Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Update on Sheldan Nidle's situation


Update on Sheldan Nidle's situation - February 9, 2022

Heart

Vrienden,

Spijtig te horen over de persoonlijke gezondheidssituatie van Sheldan Nidle, wiens channelings we altijd publiceerden totdat ze plotseling stopten op 2 oktober 2018. Zoals je hieronder kunt lezen, is het een behoorlijk zware weg geweest voor zowel Sheldan als zijn vrouw Colleen de afgelopen jaren.
Gelukkig lijkt er nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel te komen. Laten we ze allebei het allerbeste wensen, en als je zo aardig zou willen zijn om ze te helpen met een kleine donatie, dan zal dat ongetwijfeld door hen beiden zeer worden gewaardeerd.

In liefde en licht,

Kees, GalacticChannelings.com.


Lieve PAO Community,

Ik huil, maar voel dat het nu tijd is om dit te schrijven omdat jullie het, als onderdeel van onze galactische familie, verdienen om te weten.

Ongeveer 7-8 maanden geleden begon de gezondheid van Sheldan, die redelijk stabiel was geweest, merkbaar af te nemen. Het werd voor mij steeds moeilijker om goed voor hem te zorgen.

Het begon vroeg op een avond, terwijl ik boven aan het werk was. Ik hoorde een vreemd geluid dat klonk als wat gegrom en daalde snel de trap af om Sheldan te vinden die moeite had om te communiceren. Zijn spraak was warrig, ik kon hem niet verstaan. Ik realiseerde me dat hij niet kon lopen omdat hij niet op zijn linkerbeen kon staan. Ik dacht dat hij een beroerte moest hebben gehad. Omdat ik eerder in dit scenario was geweest, kende ik de tekens en belde 911. Het ambulancepersoneel was er binnen 6 minuten. Ze brachten Sheldan naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis kreeg hij een epileptische aanval. Ik hield hem in mijn armen terwijl zijn lichaam stuiptrekkingen kreeg. Het was eng voor ons beiden. Ik heb eerder epileptische aanvallen meegemaakt, dus ik kan het verschil zien tussen een beroerte en een aanval. Na een paar dagen in het ziekenhuis werd vastgesteld dat Sheldan meer zorg nodig had dan ik hem kon geven. Het was de moeilijkste beslissing, maar ik moest ermee instemmen. Het was voor mij onmogelijk geworden om goed voor hem te zorgen. De verpleegkundigen waren verbaasd dat ik al meer dan 4 jaar alleen voor hem zorgde, zonder veel hulp. Ik was fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel uitgeput. Ik begon ook af te vallen.

Het duurde een paar weken voordat er een herstellingstehuis werd gevonden voor Sheldan. Onnodig te zeggen dat ik emmers tranen huilde.

Om je wat meer achtergrondinformatie te geven over wat er is gebeurd: de neergang van Sheldan begon op 17 maart 2011. We hadden ons gratis webinar over Starseeds afgerond en ik ging naar het kantoor van Sheldan om hem te feliciteren met zijn goede werk. Toen ik de kamer binnenkwam stond hij op om me te knuffelen zoals we na elk webinar deden.

Plotseling viel hij terug in zijn stoel en zijn lichaam vouwde zich dubbel boven zijn bureau. Hij riep uit: "Ik ben zo duizelig. Ik zie niets en ik wil overgeven."

Ik rende naar hem toe en hielp hem naar ons bed, waar hij jammerlijk wegzakte. Op dat moment concludeerden we dat hij leed aan een ernstig geval van duizeligheid. Wat we niet wisten was dat hij geraakt was door een direct energiewapen (stralingskogel). Het zou nooit bij ons zijn opgekomen. Sheldan was zo duizelig dat hij niet kon lopen. Ik hielp hem zoveel mogelijk. De eerste 10 dagen of zo moest ik hem ook voeden. Het duurde drie maanden voordat Sheldan weer aan het werk ging.

Een week of wat later ontvingen we diverse e-mails uit verschillende delen van de wereld (Engeland, Australië, New York en Florida) waarin werd uitgelegd dat Sheldan was geraakt door een direct energiewapen. In het begin vond ik het moeilijk te geloven, maar de brieven zeiden allemaal in principe hetzelfde.

Op een dag kwam een vriendin met paranormale gaven op bezoek. Toen ze het kantoor van Sheldan binnenliep, verloor ze haar evenwicht en zei ze dat ze een energiepatroon van straling zag. Op dat moment wist ze niet van de DEW-claims (Direct Energy Weapon), maar het paste allemaal in elkaar.

De GF (Galactische Federatie) bevestigde wat ons was verteld. Ik kon niet anders dan vragen, waarom is dit gebeurd? Ik dacht dat Sheldan beschermd was. Ze legden uit dat één commissie was toegewezen aan het webinar zelf en een andere aan na het webinar. Timing was cruciaal. Sinds de aanval is de bloeddruk van Sheldan extreem hoog. Dat was het begin van zijn achteruitgang in gezondheid.

In september 2020 was de persoonlijkheid van Sheldan drastisch veranderd. Uit onderzoek heb ik geleerd dat dit veel voorkomt bij hersenbeschadigingen en dementie. Het begon toen hij zijn beste vriend niet op bezoek liet komen. Al jaren kwamen er elke vrijdag een paar van onze vrienden lunchen. Nu mochten ze ons huis niet in. Niemand mocht dat. Als iemand ons huis binnenkwam, riep en schreeuwde hij. Ik ben een heel sociaal wezen en plotseling was ik geïsoleerd van mijn vrienden.

Zijn achteruitgang zette zich voort. Al snel werd ik de vijand. Hij vertrouwde niemand. Hij werd paranoïde en schreeuwde meedogenloos tegen me. Hij maakte me midden in de nacht wakker en eiste avondeten. Al snel stopte hij met douchen of tandenpoetsen. Je snapt het plaatje. Voor mij was alles een uitdaging. Ik wist niet hoe ik met dit soort gedrag om moest gaan. Het was niet Sheldan zoals ik hem kende. Hij stopte met het medicijn dat het enige was dat zijn te hoge bloeddruk onder controle hield. Ik kon niet slapen. Mijn gezondheid werd aangetast. Ik huilde elke dag urenlang.

Vanaf dat moment ging zijn gezondheid achteruit totdat duidelijk werd dat hij moest worden overgebracht naar een zorginstelling.

Het laatste wat Sheldan tegen me zei op de dag dat hij naar zijn nieuwe huis werd overgebracht, was: "Houd PAO gaande. Ik heb nog een boek te schrijven. Ik ga een comeback maken. Beloof PAO gaande te houden."

Dat is mijn Sheldan. Altijd toegewijd aan het Goddelijke Plan. Ik zeg hem dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Ik zal PAO op de been houden. Miles houdt PAO op de been. En de PAO-gemeenschap van mensen die Sheldan's werk heeft geactiveerd, zal zijn missie levend houden.

We zijn allemaal bij jullie, Shel, we zijn allemaal toegewijd aan het Goddelijke Plan. Echt, samen zijn we zegevierend!

Het goede nieuws is dat Sheldan de aanpassing beter heeft gemaakt dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Zijn gewicht neemt toe. Zijn gezindheid is verbeterd. Sheldans zus Susan en ik verbazen ons over hoe goed hij eruit ziet. Kleur op zijn wangen. Het personeel vertelde ons dat ze het leuk vinden om met hem te praten omdat hij zoveel weet over geschiedenis en wetenschap. Susan vroeg: "Hoe zit het met het ruimtegedoe?" Ze antwoordden: "Oh, dat vinden we vermakelijk."

Sheldan heeft het voortdurend over de med beds/Celestial Chambers. Natuurlijk willen we allemaal dat de medische bedden / Celestial Chambers (hemelkamers) NU beschikbaar zijn.

We zijn allemaal op een reis die leidt naar een prachtige reeks nieuwe realiteiten. Als PAO-leden dienen we als kanalen om de heilige energieën door te geven die zijn afgeleid van jaren van her-ontdekken wie we werkelijk zijn. Sheldan's oeuvre werd gecreëerd met de bedoeling om in ons de grote vreugde te doen ontwaken die hem voor het eerst door de Galactische Federatie werd getoond. Zijn wens is dat we deze leringen naar de wereld blijven brengen.

Dank u, beste vrienden, voor alle steun die u Sheldan en mij hebt gegeven. Zonder jullie voortdurende Starseed aanwezigheid zouden we allang verdwenen zijn.

Terwijl we overstappen naar een 5D-wereld, zullen Miles en ik informatie blijven verstrekken van onze maandelijkse webinargasten die voorop lopen bij ons nieuwe leren. Weet alsjeblieft: we houden jullie in ons hart, net als wij, en we beschouwen jullie allemaal als onze familie.

Als je geneigd bent om me te schrijven, ben ik blij met je gedachten.

Selamat Ja – Wees in vreugde,

Colleen


Donations to PAO

Vertaling: Rob


Share |


Galactic Channelings

Create Your Badge