Home > > Blossom Goodchild - January 13, 2013

January 13, 2013

Blossom: Hallo mijn vrienden.

Federatie van het Licht: Wij verwelkomen jullie met veel Liefde bij deze conversatie. We hebben energieën bekeken in veel verschillende delen van jullie planeet en we hebben geconcludeerd dat er buitengewone verschillen zitten in alles. Natuurlijk houden we met de factoren van oorlogsgebieden rekening en met de plekken waar Vrede heerst. Toch is dat niet de energie waar we over spreken.

We ondersteunen ALLE leven en we zien wat van Hoge energie en dat wat van een lager niveau van ZIJN is waar wij mee doorgaan te willen optillen.
We begrijpen ook dat velen van jullie …langs de kant van de weg zijn gevallen… zoals men dat zegt?

Blossom: Ja… Ik heb veel brieven van mensen gekregen die VOELEN dat er niks gebeurde… Geen Ascentie… en ze VOELEN allemaal dat hoop/weten verloren is! Het is zeker een ZEER SUBTIEL VERSCHIL VAN BINNEN en ik kan precies begrijpen hoe veel mensen helemaal niets kunnen VOELEN.

Federatie van het Licht: Toch…. Het verschil is er. Laat even… jullie gedachten zich in een WETEN settelen. Haal enige keren diep adem en WEET dat het pad waar jij en jullie allemaal op zitten… samen MET jullie planeet… op een steeds toenemende reis naar boven zijn. Naar een 'plaats' waar de dingen waarvan jullie beseffen die jullie op de plek waar jullie NU zijn, niet langer meer dienen… en die naast jullie NIET meer omhoog oprijzen… dat kunnen ze niet.

Blossom: Ik luister zelden naar het nieuws, maar deze ochtend gebeurde het binnen gehoorsafstand. Niet heel welluidend voor oren of ziel en zeker zouden ze… als ze dat wilden… zich afvragen als er iets echt zou gebeuren. Want weinig schijnt er te zijn veranderd en de zelfde miserabele media mentaliteit is er.. die ons voedt met meer en meer onheil. (doom and gloom). Proberend de dingen in perspectief te zien… het schijnt een lange, lange weg te zijn als wij op een plek zullen zijn waar die ellende Moeder Aarde heeft verlaten en wij in een wereld van overvloed lachen en spelen.

Federatie van het Licht: Wat wij jullie vragen om te doen is standvastig te blijven bij jullie WETEN. Je dacht dat wij jou het woord 'vertrouwen' zouden geven, niet, Blossom? Toch zijn jullie nu naar een plaats aan het gaan in jezelf die geen 'vertrouwen' nodig heeft. Die heeft … zoals we daar bij onze laatste communicatie over spraken… die heeft …WETEN… nodig.

Om vooruit te gaan voor jullie en de planeet moet je WETEN.

JULLIE MOETEN WETEN dat jullie hier kwamen ZIJN om TE WETEN. Want als je niet WEET … hoe kun je dan naar de volgende fase gaan? Het zit in jullie WETEN DAT ALLES IN ORDE IS wat het plan in staat stelt om op zijn plek te vallen. Als jullie nog op de plek zitten van hoop en vertrouwen …. dan vertelt een deel van je nog steeds dat je onzeker bent van alles dat er gebeurt.

Blossom: IK BEN!!! (dat)

Federatie van het Licht: Toch zeggen we het anders.

JULLIE WETEN HET BLOSSOM… ZOALS EEN GROOT ENERGIELICHAAM VAN DEGENEN OP JULLIE PLANEET, HET WETEN'

JULLIE WETEN HET ALLEMAAL.

Blossom: Ik kan dat als WAARHEID accepteren… ergens in mij begrijp ik dat… Maar wat heeft het voor zin om alles TE WETEN.. als we ons niet kunnen herinneren wat we WETEN?

Federatie van het Licht: Dat zullen jullie.

Blossom: Wanneer? Jullie vragen ons om het nu te weten. Jullie hebben ons dit al zes jaren geleden gevraagd toen we begonnen… WANNEER en meer zoals HOE?

Federatie van het Licht: Zou je niet zeggen dat jullie heel veel meer WETEN dan je dat zes jaren geleden deed?

Blossom: Zonder twijfel!!

Federatie van het Licht: En dus… zo werkt het. Terwijl jullie door kennis groeien naar wie je bent… door te worden wie je bent… beginnen jullie te WETEN wie jullie zijn… en als je WEET wie je bent… dan WEET je alles.

Blossom: Dus… dit proces… gaat gewoon maar door en door op zijn eigen tempo?

Federatie van het Licht: Nee, op JULLIE tempo!

JULLIE KOZEN. JULLIE KOZEN DIT ALLEMAAL. JULLIE KOZEN HOE JE ALLES WILT LATEN ZIJN.

Blossom: Nou… wij willen dat alles gewoon prettig verloopt… en dat is niet zo.

Federatie van het Licht: Toch zal dat zo zijn als voldoende van jullie kiezen om het zo te laten gebeuren.

Blossom: Dus jullie praten over ons tempo als collectief tempo, niet als een individueel tempo?

Federatie van het Licht: Dit is allemaal hetzelfde.

Blossom: Hoe dàt dan? Hier ben ik… gewoon het kleine ikje… dat haar best doet om mijn weg naar een Hoger doel te VOELEN omdat dit het enige pad is dat mijn ziel wil…. Er zijn vele duizenden… misschien miljoenen zoals ik… WIJ ZIJN GEKOZEN OM TE WETEN… toch kan ik niet zeggen… dat ik dat DOE. Ik WEET niet wat we moeten WETEN. Niet eens het soort WETEN VOEL IK waar jullie over praten.

Federatie van het Licht: EN DAT IS?

Blossom: WETEN wie IK BEN…. niet helemaal…

Federatie van het Licht: Toch doe je dat wel… omdat jullie jullie zijn… en daarom… KENNEN jullie jezelf. Jullie toestand is dat je VOELT dat je de volheid van jezelf niet KENT … en dat je VOELT dat je dat zou moeten.

Blossom: Nou… ja… Is dit dan niet wat je ons vraagt om te WETEN?

Federatie van het Licht: Dat is het. En jij vraagt ons hoe je moet doorgaan om deze JOU te leren KENNEN.

Wij zeggen…. we hebben jullie de hele tijd dit al geleerd/hierover geadviseerd. Geleidelijk beetje bij beetje…. We hebben jullie 'stukjes' van JULLIE ZELVEN 'gevoed'! Het is niet geschikt om het hele blad te krijgen! Jullie heelheid kon op deze planeet niet overleven op het energie niveau waarin deze heden woont. Maar als de energieën omhoog gaan… samen met de energieën van de terugkeer van de WAARHEID van Moeder Aarde… dan zijn jullie ook in staat om meer van jezelf 'in dank' te 'ontvangen' en daarmee… zal meer van jullie WARE zelf……het WETEN VAN WIE JULLIE ZIJN… in staat zijn om zich in dit menselijke lichaam te settelen dat jullie 'schijnen' te WORDEN.

Blossom: Dus dan… dat laat me denken dat we moet wachten op die Hogere energieën die naar ons toekomen… op de manier waarop jullie dit gezegd hebben… dus kunnen we niet door met ons 'WETEN' totdat meer van dat WETEN ons wordt aangeboden… om ons te herinneren wie we zijn. Ik zet het misschien niet zeer goed neer, maar zien jullie wat ik zeg?

Federatie van het Licht: Hoe meer de wens om DAT WETEN te ZIJN … hoe makkelijker dat WETEN vindt waar het naar toe wordt gestuurd. Daar DE VERANDERING op de gegeven datum waarop velen zoveel verwarring en teleurstelling voelden… kwamen de HOGERE ENERGIEËN/KENNIS binnen in jullie lucht die je inademt. (vanwege behoefte voor een uitleggende term).

Nu, ….sommigen kozen om te ademen, onbewust van het geschenk van leven dat ademhalen brengt… ze nemen het vanzelfsprekend aan en gaan hun vrolijke weg verder. Ze hebben er geen beoordeling voor. Ze hebben geen aanvaarding. Ze nemen gewoon ALLES als vanzelfsprekend aan.

Nu… er zijn er ook… die kiezen om dit Hogere niveau te erKENNEN dat is binnengekomen. Ze kozen om voor iedere ademhaling die ze nemen, dank te zeggen. Ze accepteren dat een Hoger deel van wie zij zijn nu beschikbaar is en dat door dit te WETEN, de VERANDERING langzaam… maar oh zo heel erg zeker…'zijn ding doet'.

Heb jij zelf niet momenten beleefd van deze erkenning terwijl je in het gezelschap bent van anderen… het VOELEN dat dezelfde LIEFDE voor Alles tegengesteld is aan 'eerder' waarin je andere referentiepunten had van het niveau van LIEFDE wat jullie VOELEN voor individuen?

Blossom: Ja, dat is Waar. Ik heb 'momenten gehad' dat ik aanvaarding beleefde en een diepere LIEFDE voor ALLES… zelfs voor degenen die me triggeren! (die wat bij me ontketenen). Een dieper begrip van KENNIS dat we allemaal op hetzelfde pad zijn maar dan in verschillende fasen ervan… en het is zo erg hartverwarmend. Maar dit zijn geen GEVOELENS van de de hele tijd… ik neem aan dat jullie gaan zeggen: "Toch zal dat wel gebeuren."

Federatie van het Licht: Misschien wil jij onze baan? We glimlachen met je…. maar natuurlijk zien we dit niet als een baan. We zien dit als een opdracht van LIEFDE. EEN PLEZIER. EEN VREUGDE.

Blossom: Dus… voordat we verder gaan… Eigenlijk zeggen jullie om: DOOR TE GAAN MET DOORGAAN….. omdat DIT ALLES…. Wat DIT ook is… LANGZAMERHAND zichzelf zal presenteren op een manier zodat we ´HET SNAPPEN´? Dear me! Lieve help! Ik kan het niet helpen maar ik VOEL dat we hier eerder geweest zijn… en toch… in mij…. VOELT dit allemaal volkomen in orde. Het lijkt dat het zin heeft voor me/in me. Als dat niet zo was… geloof me dan denk ik niet dat ik op jullie deur zou kloppen en vragen of je buiten wilt komen spelen. Het is interessant hoeveel mensen hun gezichtspunt geven door te schrijven over JULLIE. Sommigen HEBBEN JULLIE LIEF, sommigen VOELEN dat jullie ons allemaal bedotten. Sommigen zijn het zat dat jullie maar door en door gaan over LIEFDE. HAH! Dat laat me echt glimlachen. Ze willen dat jullie vragen beantwoorden die zij niet kunnen beantwoorden. Ze willen dit en dat weten over dit en dat. Toch …. Zijn jullie niet geïnteresseerd om dit soort dingen te beantwoorden, wel?

Federatie van het Licht: Voor geen andere reden dan het feit dat deze dingen betreffende 'dit en dat' grote universele projecten zijn. Sommige zaken zijn gewoon niet te bevatten. (onbegrijpelijk)

Blossom: Oooh! Ik zou maar niet het ongelofelijke denken van de mens onderschatten!

Federatie van het Licht: We zouden niet durven dromen dat te doen. Toch zeggen we je om niet het grote detail en de ingewikkeldheden van de zaken waar wij over spreken, te onderschatten.

ONZE MISSIE IS NIET VERANDERD!

We zeggen jullie telkens weer en gaan door te zeggen… zo lang als er diegenen zijn die er naar willen luisteren. ….

WIJ KOMEN IN LIEFDE.

WIJ KOMEN OM JULLIE AAN LIEFDE TE HERINNEREN … OP EEN DIEPER NIVEAU DAN DAT WAAR JULLIE 'DENKEN' IN TE WONEN.

WIJ WILLEN OPNIEUW ONS VERENIGEN MET ONZE FAMILIE.

WIJ WILLEN DAT JULLIE WERELD TERUGKEERT NAAR HET LAND WAAR HIJ OOIT WAS… DAT WE KONDEN BEZOEKEN ZONDER TE WORDEN AANGEVALLEN.

WIJ WILLEN IN JULLIE OGEN KIJKEN EN JULLIE HART VOELEN BARSTEN VAN HET GEVOEL VAN ONMISKENBARE WAARHEID DAT WIJ ALLEN EEN ZIJN.

WIJ KOMEN OM HET GEHEEL TE DIENEN.

WIJ KOMEN HELPEN

WIJ KOMEN OM TIJD DOOR TE BRENGEN IN HET GEZELSCHAP VAN VRIENDEN.

We konden dagen en dagen lang zo doorgaan op deze manier …

Blossom: Maar we WETEN dat! Dus, eigenlijk op dit cruciale moment … voor degenen van ons 'die doorgaan'… is het 'business as usual'? (de gewone zaak ).

Federatie van het Licht: Toch willen we zeggen… het is verre van gewoon. (usual)

VOEL HET!

Neem meer tijd om het 'ongewone' te VOELEN! Neem er meer tijd voor! Want wij hebben de wens niet om jullie te overtuigen dat er een grote verandering gebeurde… wij hebben de wens dat jullie voor jezelf erkennen dat dit zo was. Zonder twijfel… zonder kwestie… terwijl de tijd, zoals jullie WETEN verder tikt… zullen jullie achterom kijken naar het vorig jaar en zeggen: 'My goodness me. Lieve help. Hoe zijn de dingen veranderd.'

Blossom: Ik weet zeker dat we dat zullen. Maar terwijl we hier zijn in het NU… voelt het soms zo opwindend als verf gadeslaan die aan het drogen is.!

Federatie van het Licht: Toch is het resultaat zo verfrissend als het voltooid is. Een heel nieuw GEVOEL op die plek, zou je niet zeggen?

Blossom: Inderdaad. Punt aangenomen. Hey Ho en verder gaan we!

Federatie van het Licht: Wij houden de wacht over jullie.

Blossom: Love ya! Ik houd van jullie! Met dank… Terwijl ik de volgende sport van de ladder opklim!

Federatie van het Licht: Om een ander/Hoger perspectief te zien.

Blossom: Om een breder zicht te krijgen! In Liefde en dank tot de volgende keer.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl