Home > > Blossom Goodchild - January 5, 2013

January 5, 2013

Blossom: Nou, hier zijn we weer! Zo snel de dagen voorbijgaan! Hoe willen jullie vandaag beginnen? Ik weet zelf helemaal niet waarover we gaan spreken. We spraken over LIEFDE en we gaan door daarover te spreken denk ik. Het VOELT allemaal een beetje raar vanwege waar we vanaf nu mee verder gaan en wat onze missie is!

Federatie van het Licht: We genieten ervan om duidelijk te zeggen dat het onze missie is om jullie te helpen begrijpen wie jullie zijn! Dit heeft een uitdijend effect om de planeet Aarde op te tillen naar een Hoger niveau van rijke bronnen die jullie ALLEMAAL ZULLEN LATEN WETEN dat LEVEN… LEVEN IN AL ZIJN GLORIE… heel veel beter zal worden dan jullie heden denken dat het kan worden.

Wij hebben de laatste weken van jullie tijd energieën zien uitputten. Sommigen hebben de behoefte gehad om zich in een hoekje terug te trekken. Die hebben de behoefte om een deken over hun hoofd te trekken en om nooit meer op te duiken… zo sterk was hun teleurstelling over dat er ‘niets ‘gebeurde op die datum waar zij ‘hun leven’ op hadden gefocust. Anderen zijn alle verwachtingen van zichzelf te buiten gegaan en beleven een NIEUWE AARDE. Het zijn ZIJ zelf die in de volgende fase zijn VERANDERD in hun zelf en zij krijgen zoveel vreugde en wonder uit elke moment van gedachte.

Er zijn er ook… zeggen wij… net als jij zelf Blossom… die er midden tussen in zitten.

Zien jullie, liefste mensen… hoe DEZE TRANSFORMATIE JULLIE EIGEN PRIVÉ REIS IS?

Blossom: En toch is het heel erg EEN globale reis, overal!

Federatie van het Licht: Inderdaad dat is zo. Toch is het via ieder persoon ‘die hun eigen stukje doet’ dat het geheel laat ronddraaien… omdraaien!

Wij willen alleen maar optillen, opheffen. We zijn ons bewust dat velen ONS zien wat hun verlangen/bezorgdheid veroorzaakt… vanuit hun teleurgestelde gezichtspunt. Ze stellen AL hun hoop en VERTROUWEN op ONS. Vanuit ons perspectief is niets dat wij gezegd hebben van richting veranderd. ALLES dat wij jullie hebben geboden is uit onze Grotere Kennis voortgekomen van wat is/wat kan zijn/ wat er zal zijn.

Zeiden wij niet tegen jullie: ‘Verwacht het onverwachte?’ en nu dat wat jullie niet verwachtten is gekomen…. Het is aan ieder van jullie om HOE ZE KIEZEN om WAT IS te accepteren !

Het zit diep in jullie WEZEN lieve mensen dat jullie de WAARHEID kunnen vinden van wat er gebeurde. Want wij zeggen tegen jullie… iets ENORM GROOTS gebeurde op die aangezegde datum waar zo velen van jullie je op verlieten.

Als iemand de meest geweldige cake proeft… het zijn de vele ingrediënten die de smaak geven. Maar… wat is het dat de cake misschien anders dan anderen laat smaken? Een ingrediënt die anderen daarvoor niet hebben gebruikt. Een die eerder niet in het ‘mengsel’ heeft gezeten. Sommigen zijn er zich gewoon niet bewust van, want zij zagen niet dat die er in de kom bij werd gevoegd. Ja… de cake smaakt heerlijk… maar dat deed die altijd. Sommigen weigeren in deze tijd gewoon te denken dat dit toegevoegde ingrediënt zo subtiel zou zijn. Ze kozen te denken dat die er helemaal niet is.

Toch, zijn er mensen die dat WETEN! Ze zagen ook niet dat het ingrediënt werd toegevoegd… En toch lieten zij zichzelf HET FEIT accepteren dat er iets NIEUWS werd toegevoegd. En het is dit iets dat HET HELE VERSCHIL maakt. DUS AL HET VERSCHIL ZO ANDERS dan de manier waarop de dingen eerder smaakten. Als deze cake is gegeten en verteerd… dan is dat wat de werkelijke invloed zal laten schijnen. Wees geduldig met jezelf liefste mensen. Alles op zijn tijd.

Blossom: Mmm! Ik denk niet dat deze laatste verklaring heel makkelijk aankomt voor velen!

Federatie van het Licht: Toch stellen we voor dat iemand in de WAARHEID ERVAN kijkt.

Blossom: Geduldig zijn is iets wat wij hier beneden VOELEN dat we veel gedaan hebben…. en sommigen hebben de wil om verder te gaan verloren.

Federatie van het Licht: Om met wat… verder te gaan?

Blossom: Verder te gaan met geloven.

Federatie van het Licht: In wat?

Blossom: Jullie te geloven.

Federatie van het Licht: Maar wij zijn hier niet voor een populaire wedstrijd lieve mensen. Zij wier geduld is afgelopen en die door dit proces hebben besloten dat wij van geen nut meer zijn voor hen, nemen in deze tijd gewoon een ander pad.

Blossom: Ja… snap ik… maar zeker wil men dat meer mensen ‘jullie boodschap krijgen’ die tegengesteld is dan om die te hebben van mensen die deze eens zo scherp … afwentelden.

Federatie van het Licht: Blossom… het maakt voor ons niet uit hoe iemand op hun reis wil lopen. Alles wat wij willen is dat ze LIEFDE in zichzelf vinden om de wereld te scheppen waar iedereen in wil leven. We kunnen niet iemands ambities en dromen ‘vasthouden’ en verwachten dat ze altijd het ‘Op onze manier doen’. Dat zou zeker niet zijn wat wij willen.

Wij willen dat een ziel hun eigen WAARHEID vindt via welke weg ook ‘hun boot drijft’.

Blossom: Maar… zeker… is het wenselijk voor meer en meer mensen om ‘op jullie afgestemd te zijn’?

Federatie van het Licht: Waarom?

Blossom: Want dan kunnen we onze vereniging met groter gemak manifesteren… en sneller.

Federatie van het Licht: Maar… wat wij aan het doen zijn…. is wat wij aan het doen zijn.

Op dezelfde wijze koos jij door te gaan om met ons te communiceren… wij gaan door met jou te communiceren… omdat wij VOELEN dat het gunstig is voor het geheel… voor de opheffing van de mensheid en inderdaad jullie planeet. We kunnen het resultaat van iets niet controleren. Ieder individu is in controle van zijn eigen resultaat… Deze NIEUWE WEG zal meer en meer duidelijk worden voor iedereen terwijl ze zichzelf laten meestromen met de NIEUWE ENERGIEËN.

Sommigen kunnen deze VERANDERING VOELEN… deze vorm van Verlichting gebeurt alleen bij een select aantal. Dit wat wij zeggen is niet hoe het was. We zeggen dat iedereen… het maakt niet uit in welke fase je bent op je reis naar binnen… een GROTERE LICHT energie ontving in hun WEZEN.

Gewoon omdat het niet gebeurde op de manier die men ‘verwachtte’ betekent dit niet dat het niet gebeurde. Maar totdat men volledig compleet is in de onderscheiding tussen het oude en het nieuwe… zullen ze maar weinig tijd hebben om hun nieuwe realiteit te ontdekken. Maar… ontdekken zullen ze het.

Beetje bij beetje zal men de subtiliteiten merken die er gebeuren. Men zal herkennen dat ze niet langer bezorgd zijn over kleinigheden die hen eens opaten. Ze VOELEN nu het grotere plaatje… gewoon door aan hun GEVOEL toe te geven… het WETEN… dat er een VERANDERING is gebeurd… in hen. Binnenin hen zelf.

Er is een combinatie van ‘zien’ en ‘begrijpen’ die doorgaat naar een plek van ‘Vrede’.

Voor degenen die zo bitter teleurgesteld werden… inderdaad gedesïllusioneerd… gaan we verder om onze ‘verkenners’ te verkrijgen, ze uit te zoeken en hen opheffing te bieden van hun ziel. Hun verslagenheid is zuiver tijdelijk… voor hen die LICHT KENNEN .. die kunnen er niet lang weg van draaien… niet voor lang.

Wat wij zien als van het meeste belang is niet dat jullie ‘met ons willen samengaan’… alhoewel we zonder aarzelen zeggen dat dit ook zal gebeuren als alles op zijn plek zit.

Wat wij willen is dat jullie je hart openen naar een nog Groter Bewustzijn… voor WAT IS. Want in dat besef ontdek je WIE JE BENT. Als dit klaar is zal er weinig behoefte voor iets zijn dat wij zeggen om je reis te verhogen/verheffen… want jullie zullen alle kennis in je vingertoppen hebben.

Blossom: OK… over reizen sprekend…. Iets kleins wil ik graag naar jullie brengen. Vorig jaar zei ik dat ik naar Engeland zou gaan om mijn moeder te bezoeken voor het eerst in bijna 9 jaar. Jullie hadden commentaar toen, (deze februari) dat het misschien niet nodig zou zijn om zelfs maar een kaartje te kopen. Ik kreeg dat met een plagende energie, maar kennelijk … het is openlijk duidelijk dat we nergens dichtbij dat soort van ontwikkeld transport zijn. Dus, … dat laat me zo verward achter omdat waarom zeggen jullie dat?... en in alle eerlijkheid.. dat laat me de ‘kwaliteit’ bezien van mijn werken met jullie. Ik ben geïnteresseerd in hoe jullie dit beantwoorden.

Federatie van het Licht: Liefste Blossom. Hoe respecteren wij jouw wens voor WAARHEID. Op die tijd toen dit werd besproken vonden we dat het belangrijk was voor de verwachting van NIEUWE MANIEREN die in iemands focus moesten blijven. Mogen we hiervan zeggen…. we zeiden niet, als we ons dat herinneren, dat dit zeker het geval zou zijn. Dacht je dat het dat wel was?

Blossom: Nee.

Federatie van het Licht: Dan, wat jij geloofde, heb jij geschapen. We zijn ons bewust dat je niet helemaal overtuigd bent van ons antwoord.

Blossom: Neem me niet verkeerd, ik ben een nummer één fan van ‘gedachte die de werkelijkheid creëert’. … Maar voor mij… ik kon dat niet zien gebeuren in die episode tijd… als ik aanneem dat we over teleportatie praten.

Federatie van het Licht: We vragen ons af hoeveel mensen hetzelfde VOELDEN als jij. Hoeveel mensen dachten: ‘nou, ik betwijfel dat… maar laten we gewoon afwachten en zien.’

Blossom: Hmm! Ik begin te VOELEN waar dit naar toe gaat.

Federatie van het Licht: NAAR BOVEN! Zie je niet dat HET NIET AAN ONS IS om deze dingen teweeg te brengen? … HET IS AAN JULLIE!

Blossom: Je bedoelt door de gedachte in ons hoofd te creëren van ‘teleportatie’?

Federatie van het Licht: Precies! Maar is het niet zo dat jullie op ons wachten opdat we komen en jullie laten zien hoe dat wordt gedaan?

Blossom: Nou ja… ik kan zelfs niet eens goed op een fiets rijden!

Federatie van het Licht: Blijf bij ons, in deze zaak want die is van belang. JA… zonder een schaduw van twijfel hebben wij de middelen… de technologie… het hoe met alles… om precies daar te zijn waar we in een ogenblik willen zijn… en voor ons… wij hebben ook de mogelijkheid om ‘daar te zijn’ in welke vorm we ook willen ‘verschijnen’. Zoveel dit een ongelooflijk fenomeen is voor jullie… het is heel sterk een zaak die er toe doet voor ons. Want zoiets… als iemand de werking begrijpt… van het ‘hoe’… dan schijnt het niet langer een onmogelijkheid te zijn. Maar… voor jullie persoonlijk Blossom… jij WEET dat dit mogelijk is. Is dat niet zo?

Blossom: Ja zeker. Maar geen idee HOE dit bereikt wordt.

Federatie van het Licht: Hoe vaak visualiseer jij jezelf teleporterend naar een specifieke bestemming?

Blossom: Nauwelijks ooit… eh… nooit! Ik maakte een grap daarover toen ik op mijn reis naar De States was vanwege dat gedoe van de douane en zo…

Federatie van het Licht: Dus je geeft toe dat je dit niet in je mogelijke radar hebt zitten?

Blossom: Oh, terwijl ik dat zeg… ik weet dat het mogelijk is, maar ik besteed er niet veel gedachten aan… of misschien niks! Dus zeggen jullie dan… dat al die dingen waarvan wij denken dat JULLIE dat met je mee brengen, betreffende ‘de technologie daar buiten’… moet door ons allereerst worden gevisualiseerd in de gedachten.

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Al die dingen waar jullie op hopen MOETEN IN JE DENKEN EERST EEN WERKELIJKHEID WORDEN.

GEEN HOOP…. (maar)EEN WETEN.

Blossom: Maar… duizenden van ons… misschien zelfs miljoenen… ik heb geen idee van aantallen… denken dat JULLIE bij ons komen in onze werkelijkheid…. En ik moet zeggen… IK ZIE GEEN SCHEPEN.

Federatie van het Licht: Maar velen wel! Hoe meer van jullie die vereniging creëren… hoe sneller dat zal gaan gebeuren.

Wat we gaan zeggen tegen je kun je best raar vinden.

Blossom: En dat is nieuw en anders, want…?

Federatie van het Licht: We vragen je om de HOOP los te laten.

Blossom: Yep. Dat is nieuw en anders.

Federatie van het Licht: HOOP is iets dat je echt WILT dat gebeurt. Het geeft iemand het GEVOEL van verandering ten goede, nietwaar?

Blossom: Inderdaad… dus in Aarde’s naam, wat bedoelen jullie?

Federatie van het Licht: We bedoelen dat we willen dat jullie… bijvoorbeeld DE HOOP loslaten … dat wij komen en ons verenigen als een familie. We vragen jullie om HOOP TE VERANDEREN IN WETEN dat wij komen om ons te verenigen als een familie. DAAR ZIT EEN GROOT VERSCHIL IN… EEN WERELD(van verschil), ANDERS… dan HOPEN en WETEN… Zie je dat?

Blossom: Ja, dat zie ik. Dus uiteindelijk zijn we er doorheen gegaan… om niet te spelen met de harte touwtjes en te klagen …. Dat is het niet…. maar hoe VERANDEREN we HOOP IN WETEN?

Federatie van het Licht: Door een dieper deel van jezelf te bezoeken. Door alle verwachtingen los te laten WAT KAN ZIJN…. en gewoon WAT ZAL ZIJN… LATEN ZIJN… WANNEER DAT ZO IS!

Blossom: Ik begrijp wat jullie zeggen. Ik heb dit gesprek pas gehad… dat het maakt niet uit hoe veel we ‘ons naar beneden gezakt VOELEN’ door onze eigen keuze natuurlijk… er is nog steeds DIT DIEPE WETEN dat HET GEBEUREN… het ‘drinken van een kop thee van mij met jullie ‘… OP EEN DAG werkelijkheid ZAL ZIJN.

Federatie van het Licht: Ja… we accepteren dit WETEN… maar mogen we vragen hoeveel HOOP er nog bij betrokken is?

Blossom: Nou, ik… als we de hoop loslaten….

Federatie van het Licht: En vervangen door WETEN…

Blossom: Yep! Ik snap het. Echt, ik snap het nu… Dank jullie… ik zal absoluut daar naartoe werken… Maar zeker is het niet een zaak om jezelf te overtuigen.

Federatie van het Licht: Helemaal niet. Het is een zaak van overbrengen (transferen) van waar men op hoopte… naar het krijgen ervan!

Blossom: Hoe?

Federatie van het Licht: Door naar de diepste plek te gaan waar alle informatie is opgeslagen en ‘de map eruit te halen’ van dat wat je wilde scheppen. Als je die file(map) opnieuw bekijkt zul je zijn WAARHEID herinneren en niet langer meer ‘hopen’ dat de wijze van jullie wereld ‘zo en zo’ zal zijn… als je het eenmaal WEET … kun je het scheppen.

Blossom: En krijgen we dat diepe in onszelf door te mediteren?

Federatie van het Licht: Natuurlijk… en door veel andere methodes… Vreugde… liefde… lachen… dienst… geven…. ontvangen… zullen we nog verder gaan?

Blossom: Nope… ik heb de strekking al.

Federatie van het Licht: Hoe gelukkiger je wilt zijn… hoe makkelijker en spoediger je WEET!

Blossom: Dank mannen/dames (ze zegt chaps/chapesses)! Ik ga zeker mijn best doen. Zoals met al jullie wijsheid die je ons bood, ik VOEL dat het op een dieper niveau van onszelf moet worden ontvangen… Niet zeker hoe ik dat moet doen… anders dan gewoon ‘vragen om te zijn.’

Federatie van het Licht: We hebben zoveel meer te zeggen, na een tijd, als je dat wilt.

Blossom: Oh, inderdaad dat wil ik…. En ik denk dat ik voor velen spreek. In Liefde en dank aan jullie.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl