Home > > Blossom Goodchild - 4 juli 2013

Blossom Goodchild - 4 juli 2013

Blossom: Nou… hier gaan we dan met poging nummer 4 ! Ik weet dat jullie altijd in de buurt zijn… maar toch ..Zijn jullie er om met me te praten?

Federatie van het Licht: Daar antwoorden we ja op.

Blossom: Oh, goed. Wat betreft tijd… wat hebben jullie te zeggen voor jezelf!!

Federatie van het Licht: We zien de humor in jouw energie en we bieden dank aan voor jouw doorzetten. In vroegere tijden vonden wij onszelf weggeworpen en we vinden nu dat zonder dat wij “gesprekken hebben gehad” jij jezelf perfect in orde voelde. De wijsheid die we kozen om door te geven… zoals je VOELT, daar heeft Blossom een zeker ‘belletje’ voor en soms schijn je je af te vragen waar dit allemaal voor is en waar het je naar toe voert.

Blossom: Neem me niet verkeerd… jullie wijsheid heeft zoveel verschil opgeleverd voor mijn leven… samen met mijn vriend White Cloud.. Het is alleen dat soms…. Dan voel ik me in onzekerheid en vraag ik me af of er nou iets wel of niet concreets zal gebeuren in de tijd die ik nog op het Aardeplan overheb.

Federatie van het Licht: We luisteren naar je gedachten….

Blossom: Oh, jee!

Federatie van het Licht: We accepteren geheel dat we niet zijn waar jij bent… of een belevenis hebben in de lagere trillingsfrequentie op dagelijkse basis. We horen veel ‘verontschuldigingen’ van jullie allemaal en toch kunnen we de ‘geschiedenis niet veranderen’ voordat die bedoeld wordt te veranderen.

Blossom: Dat snap ik… en ik weet dat ik waarschijnlijk heel egoïstisch ben en kinderachtig… Maar zo velen schrijven me suggesties… zodat een beetje… of misschien veel van jullie, ons serieus zou helpen om de ‘geestdrift’ te krijgen om door te gaan.

Federatie van het Licht: Je zegt daarmee dat onze woorden niet genoeg zijn?

Blossom: Nou, zoiets! Ik HOUD van wat jullie hebben te zeggen en ik HOUD ervan om met jullie te communiceren… We doen allemaal wat we kunnen om onze vibratie op te heffen… maar… toch… als we in de nachthemel kijken… willen onze harten meer.

Federatie van het Licht: Toch zeg je dan niet dat het WETEN in je hart, als jullie het twinkelen van de sterren zien, dat je dan dat ‘meer’ laat hebben dat jullie zoeken?

Blossom: Dat helpt me echt om mijn WAARHEID te KENNEN.. Het GEVOEL dat ik heb als ik in de ontzaggelijkheid van de nacht kijk, kan niet worden ontkend. Maar heel vaak zeg ik: “Vooruit, laat me JULLIE zien!”

Federatie van het Licht: En je denkt misschien dat je de rest van je dagen doorbrengt met hetzelfde te VOELEN?

Blossom: Ja…. soms… De wachttijd is zo lang geweest. ons VERTROUWEN KENT JULLIE. Ons GEVOEL KENT JULLIE. Maar hoe goed zou het soms zijn voor ons om dat hele ‘kleine stukje’ te krijgen… om ons een zetje te geven… Om ons er van te overtuigen dat we echt op het juiste spoor zitten.

Federatie van het Licht:We glimlachen, Blossom. Want jij WEET dat dit in je hart zit, nietwaar?

Blossom: Ja, dat is zo. Maar jullie schijnen die zaak te vermijden! Zeker met jullie intelligentie… kun je met iets tevoorschijn komen om ons Aardlingen in verrukking te brengen. Iets tastbaars?

Federatie van het Licht: Inderdaad dat kunnen we. Maar je moet de reden begrijpen waarom wij… tot nu toe… ‘Die Grote Vertoning’ nog niet hebben gedaan, waar jullie allemaal om vragen.

Zo velen van jullie KENNEN ons. Zo velen van jullie zijn ontwaakt en WETEN zonder enige kwestie dat we bij jullie zijn. Ook al hebben jullie je menselijke twijfeldagen. Maar zo velen van jullie zijn nog niet ontwaakt en we zouden gewoon zo veel mensen in angst en paniek brengen en zo is het niet hoe wij ons welkom willen hebben.

Blossom: Maar dit is wat ik bedoel. WETEN wat jullie WETEN… er moet een manier zijn waarop jullie konden ‘opduiken’ waardoor iedereen weet dat jullie in vrede komen!

Federatie van het Licht: Wat stel je voor?

Oh, waaratje… ik weet dat niet… bovenop de top van de koepel staan van je schip en ons een kleine tap-nummertje geven?? Er moet een manier zijn waarop DE LIEFDE die jullie zijn tot ‘ons doordringt’? De LIEFDE die JULLIE zijn kan zeker vanuit je toestel stralen zodat mensen WETEN dat jullie hier zijn om vriendelijk te zijn.

Federatie van het Licht: Liefste Blossom… ook al denk je dat dit gaat werken… dat zou het niet.

Blossom: Waarom niet?

Federatie van het Licht: Omdat degenen die tot op deze dag nog in vrees leven… NOG STEEDS zouden denken dat wij een bedreiging zijn.

Blossom: Maar dan… als dit het geval is… hoeveel jaren zal het dan nog kosten voor iedereen om vrij van vrees te zijn?

Federatie van het Licht: Daar werken we aan.

Blossom: Nou, in mijn boeken… kijkend naar de staat van de mensen in het algemeen… we kunnen het misschien ook een dag noemen. Zo velen zijn zo diep nog in slaap. Ja, velen zijn wel ontwaakt… maar in het algemeen… dat ziet er niet goed uit. Neem me niet verkeerd, ik ben in een goeie stemming vandaag… ik ben alleen aan het herkauwen, zogezegd. Velen VOELEN dat jullie het gewoon moeten doen. Sommigen zullen waken, anderen wegrennen… maar zeker zal dit op een bepaald moment toch gebeuren… als we wachten op de angst die onze planeet moet verlaten… nou… dan zou ik een grote vakantie nemen als ik jullie was.

Federatie van het Licht: Liefste Blossom… wat wij moeten zeggen komt slechts uit Liefde want dat is wat wij zijn. Hoe vaak hebben we gezegd dat op een dag jullie allemaal Het Groter Plaatje zullen begrijpen.

Blossom: Te vaak!

Federatie van het Licht: Maar… dit is onze WAARHEID. We kunnen en zullen dit niet veranderen om dan valse hoop te geven.

Blossom: Dus zeg je nu serieus dat totdat alle vrees is verdwenen… jullie je niet gaan laten zien?

Federatie van het Licht: Nee. Dat zeggen we helemaal niet. Wat wij willen zeggen is dat ALS de tijd voor jullie wereld komt om in WAARHEID en met BEWIJS te WETEN van ons bestaan… dan kun je er van verzekerd zijn dat alle mogelijk reactie scenario’s in ogenschouw zullen zijn genomen.

Blossom: Ik weet dat jullie alleen ons beste belang in je hart hebben. Ik ben gezegend om deze conversaties met jullie te hebben, dat weet ik. Het is raar… ik ga maar door zodat jullie je herhalen… maar ik doe precies hetzelfde. Ik heb dit ook allemaal eerder gezegd. … Maar, ik zou het niet erg vinden om bezoek van iemand van jullie te krijgen. Velen VOELEN hetzelfde. Het hoeft geen wereldwijd gebeuren te zijn… kun je niet gewoon ‘stoffelijk, hallo’ zeggen… maar individueel tegen zo velen van ons dat zou ook okay zijn? Jullie moeten weten wie wij zijn door onze energie? Het is zo… ik bedoel niet ‘in ons hoofd’… Ik bedoel werkelijk je laten zien… stoffelijk aan stoffelijk..Is dat te moeilijk? Wat zou dat meebrengen?

Federatie van het Licht: Dat zou veel meer met zich mee brengen dan het grootste deel van jullie denken. Wij zeggen niet dat dit moeilijk is en we zeggen niet dat dit niet kan gedaan worden…

Blossom: Wat is DAN de reden dat jullie dat niet doen?

Federatie van het Licht: (Faithfulness) Betrouwbaarheid.

Blossom: Wat? Ten behoeve van wie? (Of namens wie?)

Federatie van het Licht: Het Geheel.

Blossom: Voor welk voordeel? Ik zeg dat zo velen van ons betrouwbaar zijn geweest… maar ik VOEL dat het niet gaat om betrouwbaar te zijn naar iemand anders dan onszelf… heb ik gelijk?

Federatie van het Licht: Natuurlijk.

DAT WAT IN JULLIE ZIT IS HET WARE WETEN VAN ALLES DAT OOIT WAS… IS … EN ZAL ZIJN.

Door trouw te blijven aan jezelf breng je de reden in het spel voor je eigen bestaan. Daarom … door vertrouwen in jezelf te hebben laat je de gehele VERANDERING waar wij over spreken, gebeuren.

JULLIE WISTEN DIT VOORDAT JE KWAM!

Dit is waarom je diep van binnen weet dat ‘dit alles’ niet gaat over het tevoorschijn komen van ‘soorten die niet van deze wereld zijn’ . Jullie weten in je kern essentie dat JULLIE .. . DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN… HIER IS OM DEZE NIEUWE WERELD TOT STAND TE BRENGEN.

Blossom: Maar… met jullie hulp… niet?

Federatie van het Licht: Inderdaad. En in deze fase van de ervaring helpen wij zo veel als we in staat zijn. De tijd zal komen, liefste ziel… onze familie… waarop dat wat jullie NU zoeken stellig zal gebeuren.

Wij spelen geen spelletjes met jou in de zin van om je maar verder en verder te voeren met een dubbelzinnige reden. Dat is zeker niet onze stijl of onze bedoeling. We komen om jullie te helpen bij de voorbereiding voor dat wat jullie zal
(befall) gebeuren/overkomen.

Blossom: …….OK… ik weet wat ‘befall’ betekent… toch moest ik het opzoeken omdat ik dacht dat het een ‘dodgy’(een woord met streken) woord was om te gebruiken… maar ik liet jullie daarbij los. Zijn Ware betekenis is ‘staan te gebeuren of plaats te vinden’.

Federatie van het Licht: We waarderen je onderzoek. We zouden niet willen dat iemand van jullie ons blindelings zou volgen.

Laten we jullie dit zeggen.

ALS WIJ KOMEN… ZULLEN JULLIE IN EEN VEEL BETERE TOESTAND ZIJN OM AAN BOORD TE NEMEN WAT WIJ BIEDEN.

JULLIE DENKEN NU DAT JE KLAAR BENT. SOMMIGEN VAN JULLIE ZIJN DAT. VELEN ZIJN DAT NIET.

WIJ WILLEN DE MEEST SOEPELE OVERGANG ALS WE IN LIEFDE MET ELKAAR OPGAAN.

Blossom: Sorry dat ik er steeds tussen kom… maar als we niet klaar zijn… dan, waarom zouden jullie je dan hebben laten zien ver weg in oktober 2008?

Federatie van het Licht: Omdat dat het plan was in het nu van dat nu. Maar NU zien we hoeveel er nog meer zijn ontwaakt sedert die tijd. En wij zeggen… iedere wolk heeft een zilveren rand.

Blossom: Jullie hebben mij geholpen en zo velen schijnt het, om grip te krijgen op die zaak van LIEFDE ! IK WEET zonder twijfel dat in/bij ALLE DINGEN …. LIEFDE HET ANTWOORD IS. Daarom is het dat jullie daar steeds over doorspreken… Ik vraag me af hoe veel erover is te zeggen zodat wij doorgaan met die vooruitgang. We worden er een beetje ‘verveeld’ van… IK WEET DAT DIT TOTAAL HET VERKEERDE WOORD IS…. maar ik probeer jullie te helpen begrijpen waar wij inzitten. Misschien zou ‘bekend mee’ een betere uitdrukking zijn. Denk alsjeblieft niet dat ik ondankbaar ben… zo is het niet…

Federatie van het Licht: Maar jullie willen opwinding in dit alles, is het niet zo?

Blossom: Misschien…

Federatie van het Licht: Dan zeggen we tegen iedereen… dat jullie doen wat wij hebben gezegd.

WEES WIE JE BENT.

ER IS NIETS MEER OPWINDEND DAN ‘DIT TE SNAPPEN’.

NIETS DAT HET GEVOEL VAN ABSOLUTE ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE KAN OVERSTIJGEN. NIETS!

Jullie willen opwinding? Ga dan JOU zoeken!

DE WARE JOU

DE ESSENTIE VAN JOU, VAN JULLIE. NIETS… WE ZEGGEN JE DIT IN WAARHEID… NIETS KAN DIT OVERTREFFEN.

Wij willen jullie gevoel van onder waardering niet loslaten… doordat jullie nog niet de volheid van jezelf hebben ontdekt. Wij pikten op dat jij ons verkeerd interpreteerde, Blossom. Het zit niet in ons om, zoals jij zou zeggen, ‘je de mantel uit te vegen’.

WIJ SPREKEN EENVOUDIG DE WAARHEID UIT.

Jullie voelen dat allemaal bij onze eerste komst… de opwinding van zulk een ‘kunststuk’ zou jullie Hoog laten voelen voor de rest van jullie dagen.

We zeggen tegen jullie… de eerste aankomst van JULLIE WARE ZELF zit ver buiten welke optilling dan ook dat de verschijning van een voertuig jullie kan brengen.

WE MENEN DIT!

WE WETEN DIT!

JULLIE ZELF ZIJN DE OPWINDING WAAR JULLIE OP WACHTEN. DE ONTROERING WAAR JE NAAR ZOEKT.

JULLIE… Jullie ‘kleine Aardlingen’ zoals jullie jezelf liefjes noemen… ALS JULLIE JE WAARHEID VINDEN EN DE SCHITTERING ERVAN ACCEPTEREN… JULLIE ZOUDEN WAARSCHIJNLIJK MET NIETS IN OF ZONDER IN OVEREENSTEMMING DAARMEE KUNNEN LEVEN.

Blossom: OK… accepteer ik… wat doen we dan? Ik blijf zeggen dat we gewoon moeten … doorgaan met doorgaan.. welke keuze hebben we anders? Jullie woorden van wijsheid kunnen inspireren en opheffen… maar HOE… HOE HOE HOE … vinden we die WAARHEID? Ik weet dat ik dit eerder heb gevraagd… Zo veel als ik WEET wat jullie zeggen IS DIT WAARHEID… Ik schijn daar ver vanaf te zitten waar je over spreekt… in mij… Zo ver weg.. Maar ik zeg niet dat dit er niet is. HOE ONTDEKKEN WE DAT? We zijn er allemaal zo op gebrand.

Federatie van het Licht: Jullie reizen er, met iedere ademhaling die je doet, naar toe. Als je je goed VOELT… echt goed… en levend en Liefhebbend… kun je een deel van dit alles pakken en jullie WETEN dat je in de goede richting loopt.. Als je je niet zo goed VOELT … je reist NOOIT achteruit …. Maar jullie gaan dan gewoon een stukje van het hoofdpad af, dat is alles. Hoe meer jullie volgen wat je hart in LIEFDE VOELT. … hoe dichter … steeds dichterbij jullie komen om de JOU te ontdekken die je zoekt.

Blossom: Het is zeker een lange reis naar thuis geweest, tot zover. Met alle verkeerde draaiingen en obstakels op het pad.

Federatie van het Licht: Maar… steeds dichterbij met iedere stap op het pad… VOELEN jullie de warmte van de ‘thuisvuren’ al branden.
Als je jezelf toestaat… zou je al diegenen zien die met jullie verder lopen.

JULLIE ZIJN NOOIT ALLEEN. NOOIT!

Er zijn veel keren waarbij degenen die niet zichtbaar zijn’ jullie hebben opgepikt, toen je viel. Vele keren hebben ze in je oor woorden van bemoediging gefluisterd. Vele keren hebben ze aanbiedingen van Liefde gezonden aan de GODDELIJKE SCHEPPER VAN ALLES om om hulp te vragen NAMENS JULLIE.

WEET of WEET niet deze dingen als WAARHEID. Het is geheel aan jullie hoe je je daarover VOELT.

WIJ MAKEN GEEN SCHIJNVERTONING, BLOSSOM. NIETS VAN WAT JIJ IN JE HART WEET DAT WAARHEID IS, KAN DAT ZIJN.

Het ENIGE bewijs dat jullie van ons hebben is JE GEVOEL!... Nu.

Blossom: Dan, in MIJN WAARHEID… hand op mijn hart… WEET IK DAT IK VAN JULLIE HOUD! Ja ik kreeg het seintje… tijd om te gaan. Fijn om de basis/grondslag weer aan te raken. In liefde.. zo heel veel daarvan… en dank.. Van mij en van ons allemaal!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl