Home > > Blossom Goodchild - 2 september 2016

Blossom Goodchild - 2 september 2016

Blossom: Ik ben blij jullie dit te vertellen, maar ik verwacht dat je dat al weet, dat sedert vorige channeling, er een ceasefire/bestand is gekomen voor een 52 jaar oude oorlog in Colombia. Dus ik was aardig beïndrukt door die voorspelling, mijn vrienden. Goed gedaan, jullie. Zijn we klaar voor een sessie?

Federatie van het Licht: Dat zijn we. En we danken je voor de accolades (kon ik niet vinden.w) en toch helemaal niet nodig. We willen gewoon graag helpen bij de doorgaande zaken die voor ons liggen, door jullie bewust te maken van ‘gebeurtenissen’ die wel of niet kunnen gebeuren… want in Waarheid ligt die niet in onze handen.

Blossom: Dit begrijp ik. Toch was ik hoe dan ook onder de indruk. Welke weg reizen we vandaag af?

Federatie van het Licht: Laten we zaken bekijken die waarschijnlijk van belang zijn voor jou. Het schijnt dat alhoewel er veel opwinding is in de ‘rijen’ zeggen we,.. dat velen onderworpen zijn en ‘op hun laatste benen zijn’ die horen bij dit ‘wacht spel’… zoals men het zou noemen.

Blossom: Echt? Ik heb er de laatste tijd niet zo veel over gehoord. Ik voelde alleen maar verhoogde verwachting, alhoewel ik me bewust ben van maar weinig mensen die echt worstelen en zien dat het Universum zijn geluk duwt!!

Federatie van het Licht: We weten dat voor sommigen dat innerlijke en uiterlijke chaos is. We spraken de laatste keer van een ‘opschudding’ en dat het heel mild werd begonnen. Dit kan heel veel verschillende vormen aannemen… want we spreken niet alleen over een wereldwijde schaal, maar ook over een individuele. Want zoals jullie je bewust zijn, vinden er veel verschuivingen plaats.

Blossom: Verschuivingen vinden plaats!

Federatie van het Licht: Het is dat tijdens deze keren waarop ‘verstoringen’ … ‘verstoren’ … om die ene voort te brengen… die gewenst is om ‘naar gekeken te worden’. Die kunnen verschijnen om op de meest bizarre manier aangeboden te worden, zodat iemand ‘die er mee moet omgaan’ er mee kan omgaan…. En toch zijn er opruimingen nodig… en dat wat wordt gepresenteerd zal zonder kwestie, de manier zijn van het Universum om te helpen een specifieke zaak te verkrijgen … voor iemands Hoogste goed.

Er is niets dat zichzelf aan een individuele ziel presenteert dat …in de lange term… niet gunstig is. Jij bent je zeer bewust dat het de houding is waarin men kiest om zijn leven te leven en de gelegenheden die ze presenteren… wat de gehele affaire een plezierige of niet-plezierige … een ecstatische of vervelende… een verdrietige of gelukkige enz… ervaring is.

Blossom: Ja, en ook bewust dat er extremen bij zitten. Want iemand die gekozen heeft om in een oorlog te leven, in een oorlogsgebied of in een honger status te leven is nauwelijks rond aan het gaan om geluk uit te zweten.

Federatie van het Licht: Toch is het ook zo …dat hun innerlijke Wezen … in de diepten van hun ziel … de gelegenheid heeft om te ‘schijnen’ en het maakt niet uit waar ze zijn. Je kunt vragen. Hoe kan een onschuldig kind dat zo lijdt aan gebrek aan ondersteuning… hoe kan het ‘schijnen’? En toch komt ‘schijnen’ in veel vermommingen voor. Lieve Zielen. Het effect dat dit kind kan hebben op een vrijwilliger uit een ander land… als ze die ziel helpen… raakt het hart zo diep dat het een schijnende ziel moet zijn dat dit kan laten gebeuren. Zie je?

Sommigen kunnen zich dit afvragen waarom iemand zou kiezen om hier beneden te komen om een dergelijk leven te beleven… en daarna dat het zo vroeg wordt weggenomen?

De Helderste Hoogste zielen komen naar jullie Planeet naar beneden en doen dat dan om de harten van velen te doen ontwaken. Met het grootste respect zeggen we… Als hun ‘taak eenmaal is gedaan’ is het gepast voor hen om hun leven eerder spoediger dan later te verlaten, dus om niet te veel te beschadigen aan hun ziel in een dergelijke situatie.

We vragen dat jullie je best doen om in verbinding te blijven met wie jullie zijn. Ja, beproevingen komen en gaan. Jullie hebben goede dagen, jullie hebben niet goede dagen. Maar, als je WEET … als jullie BEGRIJPEN dat eigenlijk ALLES DAT dat plaats vindt … ALLES dat zich aan je vertoont … voor je Hoogste Goed is… dan sta je VREDE toe om je Wezen in te gaan.

Je ‘vergeet’ om ‘super gestresst’ te zijn over een zaak … want je bent bezig je te focussen op de VREDE in het WETEN dat ‘wat het ook is’ … het gebeurt voor je Hoogste Goed.

Als men deze kennis ACCEPTEERT als WAARHEID … dan ontdekt men dat de situatie die niet specifiek van Vreugde was… zichzelf ontbindt met een snellere bedoeling… want de les werd geleerd/begrepen… om IN VREDE TE ZIJN… DE HELE TIJD… IN ALLE DINGEN.

Blossom: Met respect… gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vrede is niet iets dat velen ervaren op onze Planeet …om veel verschillende redenen.

Federatie van het Licht: We accepteren dat het niet altijd het gemakkelijkste pad is om op te lopen… en toch IS HET ZO!

Om het VREDES PAD af te lopen … op elk moment … is veel gemakkelijker dan het ‘stress pad’ af te lopen… niet waar?

Blossom: Oh, inderdaad! En met respect… ik zie mezelf niet als een stress konijn. Maar, als ik in gezelschap ben van zo iemand… denk ik dat het moeilijk is om zo te leven… dan herinner ik me… dat ik ook zo was!! En zo gaat het terug naar de houding in/van alle dingen.

Federatie van het Licht: We laten je denken aan je moeder in de laatste paar dagen van haar overgang toen zij wilde ‘gaan vertrekken’ van jullie Planeet met tussenpozen… en toen ze eenmaal terugkeerde… met haar ogen als diamanten lichten… vertelde ze jou dat ze haar leven had doorgebracht met zich almaar zorgen te maken en dat dat nergens toe diende … want er was helemaal niets om je zorgen over te maken. Is dit niet zo, dierbare Blossom?

Blossom: Ja. Ik wil er graag aan toevoegen dat ik zeker ben dat mijn mum heel gelukkig zal zijn als ze veel stress konijnen zal helpen die dit lezen… om het stressen te doen stoppen! Gewoon geen punt.

Federatie van het Licht: Er is WERKELIJK HELEMAAL geen punt. We kunnen dat niet genoeg STRESSEN/BENADRUKKEN.

Blossom: Mooi! Nu terug naar het VREDES PAD.

Federatie van het Licht: Wat er ook op jullie wereld gebeurt… en dit betekent ‘jullie’ wereld… aan elk individu… laat je innerlijke Waarheid je ‘de weg wijzen’’. Als je eenmaal WORDT, eens opnieuw… als je opnieuw VOELT… dat de WAARHEID van wie je bent… dat je in het Hoger Bewustzijn komt … dat WERKELIJK … NIETS er eigenlijk toe DOET. Als je dat WETEN vasthoudt en VREDE kiest in plaats van de hele dag in en uit te ADEMEN …de rest van jullie dagen… wat een andere ervaring zou je tegenkomen.

Misschien zou je dat moeten proberen Liefste zielen?

Stel je voor… het VREDES PAD lopen met elke ademhaling! Wat …OP AARDE … zou er dan nog zijn om je zorgen over te maken?

Blossom: Nou, sommigen zouden zeggen… hun gezondheid, de gezondheid van hun kinderen, de gezondheid van hun ouders, hun financiën, hun relatie… of gebrek aan… hun hypotheek… hun gezinsveten … zal ik nog even doorgaan?

Federatie van het Licht: Daar is geen noodzaak voor… want wij lopen voor jullie uit. Dit Liefste Dame, is precies ons punt.

Blossom: Ik weet het, ik probeerde net om ‘er een punt van te maken’.

Federatie van het Licht: Neem even een moment, Ieder die dit leest… neem een moment … stop en haal adem… en adem…. en adem… Denk aan niks anders dan het woord PEACE/VREDE… doe het nu nog even langer… totdat je ECHT BEGRIJPT WAT WE JE ZEGGEN.

De volgende zin hieronder zal er altijd zijn voor je om te lezen… als je er klaar voor bent. Dus ga door met ademhalen intens en zeg het woord VREDE … met je ogen gesloten. Hoe velen van jullie zullen drie of vier keer ademen en dan denken: ‘Ja. ik snap het’. Hoeveel 20 keren? Hoe veel zouden zichzelf de eer doen en inderdaad de tijd om veertig diepe ademhalingen te doen voor het gevoel uit om door te gaan…. doorgaan… doorgaan… Altijd voelend dat ze verder moeten … verder moeten… verder moeten … Inplaats van te voelen om eraf te gaan, er af, eraf! (er uit?)

Met respect… er zijn er heel weinig die zichzelf ‘voldoende’ eren!

Men doet zijn werk… hier en daar… maar om ECHT zichzelf te eren … opnieuw zeggen we… dat zou zo’n merkbaar verschil maken dat men nooit meer achteruit zou kijken.

Blossom: Jullie zijn je bewust natuurlijk… dat ‘tijd’ in onze wereld onze gevangenis is?

Federatie van het Licht: Dat zijn we… maar jullie bouwen de en bouwden die.

Blossom: Tijd is iets waar we noodzakelijk niet veel van hebben. Of het raakt altijd op.

Federatie van het Licht: En ziende dat het helemaal niet bestaat… je hebt het zelfs helemaal niet!

Stel je voor… stel je voor… stel je voor… een ‘ruimte’ in jullie WEZENS waar je de tijd loslaat. Je DEED gewoon wat je wilde doen in die ruimte van NU.

Blossom: Dat zou inderdaad heerlijk zijn. Maar hier op Aarde … moeten rekeningen worden betaald. Het grootste deel zit in de ‘rat-race’ en moet werken… met weinig spelen. Wat zou het kosten ‘dat alles’ zal veranderen?

Federatie van het Licht: Iets groots! Opnieuw…precies ons punt!

Blossom: Wat betekent?

Federatie van het Licht: Dat betekent... je hebt gemerkt Blossom, dat door dit gesprek wij jou hebben gevoerd om vandaag ‘met ons te spelen’… om er toe te leiden …nadrukkelijk… naar deze plek/positie waarin we willen spreken.

We spreken tegen je van GROTE VERANDERING. We spreken tegen je van een NIEUWE WERELD. Maar het is met behulp van jullie ‘voorstelling’ dat de levens van Vreugde …onnadrukkelijk…schuldeloos…zullen gebeuren.

Er is vaak gesproken door mensen dat ze onze hulp nodig hebben. Maar, misschien kunnen we dit vandaag omkeren… en zeggen dat wij misschien die van jullie nodig hebben!

We hebben JULLIE nodig om de wereld beginnen te visualiseren en TE VOELEN die jullie willen. Daardoor dan… beginnen jullie erbij te handelen…en…zo WORDT het die.

De hele tijd dat men blijft ‘steken in de sleur’ en wonend en VOELEND DAT…des te langer zal De VERANDERING kosten.

WIJ HEBBEN JULLIE HULP NODIG! OM ONS TE HELPEN!

BEGIN ER GROOTS AAN TE DENKEN, LIEFSTE ZIELEN!

BEGIN JE GEDACHTEN TE VERANDEREN NAAR DIE WELKE JE WILT.

LEEF ZE…

WORD ZE…

HOUD VAN ZE.

Blossom: Ik vind dit best interessant, want vandaag en de laatste keer dat we spraken… hebben jullie iets ‘anders’ over je. IK WEET dat jullie het zijn. Ik kan dat zeker VOELEN. Maar, een andere ‘take’ (aanname of aanzet) op de dingen misschien?

Beste Blossom, liefste Zielen… WIJ ZIJN DIE WE ZIJN. Maar we kunnen ons uitdrukken op elke wijze die nodig is om andere aspecten … verschillende gezichtspunten … over te brengen.

Blossom: Yep. Dat snap ik. Ik weet het niet, ik moet lachen. Soms vraag ik me af waarom er geen ‘troep’(bende?) van jullie brigade… naar beneden kan komen naar degenen van ons die bereid zijn en willend en in staat zijn…en gewoon binnen wippen en hallo zeggen en ‘zich vermengen’ en dit ‘vermengen’ NORMAAL laten zijn!!

Zo velen van ons zijn zo klaar daarvoor. Om zich te vermengen met Hogere Energieën. Het hart doet soms pijn om de stoffelijkheid ervan eerder dan deze telepathie methode tussen twee werelden. Maar ik ben me ook bewust, door de mensen die me schrijven… dat ik heel gezegend ben om met jullie telepathie te doen. Velen zouden dat zeer Graag doen, maar ze zijn er niet toe in staat. Dus ik ben altijd in grote Dank daarvoor. Het is een beetje rare channeling vandaag…noch hier noch daar. Hah! Dat laat me lachen… dat telt het aardig bij elkaar op!

Federatie van het Licht: En weer, perfecte woorden. Want deze ‘onrust’ die velen voelen komt heel vaak door ‘noch hier noch daar’. We willen zeggen… die ‘er tussen in-heid’ kan iemand laten voelen om buiten alles te zijn. Alhoewel, we vragen je om er op een andere manier naar te kijken…

Stap op het VREDESPAD en ga verder met lopen. Op ‘zijn tijd’ zul je komen naar ‘daar, vanaf hier’… of misschien komen naar ‘hier vanuit daar’ … het doet er WERKELIJK niet toe!

Blossom: Gewoon ter verduidelijking.,. voel ik nu dat je zegt dat we middenin zitten… een soort van naar boven/op gaan?

Federatie van het Licht: Correct. Misschien zouden wij het noemen ‘In Niemandsland’!

Blossom, je kunt het voelen in je hart als we dit gevoel aan je geven … dat …

ER ZAL EEN TIJD KOMEN ALS VREDE EN HARMONIE HEERLIJK WONEN IN IEDEREEN.

Iemands(Hun) dagen zullen worden doorgebracht in de Zuiverste Liefde en Vreugde.

VOEL DIT.

WEET DIT.

WANT HET IS ZO

WE HOUDEN VAN JULLIE.

Blossom: Ik houd ook van jullie Ik zal geïnteresseerd zijn om dit terug te lezen… omdat ik natuurlijk met de stroom ben meegegaan. Maar het schijnt een beetje ‘over z’n plek te zijn heengegaan’ en ik kan me feitelijk niet herinneren hoe dit begon!

Veel dank, mijn vrienden… In Liefde en dank.

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! https://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!