Home > Nederlands > Disclosure Eindspel, deel 1

Disclosure Eindspel, deel 1

David Wilcock

David Wilcock

Dit is een vertaling van dit originele document van David Wilcock op zijn eigen site, waarin hij uitvoerig ingaat op de ovallende lichtspiraal die eind vorig jaar boven Noorwegen te zien was, de interne conflicten binnen de illuminati, de aankomende disclosure en de hoopgevende ontwikkelingen die wereldwijd te zien zijn.

Vertaling: Puk

Klik hier voor deel 2, deel 3 en deel 4

Deel 1: Insider Gevecht bereikt Kritieke Massa

Deel 2: De Spiraal van Noorwegen Verklaard

Deel 3: De Nieuwe Internationale Coalitie

Deel 4: De Insider Oorlogen over Buitenaardse Disclosure

INLEIDING

Bekijk het ongelofelijk grote bewijs – inclusief video – dat bepaalde insider groeperingen de druk opvoeren zodat UFO/Buitenaardse Disclosure zeer snel kan plaatsvinden. De Noorse Spiraal is maar de meest recente poging om dit item te ‘bekrachtigen’ – nadat de VS gefaald heeft om de informatie te leveren op 27 november.

[De eerste vier delen gepubliceerd om 23.59 uur, Kerstavond 2009!]

Door David Wilcock

Vanuit Rusland komt de hoop van de wereld --

Niet zoals soms gezegd in termen van de communisten of de Bolshevikken, nee; maar vrijheid, vrijheid!

Dat elke mens mag zal leven voor zijn medemens!

Het principe is geboren.

Het zal jaren duren voordat het is uitgekristaliseerd, maar vanuit Rusland komt wederom de hoop van de wereld.

Geleid door wat?

De vriendschap met het land dat zelfs “In God We Trust” [“Wij Vertrouwen op God”] op zijn monetaire eenheid heeft gezet.

(Reading van Edgar Cayce 3976-29, 22 juni 1944)

DEEL EEN: INSIDER GEVECHT BEREIKT KRITIEKE MASSA

DRAAI, DRAAI, DRAAI

Er is een seizoen voor alles – en een tijd voor elk doel onder de hemel.

Een opvallende structuur verscheen in de lucht boven Noorwegen op 9 december 2009 – een verbazingwekkende formatie in de lucht, zoals je hierboven in de onbewerkte foto kunt zien, die enorm in grootte was en die daar tien tot 15 minuten achtereen ronddraaiend in de lucht hing.

Wij hebben nu onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs dat de uitleg van de massamedia voor de Noorse Spiraal niet correct kan zijn – zoals je spoedig zult zien. En dat werpt veel meer vragen op dan antwoorden.

Als de aanblik van de Spiraal niet interessant genoeg was, was de context dat zeker wel – het verscheen op de dag voordat Obama de Nobel Prijs voor de Vrede zou ontvangen in datzelfde land.

Ook rapporteerden honderden ooggetuigen, op diezelfde dag 9 december 2009 – en twee van hen filmden het – een gigantische, driehoekige piramide-vormige UFO die uren boven het Kremlin in Rusland hing – van het begin van de dag tot aan het donker.

Toeval? Als je eenmaal al het bewijs bekeken hebt, zul je zien hoe steekhoudend deze zaak werkelijk is – en hoe deze ‘eilanden’ zeker wel verbonden zijn onder de oppervlakte.

De Noorse Spiraal is maar een recente indicatie dat een ongelofelijk, schijnbaar onmogelijk moment in de menselijke beschaving en bewustzijn komt dat misschien echt gaat gebeuren – de open, formele aankondiging dat wij niet alleen zijn in het Universum.

HET KOST VEEL GELD OM EEN GEHEIM TE BEWAREN

Wij zullen ook overtuigend beargumenteren dat misschien wel de belangrijkste reden waarom de waarheid op het punt staat uit te komen, is dat de primair verantwoordelijke groep voor de UFO cover-up het zich niet langer kan veroorloven om het geheim te houden.

Het kost veel geld om de oppositie lastig te vallen, te intimideren en in diskrediet te brengen over zo’n grote zaak als deze, voor zo’n lange tijd – en de groep die verantwoordelijk is voor het geheim is nu funtioneel bankroet, en wordt systematisch neergehaald door oppositiegroeperingen van insiders die Disclosure willen.

De schokkende economische ineenstorting van het afgelopen jaar – en de regelrechte politieke ramp van de korte-termijn reddingsoperaties die werden uitgedeeld aan de gewoonlijke verdachten – is een sterk stuk van ondersteunend bewijs dat suggereert dat het geld er simpelweg niet meer is om de enorme politieke / militaire / zakelijke machine te financieren die benodigd is om dit enorme geheim onder de hoed te houden.

Alle rijken in de beschreven geschiedenis zijn verkruimeld door zichzelf te uitgebreid te financieren. De geschiedenis herhaalt zichzelf. Ditmaal zullen de resultaten veel beter zijn dan de meesten van ons ooit konden verwachten.

Niemand die de teugels van de macht in handen heeft zou zoiets grotesk vernederend als de reddingsoperaties laten plaatsvinden … in potentie leidend tot de revolutionaire machtsovername van hun eigen zakelijke en gouvernementele autoriteit … tenzij ze geen andere keus hadden. Het is de zeer sympele logica van macht – Laat Ze Nooit Zien Dat Je Zweet. Het ondersteunende bewijs maakt die zaak zeer, zeer duidelijk.

LACH ALS JE WILT

Je kunt lachen als je wilt, en iedereen die niet hetzelfde als jij denkt aanvallen door ze nietsnutten en een mafkezen te noemen, maar dan zou je wel eens voor een grote verrassing kunnen komen staan als Disclosure inderdaad gaat plaatsvinden. Feitelijk is het zo dat de insiders die dit geheim de laatste 16 jaar hebben bewaard, er op rekenen dat de sceptici, ontmaskeraars en religieuze fundamentalisten helemaal gek worden en de gemeenschap zullen destabiliseren wanneer de waarheid aan hen verteld wordt – alhoewel ik zeer betwijfel dat dat echt zal gebeuren.

In plaats van absoluut geloven dat je nooit zult horen dat er "echt bewijs is" dat UFO’s bestaan, of er met eigen ogen ooit een ‘echt’ te zien, wil ik je uitnodigen om jezelf in ieder geval toestaan te vragen: Wat Als?” Probeer het gewoon. Als Hoog Intelligente Scepticus moet je andere mogelijkheden willen toestaan, anders dan automatisch aannemen dat jouw mening juist moet zijn.

Wat als de regering je inderdaad zou vertellen dat UFOs werkelijkheid zijn? Wat als wij omringd zijn door intelligent leven door het hele Universum? Wat als mensen zoals wij zijn geëvolueerd op andere planeten naast de Aarde? Wat als er daarbuiten technologieën bestaan die zeer superieur zijn aan die van ons – en onze geliefde ‘wetten’ uit de natuurkunde compleet herschreven moeten worden?

Wat als onze eigen technologie dramatisch geassisteerd werd door dit “hemelse geschenk”? Wat als de buitenaardse aanwezigheid als het grootste geheim van allemaal beschouwd werd, vanwege het potentieel om de op olie gebaseerde economie te elimineren, en die zeer zorgvuldig verborgen werd gehouden – met dodelijke kracht – voor 6 decennia nu, maar nu eindelijk uiteen valt?

Ik bedoel, denk er eens over na – na al dit gepraat over UFO’s al zoveel jaren; na al de films, documentaires, boeken, TV-shows enz.; na al het bewijs waaraan jij blootgesteld bent in je leven, geloof je echt dat het geheel en totaal ONZIN is?

Kun je er eerlijk op vertrouwen dat elke sighting die ooit gemeld is in de menselijke geschiedenis een leugen of een grap is, en dat elke klokkenluider op dezelfde manier gemaakt is als een sprookje – ongeacht de carrièrevernietiging, armoede en gehoon dat zij ondergaan, niettegenstaande de vermoeiende oude leugens die je gehoord hebt dat zij “hun verhalen vertellen” en er ‘rijk’ van worden?

(Ik ken veel van deze UFO klokkenluiders persoonlijk. Zeer weinig, als er al zijn, zijn zo gelukkig om boven het minimum niveau te functioneren.)

Serieus. Dit is jouw leven. Doe ermee wat je wilt. Maar kun je absoluut zeker zijn dat je gelijk hebt? Wat gebeurt er als je dat niet hebt? Aan wie moet je dan je meest oprechte excuses aanbieden?

In het licht van de enorme, onweerlegbare, hoeveelheid bewijs die beschikbaar is, wie is dan werkelijk de naïeve persoon? Jij, de Hoog Intelligente Scepticus, of al de mensen die jij zo luchthartig beledigd als zouden zij stom zijn, onwetende wilden die naar deze grote hoeveelheid overtuigende informatie kijken …. en tot de conclusie komen dat het misschien echt waar is?

Je hoeft misschien niet veel langer te wachten om antwoord te krijgen op deze vragen. Wij staan op de drempel van wat weleens het meest opwindende moment in de geschiedenis van de mensheid. Of, zullen we zeggen, geschiedenis van de mensheid die op Aarde geboren is.

GROTE EN GEKKE DINGEN GEBEUREN WERKELIJK

Ongeacht hoe surrealistisch het was om te zien hoe twee van de ‘s werelds grootste gebouwen verkruimelden tot as nadat twee vliegtuigen erin gevlogen waren in 2001, 11 september gebeurde echt. Het was 100% werkelijkheid. Niemand betwist dat feit. De 'bullebak', om het zo te zeggen, terroriseerde daarmee absoluut het hele schoolplein.

11 september was een ongelofelijke, wereldveranderende gebeurtenis die voorgoed de gemeenschap veranderde zoals wij die kenden. In vele gevallen zal een aankondiging “Dat Wij Niet Alleen Zijn” eenzelfde groot spelveranderend effect hebben – heel wat meer dan 11 september. En ik ben ervan overtuigd dat Disclosure een veel positiever effect zal hebben dan 11 september ooit gehad heeft, ongeacht welke plannen er gesmeed worden om het ten behoeve van politieke winst te manipuleren.

Wij zouden als planeet zomaar op het punt kunnen staan te ontdekken dat het UFO fenomeen geen grap, geen fantasie, noch een desillusie is – maar een hele echte situatie die al gaande was ver voordat mensen ooit op de Aarde rondliepen.

Omdat dit hele spel nog steeds achter de coulissen gespeeld wordt, kan het makkelijk zijn over de verbijsterende hints heen te kijken die bovengekomen zijn, in het bijzonder in meer recente tijden – maar dat is precies de reden dat we dit stuk hebben geschreven. Als we eenmaal een groter begrip hebben van waar we naar kijken – gebeurtenissen die op het eerste gezicht compleet mysterieus, toevallig en onverklaarbaar lijken – wordt de zaak extreem steekhoudend.

Sommige van de sleutelgroeperingen die betrokken zijn bij deze grote honkbalwedstrijd zijn het wachten moe. Zij gaan voor de winst. Behandel ons niet meer als kinderen. Dit is het. Game over. De kindertijd eindigt. Wij moeten de waarheid weten – en we moeten het nu weten.

HET 'BATMAN SIGNAAL’

Het bewijs overwegende dat wij zullen onthullen, zou de Noorse Spiraal kunnen lijken op het Batman Signaal – dat het einde inleidt van het snode bewind van de bullebak op het schoolplein, met de komst van niet maar één, maar een hele groep machtigere tegenstanders die hem werkelijk kunnen verslaan. Hieraan wordt door hen al heel lang gewerkt – ongeveer twee eeuwen nu.

En ik heb het niet over buitenaardsen die zich gereed maken om hier te landen… Ik heb het over andere groeperingen van ’s werelds leiderschapsstructuren die ziek en moe zijn van de leugens, verraad, misleiding en geheimhouding. De UFO cover-up is ontstaan uit een giftig systeem dat al helemaal bestond in de 1940-er jaren, zoals wij zullen bespreken.

DE VAL VAN DE BULLEBAK

Voordat we in deze epische discussie duiken, kunnen we mooi het ‘hologram’ van onze huidige situatie op Aarde samenvatten met de volgende overeenkomst:

De bullebak wilde niet dat iemand van de kinderen op ‘zijn’ schoolplein met andere kinderen speelde – degenen die door de hele buurt heen woonden.

Hij bewaakte de poorten. Hij vond het fijn de Grote Vis in de Kleine Vijver te zijn. Hij vertelde uitvoerige verhalen over hoe kwaadaardig, verraderlijk en misleidend de andere kinderen waren.

Hij wilde dat iedereen hem respecteerde en hem betaalde voor bescherming, intussen alles en iedereen om zich heen vrezend – hem het meest van allemaal.

Als de kinderen uitgevonden hadden dat zij al deze andere vrienden in de buurt hadden die hen hadden kunnen helpen, dan waren zij de bullebak waarschijnlijk snel vergeten – en hadden gelachen om zijn eens angstaanjagende autoriteit.

Over de jaren werd de bullebak zwakker en moe. Hij kon mensen niet meer in elkaar slaan, dus hij begon zijn vrienden te betalen om het te doen.

Nu is hij door het geld heen geraakt waarmee hij zijn vrienden betaalde. Zij zijn ook moe geworden van al zijn leugens en steken in de rug – dus toen zijn geld op was hebben ze hem gedumpt.

Het duurde enige tijd voordat alle kinderen op het schoolplein zich realiseerden dat de bullebak hen geen pijn meer kon doen. Zijn macht was zo gevreesd, zo legendarisch, dat de verhalen van zijn pakken slaag nog voortduurden hen te verbazen en inspireren.

Maar er kwamen scheuren in het harnas. Een serie signalen – onomkeerbaar en niet te ontkennen – begonnen plaats te vinden die de kinderen geleidelijk aan deed realiseren dat de macht van de bullebak om hen pijn te doen was verdampt.

Nu staan de mensen die hij beschaamd, vernederd en aangevallen had over de jaren heen uiteindelijk op – en zij gaan ons de waarheid vertellen.

Zij gaan hun verhaal vertellen …. Hoe het was om te leven in angst voor deze bullebak voor zoveel jaren, en nooit het verhaal hebben kunnen delen van de geheime waarheid over de gruwelen waar hij hen aan blootstelde.

Als de bullebak eenmaal weg is, kunnen de kinderen rennen en zingen en dansen en gelukkig spelen – zich snel herstellend van de nachtmerrie van misbruik dat zij zo lang ondergingen. Zij hoeven nooit meer al hun lunchgeld af te dragen aan hem en zijn vrienden.

En zij zullen snel uitvinden dat zij veel meer vrienden hebben dan zij zich ooit konden voorstellen – ongeacht de gruwelijke verhalen die de bullebak hun probeerde te vertellen over hoe gemeen en kwaadaardig de andere kinderen waren.

HET ‘VOORPAGINA VERHAAL’ SLAAT, IN DIT GEVAL, NERGENS OP VANUIT EEN TACTISCH STANDPUNT

Laten we het eens een minuutje hebben over een aantal zeer fundamentele, gezond-verstand gedachten over de Noorse Spiraal sighting zelf – voordat we naar het onweerlegbare wetenschappelijke bewijs gaan – ja, wiskundig bewijs – dat de “officiële verklaring” een leugen moet zijn.

Als je nog steeds in het officiële verhaal gelooft dat de Spiraal niets meer was dan een Bulava raket, zoals bijna alle massamedia nu suggereren, is het dan niet interessant dat de Russen 9 december 2009 gekozen zouden hebben, in het luchtruim dat zichtbaar is boven Noorwegen, om een test met een nucleaire raket te doen – wetende dat zij definitief faalden met elke hieraan voorafgaande poging met dit prototype, zoals alle artikelen zeggen?

Waarom zouden de Russen zichzelf hebben blootgesteld aan zo’n duidelijk en episch militair falen – in een gebied waarop de aandacht van de hele wereld op dat moment was gericht?

Konden zij niet wachten op een minder opvallende dag om het uit te proberen – als er zelfs maar de kleinste kans was dat het op zo’n enorme gênante manier mis zou kunnen gaan?

Is het je ook opgevallen dat de video van de Spiraal die door Russia Today werd uitgezonden – een van de grote Russische Televisie Netwerken – veel, veel duidelijker en vreemder was dan de korrelige, korte versies die getoond werden in Westerse televisie massamedia? Kijk eerst eens naar de goede kwaliteit van de Russische versie, en daarna naar het type van plausibele ontkennende versie die in de Westerse media getoond werd, en zie het zelf.

De eerste video die je hier ziet is van Russia Today, gevolgd door een meer typische massamedia behandeling van CNN.

 

Embedded video from CNN Video

http://us.cnn.com/video/?/video/tech/2009/12/10/chance.norway.strange.lights.cnn

Als het alleen een raket was, waarom hield de Amerikaanse massamedia het dan bij korrelige, korte stukjes erover die de kijker de volledige impact van wat er werkelijk te zien was in de Noorse licht onthield – het daardoor veel makkelijker makend om te geloven dat het maar een raket was die niet functioneerde, en daarom hun publiek het begrip onthoudend waar al die drukte over ging?

VEEL MENSEN 'TRAPPEN ER NIET IN’

Ongeacht wat de verschijning creëerde – en daar komen we zo op – was de timing van de gebeurtenis bijna zeker geen ongeluk, noch toeval.

Allereerst lijkt een foto of video van een mislukte raketlancering zelfs in de verte op niets wat we in Noorwegen hebben gezien. De enige video die door sceptici gebruikt werd als ‘bewijs’ dat een mislukte raketlancering hier enigszins op zou kunnen lijken is van een ‘typische raket’ tijdens de vlucht – compleet met het uitlaatgassenspoor, die dan winderige kleine rookkringetjes afgeeft wanneer hij dooft. Dit komt niet eens in de buurt als vergelijking met de hoe overweldigend de Noorse Spiraal eruit zag.

Kortom, de “officiële uitleg” was zo lachwekkend – zo ouderwets – dat bijna iedere UFO- blogger en –enthousiasteling op Aarde over dit verbazingwekkende fenomeen schreef met ademloos enthousiasme.

Toen we aan dit stuk begonnen op 12 december 2009, en je zocht naar "Norway spiral UFO" [Noorse Spiraal UFO] op Google, kreeg je meer dan een miljoen, vijfhonderdtachtigduizend resultaten te zien – maar drie dagen nadat het gebeurde:

Gelijktijdig leverde een zoektocht naar "spiral ufo video" [spiraal UFO video] 1.120.000 resultaten op, het daardoor zeer moeilijk makend om enige andere fenomenen zoals deze te zoeken die voorgekomen zijn in het verleden. Ongeacht welke berekening, is dit een zeer, zeer grote gebeurtenis in Ufologie – bijna niets anders heeft ooit zo snel zoveel aandacht getrokken.

PIRAMIDE-VORM UFO BOVEN HET KREMLIN OP PRECIES DEZEFLDE DAG – 12 DECEMBER 2009

Ik besprak de Noorse Spiraal op Whistleblower Radio met Kerry Cassidy van Project Camelot dezelfde dag dat Obama de Nobelprijs voor de Vrede accepteerde, donderdag 10 december 2009. In deze show, bespraken wij ook een andere geweldige gebeurtenis die net had plaatsgevonden. Toen ik live in de lucht was, zond Kerry me deze link naar een video over wat leek op een gigantische piramide-vorm UFO die boven het Kremlin hingRuslands equivalent van het Witte Huis.

Vreemd genoeg verscheen de Kremlin Piramide op precies dezelfde dag als de Noorse Spiraal. Ondanks de overweldige vreemde verschijning van de Spiraal die een virusachtige video sensatie creëerde, schoot de Kremlin Piramide naar de eerste plaats op de Russische YouTube’s meest-bekeken lijst. Dit creëerde toen een massamedia televisie nieuwsitem op Russia Today, die hier op de website geplaatst is, gedateerd op 11 december.

De gigantische piramide – eigenlijk een tetrahedron, omdat het meer een driehoekige basis had dan een vierkante – lui draaiend in de lucht als een heteluchtballon, nooit plotselinge, rare bewegingen makend zoals bij andere onbepaalde UFO sightings. Het ziet er korrelig uit zowel in video’s die in daglicht als ’s nachts opgenomen werden, en ze zijn geweldige vervalsingen … zoals we zullen bespreken.

De video bij daglicht duurt maar 12 seconden, genomen vanuit een gefixeerde hoek, terwijl de andere video gemaakt tijdens de nacht uit de hand gefilmd was vanuit een rijdende auto:

 


Disclose.tv UFO Pyramid Over Kremlin Russia December 2009 Video

ZEER MOEILIJK OM IETS ZOALS DIT TE VERVALSEN OP ZO’N KORTE TERMIJN

Door mijn eigen ervaring als Executive Producer van “CONVERGENCE The Movie”, en het maken van gratis video’s voor Divine Cosmos, heb ik al gewerkt met computer animators en de visuele FX staff.

Voor vervalsing van een video zoals het Kremlin Piramide Nacht Shot zou behoorlijke hoogstaande kennis van Computer Graphics nabewerking en samenstellingswerk nodig zijn:

  • De complexe beweging volgen zodat de UFO goed en geloofwaardig gepositioneerd blijft ten opzichte van de constant wiebelende items er rond omheen, samen met de steeds veranderende camera hoeken;
  • Precies de CG lichtbronnen aanpassen in een hypothetische 3D ruimte om samenhangend te blijven met alle andere bewegingen, zodat de objecten de lichtreflecties vangen wanneer het langzaam door de nachtlucht rolt;
  • Wegwerken van straatverlichting, spanningskabels, bomen en al het andere op een nette manier zodat de objecten op een juiste driedimensionale diepte in het shot verschijnen, zonder sporen van fouten achter te laten; en tenslotte,
  • Perfectle handmatige aanpassing van licht- en vervuilingsinstellingen om de altijd veranderende glans van de ramen van de bewegende auto te compenseren, als aanvulling tot alle andere driedimensionale verlichtings-zorgen.

Dus, zelfs al was het een vervalsing, dan had iemand veel tijd en geld in deze operatie moeten stoppen.

Echter, dat maakt nog steeds het feit niet duidelijk dat volgens de UK Daily Mail, honderden verschillende mensen getuige waren dat deze UFO boven het Kremlin hing dezelfde dag dat de video’s uitkwamen …. met het blote oog!

OF HONDERDEN MENSEN LIEGEN, OF ER WAS ECHT IETS BOVEN HET RODE PLEIN

Nu we sightings hebben van ooggetuigen, wordt het extreem onwaarschijnlijk, of zelfs onmogelijk, dat zo’n geraffineerde vervalsing als de nacht video vanuit een rijdende auto zou kunnen worden geschoten, nabewerkt en samengesmolten tot een eindproduct…. op dezelfde dag.

Als de video’s inderdaad vervalst zijn en gemaakt zijn voor de zogenoemde sighting, dan suggereert dit een sterk voorbedachte rade. Echter, als er inderdaad een “ongeïdentificeerd vliegend object” in de lucht was dat honderden mensen konden zien, waarom zou je dan in vredesnaam een valse video moeten maken van iets anders dan wat mensen inderdaad al in de lucht zagen?

De enige manier waarop je deze sighting kunt ‘ontmaskeren’ is om of te zeggen dat de honderden ooggetuigen die door de Russische massamedia werden getoond liegen (zie hieronder) of anders met een fysieke uitleg te komen over wat er werkelijk in de lucht was – zoals een gigantisch opblaasbaar, piramidevormig luchtschip en/of een soort van holografische projectie.

En nogmaals, laten we niet vergeten dat dit voorspel naar de “Landing op het Kremlin gazon” op het Rode Plein – in tegenstelling tot het gazon van het Witte Huis – gebeurde op dezelfde dag als de Noorse Spiraal! (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1236880/Triangle-UFO-hovering-Kremlin.html

De UFO zweefde voor uren boven het Rode Plein in de Russische hoofdstad en werd gezien door honderden mensen.

De identiteit van de vorm is niet bevestigd, maar internet forums zoemen van het nieuws over de sighting.

De UFO verscheen op 9 december, in dezelfde nacht dat een mysterieuze blauwe lichtspiraal boven Noorwegen verscheen. Die werd later toegedicht aan een mislukte raketlancering uit Rusland.

Sommigen vergeleken het object met een ruimteschip uit Star Wars.

Maar andere zeiden dat het meer een reflectie is vanuit de rijdende auto van de cameraman. Als het object bestaat, schatten experts dat het zo’n 1,5 kilometer breed geweest kan zijn.

Sommige commentatoren reageerden skeptisch op de video’s, en gaven aan dat als honderden mensen het object hadden gezien, meer video’s en foto’s nu wel verschenen zouden zijn.

Russische rapporten sluiten een UFO uit, maar de politie weigert elk commentaar.

Nick Pope, een voormalige Minister van Defensie en UFO analist, zei 'het was een van de meest buitengewone UFO video’s die ik ooit heb gezien’.

'In eerste instantie dacht ik dat het een reflectie was, maar het schijnt achter een spanningskabel te bewegen, waarmee deze theorie wordt uitgesloten.'

Een woordvoerder van het ruimtevaart journaal Jane's News zei: 'Wij hebben geen idee wat het is.'

Of het nu waar is of niet, de timing van de verschijning van de Kremlin Piramide hangt samen met een groter patroon. Honderden mensen zagen iets boven de Russische hoofdstad hangen – op precies dezelfde dag dat de Noorse Spiraal verscheen.

Als het op een of andere manier nog steeds een vervalsing blijkt te zijn, dan was het in ieder geval bedoeld om onze aandacht te trekken. En dat, nogmaals, roept vele vragen op over het motief waarom dit gebeurde.

Het verhaal is nu zelfs behandeld door andere massamedia, inclusief The Independent, Pravda (die de datum fout had, zeggende dat het de 18e was – en Michael Salla speculeert erover dat dit een partij uit de Russische regering zou kunnen zijn die expres probeerde om de connectie met de Noorse Spiraal verdoezelen) en zelfs FOX. Zowel The Independent en FOX vermelden hoe de Russische televisiemedia deze sighting een zeer hoge herhalings frequentie gaf.

Als het een soort hete luchtballon was geweest, denk dan aan de hoeveelheid geld die gespendeerd zou moeten zijn om een anderhalve kilometer brede tetrahedron-gevormde heteluchtballon te maken. Het zou de meest grote, en niet te vergeten meest dure ballon zijn die ooit gemaakt is – of die op zijn minst openlijk erkend is.

Als zo’n technologie al bestaat in een vertrouwelijk project, waarom zou je het dan bekendmaken op die speciale dag – precies dezelfde dag als de Noorse Spiraal?

TIJD OM "WEERSTAND TE BIEDEN OF JE MOND TE HOUDEN "

En waarom zou je de Piramide direct boven het Rode Plein laten vliegen – alsof de zogenoemde buitenaardsen gereed waren om de Russische tegenhanger van de spreekwoordelijke “landing op het gazon van het Witte Huis”, daarmee de Verenigde Staten behandeled alsof ze niet langer ‘relevant’ zijn als de enig overblijvende supermacht van de wereld?

En nogmaals, of je hem nu mag of niet, bedenk zorgvuldig dat het feit dat de twee “meest buitengewone UFO videoclips ooit gezien” verschenen op de dag voordat Obama uiteindelijk kreeg wat gezien mag worden als de juiste geloofsbrief om de Aarde te vertegenwoordigen naar onze buitenaardse buren – een zittende VS President die ook winnaar is van de Nobelprijs voor de Vrede.

Je kunt je er ook van bewust zijn dat deze twee enorme sightings verschenen maar 12 dagen na de zogenaamd geplande dag voor Disclosure door de Obama regering – een datum die blijkbaar is uitgesteld naar een toekomstige datum.

Dr. Pete Peterson, een zeer geloofwaardige insider, had drie verschillende bronnen op hoog niveau in media en regering die hem hetzelfde verhaal vertelden in juni 2009, onafhankelijk van elkaar – dat Disclosure inderdaad gaat gebeuren. De datum was gesteld op 27 november 2009, en zou vanuit het Witte Huis komen, door Obama zelf, als een twee uur durende televisieuitzending die door de hele wereld uitgezonden zou worden.

Aan Dr. Peterson werd het schema van de televisietijd getoond die gereserveerd was, en hij zei dat elke tijd die hij van zijn drie bronnen van dit caliber gehoord had, waar bleek te zijn.

Het zou ook taktisch zinvol geweest zijn om dit op 27 november te doen, omdat het de dag na Thanksgiving was. Bijna alle Amerikaanse families zouden samen thuis zijn, en daarom zouden ze in een betere positie zijn om de impact van zo’n adembenemende, wereldverandere aankondiging tot zich te nemen.

Bill en Kerry van Project Camelot, die bij mij waren toen wij dit allemaal hoorden, hebben beiden de datum laten uitlekken – terwijl ik het geheim bewaarde tot nadat de datum voorbij was. Ik was er bijna zeker van dat het verklappen van de geheime datum ervoor zou zorgen dat het niet zou – nee, niet kon – plaatsvinden op die bepaalde dag.

Maar dat betekent zeker niet dat het niet zal gebeuren.

Een kleine twaalf dagen nadat men het oorspronkelijke plan had laten vallen, is aan Obama wellicht een zeer duidelijke waarschuwing gestuurd – misschien een van de laatste van dit soort van welke hij ooit nog de kans krijgt deze te ontvangen voordat het tapijt onder hem wordt weggetrokken.

Wat was de boodschap?

"Of je maakt het officieel... of wij zullen het voor je doen."

DISCLOSURE EINDSPEL

Kijk naar deze twee enorme gebeurtenissen – of ze nu waar zijn of vervalst – die gebeurden op dezelfde dag.

Het maakt niet uit hoe je het bekijkt, iets gebeurt er hier.

En toch zijn we nog maar net begonnen te kijken naar het ongelofelijke bewijs om het hele idee te ondersteunen dat dit eindspel gebeurtenissen zijn in een grondgevecht om eindelijk 60 jaar van UFO geheimen af te ronden, en Disclosure aan de massa bekend te maken, voor eens en altijd.

Om het bewijs voor onze zaak verder aan te vullen, moeten we zeer kritisch kijken naar de Noorse Spiraal. Is het een echte buitenaardse manifestatie, een mislukte raketlancering van de Russen, of iets geheel anders…. iets door de mens gemaakt ?

Als we kunnen bewijzen dat de Noorse Spiraal door de mens gemaakt is, en het geen raket is, dan verleent dit een nog grotere ondersteuning aan het idee dat een Disclosure Eindspel zichzelf nu uitspeelt op het wereldtoneel, in werkelijke tijd.

En dat is een zeer opwindend vooruitzicht – omdat zelfs als deze laatste gebeurtenissen niet buitenaards van oorsprong zijn, een significant percentage van het UFO-fenomeen dat wel degelijk is.

DE OFFICIELE THEORIE VERDAMPT MEER EN MEER

De Noorse Spiraal kreeg veel meer aandacht en werd meer geanalyseerd dan de Kremlin Piramide – waarschijnlijk omdat veel meer mensen dit fotografeerden, filmden en er ooggetuige van waren. Het maakte niet uit waar je in Noorwegen was, het was goed zichtbaar – en zag er zeer, zeer vreemd uit.

Speculaties over wat de Spiraal is en “wie het gedaan heeft” zijn net zo breed en verrijkend als de formatie in de Noorse lucht zelf was.

Veel mensen vertelden dat het duidelijk ontstond vanuit een klein lichtpunt op de grond – dat eruit zag alsof een gigantisch projectiesysteem het naar de lucht straalde … gebruikmakend van een ‘blauwe straal’:

Toegegeven, een raket die vanaf de grond wordt gelanceerd zou een spoor hebben dat vanuit een enkel punt zou uitgroeien, maar het is onwaarschijnlijk dat de uitlaatgassen van die raket zo’n perfect ronde tranenvorm gevormd zou hebben – met als extraatje het maken van een blauwe spiraal in het centrum. Toch is dat wat we zouden kunnen zien als vanaf de grond een projectiesysteem een cirkelvorm de atmosfeer in zou stralen – zoals het Batman symbool.

We weten dat deze foto gemaakt is vanaf het eiland Tromsø, kijkend naar het zuidoosten – daarom kun je de zon zien opkomen aan de horizon.

Velen willen geloven dat dit een raket is, zodat zij zich nog wat langer comfortabel kunnen blijven voelen in hun eigen ‘overeenstemmende realiteit’ – maar die blauwe kurkentrekker-spiraal die voor 10 tot 15 minuten in de lucht bleef hangen, en nooit uit elkaar dreef of vervaagde nadat het zich opende in een vreemde, perfect ronde ‘zwarte-gat’-vorm (zie onderstaande foto), is allesbehalve normaal.

HOE KRIJG JE ZO’N STABILITEIT EN GEEN ‘MIX’ VAN DE TWEE KLEUREN?

Als het echt een raket was, hoe kon het dan tegelijkertijd een perfect ronde spiraal die wit is creëren – terwijl het ook de blauwe kurkentrekkerformatie vasthield op hetzelfde moment?

Vergeet de officiële uitleg die zegt dat het een raket “moet” zijn.

Kortom: de kurkentrekker verandert nooit van kleur. Het blijft blauw. Het loopt niet uit maar blijft geheel zichtbaar, als een spiraal, zonder dat de deeltjes zich ook ooit maar van elkaar verwijderden, voor 10 tot 15 minuten – terwijl de concentrische witte cirkels geheel wit bleven!

Uit de ‘raket’ komen geen ander gassen vrij, van welke kleur ook, in welke richting dan ook. Alleen wit, in een perfecte concentrische serie van spiralen, en blauw in een bizarre kurkentrekker spiraal die nooit verdween totdat het hele ding zich uitspreidde en verdween.

Wij moeten geloven dat dezelfde raket twee verschillende kleuren tegelijkertijd creëerde – die zich nooit met elkaar mengden.

Deze ‘raket’ begint net zo bovenaards te klinken als de magische zig-zaggende kogel van Lee Harvey Oswald.

Als dit adembenemende ruimtefenomeen een natuurlijk resultaat is van een mislukte raketlancering, dan zouden er veel meer andere voorbeelden moeten zijn die op zijn minst gedeeltelijk net zo fascinerend zijn als dit. En toch zijn er zeer weinigen, als ze er al zijn, tot groot verdriet van de sceptici, die zo snel mogelijk willen vergeten dat dit ooit gebeurd is.

Geen van deze observaties zal de overtuiging en zelfvoldane arrogantie van vele sceptici veranderen. Zij bestaan. Ze zijn compleet overtuigd. Zijn zijn Wetenschappelijk en verder is iedereen een Gevaarlijke Gek. Dat weten we. Bedankt voor je mening. De waarheid zal op de een of andere manier toch naar buiten komen. Je zult het zien.

Mensen mogen denken wat ze willen – en als iets vaak genoeg wordt herhaald, dan kun je het niet helpen het te gaan geloven, en er daarom van overtuigd raken dat dit een spectaculaire formatie is, iets wat nog nooit vertoond is, en dat kan niets meer zijn dan een prachtige mislukte raket.

Of toch?

ONWEERLEGBAAR WETENSCHAPPELIJK BEWIJS DAT HET GEEN RAKET KAN ZIJN

Dankzij het onderzoek van onze correspondent Arash Amini, hebben we nu onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs dat de Noorse Spiraal geen raket kon zijn.

Zelfs als de Spiraal net achter de bergen was gepositioneerd in onderstaande foto, zoals het lijkt, dan zouden de uitlaatgassen van de raket meer dan twee keer zo snel hebben moeten draaien dan de hoogste windsnelheid ooit op Aarde gemeten – en dat werd geklokt op 511,771 kilometer per uur, in het midden van een tornado!

Het verhaal begint met een video van Kevin Martin, die als eerste aantoonde, via zijn slim onderzoekswerk met Google Earth, waar de bergen in de volgende foto exact liggen. Het is een heerlijke ironie dat het harde werk van toegewijde sceptici de informatie leverde die het officiële cover-up verhaal voor eens en voor altijd compleet vernietigd – zelfs toen hij het hard hoopte te verdedigen.

Kevin's video, waarin hij argumenten aanvoert in het voordeel van de officiële uitleg, kun je hier bekijken. Zoals dit 100% woordelijke transcript onthult, neemt hij op een neerbuigende, vreemd onsamenhangende en dus ongelukkige humoristische manier een ‘schot in het donker’ op iedereen die denkt dat dit iets anders is dan een raket (het zou kunnen zijn dat hierom de commentaren onbruikbaar gemaakt zijn in de video):

http://www.youtube.com/watch?v=1GSa2wRtZRI

Ziet er mooi uit, maar dit is al geheel verklaard.

Je kunt er met je verstand niet bij hoeveel procent van menselijke intelligentie deze simpele verklaringen niet kan oppikken.

Wij zullen wel verveeld zijn, of we denken dat we verder in het leven zijn dan we werkelijk zijn.

Als wij in groten getale op deze manier blijven denken, zullen we nooit voorbij het tijdperk komen waar we nu in zitten.

De toekomst overwegend zitten wij nog steeds in de Middeneeuwen.

Tijd om logisch na te gaan denken mensen.

90% van de menselijke hersenen kan geen vloeistoffen en gassen in beweging berekenen, geen locatie bepalen en geen objecten in een visueel veld onderscheiden. Dit is Kevin Martin, meteoroloog, rapporterend voor de Zuid Californische weer autoriteit.

Nou, ik ben verveeld genoeg om enige locatiebepaling te berekenen – en jij?

(Begrijp me niet verkeerd Kevin Martin. Zonder jouw uitstekende onderzoek zouden we misschien nooit de kritische informatie vergaard hebben die we nodig hadden om de officiële verklaring te verwerpen! Onderzoek de informatie op zichzelf, in plaats van kinderachtige beledigingen naar je publiek te schieten…. en de waarheid zal op zichzelf staan!)

DE WITTE ZEE IS BIJNA DUIZEND KILOMETER VER WEG

In bovengenoemde video gebruikt Kevin de positie van de zichtbare bergketen in de foto om te bepalen dat de Witte Zee, waar de zogenaamde Russische raket werd gelanceerd, inderdaad in dezelfde richting lag als waarin de Spiraal verschijnt in de foto.

In zijn krant, heeft onze correspondent Amini uiteengezet, op een map, waar de zogenaamde raketlancering in de Witte Zee plaatsvond. Het belangrijke punt hier is de afstand – namelijk 971,26 kilometer:

Het eerste dat er hier uitspringt is dat als de raket defect raakte boven de Witte Zee zoals verklaard, dan zou het zichtbaar geweest moeten zijn in Noord Rusland, Finland en Zweden alsook in Noorwegen – echter het eiland Tromsø, bij punt A, was het punt waar het het best zichtbaar was, en er zijn geen sightings gemeld in Finland of Rusland.

NOORSE BERGKETEN 100 KEER DICHTERBIJ

De berg die Kevin Martin vond via Google Earth is ten volle 100 keer dichterbij dan de Witte Zee – op 9,623 kilometer in vergelijking tot 971,26 kilometer:

WISKUNDIG GEZIEN ONMOGELIJK DAT DE SPIRAAL EEN RAKET WAS OP ELK VAN DEZE AFSTANDEN

Nu we de (ahum) locatiebepaling hebben berekend, laten we Amini in zijn eigen woorden vertellen – allereerst de introductie en dan de conclusie van zijn zeer grondige onderzoeksrapport (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

Op de ochtend van 9 december overspoelden rapporten van vreemde, draaiende spiralen het internet en de mediapunten. Zij zijn bekend geworden als de “Noorse Spiralen”.

Hoewel dit over het algemeen wordt toegeschreven aan een mislukte testlancering van een Russische “RSM-56 Bulava” vanaf een Onderzeeër Gelanceerde Ballistische Raket [Submarine Launched Ballistic Missile (SLBM)], kan met enige basis van trigonometrie worden aangetoond dat deze uitleg fysiek onmogelijk is.

Door een enkele, timelaps [vertraagde] fotoopname en van elk van de vele video’s van de spiralen, kan de snelheid van de zich verspreidende “rimpelingen”, die veroorzaakt worden door het fenomeen, berekend worden met behulp van twee structuren/grenzen:


1) In de onderste structuur/grens, is aangenomen dat de spiraal boven de berg in de foto hangt (9,623 km ver) en de snelheid van de zich uitspreidende “rimpelingen” ongeveer 316,8 meter per seconde is.

2) In de bovenste structuur/grens, is aangenomen dat de spiraal direct boven de Witte Zee hangt (971,26 km ver) en de snelheid van de zich uitspreidende “rimpelingen” ongeveer 32,873 meter per seconde is.


Het wordt aangenomen dat de raket, de zogenaamde oorzaak van de spiralen, ergens tussen deze twee punten was op het moment van het defect. Echter, deze snelheden suggereren dat de geobserveerde “rimpelingen” geen rook kunnen zijn – en daarom kan de spiraal niet veroorzaakt zijn door een raket.

LATEN WE NAAR DE CIJFERS KIJKEN – HET DRAAIT GEWOON VEEL TE SNEL

Nadat Amini door een serie eenvoudige wiskundige proeven gaat, werkend met het feit dat de Spiraal ongeveer 1 cyclus per seconde draait zoals te zien in diverse video’s, rekent hij uit hoe snel de raketuitlaatgassen moet draaien – zowel tijdens de “onderste grens” afstand van 9,623 kilometer als de “bovenste grens” van 971,26 kilometer.

Hier is het probleem – zelfs als de Spiraal op de “onderste grens” was van 9,623 kilometer ver – net achter de andere kant van de berg, zoals het duidelijk is in de foto – dan is de draaisnelheid van de armen nog altijd 1142,634 kilometer per uur – en dat is meer dan twee keer zo snel als de hardste windkracht ooit gemeten in de menselijke geschiedenis! (transcript ter verduidelijking toegevoegd):

De snelheid van de onderste grens van 316,58 meter per seconde is ongeveer gelijk aan 1142,634 kilometer per uur. Dit is meer dan twee keer het 511,771 kilometer per uur wereldrecord voor de hardste wind (welke werd veroorzaakt door een tornado).

De snelheid van de uitspreidende “rimpelingen” bij de onderste grens is veel groter dan welke deeltjes dan ook zouden kunnen gaan in de atmosfeer.

Overigens verwijderen de “rimpelingen” zich vanuit het centrum van de spiraal met een bijna constante snelheid. Deeltjes die op zo een snelheid bewegen zouden zeer snel uiteenvallen.

Deze ongelofelijke snelheid is berekend alsof het centrum van de spiraal boven de berg zou zijn. En toch, hoe verder wij aannemen dat de spiraal weg is, hoe groter de snelheid van de “rimpelingen” …

Er is geen fysiek mogelijke afstand vanaf waar een raket de spiralen in kwestie zou kunnen veroorzaken.

Dus wat is er in vredesnaam aan de hand hier? Een raket kan de Noorse Spiraal niet veroorzaakt hebben. Daar bestaat geen twijfel meer over. Het is een wetenschappelijk feit.

Wij zullen deze connectie verder uitzoeken op de volgende pagina van dit rapport, getiteld Noorse Spiraal Verklaard.