Home > > Blossom Goodchild - March 26, 2012

26 maart 2012

Blossom: Een goedemorgen voor jullie.  Ik ben blij met jullie te kunnen praten, indien de tijd gepast is voor jullie?

Federatie van Licht: Zoals altijd is het een plezier. Zou je zo vriendelijk willen zijn om naar onze status te willen vragen?

Bloss: ‘ows’,  jullie status van de laatste tijd?

Fed.v.L: Het is meer dat we VOELEN dat het goed zou zijn voor velen dat ze begrijpen dat we uit een toestand van aanvaarding komen, van wie wij zijn. De rol die we in deze tijd in de onverdeelde aandacht op de planeet spelen, moet er een zijn van grote deelname in het totale perspectief. Daarom zien we het als waardevol voor jullie zelf om ook een diep inzicht te verkrijgen in de rol waaraan ook ieder individu deelneemt….  vanuit het perspectief van de Aardeziel. We vragen of jullie je rol juist spelen? Hebben jullie de tekst gerepeteerd en zijn jullie nu klaar om op te treden? Want inderdaad zal het heel spoedig de tijd zijn waarop sluiers worden opgetild en iemand’s kracht hem er doorheen moet dragen.

Zijn jullie klaar voor die verandering? Zijn jullie klaar om in positie te gaan en de kennis op te eisen over alles wie jullie zijn? Standvastig op jullie planeet Aarde te staan? Op te staan voor alles dat je hart WEET?

Als je hart je dat vraagt kun je dan met jouw Waarheid zeggen:“JA IK BEN KLAAR” ? Omdat het NU is… in deze dagen die net bij jullie om de hoek liggen. Dat je moet WETEN dat je inderdaad in de positie bent waarop je hebt gewacht. Jullie kwamen om te dienen en een dienst op veel grotere schaal dan waarin je ooit dienst hebt gedaan, dat zal er van je verlangd worden.

We vragen je om niet zwak te raken door bullebakken. We vragen je om je hoed vast te houden. We vragen je om sterkte te vertonen bij alles waar je getuige van bent en in alles waar je op voorbereid bent om mee te delen. We sturen je heel graag atomen Hogere energie die jullie hierbij zullen helpen.

Ja, jullie hebben al zo lang gewacht, toch vragen we ons af of je WERKELIJK de consequenties hebt overzien van je presentaties?

Voor hen in een positie van veiligheid en LIEFDE, voor hen die WETEN wie wij zijn,  zeggen we tegen jullie … pak jezelf bijeen op de manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Hiermee bedoelen we … BEREID JE VOOR! Praat met jezelf… we denken dat dit BEKEND staat als een peptalk. Begin dit op regelmatige basis te doen.

We stellen voor dat je het twijfelende deel van je denken overtuigt… “Ik ben een krijger van LICHT. Dat wat eraan staat te komen, is waarom ik hier ben. Ik ben sterk. Ik ben hier om te helpen. Ik zal graag de Waarheid vertellen. Ik ben NU klaar voor alles dat komt en ik zal bij dit Ontwakingsproces helpen door alle twijfels en angsten van anderen heen. Ik zal niet in vrees en twijfel wegzakken omdat anderen zich nog niet hebben geopend voor de WAARHEID van hun ziel. Ik zal er zijn om hen bij te staan.
IK BEN NU KLAAR om te doen wat ik hier kwam doen. IN WETEN, IN WAARHEID, IN LIEFDE.’

Bereid je op die manier voor. Met woorden die daarmee resoneren.  Bouw je WETEN op dat zo lang als een fantasie werd gezien, en die zal nu heel spoedig jullie werkelijkheid worden.
WEET dat jullie hart ervoor klaar is. Daarvoor kwamen jullie. Vul je ziel regelmatig met Liefde op een bewust niveau zodat sterkte blijft gehandhaafd.

De LIEFDE die wij hebben… voor jullie moeder Aarde en alles op haar, heeft geen grenzen. Jullie zullen deze vibratie van LIEFDE VOELEN naar buiten stralen door wat wij vertegenwoordigen voor jullie. Geen kunstmatige kopieën zijn in staat om de WAARHEID te resoneren op een manier die direct tot je hart spreekt. Laat alle verkeerde opvattingen los. Alle geruchten. Alles dat is uitgeroepen om iets te verkondigen wat het niet is. Want wij vertellen jullie….. Liefste Familie… als we opnieuw met jullie samensmelten… als we in de komende dagen naar jullie planeet terugkeren om ons weer met jullie te verenigen….

DAN KOMEN WIJ SLECHTS IN LIEFDE

Dit zal duidelijk zijn en kan niet over het hoofd worden gezien. Verheug je in gedachten. Verheug je in je hart. Visualiseer de tijd waarop wij opnieuw dichtbij jullie zijn in een stoffelijke representatie.

VOEL deze werkelijkheid het Bestaan in. Veranderingen die plaats vinden terwijl we communiceren bereiken hun toppunt-status. De ommekeer van gebeurtenissen waar je van hoort zullen fenomenaal groot zijn, vergeleken met dat wat je als enorm hebt gezien in de voorbije dagen. Want dat wat aan jullie op zoveel niveaus van je bestaan wordt onthuld… is van een grootheid die veel en veel groter is dan zij die denken waarover wij spreken… zich voorstellen.

Dat wat wordt onthuld zal het omhoog komen van het bewustzijn zijn. Als velen horen wat er in het geheim achter de schermen is gebeurd… zal hun Ontwaken de Waarheid herkennen. Alhoewel ‘nieuw’ voor het oor… zal veel een belletje doen rinkelen… en als eenmaal de processen van het denken zich hebben gesetteld en bemoediging hebben gebracht, dan zal de aanvaarding van WAARHEID de volgende fase laten beginnen.

Bloss:  En die is?

Fed.v.L: Dat er tijd is om de ketel op het vuur te zetten!

Wees wakker Beste Mensen. Lach in je hart en in je ogen… altijd NU. Houd het WETEN in je ziel zachtjes vast want de plek waarin je jezelf ontdekt is een van grote eer. Er zijn veel ‘afgunstige’ zielen  die graag in jullie positie zouden willen zitten, maar ere zij JULLIE dat jullie zijn waar je bent. Bouw op deze stuwkracht van LIEFDE verder. Vervul je bestemming en ga door deze transformatie heen met gemak en Genade met dat waarin je specificeerde.

Er zullen tijden van zulke grote verwarring zijn dat de wereld het best bekeken kan worden alleen vanachter je beddegordijnen. Het is dan dat jullie je herinneren om diep in te ademen en je Zwaard van Licht de hemel in steken om te worden opgeladen. In deze tijd is het dat je dagelijks moet drinken uit de Golden Chalice(Gouden Kelk). NU is het zover dat je er aan moet denken om je batterijen niet alleen zo nu en dan op te laden, maar tweemaal daags.

Ja, het Licht zit in jullie en zal en kan niet vertrekken, maar het is onvermijdelijk dat in tijden van grote verandering, zoals die nu bij jullie zijn…  je zwakkere momenten zult hebben door vermoeidheid en kwetsbaarheid. Daarom staan we erop, dat jullie je VOORBEREIDEN. Door dit te doen… ontstaat er weinig schade aan de ziel.

Deze woorden bieden we echt niet aan om je bezorgd te maken… slechts om je
VOOR TE BEREIDEN. We willen niet dat jullie je zelf bij tijd en wijle uitgeput zien zijn en dat je zegt: “Nou, ze hebben ons dit deel nog nooit verteld.”

En wij zeggen ‘deel’ omdat dit alles zal zijn wat er is. Een klein deel van de verandering. Als je gaat verhuizen… ben je opgewonden over de verandering, maar ook al gaat alles zo gesmeerd mogelijk, het betekent niet dat er niet veel werk bij is betrokken. Denk er aan dat het evenwicht  van jullie zielen nodig is. Want dit zal enorm helpen om het  meest gunstige resultaat te krijgen bij het hanteren van een gegeven situatie.

Zonder twijfel, zonder kwestie… in deze tijd… zullen degenen die klaar zijn om ons met open armen te ontvangen… zulke vreugde in hun ziel hebben. Deze dagen zullen je bijna laten zweven in waardering voor jezelf… door het luisteren naar de innerlijke jij die zo nu en dan heeft geworsteld om zijn Waarheid te begrijpen.

Jullie innerlijke vreugde zal niet te bevatten zijn. Dit zal op zijn beurt helpen bij wat er moet worden bewerkstelligd. Want deze vreugde draagt een energie met zich mee die van besmettelijke aard is. Dit is niks nieuws… toch zal het zo schijnen vanwege de hoogtes waarop die de energie van anderen kan bereiken welk misschien niet zo duidelijk VOELEN als jullie zelf.

Beschouw jullie zelf BEKEND te worden als ‘GELUKKIGE MENSEN’.  Sluit een pact met jezelf om iedere dag een “Gelukkig Mens’ te zijn. Dit is jullie kant van de dingen. Wij kunnen hierbij helpen, we kunnen leiding bieden… toch zoals we eerder zeiden… we kunnen het niet voor jullie doen. Dit is jullie grootste rol:

GELUKKIG TE ZIJN.

Je kunt niet gelukkig zijn behalve als je met LIEFDE gevuld bent. LIEFDE en Gelukkig zijn, zijn peultjes in een dop. Hoe gelukkiger je zelf laat worden… hoe vreugdevoller je openlijk wordt… hoe meer LIEFDE je uitdrukt naar degenen om je heen… hoe moediger je uitzicht is… hoe meer je zaden plant voor degenen die zelf te bang zijn om te zijn zoals jullie nu zijn.

Voorbeelden van LIEFDE zijn jullie grootste geschenk aan jezelf en aan anderen.

DAT IS ALLES DAT JE HOEFT TE DOEN, DE HELE DAG DOOR EN ELKE DAG…. WEES VOORBEELDEN VAN LIEFDE… en daarom  WEES WIE JE BENT.

Hoe makkelijk herkenbaar zullen jullie zijn voor elkaar. Is dit al niet zo?

De Waarheid is iemands glimlach en iemands ogen die zonder woorden tegen iemand spreken. Want het hart doet op deze manier al het spreken. Gewoon door een glimlach. Jullie weten dit. Jullie knikken en zeggen: “Ja, ze hebben gelijk.” Dus glimlach nog meer en als je glimlacht WEET dan dat je hart spreekt. Besteed meer tijd aan het toestaan van je hart om te spreken… in de stilte van zichzelf.

Al deze dingen kunnen jullie doen om jezelf te helpen terwijl we de nieuwe tijd binnen gaan. In de nieuwe vibratie. Als we je bezoeken… bij de eerste paar keren dat we op een spectaculairder herkenbare wijze komen… zullen jullie harten inderdaad op een Hogere vibratie resoneren terwijl we in elkaar opgaan. Maar het is nog steeds jullie positie om in deze ‘staat’ te blijven als we eenmaal vertrekken. Bij de terugkeer… zal meer worden gedaan vanwege de resonantie factor die er tussen ons is gekomen.

Zoveel opwinding is overvloedig daar op veel “Woon plekken’. Als jullie je geest tot rust brengen en ‘je afstemmen’… zul je veel VOELEN  en ‘zien’ dat er plaats vindt.

Vol stoom verder zou onze ‘treffende zin’ naar jullie zijn.

Bloss:  Waarachtig… ik denk dat jullie ontwikkelder zijn dan met stoom te werken!

Fed.v.L: En toch als altijd, kiezen wij onze woorden wijs en zien geen punt om ze te verspillen.

Bloss: Tickety Boo… Ik had een grappig plaatje van een ET met een puntmuts op die meer cokes op de machine deed met een snelheid in knopen!!!  ‘Kristallen’ en ‘gedachte’ denk ik dat die meer bij de orde van de dag horen. Bedankt voor de herinnering van de Kelk en het Zwaard naar de hemel enz….. zou het erg vinden om deze ‘handige hints’ op de stenige grond te laten vallen. In Liefde en dank.

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website

Share |