Home > > Blossom Goodchild - April 12, 2012

April 12, 2012

Blossom: Goede morgen aan jullie. Het is zeer vroeg en toch kon ik niet slapen. Dus ik dacht even kijken of jullie ook wakker zijn?

Galactische Federatie van het Licht: Wij hebben geen behoefte aan slaap zoals jullie dat hebben. Toch genieten we van rusten en ons weer in evenwicht brengen.

Blossom: Mmm… Ik zou gedacht hebben dat jullie staat van Zijn altijd al erg in balans was.

Galactische Federatie van het Licht: En toch zouden we het plezier niet weg willen halen er zeker van te zijn dat we op volle kracht zijn. Net zoals bij jullie meditaties. Vaak hebben wij voorgesteld om waakzaam te zijn in deze kunst… want het brengt zoveel zegening voor de ziel. Er is nooit een tijd waarop dat niet zo is… alhoewel dat bij jullie misschien maar bij gelegenheid lijkt te zijn.

Er komen situaties op jullie planeet omhoog die iemand bij verrassing zal nemen ook al voelt die dat hij volledig is voorbereid. Niets dat wij bieden zal jullie klaar laten zijn voor wat er gaat gebeuren. Met deze woorden bedoelen we niet om scherp of streng te zijn… dat is onze manier niet…. toch vragen wij jullie om in kracht te zijn en verzamel sterkte bij elkaar om uit te dragen waar je voor hier kwam. Het maakt niet uit wat er misschien plaats vindt… we vragen jullie om standvastig te blijven in wie jullie zijn… in LIEFDE. Want door dat te doen is er niets waarvoor je bezorgd moet zijn. Als jullie in LIEFDE blijven begrijpen jullie dat alles wat plaats vindt louter de natuurlijke overgang is die gewoon zijn loop moet nemen.

Blossom: Deze dagen… met alle respect, ik ben iemand die de aard heeft van ‘wat zal zijn, zal zijn’ en als dit gebeurt zullen we zijn hoe we op dat moment zullen Zijn… in alles! Alhoewel voor de meesten van ons, zullen we ons hopelijk herinneren wat jullie ons hebben geboden en WETEN dat door standvastig te blijven in ons Liefdescentrum we precies doen wat we hier kwamen doen.

Galactische Federatie van het Licht: Voor de meesten van jullie in deze tijd VOELEN jullie dat je voortdurend het spel van wachten speelt. Er lijkt niets voor jullie ogen te veranderen, en toch adviseren we jullie dat alles niet is zoals het schijnt. Het is maar even iets later voordat jullie resultaten merken…. voordat jullie de vruchten plukken van jullie werken. Dit jaar waarin jullie zijn… zit in zijn tweede kwartier en alhoewel velen zichzelf al op hun hurken zien zitten… zien we dit als een wijze beweging. Als het naar zijn derde kwart gaat zal er nog maar weinig tijd zijn om adem te halen.

Blossom: Ik, samen met anderen zullen er naar uit kijken. Het zal interessant zijn om te zien welk scenario er wordt gespeeld… of misschien zal het veel zijn van wat er werd voorspeld? We zullen niet weten totdat het gebeurt. Zo gelukkig als ik nu in mijn leven ben, het kan niet snel genoeg komen. Het is meer een verlangen om op een vredige planeet te wonen waarop/wanneer we totaal vrij van alles kunnen zijn dat ons zo lang in ketenen heeft gehouden.

Galactische Federatie van het Licht: Dit is wat wij wensen voor jullie en ook WETEN.

Blossom: Ik zou duizend vragen kunnen stellen die me gevraagd zijn te stellen… maar dit is noodzakelijkerwijs niet jullie manier. Jullie schijnen aardig te kunnen zwijgen door jezelf niet in een ander zijn voorspellingen te verwikkelen… Dus wat zouden jullie willen aanbieden wat iets nieuws is om over na te denken… of hebben jullie in jullie visie alles aan ons gegeven wat je denkt dat nodig is?

Galactische Federatie van het Licht: We proberen jullie aan te bieden wat wij VOELEN dat het meest gunstige is voor jullie….NU. In het NU waar jullie je ‘later’ in bevinden… zullen we ons best doen om hetzelfde te doen. Dat wat we jullie bieden… onder die omstandigheden… kan misschien heel tam lijken en toch waar we, in jullie opinie raad voor gaven, is wat het meest gunstige is voor jullie om te weten. Welk goed zou het jullie doen als wij jullie ‘mogelijkheden’ zouden sturen die jullie misschien in de war brengen en versteld doen staan! (stun!)

Blossom: Interessant woord om te gebruiken…. stun!

Galactische Federatie van het Licht: Toch kozen wij dat wat het meest gepast is. Jullie denken zou alle soorten van ‘uitspelen’ oproepen dat jullie of je planeet op die tijd geen goed zou doen. Daarom voelen wij dat het niet zou helpen om dat te doen. Maar we kozen om boodschappen van Liefde naar jullie uit te zenden omdat dit en ALLEEN dit is wat jullie de meest soepele overgang naar de NIEUWE WERELD zou brengen.

Blossom: Yep. Roger dat! (dat is begrepen) Dus laten we nog een volgende (invals)hoek nemen… omdat we vanmorgen een beetje in een stilstand zitten… en dat is belachelijk! Als we samen in deze kamer zouden zitten… zou het duimendraaien worden voor me… Dit is gekkigheid, de wijsheid in ogenschouw nemend die jullie hebben te bieden. Dus laten we zeggen dat jullie in de kamer zaten… wat zou er dan gebeuren?

Galactische Federatie van het Licht: Ten eerste zouden we energieën moeten laten samensmelten anders zou het ons toeschijnen dat je veel lange nachten had gehad en moest slapen. Onze resonantie zou een beetje moeten bedaren en die van jou moest wat opgetild worden zodat wij minstens enige uitwisseling konden hebben. Ten tweede zouden we niet met jou spreken… het zou zuiver gedachtevorm zijn op de manier zoals we nu converseren. Ten derde… zouden we jouw thee niet kunnen drinken…

Blossom: Oh, die humor! Nou zie je, dit brengt me toch wat… Terwijl jullie dit allemaal zeggen, het is altijd voor mij zo geweest dat ik jullie voel als ‘Licht Wezens’. Moeilijk om mijn visueel in woorden te brengen. Ik zie jullie niet als humanoïde of ‘vrouwelijk oide’ of inderdaad ‘he-meroïde’(dat is een aambei, haemorroïde, maar ze bedoelt het mannelijke. vert) … Ha! Ik kon die grap niet laten… sorry!... zoals anderen misschien beschrijven waar ze door werden bezocht. Dus zeggen jullie dat het feitelijk niet JULLIE PLOEG is die de ‘beschaving van buiten de planeet zal vertegenwoordigen’?

Galactische Federatie van het Licht: Dit is juist. Toch is het niet zo dat wij uit het zicht zullen blijven. Onze vertegenwoordigers zullen meer van een niveau zijn dat acceptabel is in aanwezigheid.

Blossom: Dus wie zullen het dan zijn?

Galactische Federatie van het Licht: Dit zullen degenen zijn die aan jullie bekend zullen zijn als ‘De Geliefden’. Geleidelijk als ze meer en meer geaccepteerd zullen worden en bekend zullen zijn dat zij van een andere plaats komen en als er overvloedig Vertrouwen zal zijn…. dan zullen er ‘andere rassen’ worden geïntroduceerd. Beetje bij beetje.

Blossom: Dus, waar komen JULLIE dan hierin? Zullen wij JULLIE niet ontmoeten?

Galactische Federatie van het Licht: Inderdaad, maar toch een tijdje niet… Aarzel je?

Blossom: Door mijn denken over wie jullie zijn, denk ik. Ik voel wat jullie willen zeggen.

Galactische Federatie van het Licht: Wij kunnen niet zijn wat we niet zijn. Laat het ons op een manier zeggen die gepast is voor jou om ‘ermee om te gaan’.

Blossom: Cheers! Proost!

Galactische Federatie van het Licht: Wij die met jou spreken zijn van een niveau van Zijn dat verder ligt dan wat jullie Aardse atmosfeer in enige staat van stoffelijke vorm kan binnen gaan. Dus om iemand ons te laten ontmoeten, zou diens Wezen een bepaald niveau moeten hebben… een bepaalde vibratie… om een bepaalde tijd in onze energie ‘te wonen’.

Blossom: Cor dear! Lieve help! Geen wonder dat ik problemen heb om jullie soms door te geven!!

Galactische Federatie van het Licht: Toch vragen we jullie te begrijpen dat ook al zijn we van dit niveau van Zijn… we niet van jullie verschillen. Omdat we deel van jullie zijn en jullie zijn deel van ons.

Blossom: Ja, maar jullie ZIJN anders. Jullie hebben het net gezegd… we moeten best heilig zijn om zelfs maar even op jullie deur te kunnen kloppen.

Galactische Federatie van het Licht: Maar begrijp dat het aspect van JULLIE/ONS dat in deze tijd op het Aardeplan woont niet kan/niet is .. niet de volheid van jullie complete zelf kan zijn. Als jullie je heelheid zouden herinneren… dan zouden jullie je ook de onmogelijkheid herinneren voor jullie om in je volheid op planeet Aarde te ZIJN. In diens WAARHEID is jullie Licht resonantie te sterk… te stralend, om in staat te zijn de Aardse dichtheid binnen te gaan.

Blossom: Dus zelfs als we naar de 4de/5de dimensie op deze planeet gaan… zouden we niet in staat zijn om jullie dan ‘te bezoeken’?

Galactische Federatie van het Licht: Alleen door het aspect van jullie zelf een nog Hoger deel te laten ervaren van zichzelf. In de Hogere fase van jullie zelf waar jullie ingaan… zal er zoveel meer van jullie worden blootgelegd. Er zal een vrijheid van spirit zijn die jullie ervaringen zal bieden die jullie allang zijn vergeten. ‘t Gebruiken van veel van jullie zelf zal worden terug gevonden en dit zal jullie ziel voldoening geven. Want wij worden er toe gebracht te geloven dat menselijke stoffelijkheid dulden de ziel tot op zijn knieën kan brengen.

Dit is zoals we zeiden jullie volgende fase. Het Leven is oneindig. Evolueren… is terugkeren naar jullie oorsprong en alhoewel die volgende Goddelijke fase … vergeleken met nu… jullie zal laten voelen als of je terug bent in die oorsprong… mogen we zeggen dat jullie nu nergens dichtbij zijn. (nowhere close)

Blossom: Mmm! Niet zeker of ik blij ben met die woorden. ‘Nowhere close’. Alhoewel ik begrijp dat je dat op die manier zei vanwege hoe ver we nog moeten reizen, zelfs als we naar een dimensie gaan die al zo verschillend is als deze.

Galactische Federatie van het Licht: En toch, eens was het van zulke schoonheid. Eens WISTEN jullie op Aarde alles waar je nu opnieuw kennis van krijgt. Jullie zaten niet altijd ‘vast’ in zo’n dichtheid. Moeder Aarde moest niet zo’n hartepijn hebben te verduren. Vanwege de vrije wil was jullie planeet in een dimensie gezonken met zo’n geworstel. Het naar beneden vallen van het bewustzijn verbaasde zo velen die dit experiment in bestaan hadden gebracht.

Zij die ‘jullie beraamden’ zoals we eerder zeiden… hadden niet voorzien wat er nu is. Toch heeft het een doel gediend in die mate dat zo velen erdoor hebben geleerd. Dit hoofdstuk voor ontwikkeling is gedaan/klaar. Lessen werden ontdekt en geleerd en dit hoofdstuk is nu op zijn laatste pagina’s.

Dit zal velen in verwarring brengen… als we zeggen… waar je van droomt… wat je je voorstelt… visualiseert… voelt … wat het Licht van God is… om een beter woord te zoeken… dat gaat veel verder dan waar jullie toe in staat zijn te begrijpen zoals jullie NU zijn. Dit is zeer moeilijk om te beschrijven.

Blossom: Vertel me wat! Dus jullie zeggen bijvoorbeeld dat als iemand een bijna dood ervaring heeft en ‘God ontmoet’… ‘naar het Licht gaat’… dan is dat God niet of het Licht niet?

Galactische Federatie van het Licht: We zeggen dat beleving niet de volheid van het GodLicht is.

Blossom: Ik denk dat iemand die deze ervaring had er mee zou instemmen om het er niet mee eens te zijn.

Galactische Federatie van het Licht: Wat zij beleefd hebben wat voor hen is ‘Al het Weten en ZIJN in de aanwezigheid van GOD’ … is slechts een ‘deel’ van de GodLicht aanwezigheid. Zelfs als de ziel ‘uit het lichaam’ is, kan zij alleen een bepaalde mate van die aanwezigheid ervaren. Als de ziel evolueert in Hogere staten van zichzelf is zij in staat een ervaring van een Hoger niveau van GODLICHT uit te wisselen.

Blossom: Ik begrijp het. Toch nooit eerder over dat concept nagedacht. Dat zal enkele geesten verbijsterd laten staan!

Daarom blijf ik geamuseerd. Als jullie praten over het niveau waarin JULLIE wonen… zou het niet makkelijker zijn voor jullie en inderdaad voor de menselijke soort als jullie een raket wetenschapper hadden uitgekozen om als voertuig te gebruiken… zeker… zoveel meer zou kunnen worden bewerkstelligd voor degene die van een Hogere intelligentie zijn dan ‘lil’ol’me’(het kleine ikje) van Bognor Regis Sussex. Dit zal nooit worden begrepen! Niet in dit aspect van mij in ieder geval. Als ik mijzelf in de Nieuwe Wereld terugvind terwijl ik les geef over de technologie van teleportatie dan zal ik glimlachen als ik terugkijk naar dit ‘eenvoudig’ aspect van mijzelf dat geen belangstelling heeft in economie of politiek of iets van dien aard, maar er zeker wel van houdt om luidkeels een of twee liederen te zingen. Dank jullie voor vandaag… Ik bazelde hier zoveel verder…. Jullie lijken het gebouw al te hebben verlaten!!! In Liefde en Licht!!

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website



Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!




Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!