Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 15 september 2015

Blossom Goodchild - 15 september 2015

Transcriptie van de Video chat en Kanaal 3


(33.33 min.)

WHITE CLOUD:

Een zeer warm welkom aan ieder van jullie die kijkt naar deze kleine tele-communicatie die Blossom en ik naar jullie toe brengen. Ik ben me bewust van de manier waarop velen van jullie je gevoeld hebben … zoals ook Blossom heeft gezegd. En toch, zeg ik tegen jullie, mijn vrienden … laat dit gevoel zijn weg naar jullie werken. Het is in orde om je plat/gelijkmatig te voelen. Het is geen regel dat je je vol met leven moet voelen en in vreugde en Energie. Het is wel beter als je dat kunt, niet waar. Maar straf jezelf niet af door je een beetje laag/down te voelen… Een beetje ongeïnspireerd. Omdat ik tegen jullie zeg … Er is een Licht van Liefde die alle Vreugde draagt wat men mogelijk kan bevatten in zijn Wezen. En, het is daar voor iedereen om dit te accepteren… Om te erkennen… om te Begrijpen.


Dit is LiefdeLicht … deze Golf van Energie zal jullie helpen te begrijpen wie jullie zijn. Liefde … natuurlijk.
Toch zal dit een dieper niveau van begrip brengen van wie jullie zijn…Liefde. Terwijl dit door jullie atmosfeer filtert… en daardoor door je Wezen geabsorbeerd wordt… zul je de dichtstbij mogelijke gevoelens van Verrukking beleven die je kunt tegenkomen… op het niveau van Energie dat komt. Natuurlijk zijn er Hogere en nog Hogere niveaus van deze Verrukking … en toch kan het niet door dat niveau heen komen… op de Hoogste niveaus, omdat jullie door Verrukking zouden exploderen… en dat zou geen aangenaam gezicht zijn!

Haal adem… zoals we zo vaak tegen jullie zeggen. Haal die Energie binnen… adem die Energie in. Absorbeer die door je Wezen … en laat hem dan naar buiten. Laat dat zich vermengen met de adem van iedereen… met de levensEnergie van bomen en de bloemen en van water. De lucht die jullie inademen zal worden gevuld met de Hogere Energie van Liefde en die is er voor jullie om vrijelijk te inhaleren… In en Uit… In en Uit… en terwijl jullie je meer bewust worden van dit wonder… van deze ademhaling die leven is… jullie zullen zelf het gevoel van verbinding merken waarvan jullie voelen die velen van jullie missen.

In … en Uit… In… en Uit. En het is nu, dat ik aan de kant ga en ruimte maak voor mijn collega’s die bij jullie bekend zijn als De Federatie van Licht… Veel dank.


DE FEDERATIE VAN LICHT:

Wij zijn zo dankbaar voor deze gelegenheid om met jullie te spreken via deze dame, Blossom. Maar, op een intensere zin… is dat het niet gewoon onze stem is… onze Geluids Vibratie waarmee we in staat zijn om jullie onze Liefde te bieden op een veel dieper niveau. Terwijl jullie in onze ogen kijken… zien we dat je in staat bent om je hart te verbinden met het Hogere niveau van Liefde die we jullie aanbieden.

Liefste zielen van de Aarde… de tijd is nu bij jullie … waar jullie zielen op gewacht hebben sedert jullie op deze planeet Aarde aankwamen. Het is NU Liefste Mensen dat een Energie zal doorfilteren … en die jullie zielen zal vullen met het Hogere niveau van Liefde waar onze collega White Cloud, zoals hij aan jullie bekend is ,.. jullie ook over sprak.

Heb een zeer verheugd hart … een verheugde geest. Denk aan toen je een kind was en het was de avond voor een verjaardag feest. Die opwinding… als je het moeilijk vond om je hoofd tot rust te brengen en je ogen te sluiten. Want zij wisten, jij wist… dat bij het wakker worden in de morgen, er zoveel geschenken aan je gegeven zouden worden.

Dus daarom roepen wij dit uit als de Geboortedag van deze Nieuwe Energie …die jullie Wezens zal vullen met geschenken waar velen van jullie nooit over hebben gedacht. Jullie zullen vinden dat jullie Met elkaar Manifesteren … Scheppen… Lachen… Uit jezelf Geven … Aan het Zelf Geven… met Elkaar Delen… Jullie kijken in elkaars ogen en jullie zien Slechts Liefde… Slechts Liefde.

Wij hebben gesproken over Pilaren van Licht… Liefste mensen, deze Pilaren zijn nu voor jullie zichtbaar… door het Energie niveau… als het geheel… waar jullie jezelf in hebben gebracht. En terwijl deze Energie zich in jullie Planeet stort… en jullie Vibratie steeds Hoger en Hoger wordt… zullen er meer en meer van deze Pilaren van Licht zich vullen… deze Pilaren van energie … die uiteindelijk zichzelf als Regenboog Licht presenteren … zoals we zeiden… ze zullen jullie vullen… zullen zich met jullie verbinden. Jullie hartslag … zal resoneren met het slaan dat diep in deze Pilaren zit.

Wij hebben ook gesproken over de kennis… de informatie … die deze Pilaren bevatten. Beetje bij beetje… zo erg geleidelijk… zullen ze informatie uitzenden die beantwoord wordt… voor mensen die van te voren hebben ingestemd om deze informatie te accepteren… op deze wijze.

Jullie tijd van terneergeslagenheid is voorbij. Jullie zielen… uit de diepste plek van binnen… zullen Oplichten … Verhelderen… deze Hogere Energie van Liefde afscheiden… die dan kan worden losgelaten door de ademhaling… naar degenen die deze Hogere Energie nog niet hebben ontvangen… want hun Wezen is niet in staat om dat te doen totdat hun Energie naar een bepaald niveau is opgestegen… om de Hogere Energie te absorberen.

Iedereen op hun eigen tempo, Liefste Zielen. Het pad waarop jullie lopen is op je eigen tempo. Er is geen race… Er is geen haast. Want …dat is het niet waar jullie bij zijn betrokken… dat is van grotere waarde dan het feitelijke bereiken van je bestemming. Wees bewust van jullie zelf en wie jullie zijn. We zullen opnieuw spreken… als het moment juist is.

WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge