Home > > Blossom Goodchild - 20 juni 2015

Blossom Goodchild - 20 juni 2015

Blossom: Vanuit mijn zielen essentie … zeg ik weer ‘hallo’ tegen jullie. Er is best een toestand in onze wereld betreffende de diverse veranderingen waarover werd gesproken… En ik bedoel DIVERSE! Zijn jullie er gelukkig mee om hierover te spreken vanuit jullie perspectief?

Federatie van het Licht: De warmste groeten voor Ieder Een. We omvatten het hart van iedereen die getrokken wordt tot onze kennis en ons begrip … in het weten dat de verbinding tussen ons allen… die van LIEFDE is… en via deze prachtige uitlaatklep/uitgang zijn we in staat om ons Licht naar buiten te schijnen… dat zich dan met jullie Licht vermengt… en samen stralen we naar IEDEREEN … door de uitdrukking van Zuivere Liefde die wij zijn.

Blossom: Een vraag die sommige lezers hebben is dat toen jullie zeiden ‘take flight’ ‘de vlucht nemen’ … betekent dit dat we het stoffelijke lichaam moeten verlaten om dat te doen?

Federatie van het Licht: Helemaal niet. Want dit is het experiment waarin wij bezig zijn om in mee te spelen… voor de eerste keer…

Blossom: Ik voel alsof jullie opnieuw willen spreken… Het toneel is aan jullie, mijn vrienden.

Federatie van het Licht: Veel dank.

Blossom: hier is de audio opname met het transcript eronder. Ze zeggen dat het altijd goed is om te luisteren om de Vibrationele Energie te VOELEN die zij doorgeven om ons op te heffen.

Het transcript.

De groeten aan jullie vandaag. We zijn waarderend voor deze gelegenheid …opnieuw… Om dit voertuig Blossom te gebruiken… om naar voren te brengen wat wij willen zeggen via het Vibrationaal Geluid … dat een Energie in zich draagt die van een grotere resonantie is voor de ziel-zelf of om te absorberen… eerder dan de elektronische versie… waar bij men moet lezen en VOELEN.

Als jullie je ogen sluiten terwijl we spreken … en je focus zet in je hartruimte/plaats, zullen jullie de LIEFDE en de Energie VOELEN van die LIEFDE… die wij voortbrengen… om uit te wisselen met de Energie van de Liefde Vibratie die jij, jijzelf … als individu draagt … die er binnenin woont.

Voor velen, met de ogen gesloten… jij misschien, kunnen een visionaire waarneming hebben van wie we zijn. Maar, maak je geen zorgen of je louter kleuren ziet… of inderdaad, als je helemaal niks ziet. Dit betekent niet dat we niet met jullie zijn… of dat jij niet zo ontwikkeld bent als een ander die ons wel ziet.

Open gewoon je Hart voor de Vrijheid die LIEFDE brengt.

Er zijn vragen en zorgen betreffende dat wat er gaat gebeuren. Wij willen aan de ‘zonnige kant van de straat’ blijven betreffende die veranderingen.

Blossom zegt tegen ons dat er veel informatie is over ‘de ondergang’ (‘gloom en doom’) over de tijd die aankomt… en alhoewel zij er niets van heeft gegeten… heeft zij haar denken er ook niet mee gevoed… desondanks, zegt ze… er is maar weinig dat over Vreugde spreekt en over Geluk betreffende die tijdsperiode waarover we spreken.

KIES… KIES … KIES!

Wat is het dat je zult VOELEN op dit moment terwijl je naar onze woorden luistert?

Wil je LIEFDE VOELEN … of kies je ervoor om angst te voelen?

Brengen onze woorden je Wezen naar een plek van Vrede en Hoop en Weten? Dit Weten… dat ligt IN je. Dit VOELEN om te Weten… dat is deel van jou… en dat kan alleen maar betekenen dat je LIEFDE KENT.

Zoals we heel vaak hebben gezegd… als er iets is dat komt wat onmiddellijk de beroering in je hart verandert naar een lagere Vibratie… Er is jouw antwoord. Er is jouw Weten… dat dit... wat jij bent tegengekomen, wat misschien … niet voor jou is.

Waarom wil jij jezelf naar beneden halen als je de gelegenheid bij de hand hebt … altijd … of telkens… om jezelf op te heffen naar een Hogere frequentie van jezelf… waar Blijdschap… Plezier… Geluk… Energie… je Wezen vult?

Jullie zullen in de dagen die komen veel horen … wat de Vibratie waarin jij gekozen hebt om in te wonen, in de war brengt.

KIES KIES KIES! … Over hoe je verschillende/andere informatie krijgt die wordt uitgebracht.

Er kan iets schokkends bij zitten … Er kunnen dingen worden naar buiten gebracht die ‘schokken’… Er is geen ander woord voor en toch, wat zul je kiezen?

Zul je dingen kiezen die toegestaan worden om te worden onthuld om je naar beneden, naar beneden, naar beneden te brengen, of KEN JE DE GROOTSHEID VAN WIE JE BENT… zou het niet beter zijn… raadzamer zijn… te WETEN dat wat er ook gebeurt… wat er ook wordt aangekondigd … jullie begrip van deze ervaringen is dat jullie wisten dat die zouden komen.

Daarom, zit de opwinding van alles dat gebeurt … in het Weten dat de wereld waarop jullie wonen voort gaat naar … we zullen zeggen … een Tuin van Rozen…Een Hogere plek waarin jullie wilden Leven.

YOUR CHOICE. JULLIE KEUZE.

En wij zeggen dat er wel verbittering zal zijn. Maar zul je kiezen om in bitterheid te blijven? Of, zul je kiezen om te accepteren dat JIJ BOVEN ALLE CHAOS…EN ALLE MISBEGRIJPEN STAAT.

Jullie Hogere bedoeling op het Aardeplan in deze tijd… is om in de Hoogste Vibratie te blijven waarin je maar kunt ZIJN. De Vibratie zoals je natuurlijk bent… als een Goddelijk Menselijk Wezen… die naar deze planeet is gekomen om te helpen. Om jullie Liefde van jezelf in de Aardse Vibraties te storten… en door dat te doen… automatisch Het Geheel dienen.

JULLIE ZIJN WAT JE HIER KWAM ZIJN…

JULLIE DOEN WAT JE HIER KWAM DOEN … door gewoon in gedachten… in het denken… in het hart … in LIEFDE te zijn.

De sterkte die kan worden voortgebracht vanuit binnenin je, wankelt niet… verzwakt niet …wordt niet minder of loopt niet af. Er is een eindeloze toestroom van kracht voor jullie om die uit je te halen… uit jezelf. Laad de batterijen weer op… zoals we zo vaak hebben voorgesteld. Dit is noodzakelijk voor jullie welzijn.

LIEFDE … LIEFDE… LIEFDE … SLECHTS LIEFDE … ALLEEN LIEFDE.

Waarom kies je dat wat je niet op die manier laat VOELEN?

Waarom kies je om je ‘down’ te VOELEN… terwijl als je uit je Waarheid tapt… uit jullie Goedheid… jullie Geluk… je niet alleen elk moment geniet om te leven… Maar, zoals we zeiden… jullie dienen Alles op de planeet door dat te doen… in veel hogere mate dan je dat op dit kruispunt kunt bedenken. Maar, Liefste Mensen jullie WETEN dat dit zo is.

En dan: vermenigvuldig en vermenigvuldig en vermenigvuldig dat WETEN in jezelf… zodat er geen vragen zijn. Er is geen behoefte of noodzaak voor vragen… Voor jullie… jullie zelf… zoals je bent… zijn er antwoorden op al jullie vragen.

JULLIE ZIJN HET ANTWOORD.

LIEFDE … in de vermomming van een menselijk Wezen… dat Hier is om de geschiedenis te veranderen… hier is om jezelf verder te brengen… jullie Planeet en alles erop en erin… naar een nieuw thuis.

Liefste Vrienden… Liefste Zielen… we vragen jullie om je het verschil te realiseren dat jullie maken met dit Goddelijke Plan. Jullie… Jullie alleen… ALS EEN … bereiken/voltooien dat wat jullie wilden gaan doen.

WEET DIT IN JULLIE WEZEN.

Jullie falen niet! Je kunt om je heen kijken en je afvragen welk verschil je kunt… of doet… maken. Jullie menselijke ogen zien anders dan die van ons. Jullie zijn gevoed door scheppen vol negativiteit… met emmers vol!

Daarom, verander die negativiteit met een simpele gedachte van Goedheid en Liefde. Leer anderen door je voorbeeld om hetzelfde te ZIJN. Wees niet neerslachtig… want nu is de tijd om in het vollere Licht van jezelf op te komen.

En terwijl jullie samen komen met elkaar in kracht, in de tijden die komen… zal je de band VOELEN door de ethers heen … via een ‘van Hart tot Hart – ALS EEN’ verbinding… dat zal jullie sterk houden.

We spreken telkens weer over die tijd die naar jullie toekomt… waar de wereld waarin je nu woont… maar een vage herinnering zal zijn… van een bestaan dat je eens waarnam.

Voorwaarts… Liefste Zielen… Marcheer door… in LIEFDE.

Haal adem… in en uit… in en uit… en VOEL onze LIEFDE voor jullie.

Ter ere van de keuzes die je maakte om nu op Aarde te zijn… om dit Goddelijke Plan te vervullen. Om hier doorheen te komen… om er doorheen te gaan… IN LIEFDE… naar een Hoger gedrag.

Terwijl de Vibratie omhoog gaat… hoe spectaculair zullen ontmoetingen en begroetingen zijn… tussen ons allemaal?

Gebruik enkele momenten in stilte met ons… om te VOELEN wat we naar jullie toebrengen… LIEFDE.

Tot aan onze volgende communicatie met Blossom… zeggen wij jullie tot ziens…

MET ZULKE DANKBAARHEID VOOR WIE JULLIE ZIJN.

Eind van de sessie.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Veel dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!