Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 9 mei 2015

Blossom Goodchild - 9 mei 2015

Blossom: Goeden morgen aan jullie. Klaar om te gaan! Jullie?

Federatie van Licht: Inderdaad zijn we dat en we bieden groeten aan van diepe Liefde en bedoeling.

Dat wat aan jullie aangeboden is via woorden in deze communicaties wordt een symbool van WIE JULLIE ZIJN. Jullie hebben alles dat van negatieve gedachte was… verijdeld… via jullie intenties van LIEFDE voor iedereen.

Jullie bieden aan de wereld aan WIE JULLIE ZIJN… en dat is alles wat nodig is om het effect van LIEFDE te laten ontvangen door iedereen in nood.

Wat iemand kan snappen in deze tijd is het rimpeleffect dat veroorzaakt is door dat aangebodene. In dagen die voorbij gingen… waren misschien velen onzeker over resultaten en ‘hoopten’ er louter op dat dit aangebodene enig effect had.

Het verschil in DEZE DAGEN is dat jullie ziel gegroeid is in de aanvaarding en WETEN dat dit gebeurt… en alleen hierdoor … maakt elke gedachte van LIEFDE … en Vriendelijkheid … en Medeleven… en Begrip … en Geen-oordeel… en WAARHEID … zichzelf vrij met jullie … en die KENNIS van WETEN … maakt NU een geweldig verschil voor de Vibratie van jullie planeet.

Liefste Mensen … ga door met deze heldhaftige positie. VOEL NU … het verschil in jullie zelf en het verschil in anderen. Begrijp dat door IN WAARHEID TE ONTWAKEN VOOR HET LICHT VAN JULLIE ZELF… jullie zo dicht zitten bij het MERKEN VAN DE STOFFELIJKE MANIFESTATIE van alles dat jullie gedachten hebben geprojecteerd.

Kunnen jullie de verandering in Vibratie niet VOELEN? Merken jullie de verandering in de gedachtenpatronen op die op zijn beurt velen DOET ONTWAKEN voor dezelfde gedachten van LIEFDE?

Direct HET GEHEEL helpend via ELKE ADEMHALING die wordt ingenomen… in het oog vallend bewust dat GEVOELENS die jullie dienen … IEDEREEN en ALLES dienen.

De verbinding tussen Elk Leven dat wordt geleefd … in de menselijke vorm … in insectenvorm … plantvorm… enz … die wordt meer en meer krachtig en met DE BEDOELING om de EENHEID VAN ALLES te erkennen … laten jullie het GEVOEL … toe … niet alleen van de broederschap van de mens… maar van de gehele levende familie OVERAL.

Terwijl jullie je intenser met jezelf verbinden … terwijl jullie intenser … jezelf LIEFHEBBEN … LICHTEN jullie letterlijk overal op. Niet alleen op jullie planeet … op ALLE planeten.

Deze EENheid is niet beperkt tot jullie Goddelijke Moeder Aarde.

DEZE EENHEID IS ALLES.

Dit houdt in en sluit ALLES DAT IS erbij in. Daarom door dit feit te erkennen… ‘handelen’ jullie namens HET GEHEEL … ALLES DAT IS … WANT JULLIE ZIJN NIET ALLEEN VERBONDEN… JULLIE ZIJN EEN DEEL VAN DIT ALLES.

Kunnen we aan jullie een vergadering van zielen voorstellen? EEN VERENIGDE BEWEGING die de bedoeling van de ziel is… voor het optillen naar een Hoger niveau…
VAN ALLES DAT IN BESTAAN IS.

Een Vredig uitgevoerd Gebed/Zegening die een tijd in jullie geschiedenis markeert die “Een Historisch Gebeuren” is vanwege zijn aard.

Bloss: Stel je nu voor dat ik dit organiseer?

Fed.v.L: Ja, als je dat wenst.

Bloss: Nou, laten we daar dan over praten, ja? Veel van die verenigde bewegingen zijn vaak gebeurd… Wat prachtig is. Ik ben blij om mijn deel te spelen maar toch moet ik zeggen… Ik heb leiding nodig van jullie over hoe dit moet worden uitgevoerd. … want MET HET GROOTSTE RESPECT … zoveel mensen doen die dingen nu, dat sommige mensen een beetje ongeïnteresseerd raken. IK WEET dat dit eerder verdrietig voelt … Maar voor mij… zelfs met de Hoogste intentie om zo vaak mogelijk bijeen te komen…. vraag ik me af of dergelijke dingen een beetje ‘cliché’ geworden zijn. IK VOEL me zelf onprettig om het te zeggen … maar het is een feit. Dus, ik vraag me af wat het kan zijn … dat als het van jullie komt… dat dit wel de aandacht zal grijpen van de mensen om hier deel van te zijn?

Fed.v.L: We zullen een opheffend scenario uitvoeren dat zal boeien en genoegen zal geven met de wens van de ziel om een verschil te maken.

Bloss: En wat betekent dat precies?

Fed.v.L: Dat betekent dat ieder die er aan wil deelnemen in hun ruimte zal blijven van ABSOLUTE WAARHEID … en dat wij een Licht Show zullen geven…

Bloss: Whoah Neddy!(=) Ahaaah! Met alle respect… ik moet nadenken over wat jullie zeggen! Een vriend en ik… zoals je waarschijnlijk wel zult weten … voerden een klein experiment uit om te zien of jullie iets konden doen …zoals al onze Lichten aan en uit doen… gewoon om ons te laten weten of je dat kon. Geen mammoet taak, voelden we…en om welke reden… dat kwam er niet uit. Dus, pratend over Licht Shows … nou… zetten we het toneel dan niet weer op voor een volgende teleurstelling? Oh, hoe haat ik het om zo te spreken. Ja, men leeft en leert.. IK HOUD TOCH VAN JULLIE EN IK VERTROUW JULLIE, maar ik heb geleerd dat onze woorden … in uitleg… specifiek ‘over tijd’ enz. vaak verwarring en twijfel kan veroorzaken. Dus, praat met me over deze Licht Show?

Fed.v.L: Waarom?

Bloss: Omdat jullie dat voorstelden.

Fed.v.L: En met al onze Liefde betreffende deze materie, Blossom… je sloeg onmiddellijk de Vibratie ervan naar beneden.

Bloss: Ja, dat deed ik, omdat ik twijfel over dergelijke dingen… vanwege onze voorbije geschiedenis. Mmm! …ik had dit soort conversatie vandaag niet zien aankomen. Maar ik kan alleen maar mijn GEVOELENS uitspreken. OK. Laten we bedenken dat ik het niet vroeg en daardoor de vibratie verlaagde. Laten we bedenken dat ik reageerde door te zeggen: “WHOOPEE! EEN LICHTSHOW! HOE FANTASTISCH! WANNEER? WAAR?

Fed.v.L: Dan hadden we tegen je gezegd dat het een met SPECTACULAIRE VISIONAIRE GENOEGENS zou zijn.

Bloss: Wacht even… kan ik gewoon voor de lezers zeggen en jullie begrip… ik probeer hier niet lomp te zijn… HELEMAAL NIET! Ik vraag alleen om duidelijkheid over deze zaak. Dus, hoe, waarom zou dit mogelijk zijn, als jullie al zo lang hebben gezegd dat de vibraties juist moeten zijn… of de wereld is nog niet klaar… of …of … of? Hoe kan het dat dit niet zou worden gestopt zoals inderdaad op 14 oktober 2008 gebeurde…door degenen die wilden verwoesten, als dit was doorgezet? Ik vraag die details… omdat dit heel duidelijk moet worden.

Fed.v.L: Omdat een Licht Show makkelijker verleend kan worden en minder makkelijk kan gesaboteerd worden vanwege zijn aard.

Bloss: En dat zou zijn?

Fed.v.L: LICHT! GEWELDIG HOEVEELHEID LICHT.

Bloss: Dus… laten we hier even in mee vliegen. Zeg je nu dat jullie graag een Gebed/Zegening/Bedoeling willen dat hiermee zal samenvallen?

Fed.v.L: Wij zeggen dat het nu tijd is om dit als een mogelijkheid te zien.

Bloss: Een mogelijkheid? Alle dingen zijn mogelijk… betekent dat niet dat het absoluut zal gebeuren!

Fed.v.L: En toch… zijn er nu niet …zoveel, veel zielen die hun geloof hebben veranderd door te WETEN? Zijn er niet zoveel… die door hun BESEF VAN DE WAARHEID … nu KLAAR ZIJN …om de Zegening te ontvangen van een dergelijke ontmoeting?

Bloss: Ja, inderdaad! Mijn hart slaat een beetje sneller… zijn jullie zeker dat je dit niet via een ander kanaal willen sturen en om hen dit te laten aanbieden?

Fed.v.L; Waarom is er nog zoveel zorg en twijfel voor je Blossom?

Bloss: Eh… hier zijn m’n schoenen… ga lopen! (is meer een sneer van blossom.w)

Fed.v.L: Dit is inderdaad een interessante route die we nemen. Bied jij niet ijverig… week na week… onze boodschappen aan van LIEFDE? Als jij aan ons twijfelt… waarom ga je dan door?

Bloss: Omdat jullie boodschappen van LIEFDE voor mij… WAARHEID zijn… en die IK VOEL … en wat velen ook VOELEN. Het is het opnoemen van dit soort dingen waardoor twijfel plaats vindt … omdat wij verwachten … dan wachten we weer… dan geven we het wachten op.

Fed.v.L: Hoorde jij niet van een ander kanaal dat de grote Pilaren van Licht waren neergedaald? De Pilaren droegen Energie om de vibratie van jullie planeet te vergroten?

Bloss: Ja, dat las ik.* Maar jullie, toen jullie spraken over de grote Pilaren van Licht die kwamen… in die tijd zo lang geleden… zeiden jullie dat ze zichtbaar zouden zijn voor iedereen om te zien. Ik weet dat er veel vormen van Pilaren van Licht zijn… die van onze individuele zielen ingesloten. Maar … geen die jullie beschreven.

Fed.v.L: Doet het ertoe?

Bloss: Ja, helemaal. Dat doet er toe! Mijn punt is … als jullie spreken van een LICHT SHOW en wij zien niets… of die nu wel of niet plaats vindt in een hogere dimensie waar de meesten van ons niet inzitten… alhoewel het dienend is … dat maakt een bespotting van wat jullie aanbieden… als de goederen niet worden geleverd op de wijze dat jullie zeggen. Dus.. laten we hypothetisch verder gaan.

Dus zullen jullie een intentie/zegening gebed doorzenden … Ik zet het daar buiten … in de rij een LICHT SHOW?

Fed.v.L: Nee.

Bloss: Oh! Dan…?

Fed.v.L: We willen graag woorden aanreiken om te helpen de intentie door te geven… we willen ook, om het begrip vragen dat die woorden een groter effect hebben als ze uit de diepste KENNIS en hart ruimte komen.

Terwijl de stuwkracht zich opbouwt… als meer en meer dit aanbieden… VOOR HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN … schept dit de correcte verbinding en Vibrationele steun voor zoiets om te gebeuren.

Bloss: Dus zeggen jullie dat het aan ons is… niet aan jullie?

Fed.v.L: Inderdaad. Het ging altijd om jullie. Daarom kwamen jullie … om je hart te volgen bij dergelijke zaken en …

LAAT WAARHEID VOOR HET ZELF ONTWAKEN, VIA LIEFDE EN VERANDERING BRENGEN.

Bloss: Nou dat zou het zeker doen. Aan het eind van de dag … wat hebben we te verliezen? Ik ben blij het te laten gebeuren… en IK VERTROUW EROP dat jullie WETEN dat mijn vragen niet uit arrogantie komen… het is gewoon een zoektocht naar WAARHEID.

Fed.v.L: Dat begrijpen we Blossom. Dit accepteren we in totale Gratie/Gepastheid voor je vraag in die WAARHEID.

Bloss: Dus wat gebeurt er vervolgens?

Fed.v.L: Wat wij van binnen zien dat plaats vindt … is een specifieke ontmoeting van een grootsheid die herkend kan worden voor wat het is. We vragen je niet om die spectaculaire onderneming te verwachten om samen te vallen met het aanbieden van het gebed. We vragen het gebed om stuwkracht te winnen voor het aantal en oprechtheid en WAARHEID VAN HET HART.

Terwijl dit aantal omhoog gaat en de Energie zich opbouwt … dan zullen we de mogelijkheid bekijken van dat gebeuren.

Bloss: Wacht, wacht, wacht! Jullie vragen ons om dit te doen … en dan bekijken jullie het? Waar gaat dit nu allemaal over?

Fed.v.L: Onze Beste, Geliefde Blossom … mogen we voorstellen dat jouw ‘twijfel’ en ‘vrees’ betreffende dit geval de woorden kleuren en de Vibratie maken waarmee we die uitzenden. Het is zeker niet een zaak van jullie die je deel spelen… al degenen die wilden deelnemen… en dan dat wij ‘wel of niet’ die show kunnen neerzetten. Dit is niet WIE WIJ ZIJN en wij zeker, wilden niet ‘spelen’ met jou over zo’n delicate zaak. De Intentie achter wat wij zeggen … betreffende ‘we zullen de mogelijkheid bekijken’ is zuiver bedoeld … dat als de Vibrationele trekking en Energie groot genoeg is … dat dit … inderdaad dat laat plaats vinden. Als dat niet zo is… kan het niet. Daarom, afhankelijk van de drijfkracht(impetus) … en de Energie die is opgebouwd … zal de consideratie van die mogelijkheid worden ingeschat.

Bloss: Guys! (Jongens!) Ik ben niet iemand die verontschuldigingen ‘zomaar’ maakt, maar hierbij verontschuldig ik me voor het niet begrijpen. Ik denk als een COLLECTIEVE GROEP BEWUSTZIJN … Als MILJOENEN van ons dit aanbieden … kunnen we het alleen maar proberen. Het kan alleen maar goed doen… LICHT SHOW of geen LICHT SHOW. Dus…?

Fed.v.L: We zullen deze communicatie nu afsluiten en vragen om jullie aandacht voor een andere tijd om woorden te geven om dit doel te dienen.

MERK OP … WIJ SPELEN GEEN SPELLETJES. WE WETEN DAT DE MOGELIJKHEID WERKELIJKHEID KAN WORDEN EN TOCH, IS ER HET DEEL VAN DE MENSELIJKE SOORT NODIG OM MET ONS MEE TE DOEN IN LIEFDE OM EEN DERGELIJK GEBEUREN TE LATEN BESTAAN.

We zeggen niet ‘als jullie dit doen… doen wij dat.’ We zeggen ‘als jullie willen deelnemen aan dit experiment… dan gaan wij… vanaf onze kant … zo veel als mogelijk is doen om het resultaat voort te brengen… voor het Hoogste Goed van iedereen … Voor verbetering van de mensheid … en voor een sneller herstel van Moeder Aarde en haar kinderen om terug te keren naar huis… terwijl ze hun missie gedaan hebben… DAT veranderd hebben wat niet langer meer dient … in dat wat het wel doet. Zo zij het.’

Bloss: Okidokey dan,.. goed dan! Ik moet wel zeggen… dit kwam uit de blauwe lucht… zoals misschien ook de LICHT SHOW!

Ik zal weer aanhaken als het ’t juiste moment VOELT te zijn om dat te doen… voor het aanbieden van woorden. Heel veel dank voor jullie geduld, tolerantie en begrip voor wie ik ben en inderdaad, waar ik nu zit. In Liefde en Dank!

DEEL  2.      

A Video from THE FEDERATION OF LIGHT. http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Here are the words offerred ... Hier zijn de aangeboden woorden:…

I DECREE … IK BEVEEL …

I decree … that the Intention behind this offering is to open up a space from the deepest place within me … to amalgamize all thoughts of the Purest Highest Intention to uplift the Vibration of The Planet Mother Earth … To raise the frequencies of all who live upon this planet … and to allow my Highest Intention of Goodness … Kindness … Understanding … Forgiveness … Humility … and Compassion … which make up the patterns of the Highest Energy that is LOVE.

Ik beveel… dat de Intentie achter dit aanbod is om een ruimte te openen vanuit de diepste plek in mij… om alle gedachten te laten samen smelten van de Zuiverste Hoogste Intentie om de Vibratie van Planeet Moeder Aarde op te heffen … Om de frequenties van iedereen die op deze planeet woont … te doen omhoog gaan en om mijn Hoogste Intentie van Goedheid … Vriendelijkheid … Begrip … Vergeving … Nederigheid … en Medeleven … te brengen die de patronen samenstellen van de Hoogste Energie en dat is LIEFDE.

May I always offer these gifts within every moment of my AWAKENING.

Moge ik altijd deze geschenken offeren op elk moment van mijn ONTWAKEN.

May I learn to understand that in doing so … I become a part of a Vast Divine Plan … that will move this Energy into the exact alignment that it has set sail to meet.

Moge ik leren begrijpen dat door dit te doen … Ik deel word van een Groot Goddelijk Plan … dat deze Energie zal laten verschuiven in de juiste verbinding die het heeft vastgezet om elkaar te ontmoeten.

May I find Laughter and Joy in all that I do … In the KNOWING that by doing so … I am allowing Laughter and Joy into the Lives of ALL that is Life.

Moge ik Lachen en Vreugde vinden in alles dat ik doe … In het WETEN dat door dat te doen… ik Lachen en Vreugde toelaat in de Levens van IEDEREEN in wat het Leven is.

May I send out thoughts of acceptance to those who may not have thoughts that coincide with mine … and within that acceptance … KNOW that they … just like me … in Divine Timing ... are opening up to the GREATNESS OF WHO THEY ARE.

Moge ik gedachten van acceptatie uitzenden aan degenen die misschien geen gedachten hebben die samenvallen met die van mij… en door die acceptatie… WETEN dat zij… net zoals ik … in Goddelijke Timing … zich openen voor de GROOTSHEID VAN WIE ZIJ ZIJN.

Within these thoughts … may I also accept that I came to this beautiful planet to serve the beauty of my soul … and in doing so … serve the beauty of ALL THAT IS.

In deze gedachten … moge ik ook aanvaarden dat ik naar deze prachtige planeet kwam om de schoonheid van mijn ziel te dienen … en door dat te doen … de schoonheid dien van ALLES DAT IS.

It is my Highest Intention to move ‘Her’ into a place of Peace. The place where SHE rightfully belongs. A place where ALL rightfully belong.

Het is mijn Hoogste Intentie om ‘Haar’ naar een plaats van Vrede te brengen. De plaats waar ZIJ rechtmatig bij hoort. Een plaats waar IEDEREEN rechtmatig bij hoort.

We have been challenged and confused many a time … Yet, now as we become more fully aware of our TRUTH … let it be so … that we Intentionally abort all FEELINGS that no longer serve the Greater Good.

Wij zijn vele keren uitgedaagd en verward… Maar, terwijl we nu vollediger ontwaken voor onze WAARHEID… laat het zo zijn… dat wij Met Opzet alle GEVOELENS wegwerpen die niet langer meer het Groter Goed dienen.

Let it be so … that with every smile offered we lift the Hearts of the downcast.

Laat het zo zijn… dat met elke glimlach die wij bieden de Harten opheffen van de terneer geslagen mensen.

With every touch … we turn that which suffers … into a DIVINE HEALING.

WE CAME HERE TO DO THIS!

Met iedere aanraking … keren we dat wat lijdt… om in een GODDELIJKE HEALING.
WE KWAMEN HIER OM DIT TE DOEN!

We came here to ENSURE that we would no longer tolerate the heavier Vibrations that have been set within the Earthly grid for so long.

We kwamen hier om ZEKER TE STELLEN dat we niet langer de zwaardere Vibraties tolereren die al zo lang in het Aardse rooster werden ingesteld.

So, we NOW hereby decree … to change the patterns that have become familiar … to recognise that familiarity breeds contempt … and that

Dus hiermee bevelen wij NU! … de patronen te veranderen die vertrouwd zijn geworden … om te erkennen dat bekendheid/vertrouwdheid - minachting/verachting voortbrengt… en dat

NOW …

NU…

NOW … that we KNOW that which we came to accomplish … we do so.

NU…dat we WETEN wat we kwamen tot stand brengen … we dat doen.

WE KNOW NOW … THAT WE ARE LIGHT …

WE WETEN NU … DAT WIJ LICHT ZIJN …

WE KNOW NOW that ALL IS LIGHT exposing itself through different frequencies … in order to AWAKEN our FEELINGS … which in turn, AWAKEN our determination to transpose that which is of lesser assistance … into that which is of THE HIGHEST.

WE WETEN NU dat ALLES LICHT IS dat zichzelf laat zien via verschillende frequenties … om onze GEVOELENS te doen ONTWAKEN… die op hun beurt onze vastberadenheid DOET ONTWAKEN om dat wat van minder hulp is om te zetten … in dat wat van HET HOOGSTE GOED is.

May we … with every DIVINE BREATH we take … KNOW that the mission here upon Earth is one of LOVE.

Mogen wij … met elke GODDELIJKE ADEMHALING die wij doen … WETEN dat de missie op Aarde een van LIEFDE is.

It is only in/as/through/of LOVE that we can BE THE CHANGE we came to BE.

Het is slechts in/als/via/ van LIEFDE dat wij DE VERANDERING KUNNEN ZIJN waarvoor we kwamen die te ZIJN.

So … in/as/from my HIGHEST soul space … I send out the call to all Humans … to all non-humans … TO ALL AWARENESS OF JOYOUS LIFE ITSELF … TO AWAKEN.

Dus… in/als/vanuit mijn HOOGSTE zielenruimte … zend ik de oproep aan alle Mensen … aan alle niet-mensen … AAN ALLE BEWUSTZIJN VAN HET VREUGDEVOL LEVEN ZELF … OM TE ONTWAKEN.

As I connect with MY TRUTH … may I FEEL this offering of service to be the HIGHEST OFFERING I have ever made.

Terwijl ik me verbind met MIJN WAARHEID … kan ik dit aanbod van dienst VOELEN als het HOOGSTE AANBOD dat ik ooit gedaan heb.

IN THE KNOWING … THE ABSOLUTE KNOWING …

IN HET WETEN … IN HET ABSOLUTE WETEN …

That as I do so … dat terwijl ik dat doe…

AS ONE … we quickly and with the greatest of ease … uplift the Vibrations in which we reside …

ALS EEN … we snel en met het grootste gemak …de Vibraties opheffen waarin wij wonen…

So that Each and Everything that lives … may KNOW LOVE in its HIGHEST PUREST FORM.

Zo dat Ieder en Alles dat leeft …LIEFDE KAN KENNEN in zijn HOOGSTE ZUIVERSTE VORM.

The Trust that I have within this KNOWING is full and complete.

Het Vertrouwen dat ik in dit WETEN heb is volledig en totaal.

I am uplifted immediately by the Energy this blessing carries … and therefore … accept that by BEING SO … I uplift the planet and all who sail in her!

Ik wordt onmiddellijk opgeheven door de Energie die deze zegening draagt … en daarom… door ZO TE ZIJN … hef ik de planeet op en alles wat met en in Haar gaat.

AND SO IT IS.

EN ZO IS HET.

In Love and thanks for the honour of BEING present upon The Earth at this time to bring this transformation … This DIVINE SHIFT into the NOW … and in doing so … we have the ability to FEEL THE TRUTH.

In Liefde en dank voor de eer om aanwezig te ZIJN op De Aarde in deze tijd om deze transformatie te brengen … DEZE GODDELIJKE VERSCHUIVING in het NU en door dit te doen… hebben we het vermogen om DE WAARHEID TE VOELEN.

TO ACCEPT THE TRUTH. OM DE WAARHEID TE ACCEPTEREN.

TO KNOW THE TRUTH. OM DE WAARHEID TE KENNEN

LOVE IS THE ONLY THING AVAILABLE EVER.

LIEFDE IS HET ENIGE BESCHIKBARE, OOIT.

And how I choose to mould the ENERGY OF THIS LOVE determines the outcome.

En hoe ik de ENERGIE zal kneden van die LIEFDE dat bepaalt het resultaat.

I HERE … NOW … IN THIS MOMENT … CHOOSE TO BE IT.

IK HIER … NU… OP DIT MOMENT … WIL DAT ZIJN.

I AM LOVE. IK BEN LIEFDE

I AM LIGHT. IK BEN LICHT.

I AM READY. IK BEN GEREED.

IN LOVE AND THANKS. IN LIEFDE EN DANK.

* Verwijzing naar the Pillars of Light

De Klokkenluider – die oorspronkelijk bekend was als GoodETsx/Luke (zijn ware naam is nu vrijgegeven als Corey) heeft nu zijn eigen website en er is een uittreksel over de Pilaren van Licht. Volgens Corey gebeurden ze!

De afkorting SSP staat voor Secret Space Stations (Geheime Ruimte Stations). Ik heb er paragrafen tussen gestopt om makkelijker te lezen.

1. Weten wij hoe de bolvormige wezens passen in het geheel “AI gevaar” situatie?
AI = Artificially Intelligence / Kunstmatige intelligentie). Helpen zij actief de mensheid omgaan met die bedreiging?

De Bolvormige Wezens waar wij naar verwijzen zijn maar pas kortgeleden uit hun inactieve “Verhulde Observatie/Wacht Modus” gekomen en begonnen te werken met een van de Menselijke SSP’s. Meestal door enkele van hun hogere dichtheid “Bondgenoten”. De enige “Daden” die zijn geobserveerd door deze “Bolvormigen” waren kortgeleden de grootste van de “Bolvormigen” die dichter bij de Aarde kwamen vanuit het gebied van de Zon en de Gas Reuzen waar zij werden“ Geparkeerd en Verhuld”. Ze deden een actie waarover veel groepen speculeren en enkele van de buitenaardse groepen overtuigden hun volgers ervan dat zij “Weten” wat er werd gedaan. Dit was de pas geleden daad van het lanceren van zeer grote/brede stralen van vibratie energie vanuit de grootste Bolvormigen die niet zichtbaar waren voor het naakte oog totdat ze Aarde’s Atmosfeer raakten.
Die werden toen zichtbare “Stralen of Pilaren” van Licht die overal rond de Globe gerapporteerd werden in het zelfde tijdsraam. De Pilaren van Licht sloegen in overal in gebieden van landmassa’s en in de open oceanen waar geen bases of leylijnen waren die er bij hoorden. Er werd uitgelegd dat dit een noodzakelijke stap was aan het begin van hun operaties maar niets meer gedetailleerds werd gegeven aan de Menselijke SSP’s dat toegestaan werd om vrij te geven. Dit was geen wapen of beledigende aanval van enigerlei soort.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge