Home > > Blossom Goodchild - April 3, 2012

3 April 2012

Blossom: Hallo daar. Ik ben er. Ik heb een vraag in gedachten die ik misschien eerder had kunnen stellen. Het heeft te maken met alle discrepanties tussen diverse channelingen/doorgevingen en verschillende informatie die ons worden aangeboden. Ik weet dat jullie gezegd hebben om ‘de waarheid uit ons hart te volgen’ maar kunnen jullie uitleggen waarom er zoveel grote verschillen zijn? Elk van de mensen die deze boodschappen doorgeven schijnen goede bedoelingen te hebben en uit hun hart te komen, dus waarom is dit? Dit veroorzaakt grote ongerustheid voor veel mensen. Kunnen jullie ons wat verlichten in deze zaak, als je zo vriendelijk wilt zijn?

Federatie van Licht: Wat wij willen zeggen over zulke discrepanties is dat sommige die zijn doorgegeven verkeerd zijn uitgelegd door de kracht van de wil. Met andere woorden, er kunnen misschien mensen zijn die lijken Waarheid door te willen geven en toch hebben de energieën die een boodschap doorgeven aan een Aardse ziel in hun hart niet de beste bedoelingen.

Bloss: Ja, dat kan ik begrijpen. Velen hebben dit over ons gezegd! Het zou beledigend zijn om dit tegen iemand te zeggen die voelt dat degenen die hij channelt van Licht en Waarheid zijn. Maar voor mij…. we kunnen niet allemaal gelijk hebben… omdat er zoveel anders/verschillend is. Ik voel echt dat deze situatie moet worden opgehelderd. Veel mensen plaatsen zichzelf op de lijn van vertrouwen om informatie die zij krijgen ‘door te geven’ … Dus, hoe moet men Weten wat je moet volgen en wat niet?

Fed.v.L: Opnieuw zeggen we ‘wat zet je op een plek van angst en wat zet je op een plek van Liefde?’ Dat is alles wat je moet weten.

Bloss: Dus in de grond zeggen jullie dat alles dat je op een plek van Liefde zet, Waar is en dat wat je angstig maakt, onwaar is?

Fed.v.L: Dat is precies wat we zeggen. Als je het pad van Liefde volgt is er niets te vrezen. We komen niet bij jullie met boodschappen van ‘Pas op… jullie zijn verdoemd.’ Voor ons heeft dat weinig zin om te doen. Wij komen… zoals we eerder zeiden om jullie bij te staan in het herkennen/erkennen van wie jullie zijn en waarom jullie hier zijn. We komen om jullie te helpen JULLIE te vinden.

JULLIE ZIJN LIEFDE en komen uit Liefde, en alleen Liefde… het maakt niet uit wat er gebeurt, er is absoluut NIETS om te vrezen. Zij die dit vrezen… hebben de diepte van Liefde nog niet gevonden die in hen woont.

Bloss: Ik snap wat jullie zeggen wat dat betreft… maar het verandert het feit niet dat gechannelde boodschappen verschillen. Als ze uit de bron van Liefde komen, zouden ze zeker allemaal het zelfde zeggen?

Fed.v.L: Het feit is dat wat er gaat komen…. zal komen. Jullie zullen dit ervaren als dat gebeurt. De boodschappen die doorkomen doen dat om jullie voor te bereiden.

Bloss: Ik moet even onderbreken… sorry… Hoe kunnen we zeker zijn op welk scenario we ons moeten voorbereiden?

Fed.v.L: In ALLE scenario’s is er geen heerlijker voorbereiding voor de ziel dan LIEFDE en vreugde OP DIT MOMENT. Dat zou de hoofdboodschap moeten zijn. Er is alleen NU. Zo velen van jullie plannen een toekomst die niet NU is. We komen om jullie te vragen om IN HET MOMENT VAN HET NU TE LEVEN.

Bloss: En toch vertellen JULLIE ons over een tijd waarop we samen als een familie bijeen komen… in de tijd die komt… en dat is niet NU. Wat ons alleen aan de toekomst kan laten denken waarop jullie speculeren. Ik ben niet met opzet vervelend/lomp… Ik voel alleen dat wij met dit soort zaken vanuit ons Aardse perspectief in het reine moeten komen.

Fed.v.L: We begrijpen jouw positie. We verwachten vragen hier want we kunnen geen controle hebben over alles dat door anderen naar anderen wordt gestuurd.

Bloss: Toch waarom zijn er die verschillen in het verhaal van wat er komt? Het is net de film ‘sliding doors’ waar EEN seconde zaken kan doen veranderen … misschien in een parallel leven? Waarachtig Blossom! Waarom maken jullie het niet nog gecompliceerder…!

Fed.v.L: Nee. Dit is het geval niet.

Bloss: Wat is het dan?? Als jullie een Goddelijk Plan volgen… wat is dan de WAARHEID van wat er voor ons dit jaar is opgeslagen?

Fed.v.L: Wij hebben jullie de WAARHEID gegeven zoals we die zien. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden hoe anderen die zien en kiezen hoe ze zich daardoor gedragen.
Liefste dame… Wij waarderen het feit dat jouw taak niet een gemakkelijke is. We waarderen ook dat we niet van de Aarde zijn en daarom niet altijd de dingen zien vanuit een ‘aardlingen’ perspectief. We begrijpen dat je voor velen spreekt en vragen beantwoord wilt hebben. We begrijpen dat velen van jullie in verwarring zijn. We accepteren dat, want iedereen die leeft op een plek van angst in zichzelf… die is niet in staat om ALLES los te laten!

Hebben jullie er over nagedacht dat alhoewel wat je ziet en hoort misschien conflicterende zichten zijn… dat die je er ook toe brengen om VOOR JEZELF TE DENKEN? Als jullie alles dat werd gezegd blindelings zouden opvolgen… zou je dan naar de rand van een klip rennen, als je dat werd gevraagd? Als je verteld werd dat in de komende dagen een Lichtschip zou komen en over de rand van een klip zou zweven en jou gevraagd werd om van die klip af te springen en dat je dan in zijn straal gevangen zou worden en werd opgetild… Zou je dat dan doen zonder je hart te vragen of dit iets verstandigs was om te doen? We vragen je een antwoord Blossom?


Bloss: Nope. Dat zou ik niet doen…. tenminste niet zonder parachute!! Maar dan… wat is er dan met VERTROUWEN?

Fed.v.L: VERTROUWEN IN WIE? Behalve als je op jezelf VERTROUWT… je innerlijke weten… Hoe kun je een bron van buiten je Vertrouwen? Wat zou het punt zijn om op ONS te Vertrouwen als je niet allereerst jezelf VERTROUWT? Dit zou voor ONS een belachelijke procedure zijn… als je alles bekijkt.

Jij vraagt ONS om antwoorden op vragen die moeten worden beantwoord door in JEZELF TE VERTROUWEN!


Bloss: Wat als we het antwoord niet kunnen vinden of gewoon… niet weten?

Fed.v.L: Dan Vertrouw je jezelf niet… dus waarom zou je dan iets VERTROUWEN dat je hoort of leest dat van een ander komt?

Bloss: DUS… vanuit jullie perspectief… hoe stellen jullie je dan voor hoe we verder onszelf moeten VERTROUWEN?

Fed.v.L: Door je hart te volgen. Het is interessant voor ons dat dit ietwat moeilijk voor jullie is. Als jullie je blij VOELEN en vol LIEFDE en jullie zijn blij met de manier waarop je dag verloopt… zouden jullie het dan niet eens zijn met de manier waarop jullie jezelf VERTOUWEN over je besluiten?... want …kijk eens hoe jullie je VOELEN? Zo leren jullie op jezelf te VERTROUWEN.

Bloss: Wat als men zich ‘van het pad af’ voelt… dat kan gebeuren als we onszelf niet VERTROUWEN?

Fed.v.L: Waarom dan niet?

Bloss: Omdat we misschien geen misplaatst VERTROUWEN hebben, we kunnen misschien een slechte dag hebben.

Fed.v.L: Toch alles wat nodig is, is om die houding te veranderen… het maakt niet uit wat er gebeurt. Als je VERTROUWT op het feit dat het niet uitmaakt wat er is… er een resultaat zal zijn voor jullie Hoogste goed, dan stop je VERTROUWEN in jezelf wat nodig is voor die dag, voor alle dagen, door het op ‘jezelf en je GEVOELENS te VERTROUWEN’.
Als jullie je ongemakkelijk voelen over wat een ander zegt… waarom zou je dat dan VERTROUWEN? HOE kun je dat VERTROUWEN? Je wordt al door jezelf gezegd dat JIJ het niet moet vertrouwen… doordat het jullie dit laat voelen! GEVOELENS! GEVOELENS! GEVOELENS!


Bloss: Okay… Laten we wat verder gaan. Ik keek pas geleden naar een documentaire over chemtrails. Ik weet dit al een tijdje. Die documentaire is WAAR voor me. Ik VERTROUW het.. toch liet het mij niet goed VOELEN. Zie je wat ik probeer te vertellen?

Fed.v.L: Ja we accepteren dit uitgangspunt. Toch… was er niet een groot deel van jou dat met moed werd gevuld dat de WAARHEID nu verteld wordt? Voelde jij je niet sterker in een verenigd front dat de zielen hun Waarheid hebben gevolgd… om deze WAARHEID beschikbaar te maken voor velen… gedaan hebben wat ze deden? Jij hebt al lange tijd geweten van deze zaken… nu ben je blij dat er iets aan wordt gedaan. Maakte het je blij? NEE. Omdat je hart je vertelt dat dergelijke gruwelijkheid niet zal zegevieren. Je Vertrouwt hierbij op je instinct. OMDAT HET WAARHEID IS.

Bloss: Yep. Goed antwoord.

Fed.v.L: Wij vragen dat jullie JEZELF KENNEN. Dat is alles dat je hoeft te doen. Als iemand van jullie zou stoppen met lezen en informatie bijeenhaalt van degenen die in deze tijd niet op jullie planeet wonen… Denk je dan dat dit verschil zal maken in hoe je misschien reageert als zij van ons die ‘ergens anders’ wonen, op een onmiskenbare manier communiceren naar iedereen die daar getuige van is?

Wat als jullie communicatie systemen vandaag zouden falen en niet kunnen worden vernieuwd? Zouden jullie dit overleven? Natuurlijk zouden jullie dat! Wat als we over drie maanden aan jullie hemelen zouden blijven zodat iedereen dat ziet? Zouden jullie naar binnen rennen en je verstoppen? Natuurlijk niet! Jullie zouden VERTROUWEN wat jullie hart en je GEVOELENS tegen je zouden zeggen op dat bepaalde moment in tijd. Jullie zouden op dat gevoel Vertrouwen omdat er geen netwerk meer zou zijn van anderen om jullie te vertellen… of je voor te stellen hoe jullie je op dat moment moeten voelen.

DAN HADDEN JULLIE GEEN ANDERE KEUS DAN OP JEZELF TE VERTROUWEN.

Dit is wat jullie je moeten gaan realiseren…. DIT GAAT ALLEMAAL OVER JULLIE.

Dit gaat niet over ONS en over wie wij zijn en waar wij voor staan.

Het gaat over JULLIE en WIE JULLIE ZIJN…. en WAAR JULLIE VOOR STAAN.

STA OP EN WORDT GETELD! Laat jezelf zien wie je bent. Kijk NU om je heen en merk de veranderingen op die plaats vinden.

Jullie zijn de sterken. Jullie breken LOS/VRIJ! HELEMAAL DOOR JULLIE ZELF.

Jullie ontwaken voor het feit dat JULLIE … EN ALLEEN JULLIE dit kunnen doen.

HOE STERK! EN HOE MOEDIG!

Jullie marcheren voorwaarts en jullie zijn een kracht van LIEFDE die niet kan worden verslaan!!

Jullie begrijpen dit NU! Jullie ‘SNAPPEN DIT’ NU.

Jullie kwamen hier om dit te doen… om jullie planeet te veranderen naar zijn vroegere glorie.

JULLIE1 JULLIE! JULLIE! En jullie doen het… kijk om je heen… Jullie doen het.

We zullen blij helpen op manieren wat enorm voordeel zal brengen door middelen van ontwikkelde technologie … maar terwijl dit gebeurt… zijn JULLIE het die de positie laten openen waardoor wij dat kunnen doen.

WEES LEVEND BIJ JULLIE OVERWINNING! WEES JE BEWUST VAN JULLIE KRACHTEN! GEBRUIK DEZE, BROEDERS EN ZUSTERS VAN HET LICHT… en SCHIJN JULLIE WEG NAAR JULLIE NIEUWE KONINKRIJK.

ONS Vertrouwen zit in onszelf om jullie te Vertrouwen dit te doen!

Bloss: We zullen het doen. We zijn het aan het doen! Dank jullie zoals altijd. Van ons allemaal hier beneden… naar al jullie ruimte konijnen daar boven… Gelukkig Pasen.

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website

----------------------------------------------------------

Dit is het videootje dat Blossom zag. Vorige week in Nederland, bijna iedere morgen waren de chemtrails er! Echt heel erg. Ze zijn dus nog steeds bezig.

http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA
Share |