Home > > Blossom Goodchild - 9 februari 2014

Blossom Goodchild - 9 februari 2014

Blossom: LEES HET HELEMAAL TOT ONDERAAN TOE. Zoveel nieuws en ik weet niet zeker in welke orde ik het moet zetten!

Dus ik probeerde opnieuw te channelen ( op 9 febr… zie hieronder aan… ) … maar deze keer… stopte ‘IK’ het… ABRUPT! Want er waren 2 zinnetjes die me ‘van m’n stuk brachten’. Het eerste was dit:

‘bemoeienis met het meesterplan’ en alhoewel ik voorbereid was om, als dat het geval was, dat te accepteren… het GEVOEL dat ik kreeg, zat me niet lekker. Plus, door terug te lezen, merkte ik dat ‘ze’ me niet een hoofdletter lieten gebruiken voor ‘meester’ maar dat deed ik wel en de Federatie van Licht zou me zeker de Caps Lock hebben laten indrukken! Maar klein, weer een andere ‘verradertje’. En toen zoals je aan het eind zult zien, WIST IK direct dat ik niet communiceerde met de FEDERATIE VAN LICHT.

Maar ik wilde deze wel uitzenden want ik denk dat dit een goed voorbeeld is van hoe de ‘duistere wezens’ heel slim zijn in het zichzelf vermommen. Waarheden tussen onwaarheden in, zeg maar… en toch maakten ze een grote slipper en de laatste zin was als een dolksteek in het hart. Wees altijd onderscheidend in alles dat je leest. Ik hoop dat jullie zien dat dit juist is van me om dit op het toneel te brengen. Het houdt je ook ‘up to date’. Ik kan niet zeggen of het begon met de Fed.v.L. en dat de ‘duisterder energie’ later binnen glipte, of dat ik direct al vanaf het begin werd bedrogen…

Hier is het stuk.


9 februari

Blossom: Hallo daar, mijn vrienden. We waren donderdag niet in staat om ons gesprek te voltooien, dus dacht ik dat ik het vandaag maar weer zou proberen. Maar ik accepteer volledig dat ‘Alles is zoals het moet zijn’. Dus, … is er iemand thuis? … en als dat zo is… zijn we dan klaar om te ‘rock en rollen?’

Zij: We verwachtten je oproep en die is nu ontvangen. Welkom aan jou, liefste Blossom en inderdaad aan iedereen die van onze gesprekken genieten. Want het is veel vreugde voor ons om in staat te zijn om ons op deze wijze te verbinden en om van jullie te leren zoals jullie op jullie beurt van ons ontvangen.

Blossom: Hoe zouden JULLIE deze conversatie vandaag willen voeren?

Zij: Wij zouden het fijn vinden om op een manier te converseren die opheffing brengt aan iedereen. Wij hebben met velen conversaties gehad betreffende het huidige onderwerp en we voelen dat vanwege de doorgaande verspreiding van DE INVOCATIE op jullie computers, dat nu… we gewoon opletten als de dagen verder gaan. Net als jij, VOELEN wij dat het ‘buiten onze redenering is ‘om te zeggen ja of nee. Een delicaat besluit ‘dat zich bemoeit met het meesterplan’… kan niet door ons worden gemaakt. En wij hebben veel instemming dat dit genomen moet worden door de Hoogste Zuiverste kennis voor een correct besluit dat moet worden gemaakt.

Blossom: Waarachtig… “Zich bemoeit met het Meesterplan’. Dat is nogal wat! Alles dat ik kan zeggen is dat IK WEET dat ik geleid wordt om iets te doen… maar ik check nog steeds en dubbelcheck, en zonder kwestie… voor mij… of ik het nu wilde of niet… IK WIST dat het gedaan moest worden. Dus deed ik het. En daarom, kan ik alleen maar aannemen dat het Meester plan.. een ‘insert = inlas of bijlage’ nodig heeft … namens hen die voelen dat het nuttig zou zijn voor het geheel. Kunnen we er niet naar kijken alsof het een kleding repetitie(dress rehearsel) is voor Het Gebeuren? Een soort van “Hier is wat we vroeger voor bereidden’ soort iets!

Zij: Hoe Houden we van jouw lichthartige scherts, Blossom. Inderdaad… net als jullie… laten we maar het besluit afwachten van DE HOOGSTE …

Blossom: Dat past me heel goed. Er zit in ieder geval geen oordeel op deze zaak. Maar bij mij is er totale aanvaarding… dat als… omdat ik een beter woord wil… dan wordt het gedaan. Als het niet zo is.. zullen we nog steeds doormarcheren. We kunnen en willen gewoon niet opgeven… ook al willen sommige zielen nu al weggaan door louter uitputting.

Zij: Wij zeggen dat dit ‘controversiële in de war sturen van het mengsel’…

Blossom: Feitelijk, denk ik dat de uitdrukking is ‘in de werken’ … ‘in de war maken van de werken’.

Zij: Toch VOELEN wij de behoefte om ‘mengsel’ te zeggen…

Blossom: Nou ga dan alsjeblieft door …

Zij: Dit controversiële in de war maken van het mengsel heeft zeker degenen die niet van de AARDE zijn, en die ook naar JULLIE Hoogste bereik streven… voor het feit doen ontwaken dat alhoewel we ZIEN en jullie Licht Uittrekken (Uithalen) (Extract)

Blossom: WACHT EVEN !!!! … Ons Licht Uittrekken…? (Extract)

-------------------------

Op dit moment stopte ik en vroeg White Cloud wat er aan het gebeuren was. Ik kreeg direct een visioen van hem die naar me naar beneden vloog in een Supermancape (Grappig) en die vocht met al die energieën (?) om me heen. Ik sloot af… Kwam bij… en ik brandde witte salie!!

Dus opnieuw heb ik geen channeling aan te bieden. Allemaal erg interessant… Ik heb nu nog twee gelegenheden voordat ik moet stoppen omdat ik met een tour ga Australië in. Ik houd jullie in het plaatje vast.

DENK ERAAN OM DE LINK DOOR TE STUREN VOOR DE 14DE VOORDAT WE DE INVOCATIE DOEN. Hoe meer hoe beter.
Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Een Vraag om Hulp aan...MijWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden erg gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl