Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 18 april 2015

Blossom Goodchild - 18 april 2015

Blossom: Hallo! Ik vraag me af wat de wijsheid van vandaag ons heeft te bieden? Wat het ook is, ik ben er zeker van dat het goddelijk zal worden gegeven en iedereen opheft en inspireert. Veel dank.

Federatie van het Licht: Ook de warmste groeten aan jullie. We bedoelen steeds om op een zodanige manier uit te wisselen dat het juist dit doet! Betreffende keuze materiaal voor deze communicatie vandaag… zijn we ons bewust dat jullie altijd zoeken naar het Hoogste Goed voor iedereen … en om voort te brengen wat assisteert bij de groei van Iemands kennis.

Meer en meer mensen realiseren zich de verantwoordelijkheid van het zelf. Meer en meer begrijpen wat hun wens is om totale vervulling verkrijgen… daar kun je alleen een glimp van zien als het bewustzijn van de activiteit van de zielzelf de Waarheid toelaat die erin ligt… om zichzelf naar buiten te laten zien.

Blossom: Wat zouden jullie zeggen wat precies de zielzelf activiteit IS?

Federatie van het Licht: Dat is als de bedoeling voor het zelf ATIJD voor Iemands Hoogste Goed is. Als Men leert om te VOELEN WIE ZE ZIJN, in plaats van te proberen om dat te ontdekken! Als Men GEVOELENS volgt, kan het niet zo zijn… dat het pad dat men betreedt afwijkt van een richting die niet gunstig is.

Om de ziel zelf te activeren … is het de zaak om voortdurend bewustzijn van deze GEVOELENS te hebben. Om in een staat van Zijn te blijven die het zelf dient… en daarom op zijn beurt Het Geheel dient. Als meer en meer de moed vinden om stoutmoedig in hun Licht te lopen… hoe makkelijker wordt het voor de rest om dat na te volgen. Want door het voorbeeld neer te zetten om te Leven in Hun Waarheid … kan het zijn dat het rimpelend effect hiervan naar buiten uitstraalt… voor anderen om dit te erkennen en hetzelfde te doen.

Blossom: Ik snap dat… ik begin dit echt in meer diepte te begrijpen. Maar… is dit het? Is dit wat we doen… zodat de grote verandering plaats vindt?

Federatie van het Licht: Inderdaad. Zoals we hebben uitgelegd… hoe Lichter de aanwezigheid van degenen op Aarde… hoe sneller communicaties naar buiten kunnen worden getoond tussen jullie wereld en de onze. Jullie zullen meer en meer bewijs zien aan jullie hemelen… welke door de mist heen breken en zielen voorbereiden voor wat er gaat komen.

Blossom: En dat is?

Federatie van het Licht: Opwinding. Blijdschap. Verwondering. Vrede… Beweging!

Blossom: Ik voel dat er een soort ondergrondse beweging is die plaats vindt wat nu aan de oppervlakte komt… Maar ons geduld is nog tartend. Velen voelen dat jullie misschien niet ALLES snappen dat er gebeurt en hoe moeilijk het kan zijn om door de ‘illusie’ heen te breken… en zeker WETEN dat we allemaal proberen om iets tot stand te brengen en of dat eigenlijk enig verschil maakt.

Federatie van het Licht: Maar het verschil is fenomenaal. Om even je gedachten terug te werpen naar ongeveer vijftig jaren geleden… KIJK HOE VER JULLIE WERELD VOORUIT IS GEGAAN.

Blossom: Ik denk dat dit zou afhangen van naar wat je wilt kijken!

Federatie van het Licht: We spreken in termen van LICHT ENERGIE. Als we foto’s zouden laten zien van de Licht Energie die van jullie planeet afsijpelt… het verschil in plaatjes tussen nu en toen, zou je twee verschillende plaatsen lijken te zijn.

Herinner dat JULLIE WISTEN dat dit geen ‘flits in de pan spel’ zou worden. JULLIE WISTEN toen je bereid was te komen OM DIT ALLES TE VERANDEREN, dat deze gang soms heel taai zou worden.

JULLIE WISTEN ook dat je missie zou gaan slagen… en kun je niet zeggen dat als iemand dit zou onderzoeken… er zoveel ten beste VERANDERT? Als je zegt … het hangt af van waar je naar wilt kijken.

Als jullie je willen focussen op het naar beneden treden… als je je wilt focussen op het ‘zware spul’… dan ga je direct een andere Vibratie binnen met jezelf. … je kunt dat onmiddellijk VOELEN!

Als je je focust op zaken die deprimeren en je hart en denken achterlaten in wanhoop en vertwijfeling… dan ga je ‘bijna’ in de Vibratie waarvoor dat negatieve is ontworpen om je erdoor aan te trekken.

Word je bewust dat je niet langer er voor KIEST om je te laten voeden door die dingen.

Ja … JE WEET dat er een kant van de straat is die nergens zonnig is… maar, je hoeft de straat niet over te steken en daar in te lopen.

Jullie intelligente keuze is om aan de kant te blijven waar de zon schijnt…waar mensen zijn die glimlachen en die ZONNESCHIJN erkennen.

Door deze keuzes ‘DOEN JULLIE WAARVOOR JE KWAM OM TE DOEN’.

Je kunt VOELEN of je ‘op je spoor’ zit en wanneer niet.

Het is jullie keuze om je gedachten aan te passen aan wat begunstigt.

Het is jullie keuze om je houding aan te passen aan wat JULLIE dient.

Het zit in dit BEGRIJPEN… dit WETEN… dat ‘DIT HET IS ZOALS HET WERKT’… dat er zoveel verschil wordt gemaakt VOOR HET GEHEEL. Door/via ELK individu… DIENEND ALS IEMAND DIE UITERSTE EN TOTALE LIEFDE… VOOR ELKAAR VOELT.

Blossom: Ik vind het interessant hoe… ook al aanvaarden we dat we ALLEN LIEFDE en ALLEN EEN zijn… hoe… ik ben eerder aan het onderscheiden als ik ‘IK HOUD VAN JE’ zeg tegen iemand. IK WEET DAT WE EEN ZIJN … en daarom, ZIJN WE LIEFDE … maar iemand kan me schrijven en zeggen ‘IK HOUD VAN JE BLOSSOM’… en ik ben dan niet in staat om terug te schrijven en zeggen IK HOUD OOK VAN JOU… omdat ik die nooit heb ontmoet. Waarom is dat? Zeker is er een weg die je dan moet gaan om in staat te zijn OM IEDEREEN LIEF TE HEBBEN… Door gebrek eraan!

Federatie van het Licht: Dit is een fascinerend debat. We antwoorden dat je louter ‘bedachtzaam’ bent en geen onoprechtheden om je heen brandt.

Blossom: Maar, ik ‘zou’ iedereen moeten LIEFHEBBEN. Ik kan dat wel doen vanuit een hoger niveau… maar, zoals je zegt … ik wil oprecht blijven… alhoewel, hoe meer ik hier over praat… hoe meer ik me realiseer hoe ‘ver achter’ ik ben… ik ben niet in staat om tegen persoonlijk onbekende mensen te zeggen dat ik van hen HOUD. Mmm! Ik heb nog steeds een lange weg te gaan.

Federatie van het Licht: Niet echt. Jullie hebben nog gewoon de volgende stap. Dat is de enige afstand die nodig is. Je kunt mogelijk niet WETEN wat er voor je ligt… maar je kunt wel het pad al vormen. Je dicteert aan het zelf hoe je moet reizen. Je wordt je bewust van ‘waar je bent’ en of dit wel of niet prettig is. Het dient je niets om je te richten op hoe ver je moet gaan…. Dit is niet eindigend. Leer te genieten waar je bent… op dat moment… in plaats van altijd een beter ‘iets’ te zoeken dat je gelukkig zou maken.

WEES BLIJ MET WIE JE BENT EN WAAR JE BENT…Het is aan jullie… Jullie creatie van jezelf op Elk moment. Waar je zult zijn van morgen tot avond kan ‘levens veranderend’ zijn afhankelijk van bepaalde omstandigheden. Laat zorg en ongerustheid los over de ‘wat als’-sen… stem je af op jezelf … met Vreugde … met tevredenheid voor het FEIT dat je zo volmaakt bent als je bent … op dat moment.

Blossom: Ik denk dat men altijd streeft om zich te verbeteren … of is het dat we streven naar meer? We schijnen vaker plezier te zoeken in wat er gaat gebeuren … liever dan plezier te hebben om dat wat er is. Ik dacht in mezelf, de vorige keer… Als me een week zou worden gegeven om op deze planeet te blijven… wat zou ik er dan mee doen? Het scheen dat ik die tijd wilde ‘delen’ met degenen die zoveel voor me betekenen… en daar zijn er zat van. We zouden op deze manier leven:… accepterend en erkennend en deel te ZIJN van dat wat zo kostbaar voor ons is… maar we laten wereldse noodzakelijkheden telkens in de weg komen.

Federatie van het Licht: Het feit van de zaak is … je sust jezelf naar een plek van begrip in je…waar die GEVOELENS voor anderen… een samengepakt GEVOEL worden. Hiermee bedoelen we … dat je voor degenen die je zo lief zijn… denkt en VOELT MET EEN GROTE ALGEMENE GEDACHTE.

Hiermee komt er automatisch Dankbaarheid. Door het GEVOEL van LIEFDE KENNEND … voor anderen… voor het zelf… brengt dit immens belangrijke geschenk mee… om Dankbaar te zijn voor waar je bent… wat je bent … welke zegeningen van jou zijn… welke zegeningen anderen zijn.

Dankbaarheid … Echte Dankbaarheid… niet alleen het woord …maar de emotie ervan…kan je Vibratie onmiddellijk omhoog brengen… een opmerkelijk snelle fix(in orde brengen) voor de laagste stemmingen.

Blossom: Dus, zijn jullie voorbij stemmingen?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Zijn jullie verder dan de meeste menselijke vertoningen van emotie?

Federatie van het Licht: We zijn verder dan bepaalde eigenaardigheden… want …WE ZIJN OP ELKAAR INGESTELD. (IN TUNE WITH EACH OTHER)

Blossom: Zoals… wie is ‘elke ander’? Wie zijn jullie ‘kerels’?

Federatie van het Licht: We zijn een bewuste groep wier wens het is om op Aarde VERANDERING te brengen en deze naar een plaats te tillen waarin het bewonen verheugt!

Blossom: Dan best nog heel veel mensen kwijt zien te raken die de verdeeldheid veroorzaken!

Federatie van het Licht: Dat gaat ook veranderen. Terwijl de Vibratie op jullie planeet zich verhoogt en zichzelf stevig binnenin verankert… brengt het subtiele nuances naar voren die EEN GROOT VERSCHIL GAAN MAKEN.

Men kan niet comfortabel in een Vibratie wonen die te HOOG voor hen is… op dezelfde wijze… Men kan niet comfortabel wonen in een Vibratie die te laag voor hen is…

Daarom, terwijl jullie Vibratie Hoger en Hoger omhoog gaat… brengt dat de Energie van de planeet ook hogerop… en die zal een transformatief bestaan IN HET ALGEMEEN voortbrengen.

Hoe meer er ontwaken… hoe meer Hogere Energie zichzelf verankert… en dat laat hen achter die niet VAN LIEFDE WILLEN ZIJN … in de meest onzekere dispositie.

ELKE ZIEL regelt haar eigen reis…

Er is een keuze om te veranderen of de keuze om in hetzelfde te blijven.

Er is de keuze om Lief te hebben of de keuze om te haten.

Er is keuze in alle dingen … maar zoals we zeiden … WAT JE VOEDT/KOESTERT … GROEIT.

Kies om GOEDE GEVOELENS te voeden.

Kies om alles te voeden dat je laat (glim)lachen.

Kies om je ziel te voeden … je denken … je hart met LIEFDE … alleen LIEFDE.

Want zien jullie dat niet? ALS ELKE APARTE MENS op jullie planeet dat deed … dan

HALLO NIEUWE WERELD!

Blossom: Nog zo’n lange tijd voordat dit gebeurt!

Federatie van het Licht: Weet je dat wel zeker?

Blossom: Nee… Alleen kijkend naar de staat van zaken, zoals het er nu uitziet.

Federatie van het Licht: Dan kijk er niet naar! Visualiseer DE NIEUWE WERELD … in je hart. Dat is waar men kijkt!

Voed je hart met Liefdevolle, tedere keuzes voor het zelf.

Als je niet van Brusselse spruiten houdt, dan eet je ze niet. Als je niet houdt van de smaak in je mond. Maar, zo velen, zo velen … willen zich nog steeds voeden met dat waar ze niet van houden!

Eet vruchten/fruit! Voedt jullie zielen met Goedheid … en met niets anders… en zie… VOEL jezelf gedijen.

Alleen jullie hebben de leiding over je bestemming … dus stel veilig dat je ‘de leiding neemt’.

Ontwerp zelf jullie dagen …

Blossom: In gouden Stralen !!

Federatie van het Licht: Je nam de woorden uit onze monden.

Blossom: En zette ze op papier! In LIEFDE en met zoveel Dank.

Federatie van het Licht: Het plezier wordt verhoogd door de Vreugde die wordt verkregen door degenen die er door gezegend worden.

Blossom: Tot aan de volgende keer …


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge