogen zo snel. Ik keek een seconde weg en toen ik weer keek waren ze verdwenen.”

''Toen begon ik bang te worden. Het geluid was er nog steeds maar ik kreeg een ongemakkelijk gevoel en ging terug naar de auto. Voor de rest van de dag had ik een bonkende hoofdpijn die ik niet weg kreeg.”

Het ‘ongemakkelijke gevoel’ en de hoofdpijn die de agent ervoer hangen ook samen met de aanwezigheid van hoog-intensieve ‘torsie velden’ – waarschijnlijk de instrumenten die de buitenaardsen gebruikten om het graan te manipuleren.

EEN ANDERE MENSELIJKE BUITENAARDSE / GRAANCIRKEL VERHAAL VRIJGEGEVEN, 22 MAART 2009

Op 22 maart 2009 – gedurende de exacte tijd dat het Russische Kruis in de lucht werd gefilmd – gaf de Britse regering officieel veel van zijn UFO documenten vrij. We zouden extra aandacht moeten besteden aan de volgende zaak die zij uit deze documenten haalden en publiceerden. Waarom hebben ze er juist deze zaak uitgehaald? Lees zelf (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Menselijke buitenaardse bezoekt vrouw in 1989 – 22 maart 2009

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/5031587/Dog-walker-met-UFO-alien-with-Scandinavian-accent.html

De anonieme vrouw belde RAF Wattisham in Suffolk in grote verlegenheid om een ontmoeting te beschrijven die zij de vorige nacht had. Het voorblad op de documenten beschrijft dat het “een van onze meer ongewone UFO-rapporten” is.

De vrouw vertelde tegen de telefonist op de basis, dat het incident plaatsvond toen zij met haar hond op een sportveld wandelde dicht bij haar huis in de buurt van Norwich, om ongeveer 22.30 uur op 20 november 1989.

Zij werd benaderd door een man met een “Scandinavisch lijkend accent” die was gekleed in een lichtbruin kledingstuk zoals een vlieguniform.

Het rapport vermeld: "Hij vroeg haar of ze zich bewust was van verhalen over grote cirkelvormige geplette gebieden die in graanvelden verschenen.

[Hij] ging toen verder met uitleggen dat hij van een andere planeet afkomstig was gelijk aan de Aarde, en dat de cirkels waren veroorzaakt door anderen zoals hij die naar de Aarde gereisd waren."

De man zei dat het doel van hun bezoeken vriendschappelijk was, maar dat hen verteld werd geen contact met mensen te hebben vanwege de angst dat zij een bedreiging zouden vormen.

De vrouw zei dat zij “in complete doodsangst verkeerde”, en na ongeveer 10 minuten vertrok de man.

Toen ze naar huis rende hoorde ze een “luid zoemend geluid” achter haar – ze draaide zich om en zag een grote oranje-witte bol vertikaal opstijgen van achter de bomen.

De RAF telefonist die de verklaring van de vrouw opnam zei dat het gesprek ongeveer een uur duurde en hij beschreef het als een “echt verhaal”.

Inderdaad zeer interessant. Een samenhangende verhaallijn lijkt hier tevoorschijn te komen – een verhaal van ethische, vriendelijke buitenaardsen die er uitzien zoals wij, maar die niet van de Aarde zijn – en die direct verantwoordelijk zijn voor veel van de ‘echte’ graancirkels.

Zij hebben mogelijkheden en ‘gaven die wij als bovennatuurlijk zouden beschouwen, en zijn duidelijk in staat om de toekomst te voorspellen – zoals het creëren van de laatste zeven formaties in 2008 die de datum van 16 augustus 2008 markeerden.

Dit was, wederom, op precies dezelfde tijd als waarin de staakt-het-vuren overeenkomst werd getekend tussen Rusland en Georgië. Rond diezelfde tijd namen de Russen een grote schatkist in beslag met zeer geheime documenten van de Nieuwe Wereld Orde.

DE VERENIGDE NATIES BESLOTEN OM DE DISCLOSURE BEKEND TE MAKEN OP 12 FEBRUARI 2008

Met al dit bewijs – en zoveel meer dat we nog moeten bespreken – lijkt het erop dat er een heel tijdschema bestaat om de UFO cover-up te beëindigen, voor altijd…

Dankzij een plan dat werd opgesteld op 12 februari 2008.

De Noorse Spiraal zou wel eens een van de laatste fasen van dit plan kunnen zijn – in het Disclosure Eindspel waarvan wij nu in deze tijd getuige zijn.

Een spiraal… wat een toepasselijke metafoor om te gebruiken voor hen die de ‘draaiende controle’ bevechten van de gecontroleerde media!

We weten nu dat op die fatale dag in februari 2008 de eerste van een set zeer belangrijke en zeer geheime bijeenkomsten van de Verenigde Naties werd gehouden. Te zijner tijd zal dit misschien als één van de meest belangrijke data van de menselijke geschiedenis gezien worden.

Grote politieke druk door een brede coalitie van VN-landen werd gezet op diegenen die verantwoordelijk zijn voor de UFO cover-up, om te onthullen wat zij weten – en een strak tijdschema werd vastgesteld om Disclosure te laten plaatsvinden.

Dankzij de vele, betrouwbare insider ‘lekken’ hebben we nu een gedetailleerd verklaring van wat er besproken – en besloten – werd door zo’n dertig landen! We zullen dit bespreken, en nader kijken naar de specificaties, in Deel 5 – De Conclusie.

NIET LANGER EEN ‘ALS’, MAAR EEN ‘WANNEER’

Het kruis, de UFO aureolen en nu de Noorse Spiraal en Kremlin Piramide zijn bijna zeker het resultaat van al dit insider beleid eindelijk openbarstend in openbare demonstraties – precies zoals wij hadden verwacht.

Als je echt denkt dat de Spiraal maar een raket is die ronddraait in cirkels, en dat er verder geen verhaal meer inzit, dan is het goed je te adviseren om de vorige delen van dit rapport zorgvuldig te lezen, de gelinkte artikelen te lezen, en te leren over het grotere verhaal achter al de ‘draaien’ (ahum) die de media eraan gegeven heeft.

Je hebt de kans om jezelf voor te bereiden en geïnformeerd te worden – zodat je er kan zijn om anderen te helpen leren en troosten wanneer ze je nodig hebben.

En ze hebben je nu al nodig.

Gezien het overweldigende doorslaggevende bewijs, kunnen we nu veilig zeggen dat Disclosure niet langer een ‘als’ is, maar een ‘wanneer’. En de gebeurtenissen van de Noorse Spiraal suggereren sterk dat het ‘wanneer’ waarschijnlijk eerder dan later zal zijn – ongeacht welke halfslachtige pogingen op het laatste moment ondernomen zullen worden om de cover-up voort te zetten.

Ongeacht hoeveel “betweters” het vanzelfsprekend vinden dat UFO’s bestaan, als deze aankondiging gedaan wordt, zal het de meest significante gebeurtenis in de menselijke geschiedenis zijn. De omvang van de verandering die dit zal veroorzaken is zo overweldigend, zo verreikend, dat het de verbeelding doet wankelen.

Artikelen zoals die je net gelezen hebt over drie menselijke buitenaardsen die metingen verrichten aan een graancirkel, en over de mensen die vertellen wie ze zijn en waarom ze zulke formaties maken, lijken laatste wanhopige inspanningen te zijn om ons gereed te maken voor de waarheid voordat het formeel aangekondigd wordt.

Er zijn veel, veel meer van deze zelfde verhalen die boven komen, en we kunnen verwachten dat zij interessanter worden als de tijd voortschrijdt.

EEN BEHOORLIJK GROTE PIL OM DOOR TE SLIKKEN

De kennis die we in ons op moeten nemen na Disclosure gaat veel verder dan het idee of er wel of geen leven is op andere planeten.

We zullen dan moeten omgaan met de realiteit van zwaartekracht-afschermingstechnologie, vrije energie, reizen via een wormhole/sterrenpoort door ruimte en tijd, super geavanceerde oude beschavingen op Aarde die open contact hadden met buitenaardsen wat leidde tot de bouw van massief stenen structuren, en het bestaan van niet op de Aarde geboren ‘geascendeerde’ wezens met telepathie, telekinese, levitatie, directe paranormale genezing, etc. etc.

Deze zogenaamde 'Geascendeerde’ wezens zullen onthuld worden als kinderen van een sterrenstelsel dat steeds menselijk leven produceert – op een brede variëteit van bewoonde planeten.

Deze menselijke wezens hebben lichamen die lijken op die van ons, en in sommige gevallen bijna identiek zijn aan die van ons. Met die realisatie komt de nederigheid te weten dat we bij lange na niet het meest geëvolueerde menselijk ras zijn in De Melkweg.

Wij zullen ook ontdekken, eerder of later, dat wij genetisch verenigbaar zijn met ongeveer elk ander menselijk ras in het sterrenstelsel, en onze lichamen op Aarde zijn het resultaat van uitgebreide kruisingen.

HET VERHAAL IS VEEL GROTER DAN WE ONS NORMAAL VOORSTELLEN

En zelfs nog schandaliger, sommige groepen hier op Aarde kunnen hun genetische afstemming direct traceren naar een buitenaardse origine – en hebben bepaalde hoog geavanceerde technologieën behouden, in het geheim, door de gehele menselijke geschiedenis - inclusief ‘poorten’ of sterrenpoorten technologie die het hen mogelijk maakt door ruimte en tijd te reizen.

Zoals ik in mijn laatste grote artikel schreef, zal Disclosure ook de weg vrijmaken om andere groepen buitenaardsen te begrijpen die veel geavanceerder zijn dan de gewone mensen die in zwaartekracht-afgeschermde metalen discs rondvliegen.

De Law of One serie lijkt een werkelijk duidelijke, hoog gekwalificeerde set boodschappen van één van deze groepen op hoger niveau, die beweren betrokken te zijn “bij het management voor en overdracht van planetaire bevolkingen”- let op ons gebruik van de term ‘Management’ voor deze machten.

Dat stuk moet misschien eerst gelezen worden [in het Nederlands op via deze link over disclosure en via deze link het Coast to Coast transcript] is het vervolg op dit stuk. Veel mensen zeggen dat het de beste samenvatting is die ik ooit geschreven heb. Ik schreef ze gewoon in omgekeerde volgorde.

Overbodig te zeggen dat aan mij, speciaal de laatste twee jaar, steeds is getoond dat de voordelen van Disclosure veel groter zal zijn dan de nadelen, ongeacht welk sinistere plannen gaande zouden kunnen zijn door sommige leden van het militaire-zakelijke complex om Disclosure te gebruiken als wapen om hun controle te behouden.

We zien al tekenen van een opzettelijke campagne door de oppositiegroeperingen van de Nieuwe Wereld Orde om de Bluebeam-achtige technologie open en publiekelijk te gebruiken – daarmee nemen zij elke verrassing weg, zeker voor het publiek dat niet zo makkelijk voor de gek te houden is, in het geval er door de duistere krachten een poging gedaan zou worden om het voor snode doeleinden te gebruiken.

Dat gezegd hebbende, de meeste mensen kunnen zich niet een beginnen voor te stellen hoe onze toekomst er werkelijk uit zal zien na Disclosure – of hoe veel beter het zal zijn dan wat we nu hebben, op elk niveau.

VERKLAPPEN VAN DE CLOU

Nogmaals, wij zullen bewijs presenteren dat Rusland, China, India, Japan en andere landen een coalitie gevormd hebben die actief werkt aan het verslaan van de Nieuwe Wereld Orde en Illuminatie groeperingen van de geheime wereldregering.

Na lange en zorgvuldige overweging van het Noorse Spiraal fenomeen, zoals je in de vorige delen kon lezen, ben ik ervan overtuigd dat een van zijn wezenlijke functies was om Bluebeam te ontmaskeren, zodat het niet succesvol tegen mensen gebruikt kon worden.

Het echte insider gevecht voor Disclosure is zeer fascinerend, en behoeft een groot achtergrondverhaal waarmee bijna niemand bekend is.

Wij moeten leren over deze insider groeperingen, en hun geschiedenis, voordat we onze discussie uitbreiden naar hoe deze krachten met elkaar worstelen in het heden – degene die voor Disclosure zijn en zij die zo hard mogelijk vechten tegen Disclosure.

Ik kan zeggen dat dit Ebook een volledige Disclosure voor mij is op verschillende niveaus. Er is informatie die ik al meer dan een jaar wilde delen met jullie, en ik heb het verschillende keren beloofd, maar niet geleverd omdat ik zo druk was.

Ik besloot alles in een gigantisch uit delen bestaand mega-artikel uit te geven – een fatsoenlijk Ebook – om er zeker van te zijn dat ik het allemaal besprak, en dat je de kans kreeg om alles te lezen dat hierbij betrokken is.

Dit is zeer opwindend, omdat het laat zien dat wij veel dichter bij een aantal wonderbaarlijke manifestaties hier op Aarde zijn dan wij ooit durfden hopen.

FICTIE OF WAARHEID?

Nu we bij het uitgesproken deel komen van ons diepgaande rapport over het Disclosure Eindspel, zullen wij de verschillende groeperingen die aan het werk zijn in de wereldregeringen onderzoeken – zowel de gekozen als de geheime. Zonder deze kennis, is de waarheid zeer moeilijk te ontdekken.

Als je deze samenvattingen van de beschikbare informatie eenmaal gelezen hebt, zul je waarschijnlijk een meer robuust wereldbeeld hebben van wat er gaande is: wie de spelers zijn en wat zij willen.

Daarna kunnen we onze discussie afsluiten met de conclusie hoe al deze factoren hun gewicht leggen in het uiteindelijk neerhalen van de muur van geheimen die al zo veel jaren bestaat rondom het onderwerp buitenaardsen.

Ik ben echt verbluft over hoe erg de omvang van dit onderzoek zich heeft uitgebreid, recentelijk, dankzij de aankomst van een schatkist van nieuwe insider informatie die een ongelofelijk nieuwe deur opent naar de geheime politiek van de 70-er jaren en het begin van de 80-er jaren – namelijk het werk van Dr. Peter David Beter, die wij zo meteen zullen ontmoeten.

Alhoewel de 70-er en 80-er jaren ver weg lijken – veel van van onze lezers waren nog niet geboren terwijl Dr. Beter nog steeds leefde – gebeurden er toen zaken die van kritisch belang zijn voor ons begrip van wat er nu gebeurt.

GENEZING VAN DE ‘ANGST-PORNO’ VERSLAVING

Het bespreken van verschillende insider groeperingen kan zeer verontrustend zijn voor verschillende mensen. Dus, voordat we het daarover gaan hebben, wil ik eerst een paar woorden zeggen over de eerste reactie van de meeste mensen – en hoe giftig het kan zijn om het grotere verhaal niet te kennen achter het begrip hoe wij begeleid en beschermd worden door deze hele zaak.

De dingen op Aarde lijken net zo beangstigend als de hel op dit moment, speciaal als je jezelf onderwijst in de corruptie van geheime insider politiek. Angst is er in zo’n overvloed dat ik de term ‘angstporno’ bedacht die nu breed over het internet gebruikt wordt voor het beschrijven van het diverse media-aanbod dat profiteert van onze bijna onbedwingbare behoefte aan dingen die ons bang maken.

Het lijkt op een seksuele verslaving - de aantrekkingskracht van ‘angstporno’ is een oerinstinct – non-verbaal:

Wanneer je geen bevredigend seksleven hebt, voel je je onweerstaanbaar aangetrokken om meer seks te vinden.

· Elk sexy ding dat je ziet voedt de dwang, en geeft je een tijdelijk cocaïne-lijkend high gevoel.

· Je hart bonkt, je biochemische endorfinen schieten omhoog, en je voelt je sterker.

· Op een biologisch niveau wordt je gedreven tot overleven – door reproductie.

Wanneer je geen bevredigd spiritueel geloof en vertrouwen in de goedheid van anderen hebt, voel je je onweerstaanbaar aangetrokken om meer angst te zoeken.

· Elk angstig ding dat je ziet voedt de dwang, en geeft je een tijdelijk cocaïne-lijkend high gevoel.

· Je hart bonkt, je biochemische endorfinen schieten omhoog, en je voelt je sterker.

· Op een biologisch niveau wordt je gedreven tot overleven – door zelfbescherming.

· De massamedia heeft deze twee biologische oerinstincten uitgebuit – seks en angst – al reeds lange tijd in films, televisieshows, nieuwsuitzendingen, kranten en websiteartikelen.

GA NAAR HET INTERNET OM DE GOEDEREN TE KRIJGEN

Zelfs met films als '2012' waarin je het einde van de wereld ziet met ongeëvenaard fotorealisme, is die ‘high’ nog steeds niet genoeg voor vele, vele verslaafden. De angst is niet werkelijk genoeg. Het is niet organisch genoeg. Het gevoel van dreigend gevaar is niet krachtig genoeg. Je bent niet werkelijk angstig genoeg.


Zoals elke andere soort verslaving, bouwen we een ‘tolerantie’ op van onze bestaande keuze in ‘drugs’ – en nu hebben we nog iets veel sterkers nodig, veel krachtiger om waar voor ons geld te krijgen.

Maar in dit geval [zoals in het geval van seks] bedriegen we onze vrouwen of echtgenoten niet – wij gaan naar onze computer en het internet!

Het internet is waar je de goederen vindt. Veel beangstigender dan het avondnieuws.

DE KRACHT VAN DE VERSLAVING

Je zult snel ontdekken dat de massamedia veel donkerdere geheimen verbergt – een wereldwijde kliek die de belichaming van slechtheid zelf lijkt te zijn, en die ons bij de hand neemt en leidt naar een schijnbaar onontkoombare bestemming.

Ik heb duidelijk alle misverstanden uiteengezet die bovenkomen door de internet angstporno verslaving, in het begin van mijn meest recente grote artikel:

ANGST IS NIET HET PUNT

Zij die deze website lezen en/of onze video’s bekijken, zullen begrijpen dat de veranderingen waar wij doorheen gaan niets te doen hebben met, en zullen niet bevatten, enige van de volgende angstporno scenario’s die zo overduidelijk en naïef op het internet worden bezongen als waren zij onontkoombare feiten:

· Regerings- en/of Illuminati-overname van de werking van de gemeenschap, en daarmee een draconische, totalitaire en brute noodtoestand creërend;

· Massa overlijden, of door natuurlijke of door mensgemaakte virussen,

· Bedorven vaccins, regerings ‘doodskampen’, gecreëerde verhongering, etc.;

· Ineenstorting van de beschaving tot een ‘stenen tijdperk’-beschaving door economisch implosie, plotselinge oorlogen, elektriciteitsnet storingen, aanvallen van terroristen, etc.;

· Epische Aardveranderingen die het meeste leven op Aarde zoals wij het kennen vernietigen – poolverschuivingen, zonnevlammen, tsunami’s, etc., misschien in 2012;

· Kwaadaardige buitenaardsen die of in eerste instantie zich voordoen als de goeden, of die meteen beginnen met een aanval die veel erger is dan 11 september.

Het werkelijke verhaal is veel interessanter – en heeft een veel mooier einde – dan deze giftige, angstoverspoelende inzichtpunten. De verschillende controlerenden die al deze problemen veroorzaken zullen misschien wel WILLEN dat je gelooft dat deze dingen staan te gebeuren, maar dat betekent niet dat dat ook zo is.

DROOM BEGELEIDING

Weliswaar is deze informatie over het goede dat van Disclosure komt aan mij doorgegeven in mijn dromen – maar die hebben bewezen zeer betrouwbaar te zijn in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen en gaven accurate persoonlijke en wereldwijde begeleiding in psychische en spirituele zaken.

Ik heb mijn dromen gedocumenteerd door ze elke dag op te schrijven de laatste 17 jaar, en heb mezelf vertrouwd gemaakt met de ‘taal’ zodat ik hun betekenis en interpretatie goed begreep. Zes maanden nadat ik mijn eigen droompraktijk startte, in 1993, kreeg ik mijn eerste informatie via een insider ‘lek’ dat UFO’s echt zijn – en ik heb het onderwerp sindsdien intensief bestudeerd.

Van juli 1998 tot mijn uiteindelijke beëindiging van één-op-één consulten in 2005, heb ik 500 klanten met ‘droom-readings’ geholpen.

Op de ochtend van elke sessie met klanten, kreeg ik duidelijke inzichten in hun persoonlijke en spirituele kwesties, hoewel ik alleen hun naam en de datum van de sessie wist. Gedurende deze laatste 17 jaar had ik vele honderden verbazingwekkend accurate toekomstvoorspellingen die in dromen voorkwamen.

Als je eenmaal weet hoe je je dromen kunt gebruiken als gereedschap voor persoonlijke evolutie, en een reguliere praktijk begint, is dit extreem effectief en consistent.

Sommige van de meest indrukwekkende informatie kan gevonden worden in de ‘Reading’ sectie van mijn website, divinecosmos.com. Wij zullen snel een serie openen met beperkte teleconferentie seminars, waar je live een droom-delende cirkel kunt ervaren met mij, live, over de telefoon, dus blijf de website in de gaten houden.

Alhoewel je natuurlijk welkom bent om te geloven wat je wilt, ben ik niet op mijn gemak met het ‘spel’ “geloof me op mijn woord” of meer van dit soort intuïtieve informatie.

Als de informatie enigszins goed is, dan moet er werkelijk bewijs bestaan om het te ondersteunen. Daarom lees je nu een verreikende samenvatting van het beste bewijs dat wij hebben dat suggereert dat Disclosure werkelijk staat te gebeuren.

IEDEREEN HOUDT VAN “HOUD HET EENVOUDIG, STOMMELING"

Om de monumentale gebeurtenissen te begrijpen die nu hun epische en uiteindelijke hoogtepunt bereiken, moet je een goede ondergrond hebben. Alleen dan zul je begrijpen wie de spelers zijn en wat zij willen.

Het internet heeft de omvang van onze beschikbare kennis over deze dingen zeer uitgebreid, maar zelfs de meest hoog geschoolden en onderzoekers in de samenzweringsmedia lijken nog steeds jammerlijk slecht geïnformeerd.

De overweldigende richting voor hen is om brede generalisaties te maken. Zij reduceren vaak zeer complexe situaties in een basisscenario zoals het met je vinger aanwijzen van de ‘slechte jongen’ en te roepen “Pak ‘m jongen!!!” tegen de aanvalshond.

En natuurlijk is elke persoon in de hogere niveaus van de regering, krijgsmacht, media en zakenwereld er “Een van Hen!

"Pak ‘m jongen! Ga ‘m pakken!”

Wat in potentie start als een echte studie eindigt in een kinderlijke mishandeling van iedereen die beschouwd wordt als “De Vijand” – en ik ben zelf vaak verward met deze belachelijke categorie.

ZEER GOEDE INFORMATIE VAN KLOKKENLUIDERS IS AL 35 JAAR BESCHIKBAAR

Echte insider bronnen zijn zeer moeilijk te vinden. Echte insider bronnen die inderdaad de waarheid spreken, in tegenstelling tot nep informatie, zijn veel, veel onwaarschijnlijker… en van onschatbare waarde in het ons helpen deze ongelofelijke epische verhaallijn samen te stellen.

Ik heb recentelijk een schatkist aan nieuwe informatie over deze insider politiek gevonden die achter de coulissen plaatsvindt. Duizenden pagina’s en honderden uren van MP3 om naar te luisteren – en alles gratis!

Dr. Peter David Beter kwam in de 70-er jaren met schokkende informatie naar buiten die absoluut valideerde wat de meesten van ons pas in de laatste paar jaren hebben vernomen …. Als dat al zo is.

Hier een afbeelding van het voorblad van zijn officiële website, waarop sommige van zijn getuigschriften – inclusief zijn werk voor de Amerikaanse gasindustrie die een pijplijn bouwen die net zo lang is als Argentinië:

Wat mij met name raakte was zijn samenvattende document van alle onderwerpen die Dr. Beter behandelde in zijn radioshows, beginnend in 1973 nadat zijn boek was gepubliceerd, en zijn 80 audiotapes, welke lopen van juni 1975 tot november 1982.


EEN ONGELOFELIJKE NIEUWE DEUR NAAR INSIDER POLITIEK

De informatie opgenomen in Dr. Beter's rapporten is zo uitgebreid, zo nieuwe, dat het werkelijk superieur is aan het meeste van de informatie die pas in de laatste jaren aan het licht is gekomen.

Het is een zeer goed advies om het gehele rapport te lezen – maar het hieronder staande is alvast een voorproefje om te starten:

Na vele jaren als zeer succesvol advocaat in Washington, regeringsambtenaar en internationaal bedrijfs- en financieel consultant, werd Dr. Beter beroemd in 1973 als de auteur van een bestseller, The Conspiracy Against the Dollar [De Samenzwering tegen de Dollar].

In zijn talkshows had Dr. Beter de gewoonte om dingen te zeggen die toentertijd belachelijk leken, maar die later als correct werden bewezen.

Vroeg in 1973 verklaarde hij dat Vice President Spiro Agnew zou worden meegesleurd in een plotseling schandaal dat in de nazomer zou beginnen en dat zou leiden tot zijn ontslag. In die periode was Agnew een hoogvlieger en het klonk als een onwaarschijnlijke wending. Maar het gebeurde, precies op schema.

In de lente van 1974, beschreef Dr. Beter een reeks gebeurtenissen waardoor het Watergate Schandaal ervoor zou zorgen dat Richard Nixon de eerste President in de VS zou zijn die zijn ontslag zou indienen. Toentertijd leek Watergate te tanen, en Nixon leek het “uit te zingen.”

Nog ongelofelijker, Dr. Beter beschreef een geheime overeenstemming waarin stond dat toen Vice President Gerald Ford, Nelson Rockefeller als zijn nieuwe Vice President zou nomineren nadat Nixon afgetreden zou zijn.

In de lente van 1974 klonken deze dingen als moeilijk te geloven. Maar ze vonden plaats.

Dr. Beter claimde dat gebeurtenissen als deze, hoewel schokkend voor het publiek, al zeer ver vooruit gepland waren. Hij zei dat ze bekend waren binnen bepaalde geheime diensten en zelfs zakelijke kringen hier in Amerika en erbuiten.

Bouwende op zijn uitgebreide contacten in deze kringen, maakte Dr. Beter publiek bekend wat de paar bevoorrechten al wisten.

Geïnteresseerd? Ik ben niet verbaasd.

Disclosure is ook een van die dingen waarvan we al ver op voorhand weten dat het plaats gaat vinden – en als we eenmaal de benodigde achtergrondinformatie ingevuld hebben, kijken we naar het insider bewijs dat wij nu beschikbaar hebben. Laten we voor dit moment eens gaan naar het echte goede spul in Dr. Beter’s getuigenis.

DR. BETER OVER DE OORLOGVOERENDE INSIDER GROEPERINGEN

Als je echt je graad in UFO studies wilt verdienen, moet je de groepen begrijpen die de macht al hadden… ver voordat UFO’s ooit een kwestie werden.

Dr. Beter's getuigenis geeft ons een ongelofelijke glimp op de waarheid achter de schermen, bijna 35 jaar voordat deze informatie publieke kennis werd door de controversiële insider rapporten van Benjamin Fulford, de voormalige Oost-West managing editor van Forbes Magazine, en anderen.

Lees verder (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Decennia geleden zei Franklin D. Roosevelt: "Niets in de politiek gebeurt per ongeluk. Als het gebeurt, kun je erop wedden dat het op die manier gepland was."

Decennia eerder, schreef Benjamin Disraeli, beroemd als de Victoriaanse Minister President van Groot-Brittannië: "De wereld wordt geregeerd door mensen die heel verschillend zijn van wat het publiek zich voorstelt."

Samen genomen, laten deze twee verklaringen de basis concepten zien die de grondslag zijn voor alle AUDIO BRIEVEN van Dr. Beter.

Dit concept is dat grote gebeurtenissen in de politiek, economie en internationale relaties het product zijn van weloverwogen bewegingen door grotendeels ongeziene machtsgroeperingen in de wereld.

Al deze groeperingen zoeken naar een vergroting van hun invloed op ons, de gewone bevolking van de wereld.

Elk van hen wenst ook zijn macht te vergroten ten koste van de andere machtsgroeperingen.

[DW: Dit is een van de meest belangrijke grondslagen waarvan de meeste mensen in de samenzweringsmedia zich nu pas maar een beetje bewust worden.

Het is ook de sleutel tot waarom deze diverse plannen uiteindelijk zullen mislukken – de groepen eindigen ermee elkaar uit te schakelen. Dit werd mij intuïtief beschreven lang voordat ik het fysieke bewijs had om het te ondersteunen.]

Dus is er een machtsstrijd gaande van gigantische dimensies die constant het nieuws vormen, echter die slecht begrepen wordt – zelfs onverdacht – door de meeste mensen.

Als deze machten niet erkend of begrepen worden, dan zijn de huidige gebeurtenissen in wezen verbijsterend, maakt niet uit hoe nauwgezet je het nieuws mag volgen.

Dit maakt zelfs de hoogst geschoolden en meest intelligente personen kwetsbaar voor manipulatie van het bereiken van de doelen van hen die de touwtjes achter de schermen in handen hebben.

Ter contrast, als de grotendeels ongeziene machten bekend en begrepen worden, worden grote gebeurtenissen veel begrijpelijker en zelfs, tot op zekere hoogte, voorspelbaar.

Diegenen die geïnformeerd zijn over deze zaken worden veel minder kwetsbaar en veel minder makkelijk voor de gek gehouden door gemanipuleerd nieuws en nieuwsgebeurtenissen.


Wie en wat zijn deze groeperingen? Laten we dit eens uitzoeken.

DETAIL OVER DE OORLOGVOERENDE INSIDER GROEPERINGEN

Hoewel er ook anderen zijn, heeft Dr. Beter zich gefocust op de drie meest belangrijke groeperingen:

  • De Rockefeller / Nieuwe Wereld Orde / Neocon groepering (die Dr. Beter het Rockefeller Kartel noemt);
  • De Rothschild / Europese Illuminati groepering (die Beter de Bolshevistische -Zionistische As noemt maar identificeert met de Rothschilds), en
  • Groepering Drie, of wat ik de Nieuwe Internationale Coalitie noem, wiens wortels verbonden zijn met wat Dr. Beter de Christelijke “Nieuwe Kremlin” groepering in Rusland noemt:

In de loop van de 80 AUDIO BRIEVEN, onthult Dr. Beter dat drie primaire machtsgroeperingen aan het werk zijn in de wereld van vandaag:

1. Het Rockefeller Kartel

2. De Bolshevistische -Zionistische As

3. De Nieuwe Kremlin Heersers

Deze groeperingen op zich bestaan ongeveer voor de duur van de laatste eeuw, en hun relaties met elkaar zijn veranderen zich constant. Hun wortels echter, zijn veel ouder en kunnen worden teruggevolgd voor vele eeuwen.

Groepering Drie, die werkt met de “Nieuwe Kremlin” groep, is werkelijk aan het werk geweest voor vrede. Meer recentelijk hebben zij geholpen een grote internationale coalitie te organiseren met sterke ondersteuning uit Azië.

Deze groep heeft een absolute krachtfocus in Japan, en hoogstaande leden van deze groep hebben contact opgenomen met Benjamin Fulford om te helpen het woord te verspreiden. Japan maakt zich zeer sterk voor Disclosure – en zij zijn één van de landen met directe controle over EISCAT.

Fulford’s recentelijke getuigenis past precies in deze informatie, alhoewel hij nooit gesproken heeft over Dr. Beter - en al lijkt hij compleet onwetend te zijn van dit bevestigende bewijs … - tenminste nog niet.

DE ROCKEFELLER GROEPERING

Hier is een klein beetje van deze fantastische, verreikende samenvatting van Dr. Beter’s werk over wat hij zei over het zogenoemde Rockefeller Kartel (transcript ter ondersteuning toegevoegd):

Het Rockefeller Kartel is de eerste van de drie grote machtsgroeperingen die uitgebreid wordt behandeld in de AUDIO BRIEVEN van Dr. Beter, om minstens twee redenen.

Ten eerste, alhoewel de omvang wereldwijd is, is het hoofdkwartier gevestigd in de Verenigde Staten.

Ten tweede, het was onbetwist de meest machtige van de drie groeperingen toen Dr. Beter de opnamen van zijn AUDIO BRIEVEN begon in 1975. Deze situatie veranderde later dramatisch.

Het Rockefeller Kartel omarmt vandaag de dag een aantal honderden van ’s werelds grootste multinationals – grote oliebedrijven, grote banken en grote andere bedrijven.

[DW: Natuurlijk komen bij “grote andere bedrijven” ook Defensie aannemers en private militaire bedrijven voor – het zogenoemde militaire/zaken complex.]

Het is een nieuw soort rijk, met economische middelen die zo groot zijn dat ze buiten de effectieve controle van enkele regeringen vallen.

Het hoofdkwartier is Amerikaans, maar haar perspectief is wereldwijd, met loyaliteit noch aan de Verenigde Staten noch aan elk ander land. Het is een rijk op zich.

Wat Het Rockefeller Kartel vandaag is, is gestart meer dan een eeuw geleden door John D. Rockefeller, Sr.

Door zijn bekende ‘mes-op-de-keel’ zakentactiek, creëerde Rockefeller het Standard Oil fonds en maakte zichzelf Amerika’s eerste miljardair aan het begin van de eeuw.

[DW: Elders beschrijft deze samenvatting hoe De Rothschilds J.D. Rockefeller meehielpen met oprichtten van het bedrijf, maar geen idee hadden hoe snel zijn zaak zou groeien, en ook niet dat zijn nazaten zich uiteindelijk tegen hun oorspronkelijke geheime bondgenoten zouden keren.

En vergeet ook niet dat onder de oorspronkelijke bankiersfamilies die de Federale Reserve in 1913 oprichtten ook de Rothschilds EN de Rockefellers waren.]

Zulke schaamteloze onethische praktijken leidde tot publieke tegenstand, die een hoogtepunt bereikte in de verordening van het Hooggerechtshof in 1911 dat het Standard Oil fonds ophief.

Tegen die tijd echter, werd Rockefeller meer geraffineerd, en vond manieren om de waarheid te verhullen van haar rijkdom en macht terwijl ze het uitbreidden.

Het “fondsen-betrappende" tijdperk had een kortdurend effect: door het gebruik van genomineerden en andere hulpmiddelen, werd het mogelijk om effectieve controle en coördinatie van het oppervlakkig ontmantelde Standard Oil rijk vast te houden.

[DW: Het is een weinig bekend feit dat SONY staat voor Standard Oil of New York – maar belangrijker, Rockefeller spande samen met De Rothschilds om het Amerikaanse financiële systeem over te nemen door de oprichting van de Federale Reserve.]

In de loop van de 20e eeuw, vanaf de Eerste Wereldoorlog, heeft Rockefellers economische macht zich veranderd in politieke macht. Dit heeft er op zijn beurt weer voor gezorgd dat de economische macht van Rockefeller nog verder groeide.

Als voorbeeld, olie heeft een sleutelrol gespeeld in alle grote Amerikaanse oorlogen van deze eeuw, waarvan de Rockefeller oliebelangen knap profiteerden. Toch is deze rol over het algemeen onbekend gehouden – zowel in het nieuwsberichten gedurende elke oorlog, en in geschiedenis geschriften die later geschreven werden.

De verduistering van dit soort sleutelinformatie is een symptoom van Rockefellers machtsuitbreiding naar de rijken van journalistiek en onderwijs. Macht is altijd het meest veilig als het niet herkend wordt, dus elke krachtsinspanning wordt gedaan om dit buiten de openbaarheid te houden.

Het is duidelijk dat dit maar een samenvatting is van een grote hoeveelheid informatie die gedeeld is door Dr. Beter om deze claims te ondersteunen met hard bewijs. Onthoud dat er zo’n 80 tapes van dit materiaal zijn, gratis te beluisteren en lezen op peterdavidbeter.com.

En nu, dankzij het internet, is het hele verhaal in de openbaarheid gekomen. Miljoenen mensen die niets verteld was – ongeveer iedereen in de Westerse wereld – leren hier nu over, of ze nu willen of niet.

FOX is duidelijk de hoofdzakelijke propaganda tak van Het Rockefeller Kartel, maar zo nu en dan krijg ik e-mails van mensen die eerlijk geloven dat zij voor Amerika’s bestwil werken.

Het Rockefeller Kartel heeft ook een zeer significante rol in de UFO cover-up gespeeld, zoals we zullen bespreken.

HET MEESTE VAN DE RECENTE GESCHIEDENIS WERD GERUND DOOR DE ROCKEFELLER GROEPERING

Beter's tapes liepen maar tot in het jaar 1982 – precies in het begin van een verlengde fase van de nieuwe controle van de Rockefellers over de Amerikaanse regering.

Je had Reagan en Bush van 1980 tot 1988, met Bush senior die de show draaide namens de Rockefeller groepering als vice president. Toen had je een gladde overgang naar Bush senior als President van 1988 tot 1992 – de Rockefeller continuïteit niet in het minst onderbrekend.

Clinton won de verkiezingen in 1992, een winst voor de Rothschild groepering, waarover wij zo meteen meer zullen horen.

Rockefellers aanvalshonden joegen Clinton bij voortduring op met onderwerpen als het Lewinsky schandaal en de kunstmatig opgeblazen “Clinton ArkanCide Count” verhalen die op het internet circuleerden over de vele mensen waarvoor hij blijkbaar de order had gegeven ze te vermoorden.

Niettemin, hij overleefde beide perioden en was nog steeds in goede gezondheid toen hij het presidentschap verliet in 2000. Voormalig vice president Al Gore werd aangemerkt als de nieuwe Democratische presidentskandidaat.

VERKIEZINGS DIEFSTAL

Het Rockefeller Kartel trok een ongeëvenaarde ‘vuile truccendoos’ open om de verkiezingen in 2000 te stelen, inclusief het gebruik van de te hacken Diebold elektronische stemmachines.

De kritische ‘schommel staat’ was Florida, waar de broer van Bush gouverneur was. En tot de winnaar werd besloten door de door Rockefeller geïnstalleerde Hoge Raad, zelfs toen hertellingen uiteindelijk Gore aanwezen als de winnaar van de verkiezing doordat hij een hoger aantal volksstemmen veiliggesteld had.

De Rockefeller machine deed zo’n goed werk in het optuigen van en knoeien met stemmen dat zij het inderdaad voor elkaar kregen om hun weg te stelen naar de overwinning in 2000. George W. Bush werd geïnstalleerd als president.

Gore stortte zich met volle kracht op de opwarming van de aarde en de klimaatverandering, als een directe aanval op het oliegeld van de Rockefellers – door iedereen gefocust te krijgen op het verminderen van of zelfs geheel te stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen.

Vanaf november 2009, was de Rockefeller groepering – nu in een complete vrije val na het verliezen van de verkiezingen in 2008 – waarschijnlijk zeker verantwoordelijk voor het lekken van de “Klimaat-gate” e-mails [die de Klimaatconferentie in Denemarken moesten ondermijnen].

Dit was een overduidelijke, wanhopige poging om de kredietwaardigheid te vernietigen van alle argumenten om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen – en hierbij de overgebleven stukjes te bewaren van de economische macht die en het oliegeld dat zij nu nog steeds hebben.

OEPS... IK WEET DAT DIE 2,3 TRILJOEN DOLLAR HIER ERGENS MOET ZIJN…..

Laten we nog eens een stukje teruggaan in de tijd. Na de gestolen verkiezingen in 2000, slonk de populariteit van het Bush regime heel snel, als een zinkende steen.

De economie was in moeilijkheden, en op dit punt, om redenen die we nog uitgebreid zullen bespreken, was een totale economische ineenstorting van Rockefeller dreigende – in wezen de onoverkomelijke ineenstorting van alle rijken wegens financiële overstrekking. Zij verkeerden in zeer, zeer grote problemen.

Echter, zij hadden de ultieme Aas in de mouw – zij hadden de verkiezingen gestolen. Met de bijna totale controle over de enige overgebleven supermacht op Aarde, konden zij nu de publieke gebeurtenissen verder kneden en vormgeven in hun eigen belang.

Niettemin was de schade al aangericht. Zij waren in zeer slechte conditie, en ze waren al gedwongen om een ongelofelijke hoeveelheid geld te stelen om hun ineenkrimpende rijk te handhaven.

Op de zeer belangrijke datum van 10 september 2001, kondigde Donald Rumsfeld, Staatssecretaris van Defensie, aan dat 2,3 triljoen Dollar als ‘vermist’ werd beschouwd…. van maar één jaar van het militaire budget! Bekijk deze twee video’s, in volgorde, en krijg het volledige plaatje van wat er hier is gebeurd:

 

Dit zou een heel groot verhaal hebben moeten zijn, speciaal omdat er een kleine 700 miljard Dollar overheidssteun aan het bedrijfsleven werd verstrekt in 2008 die de focus was van zoveel publieke woede!

700 miljard klinkt als veel meer geld dan het eerder deed – nu wij net door een grote economische ineenstorting gegaan zijn die ieders aandelen snel verminderde met waarden tot 50%.

Google op 'Rumsfeld 2.3 trillion' als de video’s ooit verdwijnen, omdat ze ze nooit allemaal kunnen laten verdwijnen.

Wat een ongelofelijke verklaring gaf hij die dag! Je kunt drie verschillende keren een overheidssteun van 700 miljard Dollar stoppen in dat aantal van 2,3 triljoen, en dan heb je nog 200 miljard Dollar over in wisselgeld.

In ieder’s berekening is dit een ongelofelijke hoeveelheid geld. En dan is het gewoon ‘kwijt’?

Echter, de volgende dag was de verklaring van Rumsfeld compleet vergeten…. en ik ben er zeker van dat je nu wel weet waarom.

De volgende dag was 11 september 2001.

Toeval?

Alsjeblieft zeg.

Rumsfeld blijkt verbazingwekkend paranormaal begaafd te zijn.

En hij heeft veel geluk…. natuurlijk.

Over de 2,3 triljoen waar hij zo bezorgd over leek werd bijna nooit meer gesproken.

DE EERSTE VIER JAAR VOLHOUDEN [RIDING OUT]… IN EEN SUV

11 september was als een geweldige kortdurende high door crack voor het ineenkrimpende Rockefeller rijk.

Het hield hen economisch drijvende voor nog een paar jaar, door het massaal opbouwen van het militaire/zakelijke complex, Afghanistan en Irak binnenvallend, en het doorduwen van veel – maar niet alle – Wetsartikelen die zij in gedachten hadden.

Gas werd in eerste instantie goedkoop gehouden, net boven één Dollar per gallon [=4,55 liter], terwijl het Amerikaanse publiek systematisch gebrainwashed bleef worden om enorme gasslurpende SUV’s te kopen die ze niet echt nodig hadden.

Deze voertuigen werden oorspronkelijk met veel bombarie geïntroduceerd in de nieuwsverslagen van de Eerste Golfoorlog. De soldaten gebruikten hen om door de woestijn te racen – en met rock en roll muziek en veel journalistische uitlichting werden zij gepresenteerd als het meest hippe ding ooit om in te rijden.

Speciaal als je een patriottistische Amerikaan was die de troepen ondersteunde.

Dit stond in schril contrast met de door de Rockefeller vermoorde “Japanse Economische Auto” hype van de 80-er jaren, die door het Amerikaanse publiek raasde dat nog steeds hun wonden likte van de grote gascrisis in de jaren 70.

Deze wending in de gebeurtenissen had de op olie gebaseerde winsten van de Rockefeller groepering significant beschadigd. Nogmaals, er was ongetwijfeld achter-de-schermen insider politiek betrokken bij deze ‘zakenoorlog’.

Volgens Benjamin Fulford werden de Japanners gedwongen om een zeer compromitterende geheime overeenkomst te tekenen met de Rockefeller groepering als onderdeel van hun overgave in de Tweede Wereldoorlog – en de tijdelijke verschuiving van de auto-industrie in hun voordeel breidde ongetwijfeld hun controle uit.

Oliemagnaat Ross Perot won de verkiezingen in 1992 niet, maar hij maakte het Amerikaanse publiek er zeer bewust van dat er een ‘zakenoorlog’ aan de gang was.

Amerikanen hoorden dat zij Amerikaanse auto’s en trucks moesten kopen om ‘de oorlog te bevechten’. Verkopen van SUV’s schoten de lucht in.

DE IRAKEZEN WISTEN HOE ZE HET GEVECHT MOESTEN AANGAAN

De Irakese oorlog was een poging vanuit de laatste greppel om een heerlijke nieuwe bron voor oliegeld veilig te stellen, maar de Irakezen waren slim genoeg om het beest succesvol te verlammen – zeer waarschijnlijk dankzij de kennis en logistieke ondersteuning van hun bondgenoten in de andere groeperingen.

Door TBRNews.org’s onschatbare “Controlling the News” [Controle over het Nieuws] insider bronnen – waarvan we uiteindelijk ontdekten dat het een hooggeplaatste manager was van FOX News gedurende die jaren – leerden we het volgende:

De Irakezen vernietigden systematisch alle pijpleidingen, bronnen en raffinaderijen in hun eigen land voordat de Rockefeller groepering een bruikbaar product kon produceren.

Ik schreef een groot, met kopjes georganiseerde samenvatting van al deze insider TBRNews informatie onder het pseudoniem Art Aqua op 27 juli 2003. Niemand had in de gaten dat ik het was, en het artikel werd nog niet ‘ontdekt’ en werd online nog niet populair – zoals ik, vanwege zijn kwaliteit, verwacht had dat het zou doen.

Toentertijd wilde ik nog niet dat dit soort onderzoek geassocieerd werd met mijn eigen naam, dus ik vroeg mijn vrienden van de Great Dreams website om het voor mij te publiceren. Op dit manier kon de profetische insider informatie gedateerd worden, zodat mensen later konden zien hoe correct het was.

Naast andere dingen, voorspelde ik zeer accuraat de enorme verhoging van de gasprijzen die dat volgende jaar begon.

Klik hier om de samengevatte informatie in kwestie te lezen, of kijk op onderstaande links om het gehele stuk te ervaren – waar ik zeer trots op ben [in het Engels]:
Part One: Corporate Media Whistleblower Speaks / Game Over
Part Two: Illuminati Revealed
Part Three: Illuminati Life and Propaganda
Part Four: Secrets of Skolnick
Part Five: The Oracle [TBRNews Insider Data Samenvatting]

Na de systematische mislukking in de Irakese oorlog om een gigantische nieuwe bron voor winst te genereren, werd het Rockefeller rijk, wederom in een vrije val, gedwongen om de knop om te draaien van het ‘achter de hand gehouden’ SUV plan dat zij op aan het bouwen waren sinds de eerste Golfoorlog.

Door overduidelijke marktmanipulatie, en het gebruik van excuses zoals Orkaan Katrina, hebben zij de prijs van olie letterlijk verviervoudigd van 1 Dollar tot 4 Dollar in een ongelofelijke korte tijd.

En toch, omdat de invloed van Rockefeller op de media zo groot is, en de wil van het publiek is om in ontkenning te blijven voor de oncomfortabele waarheid die zo krachtig is, durfde niemand het een smeltend economisch proces te noemen – zelfs niet toen de gasprijzen opliepen naar onvoorstelbaar verlammende nieuwe hoogten.

De economische ineenstorting van 2008 kwam als een verrassing voor de meeste mensen, echter, dat had het niet hoeven zijn als iemand de moeite had genomen om achter de draai te kijken die de zakelijke media eraan gaf.

BLIKSEM SLAAT TWEE KEER IN

Tegen november 2004, met een zeer impopulaire en zeer dure ‘na-11-september’ oorlog in Irak die veel meer schade aan de Amerikaanse infrastructuur had aangebracht dan 11 september, leek het bijna zeker te zijn dat “Iedereen behalve Bush” de verkiezingen zou winnen. Gasprijzen stegen als hetelucht ballonnen.

Nogmaals, dankzij ‘onmogelijk’ geraffineerde en verreikende “stemmenstelende” praktijken – inclusief de Diebold elektronische stemmachines – had het Rockefeller Kartel het voor elkaar om nog een winst te stelen van hun rivaal de Rothschild / Democratische groepering… met een zeer kleine marge.

De monumentale onregelmatigheden bij het tellen van de stemmen werd totaal genegeerd door de massamedia.

Het was pas in 2008 toen de cirkel onderbroken werd. Toen stortte het sukkelende Rockefeller Kartel eindelijk in elkaar tot een ruïne door McCains onorthodoxe, persoonlijke beslissing om de onsamenhangende en weinig ervaren Sarah Palin als zijn keuze voor het Vice-Presidentschap voor te dragen.

McCain verborg dit zorgvuldig voor zijn eigen superieuren in het Rockefeller Kartel, die gespleten werden door de keuze van Lieberman (Israëlische As) of Romney (Christelijke/Mormonen As) als Vice-President.

Hij gaf de verklaring voordat zij ook maar iets konden doen om hem te stoppen – dus zij moesten erin meegaan en er het beste van hopen.

McCain had een hekel aan het Rockefeller Kartel vanwege hun controle, en hij vond dat hij slimmer was dan zij door te kiezen voor Palin, die ook een onafhankelijk denkers en een totale non-conformist was, om de Democratische keuze van Hillary Clinton als grote speler te ondermijnen.

Echter, de grootste ‘spelverandering’ van allemaal was waarschijnlijk dat McCain verklaarde dat “de fundamenten van de economie in de VS goed waren” en toen viel de Amerikaanse economie een week later in een vrije val.

Dit was ook geen toeval – de timing was al ver van te voren gepland. Natuurlijk zorgde deze timing voor een maximale schade aan de Rockefeller groepering. Volgens diverse insiders waar ik mee sprak, inclusief Benjamin Fulford, was dit het werk van de Nieuwe Internationale Coalitie.

Daarom was de precieze timing van de ineenstorting van 2008 zeer waarschijnlijk het resultaat van een zorgvuldig georchestreerde economische manipulatie door positief ingestelde oppositie groeperingen om de Nieuwe Wereld Orde ten gronde te richten.

Deze schokkende economische catastrofe werd ook voorspeld door Dr. Beter in het begin van de 70-er jaren!

MOEDWILLIGE INEENSTORTING VAN DE DOLLAR

Hoe in de wereld kon een man in de 70-er jaren voorspeld hebben dat een economische ineenstorting die zo groot was als wij zagen in oktober 2008 werkelijk gebeurde? De titel van zijn bestseller boek licht een tipje van de sluier op…. De Samenzwering tegen de Dollar (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Dr. Peter Beter (ja, het rijmt) kwam voor het eerst onder de brede aandacht van het publiek in 1973 door zijn bestseller non-fictie boek, De Samenzwering tegen de Dollar [The Conspiracy Against the Dollar (George Braziller, Inc., N.Y.)].

Het was een aangrijpend verhaal van de internationale economische intrige en monetaire manipulatie, die werd uitgevoerd door de gecoördineerde actie van multinationals die veel machtiger waren geworden dan veel van hun thuislanden.

Het doel: het moedwillig ondermijnen en uiteindelijk vernietigen van de Amerikaanse Dollar, als een groot gereedschap van politieke en economische verovering onder de vlag van het “nieuwe imperialisme.”

Een crescendo van ongelukkige consequenties werd verwacht: een versnelde economische “stagflatie”(een nu bekend woord dat jaren geleden door Dr. Beter werd bedacht), afbrokkelende financiële status van de besturen van gemeenten en staten, het verdiepen van de sociale onrust, het vergroten van de spanningen over het Panama Kanaal, en meer.

De gebeurtenissen gedurende het laatste decennium volgden op een verbijsterende manier de blauwdruk die Dr. Beter in zijn boek onthulde.


Op 9 december, de dag dat de Noorse Spiraal verscheen, verklaarde de gouverneur van New York dat hij compleet zonder geld zat.

Dit is allesbehalve een ‘lokaal’ probleem voor New York – het gebeurt breed door het hele systeem. Beter beschreef hun plannen in het begin van de 70-er jaren en nu, 35 jaar later, komt het allemaal uit.

FORT 'NOT'

Dat is niet alles… het wordt nog beter. Wacht tot je dit gezien hebt.

De Rockefeller groepering staat nu op het bijna onwerkelijke punt van ruïnering – onwerkelijk omdat hun nederlaag nog niet overduidelijk openbaar en duidelijk is, maar alle bewijs is er om te laten zien wat er gebeurd is.

Dit is een van de beste redenen waarom Disclosure nu aanstaande is – nogmaals, zij hebben geen keus omdat hun macht verdampt is.

Welk bewijs zeg je? Hier is een perfect voorbeeld.

Wij ontdekten nog maar heel recent dat al het goud in Fort Knox vervangen is door zeer geraffineerde vervalsingen van met wolfraam omhulde goudstaven, waarvan aangenomen wordt dat daarmee is begonnen tijdens de Clinton regering.

(Gegeven de informatie die wij zien in Dr. Beters getuigenis is dit bijna zeker daarvoor al gestart.)

Wolfraam is ongeveer 10 Dollar per 28,35 gram [1 ounce] waard – veel minder dan goud.

Vergulde wolfraam goudstaven vervangen in Fort Knox:

http://news.goldseek.com/GoldSeek/1258049769.php

Ron Paul zei het volgende over de Goudreserves die in het geheim door wolfraam zijn vervangen:

http://www.dailypaul.com/node/114500

Nogmaals, dit zou niet zijn gedaan zonder de constante gevechten tussen deze verschillende groeperingen die elkaar op deze manier verzwakken. De klassieke historische fout die alle rijken maken is dat zij te snel te groot proberen te groeien.

Zij nemen aan dat zij nog meer geld zullen verdienen dan ze al gedaan hebben om daarmee de uitbreiding te financieren, maar uiteindelijk komen ze ook zonder gas te staan (let op de woordspeling!)

SPELVERANDERENDE GEBEURTENISSEN KOMEN ERAAN – DE DRAAK STIJGT OP

Benjamin Fulford gaf aanvullende insider details over hoe dit verhaal van de wolfraam vervalsingen in het ‘grote plaatje’ past op zijn website op 17 november (transcript als verduidelijking toegevoegd):

China introduceert in stilte een nieuwe financieel systeem.

China heeft tersluiks een nieuw financieel systeem geïntroduceerd dat gebaseerd is op de Renminbi [de nationale munt van China], dat zeer wel op weg is om volledig omgezet te worden – volgens een hooggeplaatste Chinese bron.

Ter aanvulling, China schaft 10.000 ton goud aan om een nieuwe fonds te ondersteunen om voorheen verboden en onderdrukte technologieën te ontwikkelen en op de markt te zetten [zoals UFO-gerelateerde vrije energie].

Het fonds zal zijn basis hebben buiten China, en zal beheerd worden door prominente leden van de overzeese Chinese gemeenschap.

De vergaring van het goud zal enige tijd kosten vanwege de logistiek en het transport ervan – en de Chinezen willen het grondig testen. Zowel de Chinese regering en MI6 hebben nu rapporten bevestigd dat veel van het goud dat verkocht werd door de Federale Reserve over het afgelopen decennium in feite met wolfraam vergulde platen is.

Op zijn beurt, is de Renminbi nu inwisselbaar met Zuid-Amerikaanse valuta, de Roebel, valuta uit het Midden-Oosten, de Yen en valuta uit Zuidoost Azië en Afrika.

“Wij zullen ons nieuwe financiële systeem langzaam introduceren naast het oude, en hopen dat de mensen er gestaag heen migreren,” zei de Chinese ambtenaar.

Ondertussen, eindigde de laatste G20 bijeenkomst in verbittering en chaos.

Het leiderschap van het Westen is in een staat van totale wanhoop en zal dat blijven totdat het faillissement van de Federale Reserve duidelijk wordt, zelfs voor de meest gebrainwashte groeperingen in het Westerse publiek.

Dit wordt nu verwacht voor januari of februari.

Zowel MI6 als een senior Chinese regeringsbron voorspellen de ineenstorting van de Federale Reserve Dollar rond die tijd.

Wij horen ook via diverse rapporten dat vele mensen in de geheime diensten van het Pentagon en andere VS alfabet diensten die zowel de Israëlische als de Amerikaanse nationaliteit hebben, recentelijk gevlucht zijn naar Israël. Dingen komen tot hun hoogtepunt.

INEENSTORTING VAN DE DOLLAR? VREEST NIET...

Ik weet dat het wellicht beangstigend is om te lezen over de waarschijnlijke ineenstorting van de [Rothschild / Rockefeller] Federale Reserve Dollar", maar de grootste deel van de profetische dromen die ik had over de laatste twee jaar, hebben dit punt zeer specifiek vermeld.

Zij geven ons aan deze veranderingen niet te vrezen, omdat hun gevolg veel positiever zal zijn dan wij ons ooit konden voorstellen. De groeperingen die naar het negatieve neigen kunnen zich niet langer veroorloven om de buitenaardse aanwezigheid geheim te houden – en dat zal een ongelofelijk effect voor iedereen op Aarde hebben.

De essentie hier is dat dit zeer echt is. Disclosure is compleet geassocieerd met de staat van de economie. Het zal en kan niet gebeuren voordat de Rockefeller groepering het toestaat, en/of zij te zwak zijn om het te stoppen.

En dat zal niet gebeuren totdat de rest van de Internationale gemeenschap hen letterlijk een “aanbod doen dat zij niet kunnen weigeren.”

De Noorse Spiraal, en soortgelijke gebeurtenissen, geven aan hoe ongeduldig de anderen nu worden – en dat is maar één variant van wonderbaarlijke stukken bewijs.

DR. BETER HAD HET EERST

Nogmaals, je hebt zojuist over het heetste, meest actuele en meest wonderbaarlijke wending in de internationale politiek gelezen – het wolfraam goudfiasco dat onthult hoe het gehele financiële systeem een gigantisch Ponzi project is – en toch sprak Dr. Beter over exact hetzelfde probleem in zijn audio tapes in de 70-er jaren (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

In september 1974 verkreeg Dr. Beter een nieuwe waardigheid als “de man die Fort Knox geopend heeft."

In april daaraan voorafgaand had Dr. Beter in een getuigenis voor het Congres ingebracht dat het Amerikaanse monetaire goud dat was gehamsterd, en waarvan aangenomen werd dat het daar lag opgeslagen, uit het legendarische edelmetaaldepot van de VS in Fort Knox was geplunderd.

Hij was klaar om bewijs en getuigen te presenteren die zijn beweringen konden bevestigen. Maar zowel een Jury als een onderzoek door het Congres naar het onderwerp kwamen nooit van de grond…. dus bracht Dr. Beter zijn zaak direct in de openbaarheid.

Door lezingen, radio talkshows, en publicatie van zijn beweringen in een ‘roddelkrant’ (National Tattler), kon hij zo’n grote druk uitoefenen op de Federale Regering dat een compleet ongekende stap werd genomen om de publieke protesten te sussen.

Het Departement van de VS schatkist regelde een zogenoemde “goudinspectie” door een paar mannen uit het Congres en 100 uitgenodigde nieuwsmannen op 23 september 1974.

Echter, significant genoeg, werd Dr. Beter zelf hiervoor niet uitgenodigd… noch andere hierbuitenstaande goudexperts.

Het gevierde Fort Knox bezoek en de zogenoemde “goudaudit” die volgden bevatte veel onregelmatigheden die bovengenoemd Departement nooit heeft uitgelegd.

Zoals je ziet, is dit nooit tot ontwikkeling gekomen sinds lange, lange tijd. Dat maakt de tijden waarin we nu zitten des te meer opwindend.

Nu is de juiste tijd om terug te gaan naar Dr. Beter’s onderzoek en de tweede grote groepering die hij besprak voor het licht te brengen – namelijk De Rothschilds.

DE ROTHSCHILD / BOLSHEVISTISCHE / ZIONISTISCHE AS

Laten we nogmaals kijken naar de quote van Cayce aan het begin van elk deel van dit boek. Je hebt misschien niet eerder opgemerkt dat de bron specifiek de Bolshevikken noemt:

Vanuit Rusland komt de hoop van de wereld -- Niet zoals soms gezegd in termen van de communisten of de Bolshevikken, nee; maar vrijheid, vrijheid!... Het principe is geboren. Het zal jaren duren voordat het is uitgekristalliseerd, maar vanuit Rusland komt wederom de hoop van de wereld.

Geleid door wat?

De vriendschap met het land dat zelfs “In God We Trust” [“Wij Vertrouwen op God”] op zijn monetaire eenheid heeft gezet.

(Reading van Edgar Cayce 3976-29, 22 juni 1944)

Zie hoe voorzichtig Cayce's bron verschil aanbrengt tussen de Bolshevikken groepering en de groep in Rusland waarvan ze zeggen dat daar "de hoop van de wereld vandaan komt," zelfs "als het jaren zal duren voordat het uitgekristalliseerd is."

Het aantal jaren benodigd om het te 'uit te kristalliseren” zou wel eens 65 kunnen zijn – ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd van de UFO cover-up, die tot volle wasdom kwam vanaf de Roswell crash... net drie jaar nadat bovenstaande reading doorkwam.

Achteraf gezien was Cayce’s bron zeer bewust van de tegengestelde “Nieuwe Kremlin” groepering. Dr. Beter onthult dat tegen het einde van de 70-er jaren, deze groep al tweehonderd jaar werkte om de Rothschild Illuminati neer te slaan.

DR. BETER OVER DE OORLOGEN OP HET HOOGSTE NIVEAU TUSSEN DE BOLSHEVIKKEN / ROTHSCHILDS EN DE THE ROCKEFELLER GROEPERINGEN

De Rothschild / Bolshevikken groepering is veel ouder, en op veel manieren veel interessanter, dan de Rockefeller groepering, die maar jonge 20e eeuwse starters zijn in vergelijking met hen.

Hier is een fascinerend voorproefje van wat Dr. Beters samenvatting ons vertelt over hoe de Rockefeller groepering werd aangevallen en sterk verzwakt door de Rothschild groepering (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Gedurende decennia konden de vier Rockefellers alles precies op hun eigen manier doen. Zij maakten plannen, maakten tijdschema’s, en voerden die gewoonlijk uit zonder enige ‘hik’.

Maar toen Dr. Beter zijn AUDIO BRIEVEN lanceerde, begon de macht van de broers Rockefeller tekenen te vertonen van verval. Zij hadden fouten gemaakt, en sommigen van hun tijdschema’s begonnen af te wijken.

Gedurende 1974-1975 waren ze gestruikeld over bepaalde plannen door gedeeltelijke publieke ontdekking van massieve onregelmatigheden die Amerika’s monetaire goudvoorraad omringden.

Vervolgens, in de jaren 1976 en 1977, viel het reeds langbestaande bestand met het Kremlin uit elkaar toen hun voormalige bondgenoten – de Bolshevikken – omver werden geworden door de nieuwe regerende groep in Rusland.

De vier Rockefeller broers maakten de fout om uitgestoten Bolshevikken uit Rusland op te nemen in machtsposities hier in de Verenigde Staten.

Dit leidde in begin 1979 tot de omverwerping van de vier Rockefeller broers door de Bolshevikken hier.

Eerst overleed John D. Rockefeller, de 3e, als gevolg van een auto “ongeluk” in juli 1978.

Toen, later in januari 1979, werd Nelson Rockefeller vermoord aan het begin van een volwaardige coup d’etat van de Bolshevikken achter de schermen.

Vandaag is het Rockefeller Kartel niet langer onder directe controle van de Rockefeller familie zoals het was onder de vier Rockefeller broers, maar het blijft een formidabele kracht.

Toen Dr. Beter zijn AUDIO BRIEVEN in november 1982 beëindigde, was het gehergroepeerde Rockefeller Kartel langzaamaan wat van haar verloren macht aan het terugwinnen in een bitter gevecht met de Bolshevikken hier.

Natuurlijk weten we dat Het Rockefeller Kartel al heel wat van zijn verloren macht teruggekregen had, voordat ze weer ten prooi vielen aan de strijdende partijen die hen uiteen wilde trekken.

DE WRAAK KWAM 18 JAAR LATER

We moeten even een moment uit Dr. Beter’s samenvatting stappen en 18 jaar vooruit spoelen, tot na de dood van J.D. Rockefeller III.

Sherman Skolnick, inmiddels overleden, was een andere schatkist van insider informatie die zeer accurate bleek na verder onderzoek, zoals ik onthulde in het door mij geschreven Geheimen of Skolnick. Wraak op hun tegenstanders werd uitgezet door de Rockefeller groepering over een lange tijd.

In tegenstelling tot de generale kijk op Bilderberg als een eigenzinnige Grote Broer die gefocust is op wereldonderwerping, onthulde Skolnick dat deze oorlogvoerende groeperingen de Bilderberg ontmoetingen aangrijpen als neutraal terrein waarop zij kunnen discussiëren, vechten en overeenkomsten bereiken over bepaalde zaken.

Let ook op de aanwezigheid van een intermediair van de “Derde Groepering” – namelijk een “topambtenaar van de monopoly bank Wallenberg in Zweden en Noord-Europa”. De Noorse Spiraal kwam, niet verrassend, uit één van deze landen.

Dit artikel was het eerste van een imponerende serie die Skolnick over het onderwerp schreef in 2002 (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

http://www.skolnicksreport.com/tbsynd.html

Elk jaar, al bijna een halve eeuw, komen zij bij elkaar in een ander land. De eerste bijeenkomst was in Nederland, in 1954. Het was georganiseerd door de Nederlandse Monarchie.

Het vond plaats in het Bilderberg Hotel, dat de naam van deze geheime sociëteit werd, een van velen, en het werd de van olie en spionage doortrokken monopolistische pers verboden hierover te spreken.

De bijeenkomsten van de Bilderberg Groep zijn ongeveer de enige plaats waar elkaar beconcurrerende machten bij elkaar zitten. De Rockefellers bijvoorbeeld, zijn er altijd. Zo ook hun duidelijke vijand, de Franse Rothschilds.

Er zit altijd een soort van neutrale intermediair bij van de monopoly bank Wallenberg in Zweden en Noord-Europa.

In 1978, toen John D. Rockefeller de 3e werd vermoord op de weg naar hun fort in het noorden van New York, waren wij de ENIGE journalisten (onbetaalde, freelance journalisten nota bene) die het waagden inlichtingen te vragen.

Hij was de vader van John D. Rockfeller de 4e, die zich, zichzelf grappig vindend, “Jay” noemde, een veronderstelde Democratische VS Senator voor West Virginia.

De Rockefellers vinden het fijn staten te domineren met een grote geografische omvang en mineralen, maar een kleine bevolking, zoals Arkansas.

In een notendop, om in zo’n staat te kunnen, kost het niet zoveel om elke stemmer te kopen en bijna elk mediapropaganda-instrument in de staat.

Het terugbetalen van de “gunst” voor de politieke moord was 18 jaar later, toen het toplid van de Franse Rothschild Familie werd vermoord in Parijs (in 1996).

De Amerikaanse monopolie pers werd verordonneerd de dood van Rothschild niet in detail te vermelden, als het al vermeld werd.

Of, er alleen maar een onschuldig klein item aan te besteden dat de Franse Internationale baron gestorven was aan een “hartaanval”.

[FOX] Mediabaas/boef Rupert Murdoch verordende zijn druk- en elektronica mediaverkooppunten om, als het al mogelijk was, de dood niet te vermelden.

DE WRAAKMOORD OP AMSCHEL ROTHSCHILD

Omdat dit een zeer belangrijk detail is, brengen we enige bevestigende informatie over dit onderdrukte verhaal. Wij werden gewezen op deze verbinding door Rayelan Allan van Rumor Mill News, die ervan hoorde van haar overleden echtgenoot Gunther, een zeer hooggeplaatst lid van de CIA en zwarte operaties binnen het militair/zakelijke complex.

De dood van de 41 jarige Mayer Amschel Rothschild in 1996 was inderdaad zeer verdacht. Hij werd gevonden hangend aan de zachte ceintuur van zijn ochtendjas, met het andere eind vastgebonden aan het handdoekenrek in de badkamer – die na een kleine ruk eraan zo van de muur viel (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

http://www.beyondweird.com/conspiracy/cn08-68.html

Exclusief op *The Spotlight* 5 augustus 1996, door Sasha Rakoczy

De Franse politie heeft vastgesteld dat Amschel Rothschild, erfgenaam van het enorme Rothschild bankfortuin, werd vermoord, aldus welingelichte Europese bronnen. Maar de Franse President Jacques Chirac heeft de politie opgedragen hun onderzoek te sluiten.

Massamedia wereldwijd hebben deze mysterieuze ontwikkelingen genegeerd. Sommigen rapporteerden dat de dood zelfmoord was. Andere verkooppunten hebben helemaal geen aandacht aan het overlijden besteed.

Als gehoorzaamden zij een onzichtbare dirigent, hield de zich normaal snerpende sensatie media zich stil om het mysterieuze overlijden te verdoezelen.

In de Verenigde Staten, hebben kranten die gecontroleerd worden door Rupert Murdoch, de uit het buitenland afkomstige eigenaar van ‘s werelds grootste mediarijk, of de rapporten dat Rothschild gewelddadig aan zijn einde kwam genegeerd of het naar de laatste pagina’s gedirigeerd als “maar een hartaanval”.

Een *Spotlight* onderzoek heeft vastgesteld dat Rothschild, 41, miljardair, investeringsbankier en opgemerkt sportman in uitstekende gezondheid, levenloos werd aangetroffen op de vloer van de badkamer van zijn suite in het luxueuze Bristol Hotel in Parijs op 8 juli om 19.32 uur.

De politie ontdekte dat hij gewurgd was met het stevige koord van zijn eigen ochtendjas. Het uiteinde van het koord was vastgemaakt aan zijn handdoekenrek, als om te suggereren dat Rothschild’s gewelddadige dood door hemzelf veroorzaakt was.

"De [Franse] forensisch onderzoekers hebben het nooit een ‘zelfmoord’ genoemd" zei reporter Theirry de Segonzac vanuit Parijs tegen *The Spotlight* in een telefonisch interview.

"Na het fotograferen van het lichaam, trok een van de rechercheurs aan het handdoekenrek waar het lichaam aan was vastgemaakt. Het kwam zo uit de muur."

“Had Rothschild werkelijk geprobeerd zichzelf op te hangen aan dat rek, dan was hij geëindigd met niets erger dan een paar gaten in de muur”, zei de Segonzac.

Er was geen afscheidsbrief, geen aanwijsbare oorzaak of reden om tot zelfmoord te besluiten, zeiden welingelichte bronnen…

"Hij was verre van 'bezorgd,' want de ster van Amschel Rothschild was rijzende en hij genoot van zijn succes,” zei een bestuurslid van Keefe, Bruyetter and Co., een gerespecteerd Wall Street monitor van de financiële service industrie.

"Ik geloof voor geen moment dat hij plotseling zelfmoord zou plegen. Er zit veel meer achter dit verhaal."

Maar met panische snelheid – binnen een uur na het ontdekken van het lichaam – lanceerden nieuwsbesturen in zowel Frankrijk als Groot Brittannië een ongebruikelijke samenwerking om een onderzoek aan te kondigen naar de omstandigheden rond de dood van Rothschild.

“Murdoch zond een hotline fax naar zijn meer dan 600 editors en nieuwsmanagers rond de wereld, waarin hij hen opdroeg Amschel’s dood als een hartaanval te rapporteren, als ze het al wilden plaatsen”, zei de Britse televisiereporter Ian Gooding.

"Niemand hier had ooit zo’n druk gezien om een voorpagina verhaal niet te plaatsen. Maar uiteindelijk was de cover-up compleet."

Dit was in 1996. Je kunt je voorstellen hoe groot de wens om wraak te nemen aan de Rothschild kant zou zijn.

Politieke moorden kunnen een lange tijd duren om te plannen en uit te voeren – waarbij ongetwijfeld ongelofelijke spionnenspellen over vele jaren gespeeld worden om vertrouwen te verdienen op de hoogste niveaus – en wij konden zeer recent wel eens getuige zijn geweest van het volgende deel van deze insider schaakpartij.

8 JAAR ZITTENDE BESTUURSVOORZITTER ROCKEFELLER OVERLIJDT IN SEPTEMBER 2009

Hebben de Rothschilds uiteindelijk wraak genomen op wie ook degene aan de top van de Rockefeller groepering was? Het lijkt er wel op. James McDonald, die al acht jaar als Bestuursvoorzitter voor Rockefeller & Co werkte, overleed naar het scheen door een zichzelf toegebrachte kogelwond op 13 september 2009.

En wederom werd het bijna niet besproken in de massamedia (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

http://www.thefirstpost.co.uk/53587,people,news,rockefeller-financial-adviser-in-suspected-suicide

De financieel adviseur van een van Amerika’s rijkste families is dood gevonden na wat een zelfmoord lijkt te zijn.

Het is James S. McDonald, 56, bestuursvoorzitter en president van de in New York gevestigde vermogensbeheerder Rockefeller & Co.

Hij werd zondagmiddag ontdekt in zijn auto achter [het pand van]een autoverkoopdealer in Dartmouth, Massachusetts, ongeveer 75 kilometer ten zuiden van Boston. McDonald overleed als gevolg van wat een zelf aangerichte kogelwond wordt genoemd.

Gregg Miliote, een woordvoerder voor de lokale aanklager, zei dat McDonald geen brief achtergelaten had maar “dat hij eerder die dag met zijn vrouw gebeld had."

De al lang met McDonald bevriende, Barclay McFadden III, zei tegen locale journalisten dat McDonald "zelfmoord had gepleegd " maar wilde verder geen commentaar geven. Zijn dood wordt nog onderzocht.

Afgestudeerd aan Harvard, had McDonald Rockefeller & Co al meer dan acht jaar geleid. Het bedrijf werd meer dan 100 jaar geleden opgericht door oliebaron John D. Rockefeller om zijn familiefortuin te beheren, en McDonald had het uitgebouwd tot een bloeiende vermogensbeheerder met rond de 28 miljoen Pond in klantenbelangen.

Hij had huizen in New York en Boston. "Hij was een hoogaangeschreven figuur hier," zei Tim Vaill, bestuursvoorzitter van Boston Private Financial Holdings.

Het blijft onduidelijk of zijn dood iets te maken heeft met zijn zakelijke bezigheden.

Mensen die hem beroepsmatig kenden vertelden journalisten dat zij geschokt waren door zijn dood, en geen kennis hadden van enige specifieke problemen bij Rockefeller & Co die tot zijn zelfmoord geleid zouden kunnen hebben.

Als het de wereldwijde bankencrisis was die hem ertoe bracht zichzelf dood te schieten, dan zou hij de laatste in een lijn van hooggeprofileerde slachtoffers zijn.

De in New York gevestigde Franse aristocraat Thierry de la Villehuchet, 65, sneed zijn polsen door in december na, werd aangenomen, het verlies van meer dan 1,4 miljard Dollar in Bernard Madoff’s Ponzi-achtige smerige spelletje.

Adolf Merckle (zie foto), de 74 jaar oude Duitse industrialist, gooide zichzelf voor een trein in januari na het verlies van 500 miljoen Euro in het verkoopschandaal rond Volkswagen.

In april hing David Kellermann, de 41 jaar oude actieve financiële voorzitter van de in grote moeilijkheden verkerende hypotheekverstrekker Freddie Mac in de VS, zichzelf op in zijn huis in een buitenwijk van Washington.

EEN VARIËTEIT IN FINANCIËLE FIGUREN DIE VOORTIJDIG AAN HUN EINDE KWAMEN

McDonald, de Rockefeller bestuursvoorzitter, was maar één van vier verdachte doden van hooggeplaatste financiële figuren in korte tijd in september 2009 – als aanvulling op de anderen waar je zo meteen over gaat lezen. Deze massamedia link behandelde één van hen (transcript ter verduidelijking toegevoegd:)

http://www.dailyfinance.com/2009/09/15/james-s-mcdonald-ceo-of-rockefeller-and-co-dead-in-apparent-su/

James S. McDonald, de bestuursvoorzitter van vermogensbeheerder Rockefeller & Co., overleed zondag als gevolg van een waarschijnlijk zelf aangerichte verwonding. McDonald, die ook in het bestuur van de NYSE Euronext zat, de gigantische aandelenbeurs, was 56 jaar oud.

In een verklaring die door het Wall Street Journal werd verkregen op maandagavond, zei Barclay McFadden III, die zichzelf een vriend van McDonald's familie noemt, dat McDonald "zelfmoord had gepleegd," en zei dat de familie verder geen commentaar had.

McDonald's aangenomen zelfmoord kwam minder dan een week nadat Finn M.W. Casperson, de voormalige president en bestuursvoorzitter van Beneficial Corp. en een ander prominent financieel figuur,
dood werd gevonden na een enkele, zelfverrichte kogelwond in het hoofd, vlakbij zijn eigen huis in Westerly, Rhode Island.

De dingen warmen zeker op naar het kookpunt binnen de geheime insiders politieke wereld. Het wordt steeds dodelijker.

En nogmaals, zoals je zult zien in latere delen van dit document, wordt de Disclosure van de UFO cover-up beschouwd als de uiteindelijke doodsslag voor het Rockefeller olierijk – hoewel de nieuwe technologieën die gecreëerd zullen worden in de nasleep de industriële sector compleet zouden kunnen verjongen, hebben ze daarbinnen nog steeds een groot deel invloed.

TERUG NAAR DE BILDERBERG GROEP

Laten we nu eens terug gaan naar Skolnick, waar we eerder waren, en zijn bespreking van de Bilderberg bijeenkomsten (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Het hotel in verschillende landen waar zij elk jaar bij elkaar komen, worden aangemerkt als “gesloten” wegens “verbouwing” of een “trouwerij”. Een bepaald jaar kozen zij een resort hotel op de top van een Zwitserse berg, zeer moeilijk via de lucht te bereiken.

Het bezochte land stemt in met een hele grote hoeveelheid, bijna geheime beveiligingsmacht om indringers af te schrikken, die reporters volgt en belaagt die wellicht nabij hun kamp hebben opgezet, en die met behulp van diverse brutaliteiten en trucs de publieke bekendheid verhindert.

Hotel personeel wordt op dezelfde manier gedwongen tot geheimhouding, die, als ze die breken, op een straffe manier afgehandeld wordt. Zoals nooit meer kunnen werken in dat land.

Toen de Bilderberg groep bijeen kwam in 1991, in Baden-Baden, Duitsland een vermeend gezondheidsoord, werd een obscure gouverneur van Arkansas uitgenodigd, Bill Clinton. Zij zalfden hem als de volgende President van de Verenigde Staten.

De verkiezing zou maar een farce zijn.

Zij die zich als pers voordeden stemden ermee in om, als dat al mogelijk was, niets te zeggen van wat zij allemaal wisten. Dat Clinton een wandelend, pratend schandaal was.

Niet elke Amerikaanse stemmer kan zichzelf ertoe brengen om de waarheid te weten of geloven. Namelijk dat iedere kandidaat voor een hoog ambt wordt geselecteerd omdat hij of zij gechanteerd kan worden.

Het etablissement moet het recht reserveren om aan de ketting te trekken op elke tijd die hen goeddunkt, om zo’n kandidaat stil te houden als zij eventueel gekozen worden voor een hoog ambt.

Dit, elke keer als “Powers that Be" het noodzakelijk achten, om hem of haar stil te houden, hen te verwijderen, of, hen stil te houden door ze bang te maken met vreemd geweld tegen de cirkel rondom de kandidaat/president.

Zoals we al die tijd al zeiden – zowel vanuit onze intuïtieve informatie en door ongelofelijke insider getuigenissen en onderzoek om het te ondersteunen – Obama paste niet in deze vorm. Hij was nooit voorbestemd om de klaarblijkelijk ‘opgetuigde’ verkiezingen van 2008 te winnen. Hillary – Bill’s vrouw – was de ‘geselecteerde’ kandidaat.

Zoals overvloedig verklaard door de “Stem van het Witte Huis” bron op TBRNews.org, waren de insiders doodsbang omdat Obama niet chantabel was, in tegenstelling tot wat Skolnick hier zei over de meeste andere presidentskandidaten.

Dus, we hebben een variëteit van ‘vreemd geweld’ gericht tot hem en zijn cirkel, als verwacht – maar we zullen daar later verder op ingaan.

Nu we je een aardig up-to-date overzicht hebben gegeven hoe dodelijk deze insider ‘oorlog’ werkelijk is – zelfs op de hoogste niveaus – zijn we er klaar voor om terug te stappen in de getuigenis van Dr. Beter om het grote plaatje te ronden.

Laten we eens meer ontdekken over de Bolshevikken, de Illuminati en hoe Rusland in dit alles past.

BOLSHEVIKKEN? LEG UIT ALSJEBLIEFT...

Onze jongere lezers zouden wel eens niet kunnen weten wat een 'Bolshevik' is, anders dan een naam waarvan je wordt verwacht deze te onthouden in geschiedenisles. De Bolshevikken waren de partij die het Communisme in Rusland gecreëerd hebben.

Beter's samenvatting bespreekt deze As, en hun verbindingen met Rusland, in meer detail.

Dit deel van de samenvatting is zo fascinerend, en zo onthullend in het opzicht van de geheime werken van de geschiedenis, dat wij een uitgebreid citaat vermelden, dat we in twee delen zullen splitsen zodat het makkelijker leesbaar is (transcript toegevoegd ter verduidelijking):

In 1917, tijdens het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog, vonden er twee gebeurtenissen plaats die voorbestemd waren om veel van de geschiedenis van de Twintigste Eeuw te bepalen.

Een ervan was de Bolshevistische Revolutie in Rusland.

De andere was de Balfour Declaratie, waarmee de Britse regering zijn ondersteuning zette achter het concept om een Joodse staat in Palestina te creëren.

De beide politieke machten bekend als het Bolshevisme en het Zionisme hebben dezelfde wortels en dat is niet breed bekend.

Beide werden gecreëerd door de Rothschild belangen, wiens ondersteuning ook verantwoordelijk was voor de snelle opkomst tot rijkdom van John D. Rockefeller, Sr., een eeuw geleden.

DE KHAZAREN

Als we verder lezen, leren we dat de Hunnen, of Khazaren, het Jodendom hebben aangenomen als officiële staatsreligie, om zo een politieke onafhankelijkheid te bewaren van hun machtige buren.

Natuurlijk heb ik niets tegen de Joodse mensen. Niemand zou dat moeten hebben. Dat gezegd hebbende, de bijna instinctieve, kniebuiging naar elke bespreking van deze gebeurtenissen als “Anti Semitisch” is moedwillig en voorzichtig gecreëerd om elk onderzoek naar de diepere waarheid te compenseren (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Bolshevisme en Zionisme hebben ook dezelfde historische wortels in het zogenoemde “Koninkrijk van de Joden” van duizend jaar geleden.

Dit koninkrijk was gesitueerd in wat nu zuid Rusland is, tussen de Zwarte en de Caspische Zee. Het bestond uit mensen zoals de Khazaren, van Mongools-Turkse oorsprong, wiens leider officieel het Jodendom adopteerde als staatsreligie.

Dit werd gedaan als een politieke truc om het Khazar mogelijk te maken om politieke onafhankelijkheid te handhaven van twee krachtige buren.

Dit waren de supermachten van die dagen: het Moslimrijk van de Kaliefs in het zuiden en het Christelijke rijk van Byzantium in het westen.

Vóór de officiële adoptie van het Jodendom, waren de Khazaren een brutaal en oorlogszuchtig volk. Dit veranderde niet toen zij het op zich namen de politiek geïnspireerde titel van “Joden” te dragen.

Het Khazar rijk was ver uitgebreid naar het noorden tot in wat, onder de Christelijke Prins Vladimir, bekend werd als Rusland. Het Khazaarse rijk omvatte zelfs de oude Russische stad Kiev, waar Vladimir regeerde.

KHAZAREN WORDEN WEGGEVAAGD – EN EEN OUDE VIJANDIGHEID IS GEVORMD

Het citaat gaat verder vanaf hier met het onthullen hoe de oorspronkelijke breuk tussen het Christendom en de zogenoemde Illuminati tot stand kwam (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

De regering van Khazar was brutaal en onderdrukkend, zonder enige van de compenserende voordelen die aangeboden werden door andere rijken te accepteren, zoals bescherming tegen buitenstaande machten of verbeterde beschaving.

Uiteindelijk combineerden de Christelijke troepen van Prins Vladimir's Rusland en Byzantium hun krachten om het Khazaarse zogenoemde “Koninkrijk der Joden” aan te vallen en het finaal te vernietigen.

De Khazaarse “Joden” werden uit hun thuisland tussen de zeeën verdreven, velen van hen naar oost Europa.

Zij vermengden zich tot op zekere hoogte met Joden van de Palestijnse emigratiegolf, maar zij droegen een bijzonder erfgoed met zich mee. Het was een erfenis van bittere haat voor het Christendom als geheel en voor Russische Christenen in het bijzonder.

Door de eeuwen heen, werd de “Khazaarse Joden” droom van het terugkrijgen van hun verloren rijk doorgegeven van generatie aan generatie.

Deze droom ontwikkelde zich in twee richtingen.

TWEE RICHTINGEN VAN DE ILLUMINATI -- BOLSHEVISME EN ZIONISME

Nu landen we in de 20e eeuw – wanneer we ontdekken dat deze oorspronkelijke Khazaarse droom om hun verloren rijk terug te krijgen zich vormde in twee verschillende politieke richtingen (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Eén richting legt de nadruk op herstellen van de macht over Rusland, en kristalliseert uit in het Bolshevisme. De andere richting legt de nadruk op het oude, valselijk religieuze “Koninkrijk der Joden” concept, dat is ontstaan als de politieke macht die bekend is als het Zionisme.

Beiden richten zich op wereldmacht. Beiden zijn even hardvochtig en missen elke achting voor menselijk leven. Zij verschillen alleen in geografische nadruk en in sommige tactieken.

Met hun gezamenlijke wortels en gezamenlijke primaire doelstellingen, werken de Bolshevikken en Zionisten werken hecht samen.

Toen het Bolshevisme werd geïnjecteerd in Christelijk Rusland, werd dat gedaan met behulp van Het Rockefeller Kartel.

Vanaf die tijd was er een verborgen alliantie tussen hen die de Amerikaanse politiek achter de schermen controleerden (Het Rockefeller Kartel) en zij die de Soviet Unie regeerden (De Bolshevikken).

EEN VERBORGEN ALLIANTIE – OM EEN “NIEUWE WERELD ORDE” TE CREËREN

Ja… het leek het hoogtepunt van verraad te zijn dat de Verenigde Staten en de Soviet Unie in het geheim met elkaar verbonden waren gedurende de Koude Oorlog. Dit betreffende item ontstond vanuit een brede variëteit aan klokkenluiders over de jaren – maar nooit in zoveel detail als die we kregen van Dr. Beter’s getuigenis.

Het oorspronkelijke plan was om de Rockefeller en Rothschild groeperingen samen te laten werken, door het duidelijke conflict tussen de VS en USSR, om een zogenoemde Nieuwe Wereld Orde te creëren.

Als je nog nooit met de informatie in aanraking bent gekomen, zul je ongetwijfeld geschokt zijn, en je zou het zelfs helemaal niet kunnen geloven zodat je grip op onze overeengekomen werkelijkheid kunt houden. Niettemin, de informatie over dit alles is zeer, zeer degelijk.

Onthoud -- Dr. Beter vertelde in de 70-er jaren zeer betrouwbaar over de grote politieke gebeurtenissen voordat ze plaatsvonden. Hij was een echte insider met echte contacten, en zijn informatie is zeer deugdelijk.

Het werkt samen met vele, vele andere informatiepunten waarvan wij al enige tijd bewust dachten te zijn, maar die wij pas minder dan een maand echt weten.

Deze verraderlijke VS/USSR alliantie duurde niet lang. En zoals we snel zullen zien, viel het uit elkaar aan het einde van de 70-er jaren. De echte vijand emigreerde naar de VS, en is daar nog steeds – terwijl de Russische regering haar best deed om de zaken bij elkaar te houden (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Rockefeller’s Standard Oil belangen kregen controle over de marketing van de olie van de gigantische Russische Baku olievelden in 1926.

Over de jaren zag Het Rockefeller Kartel erop toe dat het Bolshevistische regime in Rusland werd gesteund op elke noodzakelijke manier om het aan de macht te houden.

Terwijl de Verenigde Staten en de Soviet Unie deden alsof ze elkaar tegenspraken, waren ze in werkelijkheid betrokken bij een nijptang beweging om de hele wereld op te vreten.

De vervalste vijandschap tussen Washington en Moskou werd geënsceneerd om de wereld te polariseren en ervoor te zorgen dat landen twee kampen zouden vormen die gedomineerd werden door de twee supermachten.

Diegenen die kozen om onafhankelijk van de Verenigde Staten en de Soviet Unie te blijven – de zogenoemde “Derde Wereld” – werden de brandhaarden van revoluties om hen op de knieën te krijgen, één voor één.

Ondertussen was het langetermijn doel – in de woorden van een geheime Witte Huis richtlijn – “om leven in de Verenigde Staten zo te veranderen dat het comfortabel samengevoegd kon worden met leven in de Soviet Unie.”

Op deze manier kon een almachtige “wereldregering” uiteindelijk bereikt worden.

Dat zou de vervulling zijn van een “toewijding” die vroeg in de 20e eeuw gevestigd werd door de Carnegie Endowment for International Peace en soortgelijke stichtingen in de Rockefeller omgeving.

Om Amerikaans leven “samen te voegen” naar het patroon van het leven in de Soviet Unie onder de Bolshevikken, was het duidelijk dat de kwaliteit van Amerikaans leven voor een groot deel achteruit moest gaan.

DE MOEDWILLIGE VERLAGING VAN DE AMERIKAANSE KWALITEIT VAN LEVEN: ONWINBARE OORLOGEN

Dit volgende stuk is zelfs nog verbazingwekkender. Veel van ons hebben nooit begrepen waarom dingen als “Hamburger Hill” gebeurde in Vietnam, waar soldaten continu bevolen werden om dezelfde heuvel in te nemen en steeds moesten terugtrekken, steeds weer, daarbij grote verliezen lijdend zonder enige tactische significantie.

Of, laten we zeggen, geen duidelijke tactische significantie.

Dit is werkelijk ziekmakend te bevatten, maar voor hen die oorlog als een schaakspel behandelen, wordt het grotere ontwerp onthuld door Dr. Beter’s getuigenis (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

[Het Nieuwe Wereld Orde Plan] had een subtiele beweging nodig van het Amerikaanse politieke systeem in de richting van dictatorschap. Het benodigde een verzwakking van Amerika’s financiële en monetaire systeem.

En om de radicale veranderingen voort te brengen die gewenst waren, betekende dat oorlogen waarin de Verenigde Staten voorzichtig in een verliezende positie werden gemanoeuvreerd.

Amerika’s eerst verloren oorlog was de Koreaanse Oorlog.

Een decennium later raakte Amerika verwikkeld in de verloren Vietnam Oorlog, die kunstmatig voortgesleept werd met alle mogelijkheden naar militaire overwinning door het Witte Huis.

De laatste oorlog werd voorzichtig geprogrammeerd als “Nucleaire Oorlog I”, primair uitgevochten op Amerikaanse grond, tussen de Verenigde Staten en de Soviet Unie.

Volgens planning had deze uit moeten breken eind 70-er jaren, maar ontwikkelingen in Rusland veranderden dat.

Zoals we al vele keren uiteengezet hebben, hebben de positieve buitenaardsen deze oorlogvoerende groeperingen gestopt voordat ze ooit de mogelijkheid kregen de Aarde zelf te vernietigen.

Deze volgende video, van één van de getuigen van het Disclosure Project, is een goed voorbeeld dat van een echte buitenaardse interventie getuigd – in tegenstelling tot de geheime Russische technologie waarover je zo meteen meer zult horen:

De oorlogvoerende groeperingen hebben zeker een groot deel dood en vernietiging veroorzaakt, maar de Aarde zelf is bewaard. Nucleaire oorlog van elke significante omvang zal nooit worden toegestaan.

Hoe meer je leert over de apocalyptische plannen van deze groeperingen, hoe meer je je realiseert dat zij nooit zullen slagen. Dit is het resultaat van het onzichtbare “Management” van hooggeplaatste buitenaardsen die het zeker maken dat onze planeet nooit in het negatieve vervalt.

Vele klokkenluiders hebben de buitenaardse/UFO betrokkenheid bevestigd in het ongedaan maken van nucleaire wapens.

EEN "STERKE SEKTE VAN OORSPRONKELIJKE RUSSISCHE CHRISTENEN" REDT DE DAG

Eindelijk komen we bij het hoopvolle deel – de onthulling van de derde grote groepering die Dr. Beter besprak. Deze groep is meer gegroeid dan de andere twee samen in de periode volgend nadat de tapes van Dr. Beter stopte, en recente economische ontwikkelingen hebben sterk in hun voordeel gespeeld.

Dit is de groepering die in de Cayce Readings werd beschreven als “de hoop van de wereld” die in Rusland zou ontstaan.

Dr. Beter noemde hen het "Nieuwe Kremlin," maar omdat ze niet langer hoofdzakelijk een Russische organisatie zijn en hun krachten hebben gebundeld hebben met vele andere landen, noem ik ze de Nieuwe Internationale Coalitie, of NIC.

Hier is hoe de samenvatting van Dr. Beter de interventie presenteert van het “Nieuwe Kremlin” om de bestaande Nieuwe Wereld Orde plannen van de Rockefeller en Rothschild groeperingen te ondermijnen (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

De Bolshevikken die het Kremlin leidden sinds 1917 werden het doel van decennia-lange omverwerpingcampagnes door een sterke sekte van oorspronkelijke Russische Christenen.

Hun macht op bepaalde gebieden begon zwaarder te wegen dan die van de Bolshevikken in 1953, toen Stalin overleed. Dit was de reden voor Nikita Chroesjtsjov's beroemde "de-Stalinisatie" campagne naderhand.

In het midden van de 70-er jaren bereikte deze anti-Bolshevistische sekte eindelijk zo’n niveau van macht dat zij de overgebleven Bolshevikken in het Kremlin volledig omverwierpen en verwijderden.

Er volgde een zware golf van uitzettingen van Bolshevikken uit posities in Rusland, die in de westerse pers werd afgedaan als emigratie.

Omdat de Bolshevikken hun grip op Rusland verloren, volgde na ontspanning harde tijden.

De Rockefeller-Soviet alliantie was gebaseerd op Bolshevistische controle aan de Soviet kant, en toen die beëindigd was, gebeurde hetzelfde met de geheime alliantie.

De alliantie was gebroken door de nog steeds geheime Onderwater Raket Crisis van 1976; een jaar later werd ze compleet gebroken door het eveneens geheime Gevecht om de Geoogste Maan [The Battle of the Harvest Moon] in de ruimte.

GEHEIME OORLOGEN?!

De Onderwater Raket Crisis? The Battle of the Harvest Moon? Hè? Wat?

Ergens anders, als je terug gaat en de hele samenvatting op Dr. Beter's website leest, zul je ontdekken dat de Nieuwe Kremlin groepering bijna niet te ontdekken nucleaire mini-onderzeeërs langs de Amerikaanse kustlijn plaatste om een onverslaanbare eerste-aanvals capaciteit te hebben.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat zij deze werkelijk wilden gebruiken – hun doel was om zichzelf te beschermen tegen de gekte van de meer gewelddadige tegengestelde groeperingen. Dr. Beters eigen “lekken” waren direct verantwoordelijk voor het dwarsbomen van dit gevaar.

Met betrekking tot "The Battle of the Harvest Moon," onthulde Dr. Beter dat de Apollo missies in het geheim doorgingen na 1972, en geleid hebben tot een basis op de Maan waar een zeer krachtig wapen van deeltjesversnellers wapen werd geconstrueerd door de Rockefeller groepering.

Zo’n wapen zou hen de mogelijkheid geven om elk land op Aarde aan te vallen, en dus werden ze bijna onoverwinnelijk.

Deze basis en al hun personeel werd vernietigd door de Nieuwe Kremlin groepering, met behulp van geavanceerde ronde schepen met zwaartekracht schilden die zij bezaten en die zij 'Cosmospheres' noemden.

COSMOSPHERES

Alhoewel dit een beetje een zijstap is, is dit wat Beter's samenvatting zei over deze geavanceerde Russische technologie (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Het derde been van de Russische "ruimte groep " is een vloot van electrografische zwevende platforms die "cosmospheres" genoemd worden.

Zij zouden ontwikkeld kunnen zijn door de Verenigde Staten, en in het begin van de 60-er jaren hebben de, inmiddels overleden, generaal Thomas Power (toen commandant van het Strategische Luchtcommando) en anderen erop aangedrongen dat dit gedaan moest worden.

Echter, in plaats daarvan werden alle Amerikaanse ruimte-eieren in de mand van het Project Apollo maanprogramma gelegd.

Intussen ging de Soviet Unie door met de ontwikkeling van deze platforms, en in december 1977 begon hun operationele tewerkstelling.

Gedurende verschillende maanden kondigden zij hun aanwezigheid aan langs de Amerikaanse oostkust en op andere plaatsen door het creëren van mysterieuze gigantische luchtknallen, waar je nekharen van overeind gingen staan.

Zij deden dit door een krachtig geladen wapen met deeltjesversnellers in de atmosfeer te ontladen in een ongerichte modus, met als effect dat de lucht zelf explodeerde.

De luchtknallen waren een poging de VS-regering te intimideren, maar zij bereikten niet veel in dat opzicht.

Na een paar maanden werd er gestopt met de luchtknallen.

Vandaag de dag patrouilleren Russische cosmospheres routinematig hoog boven allerlei Amerikaanse strategische doelen.

Zij houden de wacht specifiek over Amerikaanse ICBM bases, klaar om hun stralingswapens te gebruiken om raketten uit de lucht te blazen op het moment van lancering indien er een oorlog zou uitbreken.

Het hedendaagse strategische wapenprogramma van de Verenigde Staten is in de eerste plaats ontwikkeld, om deze geheime wapens van de “ruimte groep” van de Soviet Unie te onderscheppen.

Deze wapens zijn nog niet openbaar gemaakt door de nieuwe Russische bestuurders, die zich zeer bewust zijn dat het een propagandaramp zou betekenen voor hen als zij dat zouden doen.

Evenals Amerika’s bestuurders het bestaan van deze wapens niet openbaar durven maken omdat Rusland deze wapens al heeft maar Amerika nog niet.

Zij zijn bang voor de reactie van het Amerikaanse publiek, die zou kunnen lopen van paniek, tot boosheid over Amerika’s “ruimte gat”, tot woede over het voorliegen tot op heden.

Het Congres, dat grotendeels gemanipuleerd en ongeïnformeerd is, zou ook onbestuurbaar kunnen worden in het extreme geval.

Natuurlijk heeft de Amerikaanse technologie zich sindsdien ontwikkeld tot het punt waar vergelijkbare wapen platforms bestaan – maar de Russen hadden duidelijk een voorsprong in dit geval.

ACTIEF GEBRUIK VAN DE 'COSMOSPHERE' TECHNOLOGIE IN GEHEIME OORLOGEN

Veel van de wapentesten waaraan Beter refereerde werden in groter detail beschreven in het onderzoek van Lt. Col. Tom Bearden en zijn bespreking van 'nulpunt-energie’ technologie.

Volgens Dr. Beter heeft het Nieuwe Kremlin, gedurende The Battle of Harvest Moon, ook Skylab vernietigd, wat werd gebruikt als een tussenstop locatie om het deeltjesversnellings wapen op de Maan te bouwen.

Skylab’s ondergang werd in het openbaar gewijd aan een onverwacht verlies van hoogte, waardoor het crashte in Australië.

Een Russische 'Cosmosphere' was ook verantwoordelijk voor de vernietiging van de Challenger space shuttle in 1987. Bearden vermeld deze gebeurtenis herhaaldelijk als een van de meest overduidelijke demonstraties van nulpunt energie technologie in actie op een doel.

Deze volgende film toont een rond object -- een Cosmosphere – die in de directe nabijheid van de crash zweeft. De mannen die het filmden dachten dat het een ontsnappingscapsule was, en filmden het zorgvuldig in de hoop dat de bemanning het had overleefd.

Het duurt even voor je iets ziet. De Shuttle ontploft kort na de eerste minuut, maar de Cosmosphere wordt nog niet duidelijk genoeg zichtbaar voor hen om er over te gaan praten, en er op in te zoomen, rond de 3:56e minuut:

Bedenk dat Dr. Beter deze technologie al meer dan 10 jaar voor dit gezien en gefilmd werd onthulde. Je kunt het zichtbaar en onzichtbaar zien worden, en de onzichtbaarheidfunctie is inderdaad onderdeel van de technologie.

Het zou zeer goed kunnen zijn dat de lerares Christa McAuliffe, die aan boord was van de Challenger, werd gebruikt als dekmantel – een pion in een groter spel – toen een zeer gevaarlijke nieuwe satelliet met deeltjesversnellend wapen meevloog in de opslagruimte.

Dit zou de volgende grote Rockefeller stap zijn geweest in lijn met hun vorige pogingen om een deeltjesversnellend wapen op de Maan te plaatsen, dat leidde tot the Battle of the Harvest Moon – waar de Russen hun gehele basis en al het personeel erin vernietigde.

De Rockefeller groepering mag gedacht hebben dat zij de aanval van de Russen op deze gevoelige lading konden vermijden door een lerares aan boord van de Challenger te plaatsen – en daarmee zeer veel aandacht van het publiek te trekken voor de lancering en de missie – maar oorlog is oorlog en enige slachtoffers zijn onvermijdbaar.

DE ROCKEFELLER GROEPERINGS DODELIJKE FOUT

Je krijgt wat je geeft – en op dit punt in het verhaal, na de opkomst van het Nieuwe Kremlin in Rusland en de uitzetting van de Bolshevikken, maakte de Rockefeller groepering een kritische fout.

Als ze slim genoeg waren geweest om dit te zien aankomen, en hun eigen adembenemende nederlaag hadden kunnen tegenhouden, dan hadden we nu in een hele andere wereld geleefd.

Dit is weer zo’n situatie waarin ik de Goddelijke Interventie voel, of wat ik simpel Het Management noem, dat in het spel stapte om ervoor te zorgen dat de gebeurtenissen naar een koers gestuurd werden die het voor beide van de twee negatieve groeperingen onmogelijk maakte om succesvol te zijn (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Op dat punt maakten de vier Rockefeller broers een dodelijke fout.

Omdat hun voormalige geheime bondgenoten in de Soviet Unie de Bolshevikken waren, verwelkomden zij de uitgezette Bolshevikken uit Rusland op machtsposities hier in de Verenigde Staten.

Zij beredeneerden dat de uitgezette Bolshevikken de zwakke plekken zouden weten van de nieuwe groepering die het Kremlin had overgenomen en dat zij Het Rockefeller Kartel zouden helpen om met hen af te rekenen.

Wat de Rockefeller broers vergaten is dat de Bolshevikken hun macht met niemand kunnen delen.

Nog erger, de Bolshevikken zijn staatsnationalisten, die ernaar zoeken alle macht in de handen van een paar mensen te concentreren (henzelf) via de regering.

Het Rockefeller Kartel, in contrast, vertegenwoordigt zakelijk socialisme – de concentratie van macht in de hand van enkelen via bedrijven, met minimale regeringsbemoeienis.

Beiden zoeken hetzelfde doel, maar in de manier waarop staan zij lijnrecht tegenover elkaar. Zij kunnen niet in dezelfde gemeenschap samenleven.

Als je je afvroeg waarom de Rockefeller / Neocon / Republikeinen altijd praten over hoe graag ze de “Regering willen verdrinken in een Badkuip,” heb je hier je antwoord.

Het is een langdurige oorlog die zij bevechten met hun voormalige bondgenoten, de Bolshevistische Iluminati, die hen al die tijd verraden hebben.

Begrijp me echter niet verkeerd. Gebaseerd op een brede variëteit aan bewijs, inclusief de getuigenissen van directe insiders, continueren deze groeperingen de samenwerking met elkaar, tot op bepaalde hoogte – maar zulke bondgenootschappen zijn altijd onstabiel.

DE BOLSHEVISTISCHE/ROTHSCHILD ILLUMINATI KEREN ZICH WILD TEGEN DE ROCKEFELLERS

Dit is waar de samenvatting echt interessant wordt. Als je ook maar iets weet over de Illuminati, dan weet je dat "Verraad de eerste regel van de Orde is."

Als je op deze manier een computer probeerde te bouwen, dan zou het nooit werken – de harde schijf zou het moederbord verraden, de informatie zou nooit verwerkt worden, en je zou een onbruikbaar stuk metaal en plastic voor je hebben.

Niettemin, in de zaak van deze oorlogvoerende groeperingen, wordt geloofd dat zij dit uiteindelijk kunnen omdraaien naar hun voordeel door hun voormalige bondgenoten te verraden (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

De Bolshevikken hadden niet eerder machtsposities in de Verenigde Staten nodig totdat zij het begonnen te gebruiken om de vier Rockefeller broers te laten omvallen.

Tegen het midden van 1978, veroorzaakte de Bolshevistische invloed in het Pentagon een radicale verandering in het Amerikaanse strategische beleid naar een eerste-aanvals nucleaire houding.

Ondertussen, in juli 1978, overleed John D. Rockefeller de 3e, het genootschap van de vier broers verzwakkend.

In november 1978 vond het bloedbad in de Jonestown Sekte in Guyana plaats, als onderdeel van een militaire operatie die uit het brein ontsproten was van de Bolshevikken in het Pentagon en met cruciale medewerking van Israëlische commando’s.

Hoe schokkend het ook mag klinken dat Jonestown iets anders was dan het werk van een gestoorde sekteleider, suggereert de informatie van Dr. Beter een veel vreemder en meer oncomfortabele realiteit.

In dit geval, gingen ze niet achter de Rockefeller broers aan, zoals door bovenstaande tekst wordt geïmpliceerd, maar in plaats daarvan achter hun eigen gezworen vijanden, de Nieuwe Kremlin groepering – die hen recentelijk uit de macht gezet had.

JE HOUDT ME VOOR DE GEK -- JONESTOWN?

Voordat we verdergaan met bovenstaand uitstapje, is het het waard om een andere omweg te nemen om de details in te vullen van dit ongelofelijk schokkende verhaal. Eerder beschreef de samenvatting het als volgt (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Om maar één van de vele dramatische voorbeelden uit de AUDIO BRIEVEN aan te halen, denk aan het Guyaanse bloedbad in Jonestown, november 1978.

Vanaf begin tot eind was het verhaal over Guyana gevuld met onregelmatigheden, onbeantwoorde vragen, tegenstrijdige regeringsverklaringen en nieuwe rapporten die niet geheel klopten.

Het begon met de slachtpartij op een Congreslid uit de VS en de hem vergezellende nieuwsmannen, echter, er volgde nooit een onderzoek door het Congres.

De slachtoffers overleden door cyanide vergiftiging, een ondraaglijke dood die het gezicht in een staat van doodsangst achterlaat, echter, de slachtoffers werden gevonden in een netjes gearrangeerd, vreedzaam lijkende rij… met het gezicht naar beneden.

Een paar dagen na de grote terugtrekking van Amerikaanse militaire teams die het zogenaamde schoonmaakwerk kwamen doen, werden er plotseling grote veel meer lijkzakken geteld.

Haastige verklaringen door woordvoerders in het Pentagon waren zo ongelofelijk dat zij werden teruggetrokken en vervangen door andere verhalen.

Deze en meer vreemde zaken over de Guyana episode werden nooit opgelost, maar simpelweg vanzelf over de tijd vergeten door het geheugen van het publiek.

Voor diegenen die zich onbewust zijn van de krachten aan het werk achter de schermen in de wereld, zal Guyana voor altijd onverklaard blijven… alsof gebeurtenissen die zo bizar, groot en schokkend zijn kunnen gebeuren voor geen enkele reden.

Behoorlijk sterk spul… maar dit is wat er gebeurt in een oorlog. Je ensceneert een bepaalde gebeurtenis op om ergens anders iets te verdoezelen – om de aandacht van het publiek af te leiden van de nog oncomfortabelere realiteit als een plotselinge, radicale militaire beweging gemaakt moet worden.

In deze zaak waren het de Rothschild Bolshevistische Illuminatie die actie ondernamen tegen een geheime raketbasis waarover zij de controle hadden verloren aan de Nieuwe Kremlin groepering – die hen al uit de macht gezet hadden in Rusland.

Zij vonden dat deze basis veel te gevaarlijk was om in de handen te vallen van hun gezworen vijanden.

De Bolshevikken moesten een manier vinden om deze basis uit te schakelen zonder de aandacht van de Russische troepen en de Cosmospheres te trekken, die onmiddellijk ter plaatse geweest zouden zijn als zij de klap hoorden.

En het laatste dat iedereen wilde was om het publiek de oncomfortabele waarheid te vertellen, zoals was gebeurd in de Cubaanse Raket Crisis.

OKÉ, LATEN WE NU GAAN NAAR…. WAT ER PRECIES GEBEURDE

Als we verdergaan met Beter's samenvatting met betrekking tot het Jonestown verhaal, ontdekken we een diepere waarheid achter dit duidelijke mysterie.

Amerikaanse troepen, onder de controle van het Bolshevistische Pentagon, werden gebruikt om de controle van hun Nieuwe Kremlin vijanden af te wenden van een geheime raketbasis door een grote geheime operatie.

Zoals Beter vertelt in de audio brief, had dit niet echt veel tactische significantie, omdat sinds the Battle of the Harvest Moon reeds de eerste-aanvals mogelijkheden van de Amerikanen waren platgelegd (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Het missende sleutelingrediënt in alle nieuwsrapporten over Guyana was het bestaan van een geheime Russische raketbasis voor middellange afstand, niet ver van Jonestown.

Dr. Beter had openbaar gerapporteerd over deze basis tijdens veel gelegenheden gedurende vier jaar voorafgaand aan de plotselinge headlines uit Guyana.

Hij had ook gerapporteerd over de ineenstorting van een samenwerkingsverband dat eerder plaatsvond tussen de werkelijke leiders van de Verenigde Staten en de Soviet Unie.

Dit waren de factoren die leidde tot de Jonestown tragedie – een massamoord, die geënsceneerd was om een geheime militaire actie tegen een Russische raketbasis mogelijk te maken.

Binnen dagen na de Jonestown tragedies, bracht Dr. Beter met AUDIO BRIEF #40 exact naar buiten met wat er was gebeurd en waarom.

Op die tape, beantwoorde Dr. Beter in detail vragen die anders onbeantwoord zouden zijn tot op de dag van vandaag.

Als je direct naar Audio Brief #40 wilt gaan en meer wilt lezen over deze tragische insider oorlog, die veel onschuldige mensen in het spervuur trof, zoals met 11 september op een nog grotere schaal gebeurde, klik dan hier.

WE GAAN TERUG NAAR DE BOLSHEVISTISCHE / ROCKEFELLER OORLOG

Dus, Jonestown was een door Rothschild Bolshevikken geënsceneerde aanval tegen een belangrijke raket buitenpost die in de handen van het Nieuwe Kremlin was gevallen.

Laten we nu terugkeren naar ons vorige zijstapje, en het opnieuw lezen, na bovenstaande informatie omdat het nu duidelijker wordt. De overkoepelende context hier is dat de Bolshevikken achter hun voormalige bondgenoten aangingen, en ze bijna versloegen, in de Rockefeller groepering (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

De Bolshevikken hadden niet eerder machtsposities in de Verenigde Staten nodig totdat zij het begonnen te gebruiken om de vier Rockefeller broers te laten omvallen.

Tegen het midden van 1978, veroorzaakte de Bolshevistische invloed in het Pentagon een radicale verandering in het Amerikaanse strategische beleid naar een eerste-aanvals nucleaire houding.

Ondertussen, in juli 1978, overleed John D. Rockefeller de 3e, het genootschap van de vier broers verzwakkend.

In november 1978 vond het bloedbad in de Jonestown Sekte in Guyana plaats, als onderdeel van een militaire operatie die uit het brein ontsproten was van de Bolshevikken in het Pentagon en met cruciale medewerking van Israëlische commando’s.

DE VERSPLINTERING VAN ROCKEFELLER MACHT OVER DE VERENIGDE STATEN

Vanaf dit punt continueerden de Bolshevikken het gebruik van hun nieuwgevonden macht over het Pentagon en andere Amerikaanse belangen… niet alleen om achter hun gezworen vijanden in het Nieuwe Kremlin te gaan, maar ook om direct de Rockefeller groepering van binnenuit aan te vallen (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Toen, in januari 1979, begon de complete graai naar de macht met de moord op Nelson Rockefeller.

Gedurende de eerste maanden van 1979 werd de Rockefeller macht over de Verenigde Staten versplinterd door de Bolshevikken hier.

Echter, de Bolshevikken werden gestopt kort voor hun succes compleet was in de overname, door de inmenging van de Russische KGB.

De Nieuwe Kremlin Heersers wisten dat een complete overname door de Bolshevikken snel zou leiden tot een nucleaire oorlog, en zij handelden om dat te voorkomen.

Toch bleef de Bolshevistische controle over het Pentagon sterk vanaf begin 1979 tot het einde van de AUDIO BRIEVEN laat in 1982.

De Illuminati / Bolshevistische inmenging in het Pentagon houdt nog steeds aan. Er zijn hiervan vele voorbeelden, en wij zullen ons kort focussen op één ervan.

DE VLUCHT VAN AIR FORCE OVER NEW YORK

De aanwezigheid van de Illuminati / Bolshevikken in het Pentagon werd recentelijk zichtbaar in het fiasco toen de Air Force One over New York City werd gevlogen met een straaljager in de achtervolging.

Dit was bedoeld om er President Obama de schuld van te geven – zoals ik toentertijd beschreef, en later in dit boek nogmaals zal doen, hij was hier woedend over – en de topgeneraal die hierbij betrokken was werd gedwongen tot ontslag.

Obama's grootste fout was om leden van beide oorlogvoerende groeperingen -- Rockefeller en Rothschild – in zijn regering te brengen.

Deze giftige combinatie maakte het mogelijk om veel van de dingen die hij wenste te doen terzijde te werpen, en hem dus laten lijken op een leugenaar die zijn eigen beloften uit de campagne niet waar wilde maken.

Veel mensen zijn niet voldoende geïnformeerd om zich te realiseren hoe makkelijk een president uit balans geworpen kan worden door machtige oppositie vanuit deze verschillende oorlogvoerende groepen. Niettemin, wanneer Disclosure zal plaatsvinden, is het onwaarschijnlijk dat de cover-up nog veel langer zal duren.

DE ZIONISTISCHE KANT: NIET LANGER BONDGENOTEN VAN DE BOLSHEVIKKEN

In het volgende zijstapje uit Beter's samenvatting, kunnen we lezen hoe deze groeperingen doorgingen met het wisselen van partijen en elkaar verraden met het verstrijken van de tijd. Als voorbeeld, een kort bondgenootschap bestond tussen het Nieuwe Kremlin en Het Rockefeller Kartel, dat sindsdien duidelijk verdwenen is.

Als aanvulling, dankzij de informatie die we ontdekten via TBRNews gedurende het laatste decennium, is het nu duidelijk dat de Israëliërs een andere partij gekozen hebben en samenwerkten met de Rockefeller groepering, in plaats van met hun voormalige bondgenoten, en oude bloedrelaties, in de Rothschild Illuminati.

Hier is wat Dr. Beter's samenvatting hierover te zeggen had in zijn werk van de 70-er jaren en begin 80-er jaren (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Een woeste machtsstrijd is gaande binnen de regering van de Verenigde Staten tussen de nu in de loopgraven liggende Bolshevikken en Het Rockefeller Kartel, dat zijn voormalige macht probeert terug te pakken.

Als aanvulling, een beperkte nieuwe quid pro quo met de Bolshevikken werd bereikt door Het Rockefeller Kartel en het Nieuwe Kremlin vroeg in 1982.

Het Kartel en het Kremlin hebben nog steeds een aantal zaken met elkaar te regelen, maar beiden zijn doodsvijanden van de Bolshevikken. Om hen te kunnen vernietigen, zijn ze overeengekomen op sommige manieren samen te werken.

[DW: En wederom, elke indicatie wijst erop dat dit bondgenootschap van korte duur was.]

De Bolshevikken hier in de Verenigde Staten hebben als grootste doel een moedwillige nucleaire oorlog waardoor ze de Russen kunnen pletten die hen uit de macht gezet hebben. Op de weg daarheen, is het Midden Oosten een kritisch punt.

In dat gebied vertrouwen de Bolshevikken op hun goede bondgenoten, de Zionisten, om de weg te banen voor oorlog.

Zoals ik eerder zei, de insider getuigenis van TBRNews en anderen suggereert dat de Israëlische groepering nu zwaar geïnfiltreerd is in de Rockefeller groepering en hen hebben gechanteerd.

Daarom zagen we hoe vaak de Bush regering dingen leek te doen die in het voordeel waren van Israël, zelfs als het in hun eigen nadeel was. Gelukkig hebben deze plannen geen doorgang gevonden – maar wij zullen het daar zo meteen nog even over hebben.

ISRAELIËRS BEGRIJPEN DOORGAANS HET GROTERE PLAATJE NIET

Als deze zijstap doorgaat, kunnen we nu gaan zien dat de Israëliërs zich vaak compleet onbewust zijn van waarmee zij werkelijk te maken hebben in hun eigen regering:

Net zoals veel Amerikanen zich onbewust zijn van de Bolshevistische aard van hun regering, zijn de meeste Israëliërs zich niet bewust van de ware doelen van hun Zionistische regering.

Amerikanen en Israëliërs krabben zich beiden op het hoofd vanwege zorgen en onbegrip over acties van hun respectievelijke regeringen. Terwijl ze constant over vrede praten, vergroten ze beiden systematisch de gevaren van oorlog.

Het radicale Zionistische regime dat vanaf 1977 aan de macht is, wordt aangevoerd door mensen die terroristen waren in de 40-er jaren.

Vandaag, als de derde meest machtige militaire operatie in de wereld, gaan zij door met het uitvoeren van terrorisme, maar op een veel grotere schaal.

Hun manier is de leer van militair terrorisme, ontworpen om moedwillig te leiden tot nieuwe en bredere conflicten terwijl de kaart van Israël gestaag groeit.

Het land dat zich vandaag de dag “Israel" noemt, heeft weinig meer te maken met de beloften die de kleine maar luide Zionistische minderheid deed die de Balfour Declaratie in 1917 brachten.

De vreedzame, kalme haven voor onderdrukte Joden bestaat niet. In plaats daarvan zijn de dreigende waarschuwingen die in 1919 gepubliceerd werden door een stelsel van prominente anti-Zionistische Amerikaanse Joden vervuld in de bloedige geschiedenis van Zionistisch Israël.

Wij weten nu, via een brede variatie van informatiepunten, dat er een slechte verstandhouding was tussen de Israëlische Zionisten en de Bolshevistische / Rothschild Illuminati. Wat deze scheur precies veroorzaakt heeft is nog niet vastgesteld, maar ongetwijfeld kunnen we het antwoord daarop snel achterhalen.

De Israëliërs varieerden tussen het chanteren van en/of het samenwerken met de Rockefeller groepering, door het vormen van een directe oppositie tegen hun voormalige bondgenoten in de Rothschild Illuminati. Eigenlijk zijn de topniveau Israëliërs nu hun eigen aparte groepering geworden.

De getuigenis van TBRNews.org's "Controlling the News" bron, vanuit de hogere lagen van FOX, onthulde dat de Israëliërs de leiders van de Rockefeller groepering gechanteerd hadden tot zulke extremen dat zij streefden naar zeer aanzienlijke, verpletterende druk op hen om hun eigen plannen te kunnen vervullen.

Met de val van de Rockefeller groepering uit de macht in de Amerikaanse regering, is het Israël niet gelukt om zijn doelen te bereiken, inclusief hun plan om Iran te “bom bom bom bom-barderen” zoals McCain eens zong.

Zware druk werd opgelegd om het werk afgelopen jaar te klaren, maar gelukkig werd het terzijde geworpen. Als McCain de verkiezing had gewonnen, zou de Rockefeller groepering onmiddellijk de omvang van de Amerikaanse oorlogen vergroot hebben – waaronder waarschijnlijk het gebruik van geënsceneerde aanvallen tegen Amerikaanse belangen.

GROEPERING DRIE: HET NIEUWE KREMLIN

Eindelijk komen we bij de meest hoopvolle kant van het verhaal – namelijk wat de Dr. Beter samenvatting te zeggen had over de derde groepering, het Nieuwe Kremlin.

Zoals we net lazen in het vorige zijstapje, was er inderdaad een beperkte 'quid pro quo' alliantie die het Nieuwe Kremlin maakte met de Rockefeller groepering, vanaf 1982, tegen hun beider vijand, de Rothschild Illuminati / Bolshevikken. Dit hield duidelijk niet aan.

Veel meer informatie over de Nieuwe Kremlin groepering is beschikbaar in de transcripten, maar dit is een goed overzicht (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Dr. Beter onthulde als eerste laat in 1977 dat een nieuwe, niet-Bolshevistische bestuursgroep de teugels in handen had genomen van de macht in de Soviet Unie.

In de herfst van 1978, besteedde hij een complete AUDIO BRIEVEN tape (#38) aan een speciaal rapport over Rusland en haar nieuwe leiders.

Voor hen die afhankelijk zijn van de uitspraken over het imago van Rusland door de regering van de Verenigde Staten, zullen de rapporten van Dr. Beter als een grote schok komen.

In tegenstelling tot de atheïstische, Satanische Bolshevikken die recentelijk uit de macht gezet zijn, zijn de nieuwe topleiders van Rusland leden van een sekte van oorspronkelijke Russische Christenen.

Deze sekte is minimaal twee eeuwen oud, en had soms behoorlijke invloed op de Tsaren.

Dr. Beter waarschuwt zijn luisteraars niet aan te nemen dat De Nieuwe Kremlin Heersers naar alles kijken op dezelfde manier waarop Westerse Christenen dit zouden doen.

Als voorbeeld, doet hij uit de doeken dat er een geduldige, lastige campagne van zes decennia nodig was om de Bolshevikken uit de Russische macht te ontzetten.

Die ervaring bracht hen zeer zekere, duidelijke opinies over wat wel en niet werkt als je moet afrekenen en omgaan met mensen als de Bolshevikken en Zionisten.

Zij weten ook dat snelle, radicale verandering van elk type een deur opent naar revolutie, en waar revolutie is zullen Bolshevistische en Zionistische agenten zijn om er misbruik van te maken.

Dit is een heel belangrijk punt. Mensen worden er vaak toe gebracht te geloven dat grote veranderingen alleen kunnen starten door revolutie. De meesten van hen zijn zich pas een paar jaar bewust van de Illuminatie, als ze zich er al van bewust zijn.

De Nieuwe Kremlin mannen werken hier al meer dan 230 jaar aan, en zij hebben geleerd hoe makkelijk de Illuminatie een revolutionaire situatie kunnen scheppen voor hun eigen voordeel. Er is teveel chaos, teveel risico.

Zij hebben op hun beurt met de NIC gedeeld wat zij weten. En daarom, is wat wij zien een veel meer onderworpen, grotendeels niet-gewelddadige worsteling, achter de schermen, om tot een vreedzaam einde te komen van de wurggreep die al zo lang op de wereld bestaat – inclusief de UFO cover-up.

ZIJ VORMEN RUSLAND OM VANAF DE BINNENKANT

De Nieuwe Kremlin groepering heeft gewerkt om een hoop van het anti-religieuze werk van de Bolshevikken Illuminati ongedaan te maken, zoals we zien in de voortgang op dit zijstapje (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Zij introduceren geleidelijk liberaliserende veranderingen in Rusland, stap voor stap.

Nu ze zover gekomen zijn, proberen zij niet te snel te gaan en daarbij het risico te lopen om alles weer ongedaan te maken. Toch, zichtbare veranderingen gebeuren.

Vroeg in 1979 werd de eerste legale lading Bijbels Rusland ingebracht sinds de Bolshevistische Revolutie plaatsvond.

Tijdens die Pasen, werd Handel's Messiah uitgevoerd in Rusland voor de eerste keer sinds de Bolshevistische Revolutie – en niet in een of andere buitenplaats, maar in het Conservatorium van Moskou.

Kerken worden heropend, een voor een, over de gehele Soviet Unie – en ze zitten vol, zoals Dr. Billy Graham aan de wereld vertelde toen hij terugkeerde van een religieuze conferentie in Moskou in mei 1982.

Omdat hij zei wat hij over religie in Rusland geleerd had, kreeg Dr. Graham een vijandige ontvangst hier in de Verenigde Staten.

De Satanische Bolshevikken die nu de regering van de Verenigde Staten domineren doen alles wat in hun macht ligt om Rusland af te schilderen als een vijand die haat waard is.

Alles wat zich daartegen verzet wordt onderdrukt. Omdat de Bolshevikken hier Amerika ooit in een oorlog willen storten met Rusland.

VELE JAREN VAN HARD WERK WERPEN EINDELIJK HUN VRUCHTEN AF

Nogmaals, de Nieuwe Kremlin groepering is meer dan twee eeuwen oud, en is al meer dan zestig jaar aan het werk – nu bijna een eeuw – om de Illuminati om te stoten!

Dit soort plannen werden duidelijk niet in één nacht uitgevoerd – noch bevatten zij snelle, revolutionaire verandering, waarin de andere twee groeperingen meesters zijn om die te ontwikkelen voor hun eigen voordeel.

Dit is precies waar Casey reading 3976-29 over sprak toen hij zei, "Vanuit Rusland, daar komt de hoop van de wereld... Het zal jaren duren voordat het is uitgekristalliseerd."

Het is duidelijk dat de Bolshevikken wat van hun macht teruggekregen hebben in Rusland na Dr. Beter’s tijd, maar er bestaat goed bewijs, inclusief maar niet beperkt tot klokkenluider getuigenissen, dat Poetin er weer in slaagde om Rusland vrij te worstelen van Illuminatie controle.

Dat gezegd hebbende, de Bolshevikken hebben nog steeds een sterke aanwezigheid in Rusland – en zouden weleens verantwoordelijk kunnen zijn voor het feit dat Pravda de Noorse Spiraal dateerde op de 18e in plaats van de 9e, en een openbare verklaring deden uitgaan dat een raket verantwoordelijk was.

Zij willen zeker niet dat de UFO cover-up zich ontrafeld – maar op dit punt hebben zij niet meer de mogelijkheid om dit te stoppen.

CHROESJTSJOV WERKTE IN HET GEHEIM VOOR DE NIEUWE KREMLIN GROEPERING

Wanneer we naar het transcript gaan van Deel 38 van Dr. Beter's AUDIO BRIEVEN, krijgen we direct bewijs dat Chroesjtsjov's presidentschap een enorme sprong voorwaarts was naar de eliminatie van de Bolshevikken uit Rusland door het Nieuwe Kremlin, of wat hij hier de "Spirituele Communisten" noemde.

Je kunt je alleen de grootte voorstellen van geheim, dubbelagentenwerk dat nodig is om zoiets te verwezenlijken. Ik kan oprecht zeggen dat de doorsnee persoon geen idee heeft van wat er werkelijk nodig is om deze insider gevechten achter de schermen uit te kunnen vechten.

De directe connectie tussen Chroesjtsjov en het Nieuwe Kremlin bewijst een zeer belangrijk punt te zijn, zoals we snel zullen zien (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

http://www.peterdavidbeter.com/docs/all/dbal38.html

Hun heilige oorlog moest vorderen in drie (3) fasen. Fase #1 was om de gecontinueerde alliantie te betrekken bij de Bolshevikken maar mét de “Spirituele Communisten” die hun eigen macht vergrootten tijdens elke wijziging ten koste van de Bolshevikken.

Hun werkingsprincipe tijdens deze fase moest de reductie bewerkstelligen van de ernst van de zuiveringen en onderdrukking waar mogelijk, maar nooit met het risico om het allesomvattende overnameprogramma in gevaar te brengen.

Fase #2, die moest beginnen zo snel mogelijk nadat de "Spirituele Communisten" machtiger werden dan de Bolshevikken, was de werkelijke verwijdering van het onkruid van alle Bolshevikken uit Rusland.

En uiteindelijk, Fase #3 was om werkelijke oorlogvoering te betrekken bij een niet-Bolshevistisch Rusland wereldwijd.

Fase #1 van de heilige oorlog van de "Spirituele Communisten" tegen het Bolshevisme duurde 35 jaar. Het keerpunt naar Fase #2 gebeurde op 5 maart 1953, met de dood van Josef Stalin.

Vanaf dat punt hebben de “Spirituele Communisten” de overhand gehad over hun Bolshevistische partners ondanks dat zelfs de Bolshevikken zelf onbewust werden gehouden van wat er plaatsvond tot zeer recentelijk.

De de-Stalinisatie campagne van Nikita Chroesjtsjov, die de wereld schokte meer dan 20 jaar geleden, was het eerste zichtbare teken van de verandering.

Nu Fase #2 bijna klaar is, kan ik onthullen dat er niet één Bolshevik meer in de kring binnen het Kremlin zit.

Dezelfde waarheid gaat op voor de top van de militaire hiërarchie in Rusland, en zelfs het militaire personeel die alle drie de benen van de Russische ruimte groep bemannen (De Maanbasis, de Kosmos Onderscheppende Dodelijke Satellieten, en de zwevende Cosmospheres)...

Het is zeer belangrijk om te onthouden dat Dr. Beter Chroesjtsjov ‘blootlegde’ als een lid van de Nieuwe Kremlin groepering – die in het geheim achter de schermen werkte om de Illuminati Bolshevikken om te laten vallen.

Dit punt wordt zeer belangrijk in Deel 4, wanneer we de verrassende achterdeur onderhandelingen die plaatsvonden tussen Chroesjtsjov en President John F. Kennedy.

OP NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Het Nieuwe Kremlin werkte 60 jaar om in een positie te komen waarin ze de Bolshevikken in Rusland konden verslaan. In Deel 4 zullen we deze Kennedy-Chroesjtsjov connectie verkennen om aan te tonen hoe het Nieuwe Kremlin hun doelen nastreefden met Kennedy's hulp – namelijk om de Federale Reserve te verslaan en een einde te maken aan de UFO cover-up.

Je zult fascinerende nieuwe inzichten krijgen in hoe de Nieuwe Kremlin groepering uiteindelijk Kennedy ging vertrouwen na de Cubaanse Raket Crisis, hun eigen tactische en logistieke ondersteuning delend om hun beider vijand te verslaan – alleen maar om deze nieuwe, geheime alliantie te laten eindigen in een tragedie.

Veel informatielijnen ondersteunen het idee dat de Nieuwe Kremlin groep aan het begin staat van de Nieuwe Internationale Coalitie (NIC), die contact heeft opgenomen met Benjamin Fulford nadat hij benaderd was door de Rothschild Illuminati groep. Fulford's "Aziatische Geheime Genootschappen" claimen nu dat zij actief werken aan de nederlaag van de Nieuwe Wereld Orde / Illuminatie groeperingen.

Nu we een rondleiding hebben gehad door de nieuw ontdekte geschiedenis van deze rivaliserende groeperingen, is het tijd om Disclosure en de UFO cover-up meer naar het licht te brengen. Beter’s bronnen leken niet goed genoeg gepositioneerd om alle details te weten van de UFO cover-up, maar andere getuigen hebben deze gaten gevuld met zeer belangrijke informatie.

We zullen die discussie beginnen – en onze focus heroriënteren op het kernonderwerp van dit gehele Ebook – als we naar Deel 4 gaan.


Aan de vertaling van deel 4 wordt nog gewerkt.