Home > > Blossom Goodchild - 5 december 2016

Blossom Goodchild - 5 december 2016

Blossom: Goede morgen. Ik geef dit direct over aan jullie vandaag om te zien hoe JULLIE het gesprek van vandaag willen laten gaan.

Federatie van het Licht: We hebben veel Dank voor IederEen die deelneemt en betrokken wordt in onze conversaties. Dat vult onze Wezens met zoveel Liefde om te weten dat we ontvangen en begrepen worden door zo velen.

Ten eerste, laten we verder gaan door te zeggen dat we in grote dienst naar iedereen zijn die zichzelf beschikbaar maakt om te luisteren naar dat wat we hebben te zeggen. We wensen niet te zeggen dat het gewoon Blossom is waar we mee/of tegen spreken… want we zijn ons bewust van zo velen die ook telepathisch met ons spreken. Sommigen voelen ons antwoord; anderen kiezen om hun vermogens te wantrouwen. Hoe dan ook… WEET DAT WE VAN JULLIE HOUDEN. Want dat is zo.

Blossom: Dus, waar willen jullie over spreken?

Federatie van het Licht: We zijn bezorgd over jullie bezorgdheid betreffende ‘t WETEN hoe je de WAARHEID ontdekt van zielen die zichzelf beschikbaar maken om informatie in verband te brengen op jullie internet.

Blossom: Ik wilde dat helemaal niet voorstellen, want jullie spraken daar al eerder over. Maar in alle eerlijkheid, ik ben eerder in verwarring over die zaak. Ieder van ons heeft zijn/haar eigen radar voor wat resoneert als Waarheid, niet alleen met de gegeven informatie, maar ook door wie. Sommigen VERTROUWEN echt een bepaald persoon en hun kennis en toch konden anderen totaal het tegenovergestelde voelen over diezelfde persoon. Nu, deze persoon spreekt wel of niet over Waarheid….dus wie heeft gelijk en wie zit verkeerd? En hoe praten we over het verschil? Hoe weten we bijvoorbeeld, dat mijn denken niet overhelde naar degenen die dat wilden? Hoe weten we die dat wel en niet deden? Jullie zeggen onderscheidend te zijn… maar eerlijk… totdat het in mijn gezicht spat…weet ik gewoon niet hoe ik moet zijn. Wie ZIJN we of wie KUNNEN we VERTROUWEN?

Federatie van het Licht: Julliezelf.

Blossom: Dat is het nou net. Ik ben niet zo zeker dat mijn onderscheiding zo scherp is. Ik kan soms mijn denken veranderen over iets of iemand.

Federatie van het Licht: Gelukkig en ongelukkig, jullie hebben je technologie die het internet is genoemd. Dit heeft het vermogen om Waarheid en niet-waarheid door te geven. Dit kan nuttig zijn, maar dus ook niet-nuttig. Desalniettemin … is deze deel van jullie wereld en is in staat om je te verbinden met veel zielen over jullie Globe.

Stel je een minuut voor, als je wilt… dat dit internet, deze computers geen deel van een dienst voor je waren. (Omdat inderdaad er velen op jullie Planeet zijn die niet ‘gecorrumpeerd’ worden door zulke dingen… en we zeggen dat met alle respect.) Wie zou je nou Vertrouwen in zo’n geval? Welke gedachten die je had zouden in vraag gesteld worden? Want die zouden niet beïnvloed worden door een ander zijn perspectief op een specifieke zaak.

Jullie zijn zo scherp te WETEN wat er voor je ligt. Wanneer is jullie redding er? Wie zal residentie nemen op hoge plaatsen? Zal dit gebeuren? Zal dat? Zoveel onderwerpen om je zinnen te bombarderen. Zoveel algemene afweer op elk gegeven onderwerp. Zoveel corruptie om te absorberen…

Blossom: Interessant dat jullie de onderkant noemen van het internet…

Federatie van het Licht: Dat doen we omdat velen geobsedeerd zijn geworden door dergelijke dingen. Inderdaad is er informatie die veel Liefde brengt en toch, in deze tijd, en dag en eeuw… hoe dergelijke dingen worden overschaduwd door vrees.

Als jullie niet het gebruik hadden van een computer… hoe on-verstopt zou je denken dan zijn? Hoe veel meer Zuiverder van Hart?

Maar het feit is… die is aanwezig in jullie leven… aanwezig in jullie wereld… en is een enorm deel van jullie dagelijkse deelname… het meest.

Zonder dat, kunnen we zeggen… wie zou er van ons weten op deze manier dat we met jou, Blossom praatten?

Blossom: Ik weet wat je zegt. Dat heeft zeker voors en tegens… zoals voor het evenwicht ervan, ben ik onzeker. Dus. ik voel dat je ons vraagt om meer te vertrouwen op ons instinct. Maar, zoals ik zei… ik weet niet zeker wát van veel dingen te denken. Sommige mensen kunnen misschien hun leven toewijden aan een missie over iets waarvan IK VOEL dat gewoon geen WAARHEID is en dat het nooit zal gebeuren. Ben ik juist? Doen ze dat? Zien jullie wat ik zeg?

Federatie van het Licht: We begrijpen jouw toestand, maar kunnen we zeggen… het doet er niet toe!

Blossom: Oh Oh. Daar gaan we! Dat krijg ik in dat grote schema van dingen en ik bedoel… het echt grote schema van dingen… dat het er niet toe doet. Maar, hier op Aarde om dit allemaal juist proberen te doen… dat kan! Maar als ik dat opschrijf… misschien doet dat het niet!

Federatie van het Licht: Dat doet het gewoon niet, Blossom. Wat doet het er toe als je gelooft wat de ene ziel zegt en een andere voelt anders voor je? Het enige dat voor jou er toe doet is… HOE IETS ‘JOU’ LAAT VOELEN.

Blossom: Alles goed en wel. Maar, zoals eerder besproken… gewoon als iets me onprettig laat voelen betekent dat niet dat ik niet voel dat het noodzakelijkerwijs een WAARHEID moet zijn.

Federatie van het Licht: Begrepen. Maar moet iets als een WAARHEID resoneren en als WAARHEID zijn? We gaan verder om dit voor je te beantwoorden… zodat… ook al zullen sommige Waarheden jullie schokken en het evenwicht van het zelf in de war brengen… het is van dienst in de zin van het openen van een gelegenheid om je WARE zelf te worden. Want als jullie dit ontdekken… zul je zien hoe, wat je ook wordt voorgesteld… feitelijk op een veel Hoger niveau…het er niet toe doet… ook al kon dat worden weggeblazen door zulke onthullingen.

Alles dat naar je toe komt moet van dienst zijn. Want het is dan dat je schijnt zoals je bedoeld bent… zoals jullie ‘ontworpen’ zijn te doen!

Jullie hadden niet lang geleden een vermoeden dat je Wezen vol geladen werd… waar je voelde dat niets je kon afhouden/raken, het doet er niet toe wat… om in volle kracht te ZIJN van Licht en dienst. Opnieuw zeggen we… het doet er niet toe wat!

Blossom: Ja, dat is zo.

Federatie van het Licht: Dus, we stellen voor … met alles dat is gepresenteerd… niet alleen in de landen die grote omwenteling ervaren… maar IN ALLE situaties en omstandigheden… vragen we dat je je afhoudt van dat alles. Houd je af van alles dat je leest of hoort of ziet en leef alleen in je Helderste Licht.

Blossom: Moeilijk voor hen in die landen wonen om er niet bij betrokken te raken, als het er om gaat hoe hun levens kunnen worden beïnvloed.

Federatie van het Licht: Hun levens zullen alleen beïnvloed worden als ze dat laten gebeuren.

Blossom: Met alle respect… zeg dat tegen een moeder die net gezien heeft dat haar kind is gestorven door gebrek aan voedsel of een vrouw wier echtgenoot zijn leven is weggenomen door een kogel. Hoe kunnen die worden onthecht? Zie je wat ik zeg?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. We zijn niet harteloos, Liefste Blossom. We zijn louter aan het jou ‘door die tijden heen aan ‘t brengen’. En wij WETEN dat de manier om dat te doen is, om TE LEVEN/ TE ZIJN IN JE LICHT… HET DOET ER NIET TOE WAT!

Wij komen uit een Hoger begrip. We erkennen dit en we accepteren dat we daarom omstandigheden die uit die plaats komen, zien. Maar het is niet onmogelijk voor je ook, om uit die plaats te komen… zul je die vrijheid van gedachte laten binnengaan. Zul je het WETEN/KENNIS VAN LIEFDE LICHT je Wezen laten vullen en door je aderen laten lopen.

NIETS…IN ALLE WAARHEID…kan jullie stoppen om de Hoogste uitdrukking te zijn van jezelf…behalve een ding…. JIJ!

De structuur van het zelf dat jullie is opgelegd aan iemand…heeft geleid om te geloven dat ze waard zijn van maar heel weinig. Maar de WARE structuur van het Zelf heeft geen grenzen.

Dit is onze missie…onze bedoeling …om jullie te helpen dit te VOELEN… DIT te WORDEN. Een ziel zonder beperkingen…geen begrenzingen aan het zelf …alleen Zuivere uitdrukking van het zelf. Want in Waarheid…. Als men alle zware-plicht toebehoren ontmantelt, kan men zich bewust worden van alles da dit heeft verzwaard.

Dit is waarom we vragen om je van los te maken… dat wat je gelooft loslaat dat niet meer dient.

Als je ECHT WEET JE WARE WETEN… BEN JE JIJ… DE WARE JIJ.

DE AL KRACHTIGE JIJ.

Kijk naar die woorden.

DE AL KRACHTIGE JIJ.

Laat dat in je resoneren… zeg tegen jezelf: ‘IK BEN TOTAAL KRACHTIG (HELEMAAL KRACHTIG)

Maar zeg het niet gewoon… probeer het niet te geloven… VOEL HET… WEET HET.

Stel je voor wat er kan bereikt worden door dit WETEN voor HET HOOGSTE GROTER GOED.

Tot welke wonderen zou je in staat zijn?

Er zou geen vrees zijn… voor iets.

Geen vrees in jullie toekomst… geen vrees in wat anderen je kunnen bieden…geen vrees voor resultaten.

Als je ECHT JEZELF KENT OM GEHEEL KRACHTIG TE ZIJN… WAT WE JULLIE VERTELLEN… BEN JE IN WAARHEID… dan stel je voor Liefste Mensen, wat een verschil dit zou maken voor alles.

Als Ieder individu dit voor zichzelf gaat leren/weten … welke veranderingen zouden er dan plaats vinden voor het Grotere Goed?

Wetend dat men niet kan worden beïnvloed door iemand of iets anders dan hun eigen individuele gedachten en gevoelens. Men is dan in controle van hun gedachten en gevoelens…

Blossom: Mag ik onderbreken? Is dat echt WAAR? Want wat dan met mind controle en indoctrinatie die bewust wordt uitgevoerd/gecontroleerd door een ander en in iemands onderbewustzijn wordt gevoerd? Mij is verteld dat dit mogelijk is.

Federatie van het Licht: Laten we een zin zeggen…

LIEFDE OVERWINT ALLES.

Vergeet dat nooit.

Welke bedenkingen op hun plek zitten om te bedriegen en te verschalken… vergeet dat nooit!

LIEFDE OVERWINT ALLES.

Ga altijd, altijd, altijd terug naar die zin. En het maakt niet uit welke situatie/scenario je ontmoet… daar buiten of persoonlijk…

LIEFDE IS HET ANTWOORD.

Blossom: Maar ik heb gehoord dat mind controle zo accuraat kan zijn dat het je laat geloven dat je een belevenis had gehad terwijl je feitelijk dat niet had.

Federatie van het Licht: Keer terug naar LIEFDE!

In ALLE DINGEN… DENK ERAAN DAT JULLIE LIEFDE ZIJN.

OP ALLE TIJDEN/KEREN… DENK ERAAN DAT JULLIE LIEFDE ZIJN.

Als je dat doet… als je je ermee omhult en als … NIETS DOET ER TOE… anders dan DAT!

Blossom: Ik snap het… stukje bij beetje… Het kan allemaal heel verwarrend zijn.

Federatie van het Licht: Alleen als je je zelf toestaat dat het verwarrend wordt. In plaats van … als je alle gedachten van verwarring loslaat en naar buiten gaat… adem een geur van een bloem in… of luister naar gezang van een vogel… en laat je Wezen er mee resoneren… ZUIVERE LIEFDE… dan laat verwarring je los… gewoon voor die tijd.

We stellen voor dat jullie je grote best doen om toe te geven aan alles dat Liefde is. Laat jezelf Lachen, Laat jullie elkaar omhelzen… speel met een kind… loop langs de randen van de oceaan… Til je hart op naar de nachthemel… Doe allerlei dingen die je Vrede brengen… altijd, altijd, altijd. Deze activiteiten verbinden je met jullie WAARHEID.

Verdrijf mind blowende verwarringen. Daarvoor zijn ze hier… om in verwarring te brengen en je Licht te temperen.

Stel je zo nu en dan voor dat het internet niet bestaat en keer terug naar de natuur en stijg op met jezelf in de HOOGSTE LIEFDE die zij je biedt. DIT IS TEN DIENSTE VOOR IEDEREEN.

We wilden het hierbij laten. Niet alleen vragen we je om onze woorden te overwegen… we vragen je ook om erbij te handelen… en als je dat gedaan hebt… VERTROUWEN we erop dat jullie WETEN dat WIJ … voor EEN … ALS EEN van WAARHEID zijn.

Blossom: Ga verder om de goede tijden te brengen. Veel dank mijn vrienden! In Liefde en Licht.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!