Home > > Blossom Goodchild - 3 Mei 2013

Blossom Goodchild - 3 Mei 2013

Blossom: Hallo daar, mijn vrienden. Waar willen jullie vandaag over spreken?

Federatie van het Licht: Warme groeten aan jou, liefste dame en aan iedereen die deze woorden wil lezen. Wij willen onze dank uitdrukken aan jullie allemaal om de tijd te nemen dat te lezen wat wij moeten zeggen. Ieder van jullie zal ze nogal anders ontvangen… want ieder van jullie zit op zijn eigen niveau van begrijpen. Daarom zal de diepte waarop je ziel en geest zit, wat wij zeggen accepteren… geheel afhangen van 'waar je bent' in de dispositie van je ziel.

Blossom: Ja, het is interessant als iemand hierop in schrijft… hoe ze wel of niet de laatste channeling hebben gezien.

Federatie van het Licht: Maar… voor iedereen is er relevantie… want ze zijn zo op die manier ontworpen. Het zou niet nuttig zijn om alleen degenen te bereiken van een bepaalde kundigheid in zichzelf en om niet degenen te helpen die niet van dat Hogere niveau zijn. Daarom 'schijnen' we het eenvoudig te houden…. En toch zitten er veel lagen in wat wij zeggen… zou iemand daar naar kijken.

Bijvoorbeeld … zou het kunnen zijn als we zeggen dat 'De cirkel van leven gaat door tot in de eeuwigheid'… wat in zichzelf een enorm intense verklaring is. Maar wat betekent het voor jou?

Blossom: Dat betekent… gewoon… dat het leven doorgaat… nadat we deze menselijke vorm en wat meer achter ons laten.

Federatie van het Licht: Maar toch jij, Blossom… laat het daarbij en accepteert dat.

Blossom: Niet veel anders dan ik kan doen! .

Federatie van het Licht: Toch is dat er wel. Zie je, want een ander kan deze verklaring in een veel diepere vorm zien.. er gedachten en overdenkingen bij zetten die veel verder gaan dan wat jij doet door het te accepteren. Natuurlijk… zullen we en zeggen we niet dat jij fout zit om het te accepteren en een ander is goed om er dieper over na te denken. .. maar wat wij zeggen is dat ieder van jullie anders 'tikt'… hoe anders zou je zo'n verbazend individu kunnen zijn?

Men kan niet in iemands hoofd zitten. Dat is gewoon niet mogelijk. Dus weet je noodzakelijkerwijs niet hoe men over iets denkt… zelfs als ze zich hebben uitgedrukt en jij denkt dat je dat doet! Je weet niet hoe een ander de kleur rood ziet. Je denkt dat ze die precies hetzelfde zien als jij… maar misschien doen ze dat niet.. want ze zijn jou niet.

Dan zie nu dat de hele wereld misschien compleet anders kijkt naar een ander, afhankelijk van wat ze denken en hoe hun houding is tot wat ze zien. Je kunt mogelijk denken dat alhoewel men op dezelfde planeet woont… door iemands waarneming ervan… dat men kon op veel verschillende planeten woont… omdat ieder individuele ziel zijn eigen werkelijkheid creëert van de wereld waarop ze wonen.

Blossom: Maar zou het voor degenen die 'op de zelfde bladzijde'… in …'dezelfde vibratie' zitten…. dat die in dezelfde waargenomen wereld leven als ieder ander?... Omdat ze hetzelfde perspectief hebben op dingen en elkaar schijnen te begrijpen ?

Federatie van het Licht: Niet noodzakelijk zo. Een ander zijn wereld houdt jou in… en jouw wereld houdt hen in… maar jouw waarneming van elkaar…. kan anders zijn van hoe jij denkt dat ze jou zien. Want zij kunnen jou niet zien zoals jij jou ziet…. Want ze kunnen alleen zien vanuit hun ogen en zintuigen.

Daarom geven we jou het belangrijke van OM VAN JEZELF TE HOUDEN! Daarom doet dat er toe terwijl je hier bent.

Blossom: En natuurlijk het liefhebben van anderen.

Federatie van het Licht: Inderdaad… maar het is de verantwoordelijkheid van het individu om van zichzelf te Houden en niet op anderen te rekenen om van hen te Houden om je GOED TE VOELEN. Je kunt je niet GOED VOELEN als je niet van je zelf Houdt. Door van jezelf te Houden HOUD je van anderen, omdat je 'natuurlijke energie' … door van jezelf te Houden… automatisch naar 'HET ALLEN' gaat… en daarom HET AL LIEFHEEFT.

Blossom: Kun je alsjeblieft… zo peuterschool-achtig als het misschien voor sommigen kan schijnen… ons wat tips geven over HET VAN JEZELF HOUDEN? Soms is dat niet altijd makkelijk in deze dichtheid.

Federatie van het Licht: OH JAWEL, DAT IS HET WEL!

Als iemands kind je de hele nacht wakker houdt…. Als je peuter zich misdraagt in jouw ogen… Houd je er dan nog steeds van?

Blossom: Natuurlijk wel!

Federatie van het Licht: Maar als je… ieder van jullie ... niet komt tot aan de 'puntjes'… hoe straffen jullie jezelf dan. Belachelijk voor sommigen! Houd van ieder stukje van je… zoals je je eigen kind Liefhebt. Ja, je kunt best wel ergeren aan het gedrag van je kinderen… maar dat komt niet tussen je ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE voor hen in.

JULLIE MOETEN ONVOORWAARDELIJK VAN JULLIE ZELF HOUDEN…. Wat betekent… HOUD VAN JEZELF ZONDER ENIGE VOORWAARDE!

We bedoelen natuurlijk niet … om niet te streven naar het beste dat je kunt zijn. Maar ga niet met je streven ' buiten je grenzen/boekje'. Kijk niet naar een ander en zeg: 'Ik wou zijn zoals zij.' … Wat je moet zeggen is: 'Ik wil meer als mij zijn.' Want je kunt niet zijn zoals een ander… Je kunt wel door een ander worden geïnspireerd.. maar je kunt niet zijn zoals zij… want je bent hen gewoon niet.

Ga door broeders en zusters. Stap voor stap komen jullie dichter bij de WAARHEID die jullie zijn. Zelfs als je denkt dat je zijwegen hebt bewandeld of achteruit bent gegaan… dan maak je nog progressie.

Blossom: Wat dan met het gezegde/gevoel 'een stap naar voren, drie stappen achteruit?' Waar zit dan nog de progressie?

Federatie van het Licht: Daar zit heel veel progressie in. Als een student in een klas moet blijven zitten en het curriculum moet herhalen.. dan versterken ze opnieuw wat ze reeds weten.

Dan nemen ze meer tijd dan anderen.. omdat alhoewel het zaad gezaaid was.. het was dat misschien speciale koestering nodig had .. een dat meer tijd nodig had om die 'specifiek term'… dat specifieke zaak nodig had om uit te werken, zullen we zeggen. Daarom, door het opnieuw te bezoeken… als iemand dacht dat ze 'verder waren gegaan' … en er 'voorbij waren gegaan' … dan hebben ze er op een meer intense manier 'mee te maken'.

Men kan alleen winnen door het gevoel van drie stappen achteruit te gaan … omdat als ze eenmaal weer die stappen vooruit zetten… dan kunnen ze merken dat ze een ander pad lopen dan eerder en dit nieuwe neemt hen verder mee… met een kortere ruimte van tijd… en zeker hebben ze dan geen 'addertjes' die hen verder mee naar beneden af laten glijden… maar alleen ladders om op te klimmen.

Blossom: Dank je hiervoor.

Federatie van het Licht: Wees lief voor jezelf.

HOUD EERST VAN JEZELF.

Jullie zijn hier om tussen veel andere dingen te leren…

Dit kan je in verwarring brengen…. Toch zeggen we…

ALHOEWEL JULLIE LIEFDE ZIJN… ZIJN JULLIE HIER GEKOMEN OM TE LEREN LIEFHEBBEN.

Blossom: Is dit niet waarom we zijn gekomen om Liefde te zijn?

Federatie van het Licht: Dit is waarom we zeiden. … "Dit kan je in verwarring brengen"!

Blossom: Ahha! Oeps… ga maar door…

Federatie van het Licht: ER IS ALLEEN MAAR LIEFDE.

Hier hebben we heel vaak over gesproken. Alles dat bestaat is een uitdrukking van Liefde.

ALLES!

En de uitdrukking van 'het zelf' wordt afgebeeld volgens de vibratie van energie die op/in elke tijd woont. We zullen 'proberen' om een voorbeeld te geven.

De uitvinding van de telefoon… kijk naar zijn eerste pogingen… de eerste schepping ervan… deze werd gecreëerd 'via' een bepaalde vibratie. Kijk nu naar de communicatiesystemen die jullie heden hebben. .. DIE ZIJN GEËVOLUEERD in een volgende uitdrukking van de telefoon! Dit zit op een Hogere vibratie… die is omhoog gegaan… die is omhoog gegaan! Maar… was er niet veel om te leren wat bij de creatie hoorde van de meer moderne technologie? We vragen ons af of dit met jullie resoneert om ons punt over te brengen.

JULLIE KWAMEN HIER MET EEN BEPAALDE VIBRATIE VAN JEZELF EN IN EEN BEPAALDE VIBRATIE VAN DE PLANEET.

Jullie leren veel over Liefde via jullie eigen ervaringen.. .

ZELFS ALS JULLIE ZELF LIEFDE ZIJN!

vinden jullie er meer over uit!

TERWIJL JULLIE GROEIEN…. GROEIEN JULLIE!

WEES DE PRACHTIGE MENSELIJKE WEZENS DIE JULLIE ZIJN.

OH, LIEFSTE MENSEN ALS JULLIE MAAR EENMAAL WETEN WAAR JULLIE TOE IN STAAT ZIJN.

Blossom: Zullen we dat ooit?

Federatie van het Licht: Inderdaad. Maar het komt terwijl jullie groeien… en terwijl VRIJHEID aan jullie wordt gegeven…

Blossom: Dat zal een dag zijn waar ik naar zal uitkijken!!!! Soms VOEL ik me zo in dit systeem gevangen…. En toch op andere keren… kan mijn ziel zich vrij VOELEN. Zullen we ooit in mijn leven WARE VRIJHEID kennen? Een wereld van vrijheid… een wereld die niet wordt beheerst?

Federatie van het Licht: Wij VERTROUWEN daar zeker op!

De plannen die werden tevoorschijn getoverd om jullie naar beneden te houden… om jullie in bedwang te houden.. door degenen die zelfzuchtige agenda's hebben, kunnen niet voortduren.

DIE ZULLEN NIET DOORGAAN.

DE PLANNEN DIE GESCHAPEN WERDEN OM JULLIE OP TE HEFFEN… OM JULLIE HARTEN TE LATEN ZWEVEN, ZULLEN VOORRANG KRIJGEN.

DIT IS BEVOLEN.

Blossom: Daar zal ik heel blij mee zijn!

Federatie van het Licht: HET IS VOOR JULLIE OM DIT TE WETEN.

WEET DAT HET LICHT STEEDS HELDERDER SCHIJNT.

WEET DAT HET DUISTER AAN HET VERDWIJNEN IS… SNEL.

WEET DAT WIJ BIJ JULLIE ZIJN… JULLIE ZIJN NOOIT ALLEEN.

WEET WAT JE WEET.

ZOEK DE WAARHEID DOOR HOE IETS/WAT OOK, JULLIE LAAT VOELEN.

VERTROUW JEZELF… VERTROUW JE GEVOELENS WANT 'IN WAARHEID' IS DAT JULLIE RADAR… DIE KAN NIET TEGEN JULLIE LIEGEN.

Til jezelf op, Hoger en Hoger in de Glorie wie jullie zijn…

JULLIE ZIJN SCHITTEREND…. WERKELIJK!

Blossom: En jullie zijn ook niet zo slecht !!!! Bedankt voor vandaag… in Liefde Licht en Gouden Stralen.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl