Home > > Blossom Goodchild - January 4, 2011

January 4, 2011

Hallo daar. We zijn nu 2011 binnen gegaan. Ik voel dat de dingen nu heel snel gaan veranderen. Hoe leiden jullie ons verder bij je eerste communicatie dit jaar?

We willen jullie graag voorbereiden op de opwindende dagen die vlak om jullie hoek liggen. We zitten nu in een positie om jullie te koesteren op manieren die meer in harmonie zijn met die waar we met jullie over hebben gesproken in onze discussies samen. Wij van De Federatie zitten nu op de plek om een nieuw territorium binnen te gaan en om zintuigen te stimuleren die slapend zijn geweest.

Dat klinkt goed. Komt dit door de energie waarin we nu zitten? De timing? Het zou geweldig zijn als je dat wat meer kon uitleggen.

Wij zijn wat terughoudend geweest met bepaalde informatie omdat de kennis waar we voor zorgen om die naar buiten te brengen, geschikt is om te worden begrepen. Jullie Wezens zijn nu wakker geworden voor een diepere aanvaarding van wie jullie zijn, en toch zeggen velen dat ze die niet noodzakelijkerwijs kunnen voelen.

Nou, als ze zijn zoals ik ben… Ik VOEL me wel anders op de een of andere manier en toch zou ik niet zeggen dat ik nu weet wie ik echt ben. Ik accepteer dat ik LIEFDE ben, want dat hebben jullie ons steeds weer verteld en toch VOEL ik dit verbazende ‘WETEN’ van wie ik WERKELIJK ben, niet.

Maar je zou wel zeggen dat jij je meer jezelf VOELT dan, laten we zeggen… vorig jaar in deze tijd?

Ik denk dat ik er ‘dichterbij’ ben… Ja, mijn percepties zijn veranderd, maar het is moeilijk te peilen hoe precies ons GEVOEL moet zijn in deze fase van wat er plaats vindt. Hoe weten we dat we op het juiste spoor zitten?

Omdat jullie dat zijn. Als je dat niet was dan zouden de dingen heel erg anders VOELEN. Denk eraan dat jullie op dit moment nog steeds in een stoffelijke wereld wonen. Daarom is het meeste wat om je heen zit van stoffelijke dichtheid en velen die nog slapen houden zich vast aan die specifieke energie, uit angst om alles te verliezen wat ze hebben. Ze realiseren zich niet dat alles wat ze hebben in henzelf woont. Jullie hebben veel te vaak gezien dat mensen door ‘grillen van de natuur’ in een ogenblik alles kwijt waren wat ze op stoffelijke niveau bezitten. Toch kun je nooit alles verliezen dat je in/met je ziel hebt gewonnen. Er is niets en niemand die jou zelf van jou kan afpakken. Dat kan niet.

Eigenlijk heb ik de laatste tijd gemerkt dat zo veel mensen, specifiek de jongere generatie, praten over hun plannen voor de toekomst. Wat ze nu moeten gaan doen om veilig te staan als ze met pensioen gaan. Ik zit dan hier in stilte en denk: “Jongens… dit is een zinloze conversatie” en toch zeg ik niks… want zij zijn zich niet bewust dat in een dertigtal jaren of zo, als zij met pensioen gaan, de wereld helemaal niet meer zo zal zijn als nu. IK WEET dat, maar ik kan het niet zeggen want ze denken dan dat ik gek ben!

Doch, terwijl jullie dagen in dit jaar zich laten zien, zullen ze MOETEN erkennen dat plannen maken, waar ze over denken, nu niet meer zo relevant is. Jullie hebben dit laatste decennium veranderingen naar jullie wereld zien komen die vroeger op een ‘droomwereld’ zouden hebben geleken. We zeggen tegen je dat dit jaar meer van ditzelfde zal laten zien, maar wat zich in een decennium liet zien, dat heeft nu een jaar, het komend jaar, nodig. Daarom hebben we jullie zielen voorbereid. Alles wat we hebben gedaan is jullie er aan te laten herinneren wie je bent, en jullie denken dat jullie je dat niet herinneren. Toch doe je dat wel. De opwinding die zo velen voelen komt doordàt je je dit hebt herinnerd. Jullie zijn klaar om aan wonderen toe te geven waarvoor je naar de planeet kwam om die te ontvouwen en jullie zijn in staat om nu van binnen te WETEN dat deze wonderen staan te gebeuren. Alle voorbereidende lessen die jullie brachten tot aan waar jullie je nu bewust van zijn, zijn voor deze tijd waarin je vreugde uit jullie Wezen zal stromen… omdat het niet wat anders kan doen. Want jullie zijn ervan. Het is niet langer een vraag om iets te willen geloven, het is een zaak om dit te WETEN. En zo velen van jullie WETEN het en nog steeds kiezen jullie er soms voor om het niet te geloven!

Mijn hart zit nu op een van die ‘hier ben ik, kun je me VOELEN’ gevoelens. Alsof jullie nu iets staan op te bouwen?

We laten je gewoon weten dat we heel dichtbij zijn.

Je moet heel dichtbij zijn omdat het steeds sterker wordt en ik voel alsof ik molenstenen om mijn enkels heb om me op de grond te houden. Dichtbij als… wat? waar? Bedoel je dat nu letterlijk of gewoon zoals in een verbinding?

We bedoelen dat als je zou….

Ik moest mijn ogen sluiten omdat de energie zo sterk was en ik voelde de energie van ‘De Federatie’ aan mijn rechterkant komen zoals als ik direct de stem channel met White Cloud en anderen. Prachtig Vredig. Op dit moment functioneer ik in mijn linker brein om te kunnen schrijven en ‘zij’ zijn nog steeds hier aan de rechterkant. Dit is normaal, toch zijn ze zo veel meer ‘aanwezig’ aan de rechter kant. Moeilijk uit te leggen.

Dus, wat nu?

Het is zo dat er niets anders is vanuit het gezichtspunt van communicatie dan dat we met je ‘naar’ een nieuwe fase zijn gegaan.

Uit nieuwsgierigheid even, wat voor verschil zal dat maken? Ik bedoel ik kan het verschil wel voelen maar hoe zal het gaan veranderen met wat er tussen ons wordt besproken?

Het zal ons in staat stellen om energiestralen door deze woorden heen te sturen. Kun je je vingers anders voelen?

Ja, ik laat me gewoon even gaan om te zien wat dit allemaal oplevert.

We stellen voor dat je zo verder gaat.

Hadden jullie dit gepland?

Natuurlijk en toch was het al overeen gekomen met je op een ander niveau.

Ok, goed. En toch denk ik dat alleen de tijd zal leren waarom. Wat bedoelen jullie als je zegt stralen sturen?

We bedoelen dat door een verbinding met een dieper dimensionaal niveau in jou, Blossom, we in staat zijn om deze woorden op een diepere opbouwende manier te verbinden ………….ons met degenen te verbinden die makkelijk begrijpen waar we over praten. Want het komt niet door de woorden dat we ons nu met allen verbinden, maar we zijn nu… door jou heen… in staat om ons direct te verbinden met de harten van degenen die de woorden lezen. Velen, als ze diep ademen… als ze dat doen, zullen deze verbinding MET ONS VOELEN. Direct MET ONS.

Hoe werkt dat?

We hebben een kanaal nodig om de verbinding te leggen.

Ik neem aan dat ik dat ben?

Inderdaad. Het zou de dingen heel erg moeilijk maken als er niet een algemene standaardmaat (?) zou zijn. Door jou heen als onze elektriciteitsdraad… want …we willen een betere manier om dat aan je uit te leggen… we zijn nu in staat om ons met de energie te verbinden die van ons af komt als draad door jou heen gaat… naar degenen die zich willen linken/verbinden met die verbinding. Het is een heel stuk makkelijker om dit door ‘iemand’ heen te doen dan in het wilde weg energie uitzenden hopend dat dit ergens thuis komt.

Het is heel raar… of niet… maar duidelijk dat dit opeens compleet uit de lucht komt vallen en dat het concept nooit in mijn denken was opgekomen, en toch terwijl jullie dit idee door me heen voeren, heb ik het gevoel dat veel van ons werk samen zich al die tijd al heeft opgebouwd.

Inderdaad.

Ik voel me nog wat onzeker over wat deze verbindingsstralen… en IK WEET dat jullie me de ‘Gouden Verbinding Draden’ willen laten oppakken… eigenlijk gaan doen? Wat gaan mensen daardoor beleven?

Dat zal ieder mens zelf gaan WETEN. Net als eerder, als we iets ‘gaven’ voelden veel mensen veel dingen. Alles betrof dan als wat ook een ander had beleefd. Als we in staat zijn om onze verbinding met ieder te verdiepen, zal er een verschillende presentatie zijn voor iedere ziel en er zal GEEN TWIJFEL zijn dat WIJ dat zijn. Zo velen hebben al zo lang gewacht op deze reünie. En nu zal die er dan zijn.

Ik weet dat er nu velen zijn die in hun gedachten duizenden vragen stellen. Welke vorm zal dit aannemen? Hoe zullen ze weten dat jullie dat zijn en niet hun eigen verbeelding etc. etc? Welke raad kunnen jullie ons geven?

Niets dat nieuw voor je is. En wij WETEN dat velen die vraag al hebben beantwoord voordat ze ons antwoord lezen.

Vertrouwen op jezelf en op wat je VOELT, dat is hoe je ONZE WAARHEID zult KENNEN. Als het onaangenaam VOELT, is het niet onze energie. Toch stellen we voor dat men zijn eigen denken reinigt van alle overblijfselen van angst over het onbekende, om zich ermee te bemoeien en om communicatie diensten af te breken.

JULLIE ZULLEN ONS KENNEN DOOR ONS LICHT IN JEZELF.

Dit is echt baanbrekend hoor, weet je. Ik ben blij voor ons omdat ik weet dat zo veel mensen dit al lang wilden. Mijn zorg is dat er mensen zijn die niets hiervan voelen en neerslachtig zullen worden. En ook dit, hoe kunnen we verwachten dat die Gouden Stralen aan ons ieder worden voorgesteld op individuele wijze? Het kwam in me op, dus moet ik het zeggen, zonder te veel van mijn spoor af te gaan, en zo is het ook als de pilaren/stralen van Licht, wanneer zal dit alles waarover jullie spreken, in vervulling gaan?

Wat betreft het ontvangen van de Gouden Stralen, dat zal afhangen van de diverse fasen van acceptatie en groei van die individuele mensen. Het kan onmiddellijk zijn voor sommigen, en voor anderen niet, tot aan de tijd dat ze volledig kunnen accepteren dat deze ‘happening’ aan het gebeuren is.

ik moet gewoon doorgaan met vragen hierover… dus wat jullie zeggen is… dat je… door mijn vingers op dit toetsenbord… en door jullie verdiepte verbinding via ‘het binnengaan in mijn hoofd’ op die manier… in staat zijn om een verbinding te maken met allen die deze woorden lezen.

Ja. Heeft onze oktober boodschap niet velen bereikt en zielen gewekt alsof het uit de lucht kwam vallen?

Ja, Ik weet dat dit een feit is omdat veel mensen me schreven en dat zeiden.

Dat is een feit, ja. Op dezelfde manier is het een feit dat we… door de energie van onze woorden via jou… dit uitzenden… we in staat zijn te doen wat we zeggen.

Toch… wat ik niet begrijp is hoe precies die Gouden Straal ‘energieën’ zullen zijn? Praten we van heldere lichten in de kamer? Praten we over het opgetild worden van het bed? Waarover?

We praten op die manier dat je hart zal zeggen: “Hallo. Hallo, ik weet dat jullie dit zijn!”

Realiseren jullie je wel dat dit zo opwindend is voor iedereen?

Realiseer jij je wel dat dit steeds het plan is geweest?

Nou, ik voel, ik ben gewoon mij, het zal interessant zijn om te zien hoe dit zich gaat ontvouwen. Ik glimlach over een goed jaar geleden, ik begon met een Gouden Straal pagina op mijn site, maar met een andere bedoeling dan dat waarover jullie vandaag spreken. Dat ging niet echt van start. Misschien krijgt het nu wel zijn kans en kunnen we het vullen met ieders belevenissen?

Misschien. Wij glimlachen ook, want deze ‘energieën’ zullen veel opheffing en herkenning voor iedereen brengen.

En die stralen van Licht? Wanneer kunnen we die verwachten?

Terwijl we spreken.

Terwijl jullie NU spreken of op een andere keer? Brutaal van me, ik weet het!

Houd de wacht. We willen er aan toevoegen dat ALLES wat we gezegd hebben zal gebeuren. We zijn ons bewust dat er mensen zijn die voelen dat je deze woorden zelf bedenkt, omdat ‘beloftes’ nog niet zijn ingelost op de manier waarop velen dat willen. We zijn geen energie die valse beloftes zal of kan maken. Er ZAL een tijd ZIJN waarop jullie hart groeten naar ons toe zingt. Er zal geen bekommernis zijn over wie wij zijn en waar we vandaan komen? … Of we Waarheid of bedrog zijn? Al deze tegenstrijdigheden betreffende al die zaken die we ‘aanraakten’ zullen worden uit de weg geruimd en alleen WAARHEID en WETEN zullen in overvloed voorkomen.

Nou, dat is het dan, ik kan VOELEN dat dit het eind is voor vandaag. Interessant omdat er geen… hoe zal ik het noemen, geen feitelijk ‘zappen’ was. Dus blijf ik geïnteresseerd of het wel of niet, … gewoon doordat jullie ‘dieper in mijn hoofd kunnen komen’… zal zijn zoals jullie zeggen dat dit zal zijn.

Wij zeggen ‘brutaalweg’… Vertrouw je niet dat dit zo is?

Ik antwoord ‘brutaalweg’ … het heeft niks te maken met Vertrouwen… ik heb Vertrouwen in jullie. Het is het ‘Laten we even afwachten en zie wat er gebeurt’ dat in me zit dat ik heb leren kennen en Liefhebben! Dank jullie… hoe opwindend! In Liefde en Dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

---------------------------------------------------
TRANSLATOR NEEDED
We are looking for a translator who can translate Blossom's messages in Japanese. If you would like to do this and you have the time, please write us at luisavasconcellos@hotmail.com. Thanks!Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.