Home > > Blossom Goodchild - September 25, 2012

September 25, 2012

Blossom: Goedemorgen aan jullie. Het VOELT voor mij dat het heerlijk is als jullie wat advies kunnen bieden over hoe om te gaan met al die ‘discrepanties’ betreffende wat er in de volgende vijf maanden gaat gebeuren. Men VOELT zich heel erg in limbo (in onzekerheid) en nogal in verwarring over wat of er wel of niet gebeurt. Sommigen VOELEN “Dat we omhoog vliegen” op de 21ste of misschien eerder… Sommigen VOELEN dat er overstromingen en aardbevingen zullen zijn en dat alle communicatiestelsels weg zijn en dat we terug naar af zijn bij de spirit van de gemeenschap… sommigen VOELEN dat er schepen komen en dat er overal een tijdje paniek zal zijn… sommigen VOELEN dat het Christus Licht zal neerdalen.. Sommigen hebben helemaal geen idee van wat dan ook over iets van dit alles. Dus voor degenen van ons die de “Keuze hebben” om wat te “Denken en te OELEN’… wat zeggen jullie tegen ons… over hoe we hier doorheen kunnen komen terwijl we wachten op iets wat hierboven staat. zal gaan gebeuren?

Federatie van het Licht: Ook een goede morgen aan jullie. We accepteren dat deze zogenaamde ‘discrepanties’ misschien iemands gedachten als een echte dwarrel wind laten draaien. Toch stellen we voor dat het meesterschap van VREDE in je, alle zorgen onmiddellijk laat verdwijnen. Als Vrede in de ziel zelf woont… want dit is wat de WARE ZIEL ZELF IS…. dan zijn er geen gedachten van ‘wat als dit… wat als dat’ … omdat iemands Vrede van geest gewoon op ieder moment van het nu …IN VREDE leeft.

Blossom: Dan kunnen jullie ons misschien ook wenken geven hoe je die VREDE kunt vinden? Want hoe dichterbij het eind van het jaar komt, hoe meer men op een plek van totaal ‘niet weten’ schijnt te komen. Ik vraag jullie niet om ons te vertellen wat er gaat gebeuren… jullie zeggen het is EEN GROOT GEBEUREN… en ik respecteer dat feit dat je verkoos het daarbij te laten. Dus… Vrede binnenin vinden… Zeggen jullie nu ‘mediteer meer’ enz… dingen die we al weten?

Federatie van het Licht: Als je die dingen al wist, dan moeten we zeggen…. waarom laat je die dan niet zo GEBEUREN?

Blossom: Doordat het dagelijkse leven voorbij suist en alhoewel meditatie bij mijn routine hoort…. VOEL ik niet dat ik moet leviteren(omhoog moet gaan) met mijn benen rond mijn oren!

Federatie van het Licht: En wat voor goeds zou DAT jou of iemand anders doen? Liefste zielen… we moedigen jullie aan om ‘Af te schakelen en Thuis te bezoeken’, zo vaak als je kunt. We hebben de voordelen hiervan vaak aangeboden… toch begrijpen we ook dat er, anders dan dit, veel gedaan moet worden in iemands dag. Daarom, mogen we iets heel eenvoudigs zeggen om je op te richten?

Blossom: Schiet maar!

Federatie van het Licht: WETEN!

WEET WEET WEET DAT ALLES GOED IS .

WEET WEET WEET dat wat er ook gebeurt… deel is van het GODDELIJKE PLAN.

Als jullie DIT WERKELIJK WETEN…als dit in iedere cel van je lichaam woont… als iedere gedachte deze kennis heeft… dan kan er geen verwarring meer zijn. En als jullie doorgaan dit WETEN te versterken… dan komt de VREDE die jullie zoeken, in jullie tot WORDING.

In de tijd van verwarrende gedachten… BEHEERS JE (BE IN CONTROL) … NEEM DE BEHEERSING.... (TAKE CONTROL) …. over hoe jij wilt denken. Als je
dit syndroom tegenkomt: ‘Wat, als dit of dat gebeurt…’ verander dan onmiddellijk je gedachten door een WIT LICHT in je te ervaren wat naar buiten straalt. Haal een paar keer diep adem en WEET… dat ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN.

Jullie,… de sterksten van de sterken… voltooien jullie taak bij iedere ademhaling die neemt. Jullie VERVULLEN je bedoeling. Jullie zijn hier… en doen waarvoor je kwam te doen… en als dit GROTE GEBEUREN heeft plaats gevonden… dan zullen jullie doorgaan te doen wat je hier kwam doen… toch zal er dan een verschil zijn… een belangrijk verschil… want jullie zullen je anders VOELEN… Jullie zullen je van het plan zoveel meer bewust zijn. Zoveel zal er op zijn plek vallen als veel stukjes van de jigsaw puzzel worden gepresenteerd en op hun rechtmatige plaats ingepast worden om het plaatje te voltooien.

Daarom zeggen we steeds tegen jullie … WEES LIEFDE…. ALLEEN LIEFDE.

Blossom: Ik begrijp dat… maar vanuit ons gezichtspunt… ja…. velen van ons ZIJN LIEFDE zoveel als we VOELEN dat we in staat zijn om dat in deze tijd TE ZIJN. Maar laten we eerlijk zijn.. Als jullie in onze situatie waren… dan kon je me niet vertellen dat je het niet erg zou vinden als een insider ‘zijn mond voorbijpraat’ zodat je ECHT WIST wat je kon verwachten?

Federatie van het Licht: Liefste zielen… JULLIE ZIJN DE INSIDER! JULLIE WETEN HET AL en als de dingen echt gaan beginnen en zich naar buiten EN naar binnen laten zien .. dan zal jullie herinneringsknop worden geactiveerd.

We hebben al eerder gezegd… het zal zijn alsof er een knop wordt omgedraaid en ‘Daar ga je’. Het heeft te maken met de timing, zodat alles gesmeerd zal verlopen. Het zou niet gerechtvaardigd zijn om ‘De knop te vroeg om te knippen’ .. voor niemand… omdat er veel verkeerd zou kunnen gaan als dat ging gebeuren.

Blossom: Dus… zal het (metaforisch) dan zoals met een hoofdschakelaar gaan?… Of een knop voor ieder individu als die en wanneer die klaar is?

Federatie van het Licht: Nee… het zullen geen andere keren zijn voor ieder apart. Het zal zijn zoals je zegt… als een bliksem…. Een Oplichten. En zoals eerder gezegd… het zal zielen anders/verschillend aanraken, afhankelijk van op welk niveau ze reeds zijn… binnenin.

DAN zullen de dingen begrijpelijk worden.

DAN zal begrip op veel niveaus binnenin aanwezig zijn.

DAN zullen alle misvattingen over de ‘Wat als..?’sen begrepen worden.

We zeggen jullie in WAARHEID liefste zielen… VERTROUW!

VERTROUW dat deze GROTE TRANSFORMATIE TEN GOEDE VOOR IEDEREEN is.

MOGEN WE OPNIEUW ZEGGEN… ER IS NIETS TE VREZEN… WAT ER OOK GEBEURT.

Blossom: Okay… ik versta jullie… maar … als jullie zeggen ‘Wat er ook gebeurt’… als we dit inzicht van jullie niet hadden gekregen over ‘Niets te vrezen’… zou dan, wat er ook gaat gebeuren…ons bang maken in normale omstandigheden? Is het dat er bepaalde dingen kunnen gaan gebeuren en we op ons best moeten zijn en we ons herinneren dat jullie zeiden: ‘Er is niets te vrezen’ zelfs als dingen om ons heen gebeuren die ons laten beven in onze schoenen? Is het dan dat we de sterksten van de sterken zullen worden? Of gebeurt er niets van dat alles? Want ik weet dat jullie nogal ‘Lichtjes’ gezegd hebben dat er enige verwarring en turbulentie onvermijdelijk zou zijn.

Federatie van het Licht: Er zullen tekenen zijn die het pad leiden. Ja, er zal een ommekeer/ontreddering zijn… toch zal die maar kortdurend zijn. En ja… we lezen nu jouw gedachten, Blossom… en nee… we onthullen niet van welke soort.

Toch is het hier dat jullie kracht ‘in werking springt’… en we willen tegen jullie zeggen… dat het niet zal gaan hoe jullie je dit voorstellen. Heel weinig ervan.’

Blossom: Dat is een interessante uitspraak… omdat jullie tegen ons zeggen om onze Nieuwe Wereld te creëren door onze gedachten.

Federatie van het Licht: Ja, dit is inderdaad zo… toch is het niet zo als jullie feitelijk ‘aankomen’ bij je creatie van gedachte die in de werkelijkheid is gekomen… Jullie VOELEN je anders dan dat je dacht dat je je zou VOELEN als je erin bent? Omdat jullie het op dat moment be-leven, vergeleken met het leven ervan in de droomstaat.

Blossom: Mmm! … en daar liggen 55 hoofdstukken!

Federatie van het Licht: Er ligt een WETEN in ieder van jullie, dat je hier bent om een reden. Als dit WETEN nu niet op de voorgrond staat van je WEZEN NU… dan zal het dan wel zijn.

Blossom: Ik kan VOELEN wat jullie proberen te schetsen en toch zijn woorden opnieuw niet in staat om dat GEVOEL VAN WETEN vast te pakken dat ik nu heb over dit WETEN!

Federatie van het Licht: Toch zal ieder van jullie dit tegenkomen en precies WETEN wat het is dat jullie zullen doen als je in verbinding bent met die fase van het GODDELIJKE PLAN.

WE BENADRUKKEN MEER DAN OOIT… VOLG JE HART.

VERBIND JE MET DE EENHEID DIE ALLES IS.

DIT IS GEEN WILLEKEURIGE/ZOMAAR DENKWERK.

WAT GAAT GEBEUREN IS DOOR DE HEMEL GEZEGEND.

ER IS NIETS OM TE VREZEN!

Er zal een aanpassingsperiode zijn… toch zal die opwindend zijn… Jullie schijnen te vergeten, Blossom dat er een ‘Nieuwe Jullie’ zal zijn in die overgangsperiode. Dus hoe je ‘Nu’ over dingen denkt, is de manier zoals je er nu met ‘De Oude Jij’ over denkt. Hoe je de dingen ziet als ‘De Nieuwe Jij’ zal zo veel gemakkelijker zijn om IN LIEFDE TE ZIJN. WANT JULLIE ZULLEN DAAR ZOVEEL MEER IN ZIJN! ZO ZIJN! ERVAN ZIJN!

Dus zeggen we opnieuw… VERTROUW.

Vertrouw in jezelf en VERTROUW op wat zal zijn.

Blossom: Ik doe mijn best. Dat is alles wat iemand van ons kan doen. Aan het eind van de dag… wat er zal zijn, zal er zijn… en waarom niet onze weg er doorheen LEVEN, LACHEN, LIEFHEBBEN als een voorbeeld voor anderen.. en die energie rondom verspreiden.

Federatie van het Licht: Waarom niet, inderdaad!

OH… ONZE GELIEFDE MENSEN… NEEM EEN OGENBLIK… NU … STOP EN NEEM EEN MOMENT OM DE LIEFDE EN HET LICHT TE VOELEN EN DE BEMOEDIGING DIE WIJ JULLIE STUREN. VOEL DIE IN JE… EN LAAT DIE OPZWELLEN… LAAT DIE ZICH IN JE HEELHEID OPBOUWEN TERWIJL JULLIE JE ADEM INHOUDEN BIJ DE ERKENNING. ALS JULLIE JE MET ONS VERBINDEN OP DEZE MANIER… ZIE EN VOEL HET LICHT DAT JULLIE ZIJN ZICH OM JE HEEN UITBREIDEN… VOEL HET PULSEREN MET DE HARTSLAG VAN HET ENE. STEL JE ALLE HARTEN VOOR MET DIT RITME.. DIE ALS EEN SLAAN. DAN GELIEFDE ZIELEN… ZULLEN JULLIE JE THUIS HERINNEREN.

WIJ HOUDEN VAN JULLIE ZOALS JULLIE VAN ONS HOUDEN. WE BEDANKEN JULIE VOOR JE MOEDIGE ROL BIJ DEZE GODDELIJKE OVERGANG.

ZO DICHTBIJ. ZO HEEL DICHTBIJ ZIJN WIJ NU BIJ JULLIE ALLEMAAL.

Blossom: Dat is het…. de tijd is voorbij merk ik. Dank jullie zoals altijd en NU… nemen JULLIE een moment om ONZE LIEFDE TE VOELEN die direct terugkeert naar jullie! In Liefde en dank en VREDE.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!