Home > > Blossom Goodchild - January 7, 2011

January 7, 2011

Dead birds in Arkansas

Goedenavond jullie. Ik weet dat dit wat onverwacht is (van mij, misschien niet voor jullie) maar veel mensen hebben me geschreven en vroegen of ik jullie kon vragen over iets nogal vreemds dat in onze wereld aan het gebeuren is. Ik wil zien of het gepast is voor jullie om hierop te antwoorden, als het niet zo is dan accepteer ik dat. Het gaat over de vogels en vissen die op de hele planeet met duizenden sterven. Kunnen jullie ons uitleggen waarom dit is?

Eerst willen we het hebben over een zaak van andere aard, als je dit goed vindt?

Zeker.

Op diverse momenten van communicatie met jou hebben we bij specifieke onderwerpen stilgestaan waarvan wij denken dat het juist is om over te praten. Zeg je dat dit correct is?

Yep!

Maar, er zijn communicaties, ook door ons, waarbij op een niveau wordt gesproken wat niet altijd bevredigend is voor veel mensen. Zeg je dat dit ook correct is?

Nou, als dit gaat over mensen die antwoord willen op vragen waarvan zij denken dat jullie dat zouden moeten geven… dan is dit ook correct.

Mogen we dan voorstellen dat als een bepaald ‘project’ onderweg is dat wel of niet relevant kan zijn voor onze communicaties met jullie planeet, het aan ons is, met alle respect, om een beslissing te nemen over of WIJ voelen of dit een antwoord waard is?

Ja… Als veel mensen antwoord op vragen willen hebben die hen zorgen baren, waarom ‘geef je hen er dan niet van langs’?

Omdat wij beter weten dan om zo frivool met onze kennis om te gaan. Wij hebben veel informatie die gevaarlijk zou zijn om aan iemand van jullie wereld te geven. Daarom verkiezen we en weten we dat het wijs is om te zwijgen over bepaalde zaken tot aan de tijd waarop het veilig is om te onthullen. Als wij jullie de WAARHEDEN moesten vertellen die zo velen van jullie willen weten, nu op DEZE TIJD, dan is het zeer waarschijnlijk dat deze informatie ook werd ontvangen door degenen die weten dat wij de Waarheid kennen en zij zouden deze informatie verspreiden om er bij te winnen.

Het is niet dat we terughoudend willen zijn, om jullie verwonderd en verward te houden. Dit is werkelijk niet zo. Velen leggen het verkeerd uit dat we ’ons stom houden’ zoals jullie zouden zeggen, om een ‘grap uit te halen’ of ‘om jullie in het duister te houden’ …. of om ‘een spelletje te spelen’. We zijn ons bewust van alles dat besproken wordt betreffende onze wijzen van verbindien en over waar wij voor kiezen om aan jullie vrij te geven. Toch kan er in deze tijd geen andere manier zijn, om redenen die we net vertelden.

OK. Ik begrijp dat helemaal. Misschien is het dat waarom ik al die tijd al weet jullie niets te vragen en jullie gewoon te laten zeggen wat je moet zeggen.

‘Misschien’ hoort hier niet bij. Want jij hebt de reden al gekend op een dieper niveau en daarom volgde je die reden die je kent, zonder vragen.

Betekent dit dan dat het niet juist zou zijn voor jullie om ons informatie te geven betreffende wat er aan het gebeuren is met de vogels en vissen?

Het betekent dat als we alles dat we weten vertellen, het velen in een tailspin een ‘vrille’, zou brengen.

Met ‘tailspin’ bedoelen jullie dan een val naar beneden of verwarring?

Beide. Zo frustrerend als dit lijkt (?) te zijn… we vragen je te accepteren dat wij weten wat we doen. We kunnen onze positie niet in gevaar brengen door nieuwsgierige geesten te bevredigen… zo graag we ook het overactieve brein tot rust willen brengen.

Toch kunnen jullie wel zien dat we, vanuit onze positie, willen weten wat dit veroorzaakt… of het nu kosmisch is, logisch is, gerelateerd aan het weer, of aan vergif, of gerelateerd aan voorspellingen… we willen graag een uitleg krijgen van Waarheid. Het heeft onze wetenschappers duidelijk verbijsterd.

Niet allen van hen! We begrijpen echt jullie reden tot onderzoeken en we begrijpen ook dat je een vraag van dien aard normaal niet zou stellen behalve als je voelde dat die belangrijk was.

En nog meer het aantal mensen die me vroegen jullie dat te vragen. Het is niet zo dat ik me verplicht voelde…ik ben zelf nieuwsgierig om dit te weten, om even eerlijk naar je te zijn.

Je bent nooit wat anders, Blossom. Om nu te onthullen wat er gebeurt met die gevleugelde schepselen en met de energieën uit de waterwereld, dat zou te riskant worden. Alles dat we mogen zeggen om behulpzaam te zijn is wat jou verteld is wat de oorzaak is, dat dit niet is dat wij zouden aanbevelen.

In mijn hart nu, weet ik en respecteer ik wat jullie zeggen en daarom zet ik deze zaak niet verder door. Ik accepteer dat het niet juist is voor de Waarheid om die op dit moment te vertellen. Het verdriet velen dat dit gebeurt. Is er een manier waarop we kunnen helpen?

Door te weten dat Waarheid de enige manier is om jullie vrij te maken. Maar de tijd voor die vrijheid is nog niet bij jullie, toch zoals je weet, is het niet zo ver meer weg… zelfs niet in jullie tijdsframe. We zijn dankbaar voor degenen die hun hart volgen en weten dat dit de manier is waarop het moet zijn… voor nu. Maar hoe zullen jullie je verblijden als alle WAARHEID vrij komt en ALLES wat we tegen jullie gezegd hebben zich onmiddellijk met je WETEN zal verbinden. Op dat moment van ‘ALLES WETEN’. WEET liefste zielen van de Aarde dat wat er aan het gebeuren is, GEKEND wordt.

Soms verwacht ik een paar andere woorden aan het einde van een zin en dan komen die niet. Dan realiseer ik me dat het zo bedoeld is, en het is dan krachtiger zoals het is.

Mogen we je nog een paar minuten van je tijd lastig vallen.

Dat is geen lastig vallen.

Jullie in je wereld hebben zorgen over wat er gaat plaats vinden in de toekomstige dagen. Jullie vragen je af en zoeken op je netwerken om oplossingen te vinden voor puzzels die niet opgelost kunnen worden… NU NIET. OMDAT HET DE TIJD NOG NIET IS. We stellen voor dat je er meer belang bij hebt door op jouw tijd te mediteren en om TE WETEN dat alles in orde is. Heel erg in orde is. Neem die tijd, wat we je altijd vragen, en we voelen dat we dat niet veel vragen, want het is de keuze van jullie hart om getrouw te blijven aan haar roepen… toch weten jullie allemaal dat op het moment waarop je begint jullie wereld ‘uit’ te schakelen en om die van ons ‘aan’ te zetten, dat dit de meest goeddoende oefening is tot groter goed van allen. Toch, met alle respect, zo velen van jullie zijn in de val getrapt om kennis te zoeken terwijl het niet altijd kennis is die waard is om te weten. Want het is noch wijsheid noch Waarheid. Er zit veel verzinsel bij door de mens gemaakte sprookjes om jullie geest naar een plek te lokken waar het Licht moeilijk is te VOELEN.

OPNIEUW, vanuit een plek van WETEN vragen we jullie om op te merken wat het meest van waarde is voor jullie ziel. Om je te verbinden met thuis! Dit is waaruit alle informatie van Waarde kan worden teruggebracht. Dit is waar jullie batterijen opnieuw kunnen worden opgeladen als vermoeidheid jullie je verstand laat verliezen. Thuis is waar WIJ zijn. Thuis is geen plek zoals we eerder zeiden. Het is een WETEN in je ziel dat je LIEFDE bent. Dat kan geen plek zijn. Want LIEFDE IS OVERAL en IS ALLES. JULLIE ZIJN OVERAL EN BENT ALLES. EEN energie van LIEFDE… JULLIE… JULLIE ALLEMAAL… en IEDER DEEL VAN JULLIE ALLEN… zijn/is die ENE ENERGIE VAN LIEFDE. Want er is niets anders, ooit, waar ook…. LIEFDE… ALLEEN MAAR LIEFDE.

VOEL DIT IN JE WEZEN. BEN DIT IN JE GEVOEL.

We zenden onze gedachten van genade naar jullie uit. Wij zijn er ons zo bewust van dat jullie energie op de planeet aarde helderder schijnt dan ooit eerder en dat het Goddelijke plan ‘op zijn plek valt’ telkens en op ieder moment…. En dit komt allemaal door jullie … IEDER VAN JULLIE.

Gezegende familie vanuit en van de sterren… samen brengen we de NIEUWE DAGERAAD tevoorschijn.

Ik ontmoet je daar!! Met Zoveel Liefde en dank.

En wij zeggen hetzelfde.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

---------------------------------------------------
TRANSLATOR NEEDED
We are looking for a translator who can translate Blossom's messages in Japanese. If you would like to do this and you have the time, please write us at luisavasconcellos@hotmail.com. Thanks!Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.