Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - September 7, 2012

September 7, 2012

Blossom: Goede morgen aan jullie. Ik hoop dat het nu wel gaat, de poging van gisteren werkte niet. Dus hier ben ik… en probeer het nog eens.

Federatie van het Licht: We zeggen dat de poging van vandaag wel succesvol zal zijn. Dat van gisteren gebeurde vanwege de stilte van denken aan jouw kant dat niet helemaal stil kon blijven.

Blossom: Dat snap ik… Dus wat gebeurt er bij jullie de laatste tijd?

Federatie van het Licht: We waren zoals we altijd zijn. We zijn in VREDE en als men in zo’n toestand woont dan is er weinig dat het systeem doet schudden, wat er ook plaats vindt. We willen herhalen dat wij de ‘Overzieners van de Overzieners’ zijn en daarom zeggen we… dat wat wij doen is ‘overzien’. We zorgen er voor dat er een gesmeerd lopen van plannen is en veranderen koersen als ze moeten worden aangepast vanwege gebeurtenissen die overal gebeuren en die erop aandringen dat we dat doen.

Blossom: OK. Dus zijn jullie daarmee bezig gehouden deze week?

Federatie van het Licht: Niet specifiek. Want alles staat op één lijn en loopt gesmeerd. Beschouw dat wij zelden degenen op jullie planeet onderschatten met hun dolle sprongen, dus meer dan vaak zijn we een stap verder. Alhoewel we moeten zeggen dat we meer dan eens uiterst verbaasd zijn door de groottes die ze maken… om het op hun eigen manier te doen. De verloren zielen aan de macht echter… zoals die denken… zij leven in angst. Zie je? Ze zijn bang om alles dat ze hebben, te verliezen… ze verloren al lang geleden wie ze waren… en nu zijn het alleen maar bezittingen die hun thuis uitmaken.

Stel je voor, lieve mensen. Jezelf verliezen… het ‘GEVOEL’ dat deel van je is. Die zielen kunnen niet langer voelen want ze zijn zo ver naar beneden gereisd langs het pad van hebzucht dat ze op een punt kwamen waar ze geen gevoelens meer wilden hebben omdat hun werkelijkheid in wie ze waren geworden… en wat dat inhoudt… te pijnlijk werd om te erkennen. Dit is waarom ze in staat zijn door te gaan zoals ze dat doen. Ze hebben geen GEVOEL dat nog ‘aan het werk’ is. Ze draaiden hun emoties ‘weg’ en vonden zichzelf in een leegte van duisternis terug en zullen niets toestaan in hun weg te staan.

Toch zeggen we tegen jullie… WIJ staan in de weg. JULLIE staan in hun weg. Want wie is de sterkste? Sommigen van jullie vragen hoe het Licht toch kan winnen boven zulke gruwelijkheden die zij beheersen.

TOCH… WE ZEGGEN IN VOLHEID… EEN VLAM LICHT HET DUISTER AL OP.

Nu jullie je Licht hebben gevonden en jullie vlammen steeds helderder branden … WETEN deze zielen dat hun dagen van ‘regeren’ aan hun eind komen. Ze weten dat er niets is dat de kracht van LIEFDE kan verwoesten… en LIEFDE is wat jullie zijn… wie jullie zijn… waar jullie voor ontwaken… wie jullie eens te meer worden….

ER IS NIETS DAT ZE KUNNEN DOEN OM JULLIE TE STOPPEN.

WEET DIT.

STA IN JE KRACHT.

Jullie staan nog steeds te wachten dat er iets gebeurt, nietwaar?

Blossom: Natuurlijk. Neem me niet verkeerd. Ik sta niet stil bij ieder moment of het gaat gebeuren. Helemaal niet. Ik doe m’n best wat ik kan bij mijn gedachten training om GELUKKIG TE ZIJN…. om LIEFDE TE ZIJN… en laat gebeuren wat zich moet ontvouwen. Maar natuurlijk, als de dagen dichter bij het eind van het jaar komen… kan ik het niet helpen me af te vragen wat er gaat gebeuren. Degenen die ontwaakt zijn moeten er zeker ook zo nu en dan over denken.

Federatie van het Licht: Dit begrijpen we. Want er zit verwachting in de lucht. Overal om je heen. Zoals het wachten op weeën van iemand die bijna aan het baren is…. elke dag nu denk je… zeker elke dag nu.

Blossom: Nou, ja en nee. Ik voel dat ik zo gewend raak aan hoe het is… en ik leerde om er niet te opgewonden over te zijn, als ik iets hoor dat er ‘misschien’ gebeurt. Er schijnt werkelijk niets nieuws te rapporteren te zijn van jullie kant …. En ik heb gedacht dat er zoveel zou zijn in deze fase.

Federatie van het Licht: Toch is er zoveel aan het gebeuren.

Blossom: Wat wij niet kunnen zien, ja?

Federatie van het Licht: Ja. Vertrouw je ons hier niet in?

Blossom: Dat wil ik ja. Alhoewel velen zouden zeggen… “Dit is alles dat ons is verteld. Wanneer krijgen we echt WAAR bewijs?

Federatie van het Licht: En dit is nu wat we aan jullie zullen vragen met de diepste intentie van WETEN… voor jullie allemaal om in LIEFDE blijven… en je instincten te VERTROUWEN. Ga diep bij je naar binnen en vraag of je WERKELIJK WEET dat je hier bent om een reden… en die reden is zo erg, erg dichtbij de eindstreep.

We zeggen ‘eindstreep’ want we kijken ernaar als het bereiken van de bekronings positie in jullie tijdslijn en als die plaats wordt bereikt… is het alsof de race voltooid is en dan stappen jullie over de lijn in een andere ‘mode’(toonaard).

We zeggen tegen jullie dat jullie niet teleurgesteld zullen worden. Laat je psyche geen teleurstelling overwegen… houd je geest(spirit) hoog. Houd de vibratie hoog. Dit is het stuk in deze tijd waar jullie voor gekomen zijn om te spelen.

Kies ervoor om in de ‘zonneschijn’ te tappen van DIT ALLES.

Kies ervoor om het sterkste deel van jezelf te zijn dat je kunt ontdekken.

Kies ervoor om GELUKKIG te zijn.

Want wij zeggen tegen jullie… als jullie wisten wat er Werkelijk voor je ligt… is er geen reden om anders te zijn. Jullie bereiken je bestemming. Jullie zijn er bijna.

Blossom: Nou zie je… als je daar zo over spreekt… ‘bijna’ op jullie bestemming’.. dat kan iemand er toe leiden te denken dat we bijna thuis zijn. Toch als je over ‘Ascentie’ praat zoals ik denk dat je dat doet… ik dacht dat je zei dat we omhoog/op zullen gaan met Moeder Aarde en dat we deze Nieuwe Wereld tot aanzien scheppen terwijl we gaan… dus hoe kunnen we dan ‘bijna daar’ zijn? Het schijnt me toe dat we nog een hele weg hebben te gaan.

Federatie van het Licht: We drukken het zo uit. Want we hebben geleerd dat woorden zo fout kunnen worden neergezet en met zoveel variabelen kunnen worden opgenomen… afhankelijk van het gedachteniveau van ieder individu dat dit leest. Dus we verhelderen dit specifieke stukje door te zeggen dat door over de eindstreep heen te gaan jullie de bestemming hebben bereikt waar jullie je op richtten. Want vanaf dat punt… zullen de dingen zo anders en zo veel makkelijker voor jullie zijn om TE HERKENNEN WIE JE BENT.

Blossom: Door?

Federatie van het Licht: Door de instroom van energie die jullie planeet op een bepaalde tijd zal ‘witwassen’. We hebben met je gesproken over de Massa Ontwaking. We spraken met jullie over een Groot Gebeuren… Dit ‘witwassen’ is deel van dit Grote Gebeuren en VERTROUW ons als we je vertellen dat geen enkele mate van bemoeienis zo’n gebeuren kan voorkomen plaats te vinden. Toch zal dit worden dooreen gevlochten met andere ‘gebeurtenissen’ die samenvallen om ALLEN op te heffen op een wijze die niet kan en niet zal worden ‘vermeden’.

Blossom: Ik betwijfel het woord ‘vermeden’… pikte ik dat correct op?

Federatie van het Licht: Inderdaad. Men kan kiezen om op veel manieren hierop te reageren… toch kan vermijding niet worden vermeden.

Blossom: Dus ik VOEL dat met ‘witwassen’ jullie een uitstorting van Liefdesenergie bedoelen die we nog nooit eerder op onze planeet gekend hebben. (ik zie nu een emmer… die deze witwassing over de Aarde uitstort.)

Federatie van het Licht: Je ziet het worden uitgestort om te tonen wat er met de Aarde gebeurt… toch tegelijkertijd laten we je zien dat jullie Aarde naar een HOGERE plaats gaat van ‘atmosferics’… en… door een behoefte om het anders neer te zetten… Alsof ZIJ een punt heeft bereikt waar ZIJ in staat is om in de volgende fase te ‘glippen’.

Blossom: Mij wordt nu de Aarde getoond die langzaam draaiend naar een ‘plek in de ruimte’ gaat en terwijl ze dat doet druipt de ‘witwas’ over haar heen…( zoals custard over roomijs…mmm… heel aards.Bloss) dus… dit zegt me dan dat Aarde eigenlijk naar een Hogere plaats gaat Ascenderen… of naar een nieuwe plaats.

Federatie van het Licht: Natuurlijk… en toch willen we dat jullie weten … zoals we eerder zeiden… dat het geleidelijk gaat… zoals… als je op reis bent… naar een bepaalde bestemming… dan kost het je een tijdje voordat je daar bent… en je geniet van het landschap om je heen ondertussen… je stopt om wat te eten enz. Dan ga je weer verder reizen… totdat je die bestemming bereikt. Je bent niet ‘opeens’ in een restaurant… dan ga je de auto in en het volgende moment… heb je je bestemming bereikt van 750 km verderop… Je ‘reist’ er naar toe. Op dezelfde wijze reist Moeder Aarde deze reis NU… en jullie dus ook. Toch zullen jullie een grens tegenkomen waarna die ‘witwas’ begint te biggelen en als jullie verdergaan om naar je ‘huidige bestemming’ te gaan, zal meer ‘witwas’ jullie bedekken.

Blossom: Dus noemen jullie die ‘plek waar de witwas begint’… een nieuwe dimensie?

Federatie van het Licht: We noemen die een ‘huis halfweg’. Want jullie Aarde… zoals ze is.. kan de volheid van een Hogere dimensie niet binnengaan zonder een tijd in deze ‘witwas’ verzwolgen’ te zijn. Terwijl zij verdergaat met reizen… wordt de ‘witwas’ door Haar geabsorbeerd en door alle leven op Haar. Dat kan niet anders dan transformeren… want dat is de aard ervan. De Aarde zal doorgaan dieper te reizen naar die plaats… want ‘jullie wereld’ heeft vele lagen.

HET IS EEN REIS.

Jullie reizen naar jullie NIEUWE WERELD…. En scheppen die, door Liefde, terwijl je erheen gaat. Geniet van de rit lieve mensen. Dit is de vrijheid van keuze die jullie is gegeven. Jullie keuze. Geniet ervan… of vrees het. (wat je maar wilt, dus)

Dit is het meest belangrijke besluit van alles… JULLIE BESLUITEN… JULIE KIEZEN HET… wil je eerste klas reizen of … wil je vast zitten aan spoorwegvrachtvervoer?

Blossom: Bizar… Toen die woorden door kwamen… ‘vast zitten aan spoorwegvracht vervoer’ … werd ik wat verrast toen ik het ook zag. Zuiver omdat het me verbond aan de (oorlogs)kampen die de duistere mensen gemaakt hadden… En ik ben verbaasd, om eerlijk te zijn, dat jullie zo’n beeld gebruiken.

Federatie van het Licht: JOUW KEUZE.

Blossom: Whoe… houd de telefoon even tegen… Dat is wat ‘heavy’. Ik dacht dat jullie zeiden dat het duister verloren heeft.

Federatie van het Licht: Zeiden we ook… en we menen dat… Opnieuw… kijk hoe woorden worden geïnterpreteerd door het individu… afhankelijk van waar men zich bewust van is. Want zij die zulke dingen niet beseffen… hun denken zou ‘daar niet naartoe zijn gereisd’. Kijk nog eens naar dat zinnetje….

‘Dit is het meest belangrijke besluit van alles…. JIJ BESLUIT… JIJ KIEST…. Wil je eerste klas reizen of vastzitten aan vrachtvervoer (vd spoorwegen)?’

Blossom: OK… als ik er weer naar kijk…. Als we zouden vastzitten aan een spoorwegkar zouden we zeker niet naar de plaats toegaan waar de ‘witwas’ woont?

Federatie van het Licht: Jawel. Want het maakt niet uit…. Jullie Aarde gaat daar naar toe.

Dit is besloten.

Dus is het aan jullie hoe je kiest daar naartoe te gaan.

WEET DAT

LATEN WE HIER HEEL DUIDELIJK OVER ZIJN.

JULLIE KIEZEN… Hoe gelukkiger… hoe meer Vertrouwend… hoe meer Liefdevol… hoe meer Toelatend… hoe meer Blijer… hoe Waarderender toestand je verkiest in te ZIJN…. hoe gesmeerder het ‘eerste klas kaartje’ is dat je tegenkomt.

ZO EENVOUDIG ALS DAT. ECHT.

Denk hier over na. Denk hier DE HELE TIJD aan. … en terwijl jullie je keuzes maken voor verbetering van jezelf en voor de hele mensheid… herken je meer en meer de ziel die je aan het worden bent… en ieder grasje waar je op stapt VOELT dan meer en meer aan als het groene, groene gras van thuis. (The Green Green Grass Of Home)

Blossom: God zegene TOM JONES! Dit was een aardige Brug over Troebele Wateren. (Bridge Over Troubled Water) In Liefde en dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge