Home > > Blossom Goodchild - 27 september 2016

Blossom Goodchild - 27 september 2016

Blossom: Nou, het is interessant. Ik heb het tweemaal geprobeerd en het is niet dat jullie niet in de buurt waren … het was meer dat mijn hoofd, voordat we begonnen, niet op de juiste plek zat om met jullie te praten… moeilijk uit te leggen. Misschien een te harde schil voor al die codes enz… Dus probeerde ik jullie te laten stromen, maar, het scheen dezelfde grond te zijn…met alle respect aan jullie. Maar, ik voelde me vandaag veel beter, dus ik dacht dat ik wilde zien wat er gebeurt. Wat denken jullie?

Federatie van het Licht: Welkom aan jou Blossom. Het schijnt dat je hersen capaciteit gewoon niet in de stroom zat om met woorden te werken die we uitbrachten.

Blossom: En toch, waarover jullie pas hebben gesproken is heel interessant geweest. Denk eraan, ik moet toegevendat ik me een beetje verloren voelde de laatste tijd… weet niet waarom.

Federatie van het Licht: Kunnen wij een suggestie doen?

Blossom: Nou, zeker.

Federatie van het Licht: De veranderingen die heden gebeuren zijn transformerende Energieën die in en rond je zijn op een Hoger niveau. Dit is niet nieuw. Maar wat WEL nieuw IS, is dat er een opheffen is naar een Hoger niveau om je heen. Een feitelijk heffen. Een overdragen van jullie Energieveld naar dat in een Hoger soort. Dat wat eerder niet mogelijk was. Deze overdracht laat iemand onvast/onbestendig worden omdat het ’het verlies is’ van de oudere Energieën die goed gediend hebben, maar nu moeten worden losgelaten

De Hogere Energieën waar men letterlijk nu in stapt zijn van grote dienst en men zal zich voelen alsof hun benen onder hen weg gehaald zijn. Alsof men op lucht loopt… als het nieuwe zelf zich heeft gesetteld in dit nieuw gevonden niveau.

Blossom: Nou, dat klinkt als een aardige uitleg voor mijn lagere. Dat neem ik aan. Dank je. Zoals ik zei… toen we dat eerder probeerden de vorige week, ik voelde me gewoon alsof we over dezelfde grond liepen. Ik weet niet zeker wat het is dat ik jullie vraag…weer iets nieuws en anders… opnieuw? De codes waren interessant maar, het voelde alsof jullie punt was dat het begrijpen van die dingen er wel of niet toe doet… behalve dat we alles terugbrengen naar onze fundering… LIEFDE. Iets schijnt er gaande te zijn. Iets in de lucht waar ik niet helemaal mijn vinger op kan leggen?

Federatie van het Licht: Liefste Zielen van de Aarde … jullie zoeken altijd naar voldoening in jullie ziel.

Blossom: Zouden jullie dat niet doen? Het is een steeds doorgaande zoektocht.

Federatie van het Licht: Wij hoeven niet te zoeken… want wij hebben die voldoening. Maar, dat zou niet gekend zijn als ‘zelf’ voldoening. Want het is, zeggen we… algemeen. We accepteren alle dingen in het gehele WETEN dat alles dat overal gebeurt… precies …doet/zich gedraagt/ Is…als alles dat zo bedoeld is te zijn. Het gaat door in zijn volgende fase van zichzelf… omdat dat is wat alles doet. Elke verandering is een fijnere verbetering van zichzelf.

Blossom: Maar niet alles verbetert. Sommige dingen worden erger!

Federatie van het Licht: Maar die verbeteren in een ergere situatie.

Blossom: Dat klinkt raar.

Federatie van het Licht: Omdat dat is wat ‘hun roeping’ is. Om erger te worden. Dus gaan ze verder met verbeteren totdat wat het ook is… zijn piek bereikt en dan van koers verandert of gewoon ‘uitsterft’…als we het zo mogen stellen?

Zo zie je, Blossom, absoluut alles dat je doet… absoluut elke gedachte die je hebt… gaat door met zichzelf te verbeteren. Dat is wat Leven is.

Met alle respect… zo velen van jullie leggen dit verkeerd uit. Als dingen niet ‘tickety boo’ zijn … zoals jij zegt Blossom… voel je soms dat je faalt. Zo velen voelen dat je niet genoeg doet… jullie dienen niet Hoog genoeg voor het Groter Goed. Jullie voelen of je je kostbare tijd op Aarde verspilt… willen meer van dit, of meer van dat. Wensen een groter, helderder bedoeling. Willen voelen dat je je merk hebt achtergelaten op de Energie van de Aarde als je er verder doorademt.

Blossom: Inderdaad. Zouden jullie dat niet doen?

Federatie van het Licht: We weten dat we dat zouden doen… gewoon door daar te Zijn. Er is een gezegde…’Zoek en je zult vinden’. Wat is het dat men zoekt?

Blossom: Je hebt dit eerder gevraagd, herinner ik me. Nou, Blijdschap, Zuivere Liefde… denk ik.

Federatie van het Licht: En waar is dat wat je zoekt?

Blossom: Nou, ik kijk binnen in… maar vaak als ik daar kijk is er een opmerking die zegt ‘Ben gaan vissen, ben gauw terug!’

Federatie van het Licht: Het is nooit weggegaan.

Blossom: Jawel. Of, als het er niet is, dan is het niet altijd beschikbaar… en je kunt niet zeggen ‘Maar Blossom, het is er wel’… want soms als ik echt kijk… is het nergens te vinden. De belachelijkheid waarop onze Planeet wordt bestuurd… de leugens en het bedrog… dat poppetjes gedoe waar we aan onderworpen zijn, schijnt soms zo onrechtvaardig… zo hopeloos… dat geluk niet naar buiten wil komen om te spelen. Met respect… jullie zijn geen aardling geweest, dus weten jullie niet echt hoe dit iemand kan beïnvloeden. Jullie zijn niet onderworpen geweest aan chemtrails, vergiften in het water, voedsel… zelfs in tandpasta!! Dat kan iemand helemaal naar beneden halen.

Federatie van het Licht: En je weet dat we gaan zeggen… dat hoeft niet zo te zijn.

Blossom: Ja, ik weet wat jullie gaan zeggen… en ik zal je het laten zeggen… opnieuw.

Federatie van het Licht: Dat wat jullie zijn is veel groter dan elke tandpasta!

Blossom: Lachen. Ik lach echt. Ik had dit zeker niet verwacht. Goed werk mensen… My, my hoe heeft jullie zin van humor vele triljoenen mijlen afgelegd sedert we elkaar voor het eerst ontmoeten.

Federatie van het Licht: Zo grappig als je dit kan vinden … wij zijn ook heel serieus, Blossom. Jouw denken… al jullie prachtige verbazend brilliante intelligente denkens zijn veel groter dan elk chemisch middel dat kan zijn ontwikkeld om jullie Energetische Wezen te doorkruisen. Een gedachte… in de juiste richting kan zulke dingen weghalen.

Blossom: Dat moet dan wel meer zijn dan een gedachte.

Federatie van het Licht: Nee, dat is niet waar. Wat kan het nog meer zijn?

Blossom: Een weten!!??

Federatie van het Licht: Een Weten. Een Wens. Je bent juist. Maar die komt eerst uit de gedachte… alles komt daaruit.

Blossom: Ik weet dat dit juist is. Maar, bijvoorbeeld, ik heb soms ‘virus draden/dingen’ van een mug (Als ik die ooit te pakken krijg, heeft die het gehad) en dat heeft niet alleen ECHT effect op mijn stoffelijke lichaam… maar een symptoom kan ook mijn denken maken in ‘Ik geef NERGENS meer om’. Dat is een feit!

Federatie van het Licht: Wie zegt dat?

Blossom: Onderzoekers… en IK! Neem mijn woord ervoor… het gebeurt. En dit is maar een klein ding, alhoewel erg onprettig. Ik ken mensen die zich volledig bewust zijn van gedachtekracht en toch enorm lijden onder het stoffelijke plan… en het doet er niet toe hoe sterk hun WETEN is… de pijn of de ziekte zakt niet weg. Dit soort dingen die we allemaal moeilijk vinden te begrijpen… om te overstijgen. Samen met een triljoen andere dingen!

Federatie van het Licht: Liefste Blossom…

Blossom: Liefste vrienden…

Federatie van het Licht: Liefste Blossom…

Blossom: Breng het me… welke onthulling je ook uitbrengt.

Federatie van het Licht: Je bent juist. Wij hebben aan geen van de toestanden geleden die GEKOZEN zijn om in de menselijke vorm te leven moest je ‘door/uit leven’. Daarom kunnen we geen commentaar geven over we wel of niet anders gedaan zouden hebben, als we het leven zouden gekozen hebben om te ervaren op Planeet Aarde. Daarom is alles dat we kunnen doen… uitdrukken wat we weten… en dat is… dat verder dan jullie stoffelijke beschikking… in een andere dimensionaal niveau van jullie zelf… jullie magisch alles kunnen overwinnen.

Blossom: Ahha! Nu, dit is de zaak … ‘op een ander dimensioneel niveau’…Ik bedoel… we willen graag weten hoe je al dit spul uitzoekt… hoe je de magie kunt vinden op DIT specifieke dimensionale niveau waarin we wonen! Echt eerlijk, wie ergens anders leeft is niet te gebruiken voor ons als die wel of niet het hier en nu is waarin wij wonen en dat kan beïnvloeden.

Federatie van het Licht: Toch is het dat juist, Blossom. Het kan wel.

Blossom: Nou, het kan misschien een beetje te groot voor mijn schoenen hier zijn… maar jullie gaan zeggen dat we die kennis naar beneden kunnen laten stromen in deze dimensie.

Federatie van het Licht: Correct.

Blossom: Zie je, en hoor dit alsjeblieft van de bescheiden plek waarop ik sta, dat zeg… dit is waarom ik de vorige dag problemen had… Want we praatten over alles telkens weer en nu weet ik wat jullie zullen zeggen… want je hebt het al gezegd. Mijn probleem is dat ik volledig begrijp WAT je zegt en ik BEN HET ER MEE EENS. Maar ik ben niet in staat om wat je voorstelt te laten… werken. Als ik in staat WAS om … telkens dat het virus ontwaakte, bijvoorbeeld… ik dit kon overwinnen. Maar dat kan ik niet. Terwijl ik zelfs weet wat jullie hebben geadviseerd. Dus waar laat ons dat zitten? Niet op de zonnige kant van de straat. Voor wat goed is dit alles te WETEN en niet in staat te zijn om het naar voren te brengen? Zoals je kunt merken… ik ben helemaal niet voor het gaan…ik zit in een fijne, fijne houding op dit moment… Ik probeer je gewoon te vertellen hoe het eruit ziet/voelt.

Federatie van het Licht: Dus vertel ons dan misschien … wat dat WETEN in je is dat je laat WETEN dat wat wij zeggen juist is… ook al zeg je dat het niet zo is?

Blossom: Ik zeg niet dat het dat niet is. IK WEET DAT HET DAT IS! Maar weet niet zeker hoe je dit moet laten gebeuren. Hoe vaak heb ik gevraagd aan jullie HOE? HOE? HOE? Herinneren we ons wie we zijn?

Federatie van het Licht: Ongeveer honderd keer per honderd.

Blossom: En hoe vaak hebben jullie daarop geantwoord?

Federatie van het Licht: Het zelfde numerieke getal.

Blossom: En dus waarom ben ik/zijn wij dan niet in staat om ‘daar te komen?’

Federatie van het Licht: Liefste Blossom… waar ben je van plan aan te komen?

Blossom: DAAR!

Federatie van het Licht: Waar is daar?

Blossom: Vertel me dat mensen. Waar gaan we allemaal naar toe… die in het hart gevoelde reis die ons verder meeneemt… Zeggen we dat die ons naar huis laat gaan?

Federatie van het Licht: Je bent altijd thuis met elke ademhaling van Goddelijkheid die je inhaalt. Je denkt gewoon dat je dat niet bent, omdat je je niet bewust ben van de WAARHEID van die zin.

Blossom: Ik weet dat het WAARHEID is. Ik ben me bewust dat het WAARHEID is… maar ik voel me niet thuis met elke ademhaling. Niet hier beneden… op Planeet Aarde.

Federatie van het Licht: Omdat je dat niet VOLLEDIG erkent als DE WAARHEID Blossom. Je zegt dat je bewust bent… Je accepteert dit als Waarheid. Maar je KIEST niet om het te VOELEN als de WAARHEID… met elke ademhaling die je in en uit ademt.

Blossom: Ben ik lui?

Federatie van het Licht: Helemaal niet. Maar, als jij KIEST om dit WETEN te erkennen uit een AL WETEND deel van je Wezen… het Weten dat God/Liefde is … Het is daar… En Is jou!

Blossom: Maar, wat houdt me tegen om te lopen, te ademen, te leven in die Goddelijke staat? Wat doe ik niet?

Federatie van het Licht: Je doet niets dat je niet zou moeten doen. Jij… zoals we zeiden in het begin… gaat perfect naar de ervaring van elk moment waarbij je ademhaalt.

Blossom: Dat beantwoordt mijn vraag niet.

Federatie van het Licht: Dat doet het wel, Blossom. Want met elk apart moment dat je op Planeet Aarde bestaat, word je die Goddelijkheid die je zoekt.

Blossom: Maar ik ben het al, nietwaar?

Federatie van het Licht: Ja, je bent het.

Blossom: Maar ik ben vergeten hoe het moet zijn, ja?

Federatie van het Licht: Ja en wij zijn hier om je dat te helpen herinneren?

Blossom: Hoe komt het dat het zo moeilijk is?

Federatie van het Licht: Dat is het niet. Het is deel van de droom… deel van het plan.

Blossom: Welke? Van de droom of het plan?

Federatie van het Licht: Van beide… want de droom is deel van het plan.

Blossom: Vandaag is het een prachtige zonnige dag hier in Noosa. Ik zag walvissen die zichzelf opgooiden terwijl ik wandelde met mijn hond op het strand. Ik voel me zo goed. Gisteren…voelde ik me hopeloos. Werd de virus geactiveerd? Hormonen? Energetische overdrachten? Ik bedoel… WHAH!! Wie heeft de antwoorden voor de ups en downs die we beleven? Wie trekt er aan de touwtjes? Wie draait de knop om op de roller coaster? En ze zeggen wij zijn hier voor dat ritje? De hemelen erboven. Er moet een ECHT goede reden zijn voor ons briljante intelligente denken om te besluiten hier te komen. Mensen die uit het lichaam ervaringen hebben, zeggen dat onze Planeet zo uniek is en een van de beste om ’t ‘zelf’ te ervaren. Dat kleine pixeltje van een ‘ruimte tuig’ die door de ruimte gaat… spinnend en draaiend… waarvoor? Ik weet dat ik dit eerder heb gezegd… maar… echt… waar gaat het allemaal om Alfie?

Federatie van het Licht: Het antwoord daarop liefste Blossom, ken je ook.

Blossom: Op een hoger niveau van mezelf?

Federatie van het Licht: Van binnen… diep van binnen.

Blossom: In de tussentijd… gaan we verder met ademen… gaan we verder met reizen… verder met lachen als we dat kunnen. Het is plezierig geweest… en altijd goed om in aanraking te komen, na een paar pogingen waarop het niet kon. Leuk. Veel dank natuurlijk.

Federatie van het Licht: Met zulke diepe dank voor allen om ons binnen te laten… diep van binnen.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! https://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!