Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 31. svibnja 2016


Sheldan Nidle - 31. svibnja 2016

9 Cib, 9 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Neke velike promjene su na vidiku! Oni koji brzo sastavljaju novu NESARA republiku vrlo su blizu završetka ovog velikog projekta. Cilj ovih vrijednih domoljuba je da se to postigne što je brže moguće. Do sada, prvi dio općeg dvostranog financiranja sada je završeno. Izgledno je da će slijedeći dio uskoro biti dovršen. Prema onima koji su informirani, nakon što sve administrativno financiranje bude dovršeno, ova NESARA republika može biti formalno proglašena. Ovaj projekt će formalno ukinuti Federalne Rezerve i primorati 1871-formiranu de facto vladu da izađe iz biznisa. Sam ovaj čin dopušta svakom Amerikancu da izađe iz dužničkog ropstva i brzo se preseli u status slobodnog i prosperitetnog člana nove Američke Unije! Ovaj proces također omogućuje Pentagonu da prestane ratovati u mnogim dijelovima ovog svijeta i, po prvi put od kraja Vijetnamskog rata, vrati sve svoje vojnike u kontinentalne Sjedinjene Američke Države. Mir će biti vraćen ovom svijetu a novi financijski i monetarni sustav sa zlatnom podlogom biti će norma. Dakle, božanske uredbe Neba će se manifestirati na Gaji.

Ove čudesne promjene pomoći će da se koncept NESARA proširi po cijelom vašem svijetu. Ove nove vlade omogućit će da NLO zataškavanje u cijelom svijetu napokon završi. Namjeravamo iskoristiti da ovaj novi pristup nama bude početak općenitog niza službenih saopćenja između ovih novih vlada i nas. Nebo je postavilo raspored za ovaj trenutak u vašoj povijesti. Vaše vlade će početi oslobađati cijeli niz tehnologija koje su bile zaplijenjene više od jednog stoljeća. Ova tehnologija će biti nadopunjena s onima koje vam imamo za ponuditi. Od vas tražimo da se svi ovi izumi prvenstveno koriste da se očisti Gajin zrak, voda i zemlja. Bitno je da brojni Gajini ekosustavi opet postanu bujni elementi. Ovaj razvoj može završiti ogromni ciklus izumiranja koji je pogodio ovu kuglu u posljednjih osamdeset godina. Ovo je odličan način za uvođenje vaše globalne predanosti za stvaranje uspješnog i istinski netaknutog svijeta. To vam omogućuje da, povrh toga, pokrenete vaše humanitarne projekte u stvarnosti posvećene ponovnom sjedinjenju čovječanstva s njegovim duhovnim i svemirskim obiteljima.

Kako se vaša povijest okreće prema novim mogućnostima, vama su potrebni načini da bolje razumijete što će se dogoditi. Davno, Atlantiđani su vam oduzeli sve odgovore koje svakodnevno tražite o sebi. S vašom poviješću su dobro manipulirali mračni i njihovi prijatelji, Anunakiji. U trenutku kad mentori budu došli biti će vrijeme kada ćete za mnoge vaše nedoumice dobiti odgovore. Na njih će odgovoriti, prvo, lekcije Uzašlih Majstora, a onda naši mentori. Odgovori će ispraviti ono što su Anunaki tako drsko i lažno iskrivljavali na jedan ili drugi način. To će stati na kraj ludim uvjerenjima koja je svatko od vas usvojio od akulturacija koje ste stekli od vaših roditelja i prijatelja i od "propovjednika" koje ste upoznali do danas. Ono što ćemo jednostavno reći je da ćete moći iznijeti na vidjelo novi način koji je dio goleme dokumentacije izdvojene za vašu korist iz Gajinih Akasha zapisa. Ova nova mudrost dati će vam istinitiji osjećaj onoga što ju je snašlo još od posljednjih dana Atlantide.

Svi ti brojni dijelovi vitalnih informacija postati će živa povijest o tome tko ste vi. Ono što je potrebno je da se počne sljedeći dio vašeg premještanja u punu svijest. Mnogi simptomi uzašašća s kojima se svakodnevno susrećete su mali, ali iznimno neophodni dio ovog velikog procesa. Ono što se događa je više nego nova stvarnost označena novom vladom i čudesnim prosperitetom. Sve je više mogućnosti koje vam se predstavljaju svaki dan. Trebate unijeti sve ovo u sebe i iz toga učiti praktični tip unutarnje razboritosti. Ključ je da počnete prepoznavati sebe izvan onoga što vaša stara uvjerenja stvaraju. Vi ste u jednoj operaciji koja je predodređena da oblikuje "novog vas". To biće će prvo biti biće između svjetova. To može biti zbunjujuće. To je razlog zašto prvo Majstori, a onda naši mentori, trebaju objasniti mnoge nove stvarnosti na koje ćete naići. To je postupak koji u velikoj mjeri izaziva vaša uvjerenja, a zatim objašnjava zašto ste ovdje. Iz toga će doći novi set koncepcija bitan da zakoračite u punu svijest.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet se postupno mijenja jer mračni koji su korišteni da upravljaju ovom bezbožnom stvarnošću počinju nestajati s ovog svijeta. Hvala vam, draga srca, za ono što ste postigli uz pomoć naših vanzemaljskih rođaka i rođaka iz unutarnjeg svijeta. Oni su uzeli vaše čudesne vizualizacije preobražene stvarnosti i povećali ih do točke u kojoj se ova mrska stvarnost može preobraziti. Te promjene su stoga zajednički rad mnogih od nas. Ove čudesne energije su temelj za ove energije koje sada transformiraju ovo područje. Ovaj fantastičan set promjena omogućuje brojne prilagodbe vašem površinskom svijetu. Glavna je, naravno, promjena u vašem financijskom sustavu i sustavu vlasti. Ove promjene su da vas se oslobodi vašeg dužničkog ropstva i štetnog kreditnog sustava. Ta sloboda će vam konačno omogućiti da ostvarite svoj puni potencijal i postanete nevjerojatna bića koja doista jeste!

Mi Majstori zauvijek smo zahvalni za ono što je Nebo učinilo da se privede kraju duga vladavina mračnih na ovom području. Atlantiđani i njihovi mračni saveznici namjeravali su nas svesti na razinu trajnog ropstva. Atlantida je pala davno prije nego što je ovo kriminalno djelo ostvareno. Tijekom slijedećih 13 tisućljeća njihovi nasljednici opet nisu uspjeli završiti ovaj zadatak. Sada Nebo vraća sve vas natrag u vaš prijašnji status. Božanska nam je čast da nadgledamo sve ovo. Svatko od vas napreduje prema tom najplemenitijem cilju. Ovo područje je preplavljeno rađanjem kristalne djece koja su tu da stabiliziraju ovo područje i dodaju svoje prekrasne energije vašima. Mi koristimo njihove i vaše vizije da obnovimo vaše područje i pripremimo ga za dolazak vaših svemirskih obitelji. Naše buduće lekcije dodatno će pojačati ove nove energije. Sve to vodi do najčudesnijeg vremena!

Nebo nam je obećalo da ovo završno iskrivljeno vrijeme neće trajati dugo. U tijeku su događaji da "zapečate posao". Nebo pomaže brojnim frakcijama kako bi se osiguralo da vaši obećani blagoslovi budu isporučeni u pravo i božansko vrijeme. Ovi dolazeći događaji pokrenuti će veliku količinu aktivnosti i preurediti ovo područje zauvijek. Nako što se postigne čudo vašeg fizičkog anđeostva, ovo područje će pomoći ovoj galaksiji u transformaciji formalno mračnoj "djeci Anchara". To će omogućiti ovoj galaksiji da se okrene prema svjetlu i dalje pomogne drugima u širenju ove radosti u cijelom tom ogromnom svemiru. To je ta sudbina za koju smo znali već mnogo generacija. Naša primarna misija je da pripremimo svakog od vas za vrlo zapanjujuću transformaciju. Još od naših prvih obreda koji su nas učinili Uzašlim Majstorima, mi smo čeznuli za onim što se sada događa. Mi vas molimo da budete pozitivni i da učinite ono što je potrebno da se ubrzaju te promjene.

Danas smo nakratko razgovarali o brojnim događajima koji su gotovo tu. Svuda oko vas je svijet u tranziciji. Sada se vode završne bitke da se završi s mračnima. Pobjeda je na dohvat ruke. Očekujte vaš trijumf i budite spremni za veličanstveno slavlje! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge