Home > > Blossom Goodchild - July 2, 2012

July 2, 2012

Blossom: Een goedendag voor jullie, mijn vrienden. Ik heb deze tijd vastgelegd om met jullie te praten maar ik weet niet zeker of het zal lukken. Mijn denken is wat aan het tollen en misschien is het beter om morgen met jullie te spreken…. om een of andere reden… In elk geval… Hier ben ik… de vraag is… zijn jullie er ook?

Federatie van het Licht: Het is, zoals altijd heel verblijdend om bij jou aanwezig te zijn en om onze momenten met inzicht met je te delen en met degenen die hen ook aan boord willen nemen.

Dus, op jullie planeet is er in deze tijd veel speculatie met iedere voorbijgaande tik van de klok, of de plannen wel of niet gaan beginnen. We spreken over de openbare verplaatsing* van degenen die hun Wezen hebben overgegeven aan dat wat hen niet dient en ook het geheel niet. Degenen tussen jullie in die hun pad kwijt zijn… of kunnen we ook zeggen … zij die het volgden. Want zoals we eerder zeiden… niet alles is zoals het lijkt en jullie kunnen heel verrast zijn… als de Waarheid zich onthult… om enige verschillen te ontdekken in de opinie die je eens gehad hebt… en als dit naar buiten wordt gebracht… zullen bepaalde zaken werkelijk je denken hebben veranderd.

Blossom: Velen van ons werden enthousiast toen jullie de laatste keer spraken over het tweede deel van het jaar waarop het zou beginnen. In mij is dat bekende gerommel dat zegt dat ‘er iets gaande is’. We zitten weer op de rand van de stoel. We houden weer onze hoed vast, toch is er alleen maar een zacht briesje wat heel wat anders is om mee te maken dan een orkaan.

Federatie van het Licht: Maar hoe voelt een orkaan eerst aan? De bries wordt sterker en sterker… de wind zwelt aan en krijgt stuwkracht. De kern van de orkaan kan misschien nog ver weg zijn .. om mee te beginnen. … maar begint er geen storm te waaien?

Dierbaarste mensen… onze vrienden… in deze veranderende tijden is het van vitaal belang om ‘je hersens bij elkaar te houden’. Doe wat zin heeft voor JULLIE! Doe niet hetzelfde als schapen die een onmiddellijke reactie hebben om zich slachtoffer te voelen.

Blossom: Betekent wat? precies? Kun je daar wat over uitweiden zodat we weten waar we naar moeten uitkijken?

Federatie van het Licht: Het gaat niet om uitkijken… het gaat om wat je moet VOELEN. In jullie wereld hebben jullie een gezegde ‘ik ruik een rat’ nietwaar? Nou, we stellen voor dat je je zintuigen laat toenemen. Want zelfs als de veranderingen dramatisch binnen komen… dan zal er nog steeds onderliggend….

Blossom: Jullie laten me anders naar dat woord kijken… als in ‘onderop – liggend’. Alsof het ligt wat onder alles zit… als dat zinnig is?

Federatie van het Licht: Dat is net waar we je vragen om op te pikken. In de verwarring zullen er mensen zijn die het hardst zullen proberen om hun status te behouden en op deze manier en met hun normale gewoonte… zullen ze hun meeste best doen om degenen die het niet meer weten proberen te overtuigen… met alle respect… dat wat gezegd wordt de Waarheid te zijn… maar niet de Waarheid is.

Wij willen jullie niet bezorgd maken… we willen jullie alleen maar voorbereiden. We moeten herhalen dat er veel verwarring gaat komen.

DAAROM VRAGEN WE JULLIE OM IN LIEFDE TE BLIJVEN.

WANT HET IS SLECHTS LIEFDE DIE JULLIE JE WAARHEID LAAT VOELEN. DIT IS WAT WE JULLIE STEEDS HEBBEN GEVRAAGD. EN HET IS IN DE KOMENDE DAGEN DAT JULLIE DIT MEER DAN OOIT IN PRAKTIJK KUNNEN BRENGEN. ONTHOUD DIT.

Blossom: Ik weet dat er geen vrees is. Dat alles goed zal zijn als we in ons Licht en Liefde zullen blijven. Ik weet dit diep van binnen… toch is er een stuk van me, aan de oppervlakte, dat een beetje bezorgd is over dit alles… omdat wij niet weten waar het allemaal in uitloopt. We weten niet hoe iedereen er op zal reageren wat er gebeurt en over alles dat we gaan horen. Het is meer zo dat de energie die gaat ronddraaien misschien een beetje ontmoedigend zal lijken… omdat die van hen zal komen die alles zo schokkend zullen vinden.

Federatie van het Licht: Toch zullen we het nog herhalen… JULLIE ZULLEN WETEN WAT TE DOEN!

DIT IS D - DAY!

Dit is de tijd waarvoor jullie kwamen om er deel van te zijn. Dit is het moment waar jullie naar verlangen plaats te vinden. Dit is de reden waarom jullie hier beneden kwamen. Dit is het doel dat jullie kwamen dienen. Dit is waarvoor jullie steeds werden op voorbereid.

Laten ons, als we mogen, jullie helpen door te zeggen… heel vaak hebben wij metaforisch (figuurlijk) dat als een toneelspel benoemd en de rol die jullie erin spelen. Hoe iemand zich ook heeft voorbereid… hoe men ook zeker weet dat ze ijverig hebben gerepeteerd… en er zullen natuurlijk altijd die eerste nachtelijke zenuwen zijn… En het maakt niet uit wie men is en of die wel of niet een groter stuk in de productie heeft.

Maar… als eenmaal het gordijn wordt opgehaald… als eenmaal het toneel wordt onthuld… dan ‘voert men uit’, dan ‘speelt men toneel’ met een vertrouwen… met het weten dat het ‘DIT MOMENT’ is .. waar ze naar hebben toegewerkt… waarop alle inspanningen worden beloond. De ene scene rolt voort na de andere en alle acteurs, bemanning en gehoor ‘spelen hun deel’ waarvoor ze kwamen om dat te spelen.

Wees er van verzekerd… natuurlijk zal er die zorg in het begin zijn. Maar wees er ook van verzekerd… dat dit geen pietepeuterig tweedaags plan is geweest dat in een gril werd samengesteld!

DIT IS EEN GODDELIJK PLAN dat nu al een hele tijd werd gespeeld. Het is gewoon zo dat jullie NU op het punt staan om je op de laatste fasen van het eind van een hoofdstuk te richten en dat zal jullie voeren naar het volgende.

Blossom: Het boek is er een en dat zo spannend is, dat ik het niet kan neerleggen! En toch… ik kan alleen maar eerlijk zijn… terwijl ik mijn dag doorga… gaat het leven ‘gewoon verder’ voor veel mensen. Er zijn er die plannen maken voor de kersttijd en zij die over mogelijke projecten praten die deel zullen zijn voor het eind van het jaar en zelfs nog door 2013 heen… en ik kan het niet helpen maar denk ‘maar wat als…?’ Ik weet dat ik hier niet alleen in sta! Ik bedoel… sorry dat ik twijfel… maar wat als we allemaal op Kerstdag hier staan, dit jaar… of zelfs het volgende… en zeggen… ‘Nou… wat de bleep waar ging dit allemaal over?’

Federatie van het Licht: Wat als je dat niet doet?

Blossom: Wat als we het wel doen?

Federatie van het Licht: Waar het om gaat is of er een verandering is of niet. Wij zeggen tegen jullie… en wij voelen niet alsof, zoals jullie zouden zeggen wij ‘onze nek uitsteken’. Want wij zeggen in alle vertrouwen dat het niet zo kan zijn dat de dingen in en van jullie wereld gewoon net zo door zullen gaan als altijd. Dit KAN het geval NIET ZIJN.

Blossom: Okay.. Ik geloof je op jullie woord… nu! Vergeef me mijn wantrouwen. Wij mensen hebben best veel zaken gehad die wegvielen waar we ons volledig Vertrouwen op stelden… dus jullie kunnen begrijpen dat ik zeker ben waarom ik een beetje voorzichtig ben.

Federatie van het Licht: Toch waarderen we niet geheel wat je zegt… want vanuit ons perspectief… gaat alles volgens plan in het GROTE SCHEMA van alle dingen en de opwinding is behoorlijk overweldigend.

Blossom: Ik haat het om een feestje te bederven (ze zegt: om een feestje poeper te zijn) … maar mijn opwinding in het verleden werd nogal eens ‘overstroomd’… en die werd alleen maar weggeslagen en overheen gelopen… Ik ‘krijg’ toch echter dat we in een soort cocon zitten van waaruit we deze overgang kunnen bekijken… dus daarom opnieuw, ik ga verder met op jullie opwinding te Vertrouwen. Er is absoluut heel veel ‘opbouw’ die plaats vindt en mogelijkheden over wat er zal gebeuren als de dingen ‘beginnen’ kunnen Werkelijk ons denken doen opwinden. Ik hoop werkelijk dat het zo zal zijn zoals men als kind verstoppertje speelt… zoals met… “Ik kom eraan, of je klaar bent of niet!”

Federatie van het Licht: En JULLIE ZIJN klaar.

ER KAN GEEN WACHTEN MEER ZIJN. ER IS GEEN VOORBEREIDING MEER.

HET IS GEDAAN. (KLAAR)

Er is geen verstoppen meer door degenen die zozeer verstopt hebben.

Toch stellen we aan jullie voor dat je jezelf de eer geeft van bescherming. Wees waakzaam bij het bescherming van je LICHTWEZEN. Wees op je hoede. De energieën van verwarring zullen gaan verwarren… dus daarom, zal het voor jullie het meest productief zijn om je er bewust van te zijn om JULLIE energie te beschermen en om die veilig en warm te houden. Dit zal het geheel begunstigen.

Blossom: Ik heb zelf enige manieren die ik zal gebruiken als ik de noodzaak tot beschermen voel. Willen jullie zo vriendelijk zijn om ons een manier te geven waarvan jullie denken dat het ons het meest zal helpen?

Federatie van het Licht: Zeker. We laten je een plaatje van een ei zien. Stel jezelf voor om veilig in de schil van een ei te zitten en toch is dat niet de vastigheid van een gevederde vriend. We laten je een ovale opalen kristal zien. Stel je dit om je energieveld heen voor. Je aura. Het is net zo onmiddellijk als de gedachte erover. Dit zal negatieve gedachten van anderen weerhouden om je veld binnen te dringen. Maar je kunt alle kleuren van kracht, healing en Liefde veilig in laten komen en in je rond laten gaan en energieniveaus voortdurend laten vernieuwen.

Blossom: Kan ik even vragen… waarom is die opaal… dat laat me aan een badkamer raam denken waar je niet helder door kunt kijken?

Federatie van het Licht: We zeggen dit omdat het verstandig is dat zo te doen. Om kort te zijn… als men iets niet duidelijk kan zien… worden ze wat onzeker over of het nu wel of niet ‘voor hen is’. Veel zielen zullen gaan zoeken naar Licht om zich aan vast te klemmen om hun eigen licht aan te vullen. Maar men moet dat Licht niet van een ander nemen. Het is zo dat een ander je leiding kan bieden voor hoe je ‘je eigen licht kunt verhelderen’ maar het moet niet worden weggenomen en daardoor een ander verarmen.

Blossom: Okay… dank je. En wat dan .. voor degenen die iemands Licht moeten zien zodat ze weten ‘waar ze naar toe moeten’ om hulp te krijgen?

Federatie van het Licht: We zeggen je dat dit een andere zaak is dan diegenen die willen… eigenlijk om het anders te zeggen… iemands energie wegzuigen. Weet dat degenen die willen ‘gevonden worden’ worden gevonden.

Hoe wilden we dat we maar een knop hoefden in te drukken en het ‘hele plan’ zou worden begrepen.

Blossom: Hoe JULLIE dat zouden willen!!! Proef de frustratie factor eens vanuit ons gezichtspunt!! Maar.. alhoewel ik vragen stel namens ons allemaal… ergens in me zit het VOLLEDIGE BEGRIJPEN dat ALLES heel goed zal verlopen… Ik weet dat gewoon. En het maakt niet uit wat de middelste hoofdstukken ook zullen laten zien… Ik WEET gewoon dat aan het eind ervan… wij ALLEMAAL voor altijd gelukkig zullen gaan leven… Ik WEET dat! Ik WEET ook dat de tijd voorbij is voor vandaag. Dank jullie zeer. In Liefde en dank aan jullie.

* Verplaatsing.(Displacement) Ik zocht het uit en het heeft verschillende betekenissen! Maak er zelf maar wat van!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!