Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 21 november 2013

Blossom Goodchild - 21 november 2013

Blossom: Wat ho, mensen! Hoe gaat het. Weer terug. Ik ben BELACHELIJK vermoeid geweest in de laatste paar weken… heeft dat te maken met wat er aan het gebeuren is, of is dit gewoon het normale leven’?

Federatie van het Licht: Wij sturen aanmoedigingen naar jullie terug en zoals altijd is het opwindend en sympathiek om weer in jullie gezelschap te zijn. De vermoeidheid die jullie beleven… en inderdaad velen… is veel meer dan de gewone dagelijkse uitputting! De energieën die GAAN binnen komen zijn van zulke grootte dat zelfs als ‘ze op hun pad zijn’… ze voor velen veroorzaken dit zijeffect te zullen hebben… van de plotselinge en overweldigende wens om te gaan slapen. In die slaap wordt er veel gedownload want men is zich ‘bijna’ bewust dat ze niet in slaap zijn maar zeer intens ‘ergens anders’.

DIT allemaal ter voorbereiding voor de GEBEURTENISSEN die gaan komen.

Blossom: Ik merk dat jullie GEBEURTENISSEN zeggen. Meervoud… duidelijk met opzet.

Federatie van het Licht: Inderdaad want wij hebben gezegd dat na de eerste grote voorbode … zal er een ‘aanval’ komen van opvolgende gebeurtenissen die de zinnen tot een ‘wow’ zal brengen in die mate dat iemand die zich in deze fase bevindt zich niet kan voorstellen.
We vragen jullie, liefste mensen, om je ‘moed vast te houden’ zoals wij denken dat de mensen dat zouden zeggen… Want door dat te doen… zal de vibratie sterk blijven en dat toestaan wat verder zal gaan… om dat te laten gebeuren op de meest passende manier die mogelijk is.

Blossom: Iemand vroeg me iets wat betreft karma en reïncarnatie ‘na ‘Het GEBEUREN’ … zal dat allemaal voorbij en klaar zijn als we naar hogere grond gaan?

Federatie van het Licht: We zeggen niet noodzakelijk klaar mee ‘TERWIJL’ jullie naar Hogere grond gaan… maar zeker als jullie er eenmaal zijn aangekomen… Want zie je? Er zullen geen gevolgen komen voor iemands daden omdat ALLE daden, éenmaal aangekomen, uit LIEFDE zullen komen.

Er zullen degenen zijn die wilden achter blijven met hun reis en die nog niet KLAAR zijn om te transformeren/of over te stappen naar een Hogere positie van zichzelf.

Blossom: Ik weet dat die verklaring zorg baart voor velen dus kun je dat wat toelichten?

Federatie van het Licht: Het zal de keuze van de individuele ziel zelf zijn en dit moet worden begrepen. Er zullen degenen zijn die zo vast zitten aan ‘hebzucht en egoïstische pluimstrijkerij’ dat ze nog niet klaar zijn in hun ziele ruimte om naar een ruimte te gaan die ten goede voor IEDEREEN is.

Er is helemaal niets verkeerd aan hun besluit… want zoals jullie weten… het leven gaat verder en verder en verder… en als ‘zij’ zich klaar VOELEN om verder te gaan, dan gaan ze.

Blossom: OK.. dus hier gaat het dus wat bedrieglijk kan ik zeggen. Waar zullen ‘zij’ dan wonen en waar zullen degenen die kozen om verder te gaan wonen? Ik heb nooit gevoeld dat er twee aparte planeten zouden zijn … voor de ‘ontwaakten’ en zij die ‘nog slapen’.

Federatie van het Licht: Dit zal niet zo zijn…. maar is het niet zo dat jullie een elementaal koninkrijk hebben waar jullie je niet van bewust zijn in/of op je planeet ? …

Blossom: Ik besef dit… ben me er niet onbewust van… maar jullie bedoelen… ‘ je kunt er geen deel van zijn’?

Federatie van het Licht: Ja.. dank je voor de correctie.

Blossom: En dat is een eerste keer… en meest waarschijnlijk de laatste.

Federatie van het Licht: Het enige om te stoppen hier deel van te zijn en je er ‘bewust’ van te zijn … is de andere frequentie van vibratie… dat is alles.

Als HET GEBEUREN heeft plaats gehad…. Zal er VOOR IEDEREEN…. Een omhooggaan van vibratie zijn…. en we bedoelen VOOR IEDEREEN. Maar… velen van jullie wereld zijn van een andere vibratie uit een ander NU… maar die wonen nog in de ‘algemene’ frequentie.

Vaak is het uitgelegd bijvoorbeeld met een radiofrequentie en op welk station je bent afgestemd… Dus wij zeggen hetzelfde… maar betreffende de zaak waarover we spreken.. er zullen degenen zijn die ‘precies in de richting’ zitten en zij die ‘van de richting af zitten’ en krijgen daarom dan niet de volheid van wat er beschikbaar is en die beleven vaak ‘interferentie’.

Blossom: Nog een beetje in verwarring.. eigenlijk meer dan een beetje. Zeg je nu dat het grootste deel van de mensen op de planeet juist wel ’in de richting’ zit?

Federatie van het Licht: Het grootste deel zal ‘uiteindelijk’ in de richting zitten… het is een kwestie van ‘eigen toereikendheid van de ziel’ zoals je wilt. Het is het individu dat bepaalt in welke vibratie ze in staat zijn om in te wonen. Dit is natuurlijk niet anders dan nu.

Blossom: Maar toch zeg je dat het na het GEBEUREN anders ‘zal’ zijn?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Hoe dat dan? Wat betreft het wonen van zielen in verschillende frequenties dat is waar ik naar vraag? Eerder in dit stuk kreeg ik een gevoel/visie van degenen die ‘in het weten zitten’ die op een Hoger plan zijn, en degenen zien die… ‘niet in het weten zitten’. .. die met hun leven op Aarde daar ‘beneden’ doorgaan. Zo moeilijk om dit uit te leggen!

Federatie van het Licht: Zie je ons dilemma, Blossom? Als men in de NIEUWE WERELD omhoog gaat… in de NIEUWE VIBRATIE… de NIEUWE ATMOSFEER… dan zullen ze ‘door de sluier’ heen gaan… ‘de nevels’ zoals het soms genoemd wordt… die omhoog rijzen terwijl de stoffelijke vibratie zichzelf bij de ziel van dat individu laat passen. Als men zich afstemt op iedere ‘graad’ van zelf versterking dan gaan ze ver, reizen ze dieper in de HOGERE VIBRATIE waarin de NIEUWE WERELD woont.

Blossom: Dus zeg je nu dat het een plaats is? Een andere plek dan onze AARDE?

Federatie van het Licht: Nee. Wij zeggen dat het een andere vibratie is op/in jullie Aarde. Maar wij willen dit niet verwarren met het wonen in jullie Binnenste Aarde. Dit is geheel anders.

Dus zeggen we… het is een HOGERE VIBRATIE DIE AL OP JULLIE WACHT.

Een LAAG/of NIVEAU VAN EEN HOGERE VIBRATIE…. en de veranderingen die het voor de deur staande GEBEUREN naar en in de diepste verwachting van de zielen zullen brengen, zal iedereen helpen om ‘daar te komen’ … afhankelijk van hun begrip over de zielzelf en natuurlijk hun wens naar EENHEID.

Wij hebben vaak gesproken en zo heeft ook de beste ziel White Cloud gedaan van THE BRIDGE. ((een boek ‘De Brug’ door Blossom en White Cloud). Wij hebben gezegd hoe velen van jullie heen en weer zullen lopen over DE BRUG en velen helpen om over te steken. Tot de tijd waarin iemands vibratie zo gesetteld zal zijn in de Hogere laag, dat het te onaangenaam wordt om terug te keren naar de lagere laag omdoor te gaan met anderen er overheen te halen.

Toch zullen er altijd… altijd meer en meer zijn die klaar staan om het over te nemen van zulke zielen. De zielen die ‘hun plicht hebben gedaan’ door keuze.. zullen zich dan realiseren dat het dan tijd is om zich te koesteren in de oplossingen van die vibratie waarin zij terecht ‘hun plek verdienden’. Dat wil niet zeggen dat het werk zal stoppen…. Maar wat voor je ligt… ‘als je eenmaal daar bent’ .. zal dat geen werk meer zijn… maar gewoon plezier om te helpen.

Zie je… als DIT GEBEUREN eenmaal komt… is er geen teruggaan meer. Er zal geen willen meer zijn om terug te keren naar het oude.. ook al zal er enige ontreddering zijn en verwarring op allerlei niveaus.

Hier is het waar je meer dan ooit zult WETEN waarom je kwam en nauwkeuriger gezegd…. WETEN wat het is dat je moet doen.

JULLIE ZULLEN HET GEWOON WETEN.

Er zal veel ‘werk’ liggen, voor je… maar het zal van een ander soort zijn. Dat zal komen uit de ziel zijn natuurlijke afhankelijkheid om te helpen en vele, vele duizenden zullen dat doen.

Jullie zullen niet plotseling wakker worden in deze NIEUWE WERELD. Alhoewel sommigen zullen dat wel… maar weinigen in vergelijking met de grote hoeveelheid. Er zullen zijn… hoe zullen we dat zeggen… degenen van een veel HOGERE GENADE die voor de anderen uitgaan om gewoon ‘daar te zijn’ voor iemands komst. … Ze zullen direct aankomen om hun vibrationele trekkracht neer te zetten op de plek waar die … WERKELIJK behoort.

Wat betreft de grote hoeveelheid… zeggen we voornamelijk….

DAT ER EEN GROTE VERANDERING ZAL ZIJN IN HET ZELF…. IN GEDACHTE.. IN WOORD EN IN DADEN!!

De verandering die dit GEBEUREN voortbrengt is veel meer dan woorden… zoals veel dingen die we ‘proberen’ uit te leggen vaak zijn!

Toch doen wij ons best om te schetsen wat er staat aan te komen en we zullen het graag vergelijken met een allereerste keer verLiefd worden …. En dan dat geluk een duizend maalvoudig vergroot.

Het GEVOEL VAN LIEFDE voor iemands familie… niet alleen hun directe familie… maar voor ALLE broeders en zusters zal de hartsruimte doen opzwellen. De gedachten aan oordeel zal heel snel verdwijnen en de glimlach van de grootste variëteit zal de gezichten van ieder die je ziet verfraaien.

Woorden zullen hun macht verliezen… want die zijn zo vaak… zoals we al heel vaak gezegd hebben, zelfs vandaag… zo heel inadequaat zijn om de WAARHEID uit te drukken.

En WAARHEID, liefste zielen… allerliefste geliefde zielen op Aarde… is wat er zal worden onthuld.

En erkenningen van Waarheid zal iemand in een ogenblik overweldigen.

DIT ZULLEN WE ZEGGEN… DAT IS DE GROTE ROL VAN HET GEBEUREN!

MEN ZAL DE WAARHEID IN EEN OVERWELDIGEND OGENBLIK ERKENNEN.

Blossom: Maar, ben ik correct door te zeggen dat niet iedereen die zal erkennen?

Federatie van het Licht: We zeggen dat iedereen ‘de gelegenheid’ zal worden gegeven om dat te doen… en of ze dat wel of niet accepteren en omhelzen dat is aan hen.

Blossom: Ik kan zelf niet zien waarom iemand dat mogelijk zou kunnen weigeren?

Federatie van het Licht: Je zou verrast zijn, liefste Blossom…. Voor sommigen…. Is de WAARHEID veel te compromitterend om mee om te gaan.

Ze zouden willen ‘pretenderen’ (´voorwenden´) dat ze niet gevoeld hadden wat ze voelden. Ze zouden ontkennen wat zo transparant in henzelf was geworden.

Maar niet iedereen van een lager begrip zal op deze manier reageren…. Er zullen velen zijn die wensen berouw te hebben voor hun daden… en vergeving zal worden ingewilligd.

Blossom: Sommige mensen zijn in verwarring betreffende ‘vergeving en karma’. Ik bedoel… voor degenen die echt duister in hun gedrag zijn geweest…. die zullen zeker niet direct worden vergeven en een ijsje worden aangeboden? Zeker zullen ze voor hun manieren worden afgerekend?

Federatie van het Licht: Oh, inderdaad, Blossom. Ze zullen de WAARHEID erkennen… maar je kunt je de pijn niet voorstellen voor sommigen als ze dat doen. Want de erkenning in hun ziel van de schade en pijn die zij veroorzaakt hebben aan een ander, stoffelijk en mentaal… in feite op alle niveaus…. Zal ‘hen raken’ waar het zeer doet!

IN HUN ZIEL.

DIE PIJN…. die terug wordt ontvangen duizendvoudig is zeker niet een waarna een ander kan zeggen ‘ze kwamen er mee weg’.

Niemand komt weg met iets.

Je oogst wat je zaait.

DAT IS DE GODDELIJKE WET.

Maar dat zegt niet dat ze totaal zullen accepteren wat zij ‘verdienen’… we voelen dat dit geen juiste keuze van woorden is.

Toch hebben zij dan de middelen om dan hun leven te vervolgen… nadat zij ontwaakt zijn… in dienst van allen… en een van die manieren zal hen gewoon ‘gelukkig’ laten voelen om de meest slaafse taken telkens weer te doen als dat betekende dat ze dat nu ‘door LIEFDE terug zouden geven’ …. Als ze dit hadden gevonden.

LIEFSTE VRIENDEN…. want we hebben geen vijanden…

Blossom: Dat is een raar ding om te zeggen…

Federatie van het Licht: We willen dat duidelijk maken…. WIJ HEBBEN GEEN VIJANDEN…. Alhoewel er diegenen zijn die ons als hun vijand zien… want zij willen niet leven op de manier die wij als correct zien.

HOUD JE OGEN EN OREN WAAKZAAM…

HOUD JE HART EN GEEST OPEN …

WANT WIJ ZEGGEN TEGEN JE… JULLIE ZULLEN NIET TELEURGESTELD WORDEN.

JULLIE ZULLEN BESCHEIDEN WORDEN VERDER DAN JE TOEVERTROUWT WAT BESCHEIDEN BETEKENT…

EN JULLIE HART… JULLIE HARTEN… JULLIE HARTEN ZULLEN WETEN WAT WIJ AL DIE JAREN AL HEBBEN GEPROBEERD OM AAN JULLIE UIT TE LEGGEN.

EN HOE IEDER VAN ONS… ZIJ VAN DE AARDE EN DEGENEN NIET VAN DE AARDE… ZICH ZULLEN VERHEUGEN IN VREDE…

VOOR EENS EN ALTIJD.

Blossom: Prachtig…. Roger over en uit (radiotaal.w.) … maar niet voordat we een moment van stilte sturen van mijn hart in dankbaarheid voor jullie communicaties en hulp. IK HOUD VAN JULLIE!

Federatie van het Licht: En wij doen hetzelfde.

Blossom: Gotcha! Ik snap het!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons team zijn welkom en worden erg gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge