Home > > Blossom Goodchild - 22 november 2016

Blossom Goodchild - 22 november 2016

Blossom: Hier zijn we dan weer! Veel vragen barsten los uit het volk sedert jullie laatste gesprek. De vragen zijn… Jullie hadden gezegd dat er geen kaarten meer over waren om te spelen, dus hoe kunnen ze dan het valse vlag scenario uitdelen? Gaat een namaak invasie zeker plaats vinden? Een dame voelde nogal sterk dat de laatste channeling niet jullie waren maar een denk- infiltratie vanuit de donkere kant? Jullie commentaar graag?

Federatie van het Licht: Ten eerste de warmste groeten aan jou Liefste Blossom en aan iedereen die deelneemt aan onze conversaties. We begrijpen iemands verwarring op heel veel niveaus.

Wij moeten opnieuw herhalen… we komen niet met boodschappen om vrees in iemands Wezen te zetten en toch zijn we ons ook bewust dat in de dagen die nog komen, het sterk wordt aangeraden om iemand voor alle scenario’s voor te bereiden, zodat de erkenning omhoog komt om iemand zijn hoofd boven water te laten houden.

We kunnen niet definitief zeggen dat zoiets ZAL gebeuren. We weten zelf niet hoe deze laatste stukken van de puzzel in deze specifiek jigsaw zal samenvallen. We zeggen categorisch dat wat er ook gebeurt… jullie ALLEN zullen samenwerken in je LICHTVORM om veilig te stellen dat alles volgens Goddelijk Plan zal gaan om jullie van deze verduisterde eeuw in een Gouden eeuw te brengen.

Blossom: Voor het gemak van die dame, Kunnen jullie bevestigen dat dit jullie laatste keer was?

Federatie van het Licht: We kunnen dat en bevestigen het ook. En zoals je juist haar beantwoordde… er is reden voor Energieën van ons om anders te VOELEN afhankelijk van de zaak van het onderwerp. Wees verzekerd, opnieuw, we komen alleen om te assisteren.

Blossom: Deze dame voelde ook dat je niet zou spreken over de financiële opwaardering omdat dit geen Waarheid is en dat er is om de mensen in gebrek en angst te houden.

Federatie van het Licht: Laten we over die zaak ronduit praten. Wij hebben gezegd dat er grote financiële veranderingen zullen zijn/moeten zijn… zodat jullie Planeet vibrationeel kan omhooggaan, samen met alle andere ‘bijpassende vibraties’ die gaan gebeuren. Jullie geld stelsels zullen omhoog gaan en vallen, omhoog gaan en vallen, en verwarring brengen. Onthoud alsjeblieft dat …om mee te beginnen… VERANDERING dat vaak doet. Maar, als het zich eenmaal settelt …kan men zien dat dat om het Grotere Goed ging.

Alles dat jullie kant op gaat is voor het Grotere Goed… alhoewel het altijd niet zo voelt/schijnt te zijn. Maar, jullie zullen zien, jullie zullen ontdekken dat aan de andere kant van deze transformatie… alles dat beleefd werd, elke proef waard was die men misschien kon hebben ervaren.

Opnieuw… we herhalen… ER IS NIKS TE VREZEN.

DIT IS EEN SPEL… EN HET LICHT HEEFT GEWONNEN.

Blossom: Dat brengt me op het feit dat je zei dat ‘de verlorenen’ geen kaarten meer hadden te spelen…. Wel zeker is deze valse vlag een ‘ace’(aas uit het spel), nietwaar?

Federatie van het Licht: De WAARHEID IS… dat dit de AAS is. Zij hebben geen aas om mee te spelen… ze hebben alleen de lagere getallen… terwijl jullie deck Hoog wordt gespeeld! Dus, alhoewel ze kunnen misschien voelen dat ze iets boosaardigs in hun mouwen hebben… als zij openlijk de kaarten leggen…hebben ze nog verloren. Zij weten dit… ze kennen de valse aanval dat die niet ten voordele van hen ‘uitwerkt’, maar ze zijn vastbesloten om te vertrekken met een ‘bang’, zeg maar.

Blossom: Zoals een paar schreven… het is best beangstigend, de gedachte alleen al.

Federatie van het Licht: Alleen als jullie angst binnen laten.

Blossom: Kunnen jullie dat stoppen te gebeuren? Zeker is jullie technologie verder dan die van hen?

Federatie van het Licht: Dat is die inderdaad zo.

Blossom: Dan kunnen jullie hun schepen/voertuigen stoppen om aan te vallen? Kunnen jullie hun machines of wapens niet ontmantelen?

Federatie van het Licht: Dat kunnen wij.

Blossom: Wat is het probleem dan?

Federatie van het Licht: Er is geen!

Blossom: Dan zouden jullie dat stoppen/tussen beide komen als het plaats vond?

Federatie van het Licht: We zouden er zeker bij betrokken worden … van ver af. Want onder geen omstandigheid zullen we ‘spelen’ in een spel dat wapens inhoudt of vrees-verkoop… of inderdaad met leugens.

Blossom: Dus ‘t zeggen ‘van ver af’ wat bedoel je dan?

Federatie van het Licht: Wij hebben veel Licht technologie. We hebben technologie die jullie in deze tijd niet kunnen begrijpen… dat zou helpen om de Waarheid naar buiten te brengen.

Blossom: Ik denk dat dit soort gesprek me wat onprettig laat voelen…

Federatie van het Licht: Wil je ons laten spreken, Liefste Blossom?

Blossom: Natuurlijk! Laat me dat even regelen!

Hier is de link naar de audio die toen doorkwam.

http://youtu.be/SvL4fA4Lh_A

Transcriptie van de bovenstaande audio.

De warmste groeten aan iedereen die luistert naar deze woorden. We zijn ons bewust van de Energie die doorgegeven is door de dame Blossom, vandaag, dat zij zich inderdaad wat onprettig voelt met dit onderwerp… deze onderwerp-zaak. Daarom voelden we dat het beste was om door te komen op deze manier om dat waarover we spreken, te bevestigen en weer te herhalen.

Ten eerste en voornamelijk, spreken we niet hierover om angstige gedachten in jullie denken te zetten. Verre van dat. Wij willen eenvoudig jullie adviseren over mogelijkheden/scenario’s die kunnen plaats vinden. Zodat jullie volledig bewapend zijn… volledig voorbereid voor jullie Licht om in zijn volste kracht te zijn zouden/indien/dergelijke omstandigheden zichzelf presenteren.

Houd ook in je denken dat de presentatie van zulke scenario’s heel waarschijnlijk heel anders zijn dan wat jullie denken voor de geest kan roepen.

Laten we jullie verzekeren… HET LICHT HEEFT GEWONNEN.

Het Licht…Ons Licht… Jullie Licht… schijnt helderder dan ooit eerder.

Denk je dat we jullie zouden verlaten te elfder ure en je achterlaten in een staat/op een plek van onzekerheid?

Wij hebben met jullie gereisd zij aan zij, op deze hele reis. We zijn Een. Samen als Een zijn we gepersonifieerde kracht. Laat alle vrees los.

De dame vraagt ons waarom we dit scenario zelfs in het spel brachten? En toch laten we haar er heel eenvoudig aan herinneren en met Liefde, dat zij het was die ons de vraag stelde en we die louter beantwoordden.

Zoveel verandering zal zich in vele, vele vormen presenteren. Maar denk er ook aan, dat zoveel verandering er binnen in jullie plaats vindt… om samen te vallen met deze verandering van vele vormen.

Jullie zullen je zo Licht van hart voelen… Zo aanwezig… Zo in controle… dat jullie bijna allemaal als je kiest… naar deze veranderingen zullen kijken als naar een grap. Stel je je dat voor? Dat is een andere wijze van denken, dan hoe je geweest bent, niet waar?

Men moet zijn gedachten patronen veranderen uit de veranderingen die van doem en ondergang zijn. In de pot is inderdaad op hoge snelheid geroerd, we zeggen tegen jullie… dit is een goede zaak… een Goddelijke zaak… want het betekent dat de transformatie onderweg is. En deze transformatie brengt jullie in een Helderder Wereld… een Lichtere Planeet… de plek die jullie wilden vinden en in het spel te brengen… voor iedereen.

Daarom vragen we jullie om niet zwaar van hart te zijn. Maar om boven de dingen uit te rijzen die jullie worden gepresenteerd om je naar beneden te halen.

Til je spirits Hoog op. Verhef je harten Hoog. Voel jullie Waarheid. Ken je Waarheid.

Er hoeft absoluut niets gedaan te worden… anders dan in je Licht en in je Liefde te lopen…. En zie duidelijk hoe prachtige wonderen zich uitzweten.

Jullie zullen ons kennen. Jullie zullen ons ontmoeten. Wat een blijde tijden komen er! Dit kunnen we jullie verzekeren.

Haal adem… diep in je hart… en resoneer er mee… met onze Vibratie,

(Licht Taal werd uitgesproken die niet kan worden neergeschreven)

Ben opgeruimd. Ken jezelf zoals je Werkelijk bent… om jezelf te laten schijnen als de helderste ster. Veel dank.

Blossom: Dank jullie hiervoor. Ik ga het nu hierbij laten. En behalve als jullie anders voelen, wil ik dit onderwerp tot afsluiting brengen. Wil je nog iets toevoegen?

Federatie van het Licht: We zijn klaar voor vandaag. Anders dan onze Liefde uit te drukken aan jullie en om EenIeder van jullie te laten weten dat we met jullie zijn.

Als jullie onze boodschappen lezen, als je luistert naar onze boodschappen, laat je hart, laat de kern van je Wezens WETEN dat we met jullie zijn en jullie zullen onze diepste Liefde VOELEN voor je.

We danken jullie om je eigen leiding te nemen en we geven eer aan jullie moed en kracht. Totdat we ons weer verbinden…

Blossom: IN LIEFDE EN DANK MIJN VRIENDEN!


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!