Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 8 september 2015

Blossom Goodchild - 8 september 2015

Blossom: Opnieuw groet ik jullie, mijn vrienden. Ten slotte, terug thuis in Australië. Met opzet heb ik niet veel gelezen van werk van anderen betreffende de veranderingen die komen, om niet beïnvloed te worden in ieder geval. Toch ben ik me bewust dat veel opwinding bezig is vanwege een Nieuwe, Hogere Golf van Energie die doorkomt… Ik laat deze transmissie aan jullie zeer bekwame handen over.

(De Federatie van Licht sprak door me heen. Hier is de audio link met de transcriptie eronder. Er wordt aangeraden dat je naar de audio luistert, eerder dan alleen de transcriptie te lezen… omdat de Energie die doorkomt, diep de ziel in penetreert).

http://youtu.be/78Jg7sAUD9g

Federatie van Licht: Liefste Zielen van de Aarde … We bieden vandaag, door de Energie van onze woorden … Liefde… Vrede… Vreugde… Blijheid… Geluk. We bieden jullie ALLE dingen die je hart met LIEFDE vullen.

We komen vandaag ook om jullie woorden van wijsheid te brengen. Om je Kennis te bieden… die misschien diep in je Wezen moet worden herinnerd. Maar, het meest van alles… komen we om jullie te laten Weten hoeveel we van JULLIE HOUDEN. .. Hoe veel we voor jullie zorg hebben. Wij zijn deze reis met jullie gaan lopen sedert die begon… maar er zijn velen van jullie die ons bestaan niet kennen.

Er zijn velen van jullie die zich nu volledig bewust zijn van wie wij zijn… En als we dichter bij elkaar komen… dieper het Helderder Licht in… wat jullie zijn… dat wij zijn… onze Energie van Liefde… onderling verbonden… samen gesmolten… als Een samengaand... in de mooiste reeks kleuren … om jullie te laten zien … om je te laten VOELEN, DE WAARHEID VAN WIE JULLIE ZIJN. DE WAARHEID VAN WIE WIJ ZIJN. Want zelfs als er velen zijn, zoals inderdaad, deze dame die ons haar stem-box laat gebruiken… die soms ons bestaan volledig Kent… onze Waarheid… van de reden waarom wij komen… en toch …zelfs in dat volledige Weten… dat er zo nu en dan twijfels zijn betreffende wat wij zeggen.

Bijvoorbeeld… wij hebben gesproken over de Pilaren van Licht. Er was een beetje discrepantie met onze Dame, Blossom, betreffende dit… in jullie tijd… een tijdje geleden. Maar nu, is dat niet waarover wij gesproken hebben… daar… voor jullie ogen?

We komen niet om iets te bewijzen. We komen alleen om jullie bij te staan bij jullie reis. Om jullie Hoop te bieden. Want we begrijpen dat het wonen op en in jullie Aarde laag soms meer dan verwarrend kan zijn. Dit kan neerslachtigheid zijn … en we willen dat jullie harten alleen maar opgeheven zijn. Daarom komen wij. En we vragen dat nu… op dit moment waarop we deze boodschap aan jullie brengen… dat je je hart VOELT… jullie VOELEN je hart glimlachen… jullie VOELEN het wat sneller slaan.

De Energie die zich in jullie Planeet Aarde zal storten … is als niets anders dan eerder is geweest. Wij zijn… in het denk-oog van de dame, Blossom… haar opnieuw aan het laten zien… die enorme Pilaren van Licht. Die, als het verder gaat… als ze meer in aantal komen… enorm verschillen van die heden worden gezonden.

Want als die geactiveerd worden… als ze verbonden worden met de meest diepe plek in je hart… je Wezen… zullen ze een puls uitzenden. Een puls die met jezelf resoneert. Een kloppen … zoals je hart. Een hartslag die Een zal worden met je hartslag. Welke LIEFDE uitzendt… en jullie zullen ook de diepste kleuren van de Regenboog zien.

Deze Pilaren van Licht zullen uiteindelijk zichzelf presenteren als PILAREN VAN REGENBOOG Licht … en hoe zullen jullie harten gevuld worden met HOGERE ZUIVERDER LIEFDE.

Jullie Weten van wie jullie zijn zal op dat moment… jullie het GEVOEL geven van compleetheid/totaliteit.

Het begrijpen van wie jullie zijn zal je in een ogenblik worden gegeven.

Houdt je spirits Hoog.

HOUDT JE HOED VAST … zoals we gezegd hebben.

Wees blij… Liefste Mensen. Wees verheugd en opgewonden. Want het zal zo zijn… dat een HOGERE MACHT VAN LIEFDE in jullie Aarde atmosfeer binnenkomt. .. om op jullie te schijnen… om in je Wezen te in te gaan en om jullie in de aanwezigheid van het Goddelijke toe te staan.

Dit Goddelijke Licht zit in jullie. Dat is altijd in jullie geweest … want jullie bestaan eruit… en toch, terwijl deze Grotere Macht uit stroomt… ontsteekt dit op een diepere schaal… de Goddelijke Bron die er in ligt.

Bereid jullie Wezens voor wanneer je dat kunt. We zeggen niet tegen jullie: ‘doe dit of doe dat’. We zeggen alleen tegen jullie… In/Terwijl/Via/ LIEFDE… denk aan deze woorden die we bieden en handel overeenkomstig… op een wijze … die voor jullie correct VOELT. .. en voor jullie alleen.

Denk eraan, Liefste Mensen om te ademen. Dat is alles dat je hoeft te doen… nu en altijd.

Adem LIEFDE in … Adem LIEFDE uit… Terwijl jullie je met elkaar verbinden. Terwijl jullie je verbinden met ALLES DAT IS.

ADEM … ADEM… ADEM LEVEN IN.

We komen steeds dichterbij. Vindt vrede in je ziel. Want door dat te doen… terwijl je uitademt… bied je Vrede op plaatsten op jullie Planeet die deze Energie zo erg nodig hebben… Aan zielen op jullie Planeet die deze Energie erg nodig hebben.

TERWIJL DE HOGERE ENERGIE BINNEN KOMT …. ADEM IN.

Adem die in… zend die uit. Wees aardig voor jezelf… Wees vriendelijk … Wees liefdevol … voor je zelf.

De tijd die bij jullie komt is er een van Grootsheid.

De dame, Blossom, kan, als we met jullie spreken… de immense LIEFDE VOELEN… die we voor jullie hebben. We vragen dat jullie die ook VOELEN. Zoals we vaak zeggen… woorden zijn inadequaat. Maar, als jullie ONS als Waarheid Kennen… … terwijl jullie onze LIEFDE inademen … is het GEVOEL dat dit jullie geeft … dat laat jullie Weten… WIE JULLIE ZIJN … WIE WIJ ZIJN… Jullie familie van Licht.

Wij zijn Een familie … We reizen te samen… gaan verder … naar een Hogere ruimte… in een Zuiverder Vibratie… en ZO IS HET.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Dit schreef Blossom in haar nieuwsbrief:

Moge de komende maanden ons vullen met hernieuwde Energie… en onze batterijen turbo opladen en ons laten ….

DEZE PLANEET EXPLODEREN MET LIEFDE IN ZIJN HOOGSTE ZUIVERSTE VORM.

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge