Home > > Blossom Goodchild - 30 juni 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 30 juni 2018

Blossom: En ... hier zijn we weer. Welkom, mijn vrienden. Er hebben veel mensen geschreven om hun gedachten te delen omtrent Het Gebeuren. Er komen steeds meer overeenkomsten naar voren en de meesten 'VOELEN' beslist dat het sneller zal plaatsvinden dan gedacht. Er komt nu zoveel in de openbaarheid en er worden dingen onthuld, waar je nachtmerries van zou kunnen krijgen. U zei al, dat dit zou gaan beginnen. Een mevrouw stelde een vraag over 'onszelf beschermen'. Kunt u hierover spreken? Aangezien sommigen daar behoefte aan hebben en anderen niet.

Federatie van het Licht: Welkom ook aan jou, lieve Blossom en aan allen die verlangend en belangstellend onze berichten lezen. Wij willen hier heel graag méér over vertellen en toch, onthoud dit ... net als met andere berichten ... dit is 'ons' standpunt, en wat past voor de één hoeft niet te passen voor iedereen.

Blossom: Dat heb ik echt wel geleerd uit de e-mails die ik door de jaren heen heb ontvangen!

Federatie van het Licht: Om te beginnen ... hebben we het hier over het beschermen van uzelf tegen negatieve energieën en invloeden, toch? Want ... sommigen VOELEN de behoefte om een beschermende muur op te bouwen, om ervoor te zorgen dat een dergelijke negativiteit niet kan binnenkomen in hun persoonlijke Energieveld. Wij neigen er zeer sterk naar om te zeggen: doe dat. Het kan beslist geen kwaad en het werkt zeker preventief.

Blossom: Maar anderen voelen - zij 'WETEN' - dat zij beschermd zijn door 'het Licht te Zijn' dat ze zijn en dat er zich rondom hen altijd een beschermende barrière bevindt, om hen te beschermen tegen dergelijke energieën die hun energieveld bestoken.

Federatie van het Licht: Dat is ook prima, zolang dat voor HEN past. Maar zoals gezegd, raden wij aan om ALERT TE ZIJN. We zeggen niet dat u dag en nacht beschermende muren moet optrekken ... dat hoeft niet, maar bijvoorbeeld wel wanneer u ergens heen moet waar u voelt dat de energieën beperkt zijn qua Licht en u instinctief uw ziel wilt 'beschermen'.

U moet niet vergeten dat er veel Zielen zijn met weinig Licht, die maar al te graag de batterijen willen leegtrekken van iemand met véél Licht. En dan is daar nog hun afgunst …

Hun werkwijze is het teweegbrengen van angst en onrust. Dit is hun voornaamste doelstelling en het enige wat zij KENNEN. Zij voelen zich niet op hun gemak bij zoveel Licht en daarom doen zij hun uiterste best om onrust te veroorzaken bij/in die Lichtende Energie.

Blossom: Hebben we het hier over 'spirit' energieën?

Federatie van het Licht: We hebben het over de vele invloeden, die allemaal hetzelfde doel nastreven. Dit kan gaan van 'verdwaalde' spirit entiteiten ... tot mensen die de weg kwijt zijn ... tot elektronica ... en zelfs ... laat het ons rondzwervende 'Energie' noemen. Er zijn veel verschillende energetische componenten die nog niet tot het besef zijn gekomen van hun volledige potentieel in het Licht, en die zich daarom op hun gemak voelen met de beperkingen zoals zij die kennen en waar zij zich 'op dit ogenblik' goed bij voelen.

Blossom: Op dit punt in de channeling was er een oponthoud. Vanwege de zes maanden durende renovaties bij de buren, het zagen, het boren en daarbij ook nog de hond van de nieuwe aannemer, die niet ophield met blaffen ... waardoor mijn hond ook ging blaffen en aansluitend alle honden in de buurt gingen meedoen, daarbij nog de aanhoudende regen die vol zit met deprimerende chemicalieën, enz ... ben ik dan toch eindelijk ontploft! Ik heb lopen roepen en tieren (tegen mijzelf) ... ECHT ERG. Eigenlijk best wel grappig, gezien het onderwerp waar we het over hadden! Dus hier ben ik weer, een paar uur later, om het opnieuw te proberen ...

En dit raadt u nooit ... dit is niet leuk meer ... de piepende graafmachine is net begonnen! Dus, Blossom Goodchild ... kun je boven dit alles uitstijgen? JA, DAT KAN IK! Waar waren we ... we hadden het over bescherming tegen negativiteit, geloof ik. Lieve God, om deze ironie moet je toch wel lachen!

Federatie van het Licht: Wij zijn blij dat u toch nog wil hervatten ... Een interessante 'ommekeer' - vanuit ons perspectief heel plotseling - toen u zoals u het noemt 'tekeerging'. Een interessante verandering in de kleur van de Energie. Maar wij 'voelden' uw frustratie.

Blossom: Toch wil ik nog even benadrukken, dat ik altijd een gebed om bescherming uitspreek, voordat ik dit soort 'werkzaamheden' begin.

Federatie van het Licht: Laat ons dan verdergaan ... Lady of Light.

Blossom: LOL = Lady of Light. Dat vind ik leuk, ik had het bijna niet opgemerkt. Bedenk wel, dat ik een paar uur geleden niet zo 'Licht' was!

Federatie van het Licht: Er zijn inderdaad mensen die ervoor kiezen om te WETEN dat zij een krachtig Licht zijn en dat daarom niets hen kan schaden of kan binnenkomen in/bij dat Licht. Als dit hun Waarheid is ... als dit voor hen zo werkt ... dan past dat bij hen. Indien u zich echter bewust wordt van een Energie die niet zo 'uitnodigend' is ... dan is het heel verstandig om bewust een schild rondom u op te trekken. Wat heeft u te verliezen?

Blossom: Niets, ik ben het helemaal met u eens. Ik heb in het verleden e-mails gekregen betreffende Zielen die het gevoel hadden dat ze bezeten waren of dat er een vloek op hen lag en die letterlijk door de kamer werden gevlogen, door zulk een negatieve 'kracht'. Daar kan ik echt niks mee ... en zij helaas ook niet. Dus, heeft u misschien een suggestie hoe wij onze Zielen het beste kunnen beschermen?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. We hebben al het schild vernoemd. DIT ALLES DRAAIT OM VISUALISATIE. Uw belangrijkste werktuig, zoals White Cloud al zo vaak heeft gezegd ... opdat u het zou onthouden.

Visualiseer een Gouden Schild Van Licht, helemaal om u heen en zie hoe elke negatieve energie die daarin wil binnenkomen, simpelweg ervan afketst. WEET dan ook dat NIETS er doorheen kan komen.

Wat kunt u verder nog visualiseren?

Blossom: Ik stel mij soms voor dat er een kristallen buis neerdaalt, over mijn lichaam ... Het Licht kan wel naar buiten stralen, maar het duister kan er niet in komen.

Federatie van het Licht: Of, misschien kunt u op een denkbeeldige knop – ergens in uw Wezen – drukken en zien hoe een Energieveld in alle kleuren van de regenboog uitstraalt rondom u. Het gaat om de intentie achter de visualisatie, die is het belangrijkst.

Ziet u, Blossom, er zijn mensen wiens Licht helderder straalt dan dat van anderen ... en 'behoeftige' zielen willen een deel van wat die Heldere Zielen hebben.

Blossom: Maar, als die Heldere Zielen dan zo Helder zijn, dan WETEN ze toch gewoon dat ze beschermd zijn, omdat de kracht van hun Licht een 'afweer' vormt voor het duister?

Federatie van het Licht: Niet noodzakelijk. Want sommige Heldere Lichten kunnen van hun hart uitstralen met de meest Lichtende intenties ... en zich desondanks ... niet bewust zijn van HET FEIT dat er anderen zijn die dit willen vernietigen. Misschien zijn ze daarin een beetje onwetend ... daar waar anderen het Heldere Licht EN het bewustzijn hebben ... als dat het duidelijker maakt?

Blossom: Voor mij wel! Dank jullie wel daarvoor.

Federatie van het Licht: Dit betekent niet ... dat u, vanuit die beschermende barrière ... uw Licht niet kunt laten schijnen NAAR die verdwaalde, verduisterde energie die tracht om de boel te saboteren. Want de reden waarom zij willen saboteren is, omdat zij het niet begrijpen ... en wat het betekent om dat Licht te hebben. Het is dus zeer weldoend om uw Licht te laten schijnen in elk duister energieveld, ook al komt u nooit te weten of u daar enig verschil hebt kunnen maken.

Blossom: Nogmaals. Dank u. Nog een beetje méér over dit onderwerp ... er worden dezer dagen steeds méér Waarheden onthuld ... er kruipt steeds meer slijk onder de kieren door ... en het is moeilijk om niet geraakt te worden, door wat we vernemen. Maar, we proberen het wel! Deze Planeet heeft echt 'geleefd' in de meest duistere aller tijden! En ik heb het idee, dat dit nog maar het begin is.

Federatie van het Licht: U heeft gelijk. En daarom, Blossom, gaan wij verder zoals we bezig zijn ... we herhalen dezelfde informatie telkens weer ... opdat U HET ZOU SNAPPEN. Opdat U ZOU BEGRIJPEN ... dat UW LICHT ... HET LICHT VAN IEDER VAN U ... zo broodnodig is om al deze verduisterde dagen te VERANDEREN in de meest zonnige tijden.

Dit kan niet in één nacht gebeuren. Er is zoveel schade aangericht ... er moet zoveel worden heel gemaakt.

Daarom vragen wij u opnieuw om u te herinneren waarom u hier bent. Waarom u ervoor heeft GEKOZEN om te komen ... Omdat u WIST dat u de kracht en al het nodige in u had, om zulke problemen te overwinnen ... om ze te doorstaan ... en om méér dan ooit ... uw Licht te laten schijnen in/op de Zielen, de plaatsen, de ruimten, de situaties, de omstandigheden ... de puinhoop ... die zich nu aandient.

Blossom: Het is heel moeilijk om dat te doen, wanneer die confrontaties te maken hebben met zielen (van de kerk) die jonge kinderen martelen en offeren.

Federatie van het Licht: Juist daarom zijn Zielen zoals uzelf en de Zielen die deze berichten lezen hier, Blossom. Juist daarom! Om deze 'puinhoop' te zien voor wat hij is ... wat hij is geworden ... en om EEN WERELD TOT STAND TE BRENGEN DIE EEN DERGELIJKE GRUWEL NIET MEER KAN EN ZAL ACCEPTEREN.

Dit zijn de dingen waarover wij met u hebben gesproken en waarop wij u hebben voorbereid. Wij hebben u voorbereid om daar bovenuit te stijgen, in uw Kracht en in uw Licht. Want wij zeggen u, Blossom ... er is echt wel voorbereiding nodig om uit te stijgen boven alles wat er onthuld gaat worden.

Zoek de kracht in uzelf. Neem de tijd ... neem de tijd om de reis naar Huis te maken ... om uw systemen te regenereren. Herlaad uw Energieën. Als u dat doet, dan zijn er geen woorden nodig om 'uw dag te Verhelderen', om 'uw last te Verminderen'. Want als u 'daar' bent ... wordt alles wat u bent, vanzelfsprekend. Alles wat u doet ... wordt vanzelfsprekend.

Wij vragen u om dergelijke kwesties niet te negeren. Want zij zijn uiterst belangrijk in deze gevoelige dagen.

De vooruitgang die plaatsvindt gaat razendsnel.

Blossom: Vooruitgang, zegt u?

Federatie van het Licht: Ja, Vooruitgang. Vandaag, omdat wij dat noodzakelijk vonden, hebben wij ons gericht op de meer ernstige kant van wat er gaande is. Om u bewust te maken van wat er van u verwacht wordt. Maar, weet ook ... dat zulk een vooruitgang ... is bereikt/wordt gemaakt ... aan de Lichtere kant van het Leven.

Onthoud goed ... we hebben erover gesproken dat deze Waarheden onthuld zouden worden ... en dat IS nu gaande ... hetgeen betekent dat u steeds verder op weg bent naar een betere wereld. Want hoe méér er onthuld wordt ... des te méér u weet dat het Licht echt aan de winnende hand is en dat er geen plaats meer is voor het duister.

Strijders voor het Licht ... Dierbare Zielen van de Aarde ... Sluit heel even uw ogen en adem diep in ... en in die diepte van uzelf ... VOEL DAAR UW WAARHEID ... VOEL UW KRACHT ... VOEL ONZE LIEFDE.

Wij begrijpen hoe gemakkelijk het soms kan zijn, om alle Vertrouwen in het Goddelijk Plan te verliezen. Want, vanaf de plek die u in dat Plan inneemt ... ziet u het zo heel anders dan vanuit de plek waar het Werkelijk staat.

WEET ... WEET ... WEET IN UW HART ... IN DEZE KOMENDE DAGEN ... DAT ER ZULK EEN VERANDERING TOT STAND GAAT KOMEN ... MET UW HULP!

DAAROM BENT U HIER.

HIERVOOR BENT U GEKOMEN.

Ziet u, wij herhalen deze woorden telkens weer ... en toch, des te méér erkenning er wordt gevoeld over uw WARE Wezen ... des te méér zullen deze zelfde woorden anders VOELEN. Omdat zij dan worden ontvangen ... vanuit/met ... een diepere WAARHEID van WAARHEID.

Wij willen graag dat uw gevoel u laat weten dat wij spreken zoals wij doen, om uw Ziel te beroeren. Om u te bemoedigen en u voorwaarts te begeleiden.

Blossom: O, mijn vrienden, u doet dat op wonderbaarlijke wijze! Heel erg bedankt. Eens te meer voel ik mij sterker, dankzij uw wijsheid. Voor mij is het inderdaad zo: het beroert mijn ziel, om 'méér mijn best te doen' en niet toe te staan dat ik terneergeslagen wordt door dit alles. Heel, heel erg bedankt. In zoveel Liefde en Dankbaarheid,

Federatie van het Licht: Het is ons een genoegen ... en wij zijn ondergedompeld in Vreugde, dat u heeft willen hervatten!

Blossom: Ik ook, terwijl ik heel veel Liefde stuur naar de bouwvakker hiernaast met de zaag ... de bouwvakker met de hamer, de bouwvakker met de boor, en naar de hond die overduidelijk géén kauwspeeltje heeft!

Federatie van het Licht: Zoals wij zoveel Liefde sturen naar u ... méér dan u echt kunt voelen. Maar naarmate u 'terug groeit in uw Licht' ... zal ook dat veranderen!


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle - Spiritueel Lezen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!