Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 24. svibnja 2016


Sheldan Nidle - 24. svibnja 2016

2 Muluc, 2 Pax, 12 Manik

Selamat Jarin! Vaš svijet se brzo priprema za iznenađenje koje će uistinu sve šokirati! Svjetlo je bilo prisiljeno da čeka pravo vrijeme kada da udari. Trenutačno, mračni i njihovi poslušnici povezani s režimom poznatim kao USA, Inc. dobili su određeni stupanj manevriranja. To im je omogućilo da se uključe u neko vrludanje na globalnoj razini. Svjetlo je spremno završiti s ovim neobičnim dijelom vaše povijesti. Mračni vjeruju da je svjetlo nesposobno za pokretanje neke vrste velikog protunapada potrebnog da se brzo završi s njihovim vragolijama. U međuvremenu, Nebo je naredilo našoj floti da učinimo točno to. U našem slučaju, to će biti krišom urađeno, pokriveno zajedničkim akcijama koje su prije bile u mogućnosti ograničiti doseg od mračnih sponzoriranih terorističkih snaga. Cilj je da se u konačnici odsjeku i na kraju oslabe ti mračni elementi koji nastoje održavati nestabilnost u nekim područjima vašeg svijeta. U međuvremenu, svjetlo sprema svoje napade koji će napokon srušiti USA, Inc. i njene brojne saveznike.

Sredstva koja su pažljivo osigurana i pravilno registrirana sada su spremna da vam se isporuče u pravom trenutku. Ovim projektima trebalo je mnogo više vremena nego što se ranije pretpostavljalo. Stupanj infiltracije mračnih u banke i mnoge s njima povezane elemente u stvari mnogo je veći nego što su na početku pretpostavljali naši zemaljski saveznici. Ipak, ove prethodne zapreke su riješene i to omogućuje da se naprave mnoge stvari. Bitno je da NESARA uprava bude uspostavljena i sposobna da postane snažan indikator za brojne važne projekte. Prvi je da se u potpunosti reformira zlostavljačka i visoko korumpirana američka vlada. Ova tiha revolucija završava zli utjecaj ove mračne vlasti da održava rat i sukob u ključnim dijelovima vašeg svijeta, i to na Bliskom istoku i Latinskoj Americi! Tada ćemo također biti u mogućnosti da uvedemo globalnu stabilnost i prosperitet. Zajedno s tim, tu je i kraj globalnog NLO zataškavanja. To nam može omogućiti da vam možemo izravno govoriti o prvom kontaktu i našem mentorskom programu.

Mračni su dugo vjerovali da mi u potpunosti ne procjenjujemo koliko je veliko i duboko bilo utuvljivanje u glavu čovječanstva od strane Anunakija prije njihove propasti sredinom 1990-tih. Mi smo bili savjetovani od strane naših novih saveznika o samo toj točki prije Ugovora iz Anchara koji je napravljen sredinom 1990-tih. Saznali smo iz prve ruke koliko je duboko u vašu psihu otišla njihova propaganda. Prva stvar je bila da Nebo i novi suradnici rade na tome da se počne suprotstavljati onome što se tisućljećima stavljalo u svaku glavu i um novorođenčeta. Novi starseedsi koji su se rađali polako su proturječili tim mračnim "normama". Osim toga, mnogi su počeli poučavati čovječanstvo o tome što ova zla propaganda implicira i zašto je to bilo pogrešno. To je dovelo do niza hrabrih tužbi i drugih sredstava da se promijene ove akumulirane gluposti i zamijeni ih se s istinitijom i održljivijom stvarnošću. Ti čudesni projekti sada vam omogućuju da zamijenite USA, Inc. i stvorite novi financijski sustav koji može raditi rame uz rame s vašim novim prosperitetom.

Želja nam je da na taj način privedemo kraju skup lažnih uvjerenja koja su omogućila mračnima i njihovim poslušnicima da vas kontroliraju gotovo 13 tisućljeća. Ključ za to je ogroman rast vaše svijesti. Ovaj jedan element učinio vas je mnogo sposobnijim da podržite svjetlo i njegove brojne akcije da se okonča moć mračnih i njihovih poslušnika na ovom površinskom području. Ta točka je postala primarna akcija. Omogućiti da NESARA uprava dođe na vlast doista je bitno za naš uspjeh. Po ovom pitanju, mi smo poslali naše suradnike da se svakodnevno savjetuju s našim saveznicima i pokrenu zajednički sponzoriranu akciju koje je sada na samom pragu uspjeha. U tijeku su brojne akcije koje nam obećavaju jako željenu točku konačnog uspjeha. Mračni su bili najneuhvatljiviji neprijatelj. Oni su stvarali kašnjenja za koja smo u početku vjerovali da su nemoguća. Ova latentna otpornost bila je uzeta u obzir u našoj strategiji. Uskoro namjeravamo objaviti da smo u tome uspjeli. S tim pod kontrolom, možemo osigurati ovom području prijeko potrebne lekcije vaših uzašlih Majstora!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Svijet kakvog znate se mijenja. Ova pozitivna promjena je zbog velikog skupa vizija koje ste održavali zajedno s nama. Vrlo smo ponosni stupnjem fokusa kojeg su mnogi od vas držali u proteklih nekoliko mjeseci. Te energije pokazuju što je Nebo imalo na umu kad je cijeli ovaj proces započeo početkom 1990-tih. Vi ste otkrili svoje moći i koristili ste ih da pomognete našem zajedničkom slučaju. U prošlom mjesecu, mnogo više vas je počelo pokazivati istu odlučnost. Ove operacije pokazuju koliko samo postajete moćni, dok koristite svoje sposobnosti i rad da dovedete ove čudesne meditacije do izražaja. One uvelike pomažu svakom od nas Majstora da povećamo promejnu koja dolazi u ovu stvarnost. Mračni su vas također primijetili i sve više shvaćaju da za mnoge njihove želje sada nema iskupljenja. Kraj tih tisućljeća sada je na vidiku! Hosana! Hosana!

Svatko od vas je radost našim kolektivnim srcima. Vidimo koliko ste daleko otišli u ova dva protekla desetljeća! Vi ste na putu do uspjeha koji će vas dovesti do povratka u punu svijest. Ovom procesu je trebalo puno manje vremena nego što su na početku mislili naši suradnici. Dakle, mudro je da vas informiramo o tim promjenama i da vas zamolimo da nastavite ići u sebe, da se fokusirate i koristite svoju vizuallizaciju kako bi se ubrzao vaš napredak. Vi ste, draga srca, čudesna grupa koja samo počinje pokazivati svoj ogromni potencijal! Sljedeće velike runde promjena od strane Neba dodatno će ubrzati vaše mentalne i emocionalne sposobnosti. Kao što znate, vaše srce je veliki električni centar koji se u mnogim slučajevima natječe s vašim mozgom. Ovaj proces će se nastaviti kad provedete promjene u čakrama vašeg mozga i vašeg srca. One će veličati vaš novopronađeni potencijal i bolje vas pripremiti da upoznate svoje galaktičke mentore.

Te promjene će biti u kombinaciji s novim znanjem koje nam je suđeno da vam predamo. Jako davno, niz odvratnih eksperimenata u Atlantidi ostavio je vaše pretke iznenada prepuštene amneziji. Sve što ste mislili da znate iznenada se činilo izvan vašeg dosega. Naš zadatak je da vas kratko podsjetimo o onome što su vaši preci izgubili i da vam pokažemo kako to vratiti. Zatim, tu je proces ponovnog okupljanja s vašim rođacima, Agarčanima. Vi ste blizu susreta s njima i odlaska u Agartu s vašim mentorima i vašim nebeskim čuvarima i koristite vaše kristalne svjetlosne komore da završite svoj povratak u punu svijest. Unaprijed se radujemo vašem pridruživanju nama u završnoj konferenciji za uspostavljanje nove zvjezdane nacije i da idete dalje sa svetim misijama koje su nam sve dane božanskom milošću Neba!

Danas smo nastavili naše izvješće o tome što se događa u ovom svijetu. Veliki napredak je postignut na uspostavi prosperiteta i stvaranja NESARA uprave. U potpunosti očekujemo u ovom dolazećem vremenu da bude ono koje možemo konačno odražavati ono što smo vam prethodno rekli. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge