Home > > Blossom Goodchild - 4 december 2013

Blossom Goodchild - 4 december 2013

Blossom: Goede morgen aan jullie. Als het okay is dan wil ik direct beginnen, omdat er enkele dingen zijn de ik graag wil ophelderen, als ik mag? Maar eerst, laat ik mijn manieren niet vergeten. … gaat het goed met jullie?

Federatie van het Licht: Wij VOELEN inderdaad de mooiste energieën in ons hele bestaan. Wij zijn ons bewust van een iets dat je wilt ophelderen en dat is het ‘gonzen in je hoofd, is dit juist, ja?

Blossom: Inderdaad, het is net alsof ik vijf sterke koffies heb gedronken en ik drink helemaal geen koffie. Ik probeer te mediteren om het tot rust te brengen maar dat schijnt zelfs nog het GEVOEL te versterken.

Federatie van het Licht: Is dat GEVOEL onplezierig?

Blossom: Het is niet pijnlijk… maar moeilijk om te laten rusten. Ben ik juist te denken dat ik wordt gedownload met BIG TIME (IETS GROOTS?)

Federatie van het Licht: Het is een kwestie van prioriteiten wat betreft in welke klasse we uitleggen wat er aan het gebeuren is. Je bent juist te zeggen dat er wordt gedownload in je… maar ook zijn er feitelijke veranderingen die gebeuren in je brein. Er zijn delen van je hersenen die lang slapend zijn gebleven, die nu worden geactiveerd zodat er nieuwe starten kunnen plaats vinden. Die veranderingen verhogen je zintuigen en alhoewel een beetje onprettig in de tijd van de ‘opening’.. ze zullen je zeker goed dienen.

Blossom: Mag ik vragen wat ze precies zullen onthullen?

Federatie van het Licht: Ze zullen je meer volledig in je zelf laten ontwaken. Ze zullen de krachten her-openen die eenmaal tot groot voordeel waren maar die al honderden, zelfs duizenden jaren waren afgesloten. Deze activeringen bereiden je/jullie voor op DE NIEUWE JOU. Alle stukjes zullen op zijn plek vallen als HET GEBEUREN eenmaal plaats vindt en jullie zullen knikken met groot begrip. Want de energieën die dit Gebeuren zullen vergezellen zullen op hun plek ‘klikken’ door de activeringen die in je hersenen plaats vinden. Ze zullen je heel veel herinnering terugbrengen. Net zoiets als een chemische reactie… als er twee chemische elementen samen smelten in een… veroorzaakt dat een begin van opbruisen en een keten van gebeurtenissen volgt. Opnieuw… moeilijk om te beschrijven… maar het makkelijkste om te zeggen is dat alhoewel jullie dit soort symptomen ervaren… de ‘werkelijkheid’ daarvan zal niet eerder ‘dagen’ tot het laatste ingrediënt is toegevoegd om ze volledig tot volheid te activeren.

Het is moeilijk voor jullie om alles te bevatten dat IN je plaats vindt op ‘dat ogenblik’… en inderdaad is het nodig voor de voorbereiding van geest, lichaam en ziel om het van te voren te laten gebeuren.

Geeft dit je niet een soort van ‘ZIJN’ nabijheid?

Blossom: Daar zit hoop! En wat dan over dat diepe slapen… maar om in die slaap zo bewust te zijn van ‘iets dat aan het gebeuren is’ dat ik het nauwelijks kan pakken? Is het dit opladen, downloaden, zijladen…. wat er in die tijd gebeurt? Want dit gooit me zeker van m’n sokken… meestal midden op de middag en twee en een half uur later worstel ik om ‘bij te komen’.

Federatie van het Licht: Er gebeurt veel. Maar het is niet alleen ‘informatie’ die wordt ontvangen.. het is ook zo dat jouw ‘Hogere Blossom’ … ergens aan het werk is… die past zaken aan om zeker te zijn dat het allemaal gesmeerd gaat lopen als de tijd daar is. Velen van jullie zijn aan het werk terwijl je slaapt. Velen van jullie brengen je energieën in evenwicht… zullen we zeggen… verspreiden die gelijkmatig over jullie planeet.. zodat HET GEBEUREN net zo gesmeerd gaat plaats vinden als mogelijk is en jullie geen wereld krijgen die omkiept.

Blossom: Is dat dan een mogelijkheid?

Federatie van het Licht: Dat was het eens… maar er is veel evenwicht hersteld en energieën zijn nu veel meer in verbinding… dus is het een heel klein procentje dat zegt dat het zou kunnen gebeuren… als het anders was zouden we er niet mee verder gaan.

Blossom: Je zegt ‘wij’.. hebben JULLIE er veel mee te maken?

Federatie van het Licht: Oh. Ja zeker. Daarom zijn we zo opgewonden… want het komt nu zo heel dichtbij.

Blossom: Dat ‘klinkt’ en VOELT voor mij ook zo opwindend… maar een paar meer verduidelijkingen als ik zo brutaal mag zijn Velen zijn heel bezorgd om ‘te worden achtergelaten’ als de tijd komt. Ze voelen dat ze het nog niet helemaal ‘hebben gesnapt.’ Ik weet dat jullie vorige week spraken over sommige mensen die blijven en ik VOEL nog niet dat we ergens heen gaan maar dat we op de planeet blijven om haar naar volle gezondheid terug te brengen. Ik VOEL dat wij degenen zijn die de veranderingen gaan maken, en daarom zou het niet van veel nut zijn als we ergens anders waren. Er zijn zoveel gedachten die men heeft over deze specifieke zaak en geloof me ik ben Socrates niet… maar ik vraag me het soms af. Kunnen jullie eigenlijk helpen om dit ECHT voor ons duidelijker te maken?

Federatie van het Licht: Ten eerste… jullie gaan nergens naar toe…

Blossom: Toch zeiden jullie… Eigenlijk wil ik niet eens interrumperen….

Federatie van het Licht: Toen wij spraken over iemand die zou worden achter gelaten… spraken we louter over een energie niveau. Denk je werkelijk dat het haalbaar is om plotseling de meesten van jullie bevolking omhoog te krijgen en te laten verdwijnen? Dit is niet waarom jullie hier zijn.

Als we zeggen dat jullie een nieuwe wereld ingaan… jullie zijn al op weg … Zelfs in jouw hoofdruimte, Blossom.. jullie VOELEN het verschil in energieën. Een lange tijd geleden spraken we over het verhuizen als analogie… nog steeds op dezelfde planeet… maar op/in een andere locatie… misschien dichter bij degenen die op dezelfde golflengte zitten!

‘Woorden, woorden, woorden zijn zo ontoereikend’ en DAT liefste Blossom moet onze aanhaling van de eeuw zijn.

Velen van jullie VOELEN de verandering al in je… en als dat niet zo is.. nog niet… toch zullen jullie dat.

Jullie GAAN NAAR BOVEN… NIET WEG! Er is een enorm verschil! Met ‘andere’ woorden… jullie zullen verschuiven van de ene ‘ruimte’ naar een andere.

Die ‘ruimte’ is al gevestigd… door JULIE.. ieder van jullie zet dit door. Jullie gaan daar al gewoon jullie weg.

EN … HET GEBEUREN.. is als het gooien van een dubbele zes en dan landen op een andere worp en weer een dubbele zes scoren… en dat zegt dat je drie keer rond het bord kunt gaan… Dit zal JULLIE DOEN GAAN.. JULLIE WEZENS… in een uitbreiding van jezelf welke ‘DAT’ begrijpt.

Blossom: ‘DAT’ is?

Federatie van het Licht: JEZELF.. JULIE ZELF… LEVEN… REDEN OM TE LEVEN… MAAR HET ALLERMEEST…

LIEFDE! LIEFDE! LIEFDE! LIEFDE! LIEFDE!

Jullie zullen onvoorwaardelijke LIEFDE in een ogenblik ‘begrijpen’ … toch adviseren we dat het nog geen volle tijd is… op dat ogenblik… want zoals we hebben gezegd.. dat zou jullie kunnen opblazen.

Blossom: Ik moet gewoon vragen…. omdat ik zei dat ik dat zou doen als het ooit op zou komen… iemand schreef me kortgeleden om te vragen waarom een ziel de planeet wilde verlaten via menselijk verbranding.. verwoestend voor de achtergelaten familie… enz.. en echt, ik bedoel.. zeker is dat ze er niet uit wilden gaan met een bang/klap(explosie)! (Sorry ik kan het niet helpen dat ik dat zeg)

Federatie van het Licht: Het is inderdaad wat je een ongewoon fenomeen kan noemen… om tot in die mate te verhitten… maar zoals je correct antwoordde, Blossom… de ziel zou dan seconden van te voren zijn vertrokken… wat de ziel bij veel gelegenheden doet want dat zou te veel zijn voor haar om mee om te gaan als ‘het stoffelijke’ het zijne doet. We zouden zeggen dat er een fout zit in de her-bedrading.. en het kan zijn dat de ziel koos weg te gaan op die essentiële tijd van haar reis en toch was er dan geen overeenkomst over hoe, want dat was niet belangrijk.

Blossom: Je zei ‘her-bedrading’ niet gewoon ‘bedrading’.

Federatie van het Licht: Dat is juist… want bij het ‘her’ bedraden zou een circuit fout zijn .. wat zeer lijkt op jullie elektrische draden en pluggen die een zekering opblazen en die dan in brand vliegt. Met alle respect natuurlijk.

Blossom: Dank je. Sorry voor de afdwaling. Ik wilde alleen die gelegenheid niet missen…

Federatie van het Licht: Dus keren we terug naar de ‘onvoorwaardelijke Liefde’s ervaring’. .. onze berekeningen ‘nemen aan’ dat het grootste deel (van de mensen) als dezen de verbijsterende energieën zullen VOELEN die ook zullen ‘afwerken’ in het WETEN waar dit naar toe leidt… Maar er zullen sommigen zijn… die gewoon wat anders zullen kiezen.

Het is nuttig te WETEN dat er een keuze is in deze zaak. En wij vragen jullie om je ook het feit te herinneren dat niemand plotseling zal weg komen met opzettelijke daden die niet dienen.

Maar .. in vreugdevol weerklinkend LICHT .. zeggen we tegen ieder van jullie… VRAAG JEZELF WERKELIJK AF… HEBBEN JULLIE JE LEVEN GOED GELEEFD? VANUIT JE HART?

Wij verwachten niet dat jullie in dit antwoord heiligen zullen zijn. Want jullie hebben veel moeten verduren in deze Aardse ervaring…om gewoon juist dat te doen… ervaren!

Toch vragen we jullie jezelf af te vragen over je intentie… is jullie intentie naar jezelf en een ander van/in Liefde?

Er is geen volmaaktheid in jullie Aardse zielen… want de dichtheid waar jullie in wonen heeft veel van je vermogen geblokkeerd om zo te zijn… dus opnieuw vragen we je om jezelf af te vragen… is je bedoeling LIEFDE te zijn? … Zelfs op de dagen waarop je niet VOELT dat je die bedoeling behoorlijk hebt uitgedragen?

Wij zeggen voor miljarden van jullie dat het antwoord ja is… MILJARDEN … dus wij hopen dat dit jullie zorgen om TE WORDEN ACHTERGELATEN… beantwoordt.

Blossom: Maar de rest van ons gaat niet ergens heen?

Federatie van het Licht: We herhalen… JULLIE GAAN NAAR OMHOOG …. NIET WEG.

Dus, we zeggen dat DE BRUG (het boek De Bridge dat Blossom schreef, dus wordt de overgang bedoeld) waarover we spreken DOOR de sluiers gaat.. niet er voorbij… alhoewel we in die termen ook spraken.

ER IS NIETS TE VREZEN BEHALVE DE VREES ZELF.

DAT WAT ER GAAT KOMEN IS ONGELOOFLIJK… VERBIJSTEREND… BEHAAGLIJK… EN GLORIEUS

IEDER IS DEEL VAN DIT GEBEUREN….

IEDER HEEFT EEN DEEL TE SPELEN… .

WAT IS JULLIE ROL?

We zeggen tegen jullie… BEREID JEZELF VOOR… want jullie leven zal zo vergroot/verhoogd worden…

Op geen enkele dag zullen jullie je duimen gaan zitten draaien en je afvragen waarom je hier bent en wat je zult doen en waar je naar toe zult gaan…

IEDERE DAG zal schitterend zijn in zijn ontwikkeling om VOLLEDIG … DE MENSEN TE WORDEN VAN DE NIEUWE WERELD.

We vragen dat jullie je niet bekommeren over de ‘wat alssen’ want de ‘wat alssen’ bestaan niet. Het wat NU is alles dat jullie hoeven te WETEN want in elke levende ademhaling zit het NU van dat moment van alles wat er is… en op dat moment….

WEET DAT ALLES GOED IS.

WANT DAT IS ZO!

WIJ ZIJN EEN IN LIEFDE.

WIJ ZIJN EEN LIEFDE.

WIJ ZIJN EEN.

WIJ ZIJN.

Blossom: INDERDAAD. WIJ ZIJN…. Klaar en wakker… en met veel dankbaarheid.. tot aan de volgende keer. ‘Houd van jullie.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons team zijn welkom en worden erg gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl